Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο,1-9-2016. Πως επηρεάζει το ζώδιό σου!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (4 votes)

Αλλάξτε την καθημερινή σας ρουτίνα, ενδιαφερθείτε για την υγεία σας και την ευεξία σας, είναι το αίτημα της Ηλιακής έκλειψης στις 1-9-2016 στην Παρθένο, το ζώδιο που κυβερνά την εργασία και την υγεία. Σας δίνονται ευκαιρίες να αποβάλετε το άγχος σας, να κάνετε σωστή κατανομή του χρόνου σας στην εργασία σας και να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Αναδιοργανώνετε την καθημερινότητά σας, βάζετε τάξη και σύστημα στην εργασία σας, γίνεστε πιο εξυπηρετικοί. Αυτή η έκλειψη ηλίου επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Χαλαρώνετε από το άγχος σας και επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας,, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της ευεξίας. Το φεγγάρι σας δίνει τα κίνητρα να κάνετε εκκαθάριση από τα άχρηστα αντικείμενα στο σπίτι και το γραφείο σας, αλλά και να προβληματιστείτε σχετικά με το τι προσφέρετε στον εαυτό σας και τους άλλους, απομακρύνοντας όποιον και ό,τι δε σας εξυπηρετούν πλέον.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναντάτε τον έρωτα και εντείνονται τα πάθη σας και ο αισθησιασμός σας, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας. Μπορεί ξαφνικά να αισθανθείτε μια παθιασμένη ερωτική έλξη με κάποιον/α που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα. Αν είστε σε σχέση, αναλύετε τις καταστάσεις και αποφασίζετε αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε για την ειρήνη ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαρωτικές αλλαγές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα φέρνει η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα δεν μπορείτε να κρύβετε την απογοήτευσή σας με κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο, θέλετε να δώσετε ένα τέλος στον πόνο σας. Ίσως ακόμα σκεφτείτε την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου ή ακόμα εγκαταλείψετε την πόλη σας ή την πατρίδα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα λόγια σας είναι φωτιά,, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Προσέξτε τις υπερβολικές επικρίσεις σας και τα κουτσομπολιά, μακριά από τις διαδόσεις και τις φήμες. Από τη θετική πλευρά, κάνετε γρήγορα νέους φίλους, διασκεδάζετε πολύ ή μπορεί να πάτε ένα κοντινό ταξίδι. Συγκρατήστε την αυξημένη κριτική στους γύρω σας και μην επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΛΕΩΝ

Γίνεστε πιο σταθεροί και προσγειωμένοι, σκέφτεστε σοβαρά και αναλυτικά την οικονομική σας κατάσταση,, καθώς η Ηλιακή έκλειψη σαρώνει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Τώρα πιέζεστε να βάλετε τάξη και πρόγραμμα στα οικονομικά σας, ίσως χαράξετε ένα νέο οικονομικό σχέδιο, το οποίο σας οδηγεί στην οικονομική ευημερία. Βρίσκετε νέους τρόπους για να έχετε ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας προβάλετε τον αληθινό εαυτό σας, είστε ειλικρινείς και άμεσοι με τα συναισθήματά σας και κάνετε νέα όνειρα για το μέλλον. Ορίζετε νέους στόχους, τους οποίους θα δείτε να υλοποιούνται μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Έχετε το θάρρος και την τόλμη να ξεφύγετε από όποιον και ό,τι παρεμποδίζει την ανάπτυξή σας και μπλοκάρει την πρόοδο στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αναλύετε το παρελθόν σας, αλλά βρίσκεστε στην ομίχλη, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Ξαφνικές αποκαλύψεις για κάποιον που είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός, σας δημιουργούν πόνο και θλίψη ή ίσως παλεύετε με τις δικές σας ενοχές για τα λάθη που κάνατε. Προσέξτε τις νέες γνωριμίες που κάνετε,, καθώς δε θα λαμβάνετε υπόψη σας τις αδυναμίες και τα ελαττώματά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταλυτικές αλλαγές σας περιμένουν στις φιλίες σας και τις ομάδες όπου ανήκετε,, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Το φεγγάρι σας καλεί να αποσαφηνίσετε ποιες φιλίες είναι έμπιστες και να κρίνετε ποιοι αξίζουν να είναι στη ζωή σας. Επίσης, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από μια ομάδα και να ενσωματωθείτε σε μια νέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάτε ψηλά και μακριά! Η Ηλιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ωθεί να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους, μια νέα ηγετική αλλά υπεύθυνη θέση σας περιμένει. Προσέξτε τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στην καριέρα σας, καθώς επίσης και τις επικρίσεις σας, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο άτομο που αμφισβητεί την εξουσία σας, δε θέλετε να φανείτε αλαζόνες και δικτατορικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό και ειλικρινή ένατο οίκο σας, αναδεικνύει την ειλικρινή πλευρά σας, ίσως όμως αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στους γύρω σας. Σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας, διαφορετικά θα μπορούσατε να απομακρύνετε κάποιους από κοντά σας με τις επικρίσεις σας. Επίσης, μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι, ίσως και στο εξωτερικό, το οποίο θα σας αφήσει ευχάριστες εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή σας κάνετε αναπροσαρμογή, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Τώρα αποκαλύπτονται οι κρυφές ενέργειες και τα ενδόμυχα κίνητρα κάποιου προσώπου και δίνετε ένα τέλος. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δημιουργίας μιας δυνατής και μακροχρόνιας σχέσης (ερωτικής ή συνεργατικής) μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

ΙΧΘΥΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας, βρίσκοντας νέους τρόπους να επιφέρετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Θα εξομαλύνετε τις δυσκολίες, μόνο αν είστε συμβιβαστικοί και συνεργάσιμοι και περιορίσετε την αναλυτική τάση σας. Αν είστε μόνοι, μια νέα γνωριμία σας κάνει να αισθάνεστε μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια στην ψυχή σας.

Τελευταία ενημέρωση:
\n