Μερική Ηλιακή έκλειψη στις 15 2 2018, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (115 votes)
Από την Έλενα Γκιτσάλη

Οι εκλείψεις χωρίζονται σε Ηλιακές και Σεληνιακές και επίσης σε ολικές και μερικές.  Η έκλειψη είναι το εργαλείο που το σύμπαν θα χρησιμοποιήσει για να μας βγάλει από την κατάσταση ύπνου που βρισκόμαστε και να μας βάλει σε κατάσταση εγρήγορσης. Πολλές φορές ο τρόπος της αφύπνισης μας και η όλη κινητοποίηση γίνεται με ένα τρόπο απότομο...σαν να μας ξυπνάει κάποιος ξαφνικά και να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η μερική Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο;

Η αλήθεια είναι ότι ανάλογα από τις όψεις των πλανητών που συμμετέχουν θα καταλάβουμε και τα θέματα που θα δημιουργηθούν καθώς οι ενέργειες ή θα μπλοκαριστούν ή θα υπάρχει ροή.  Τούτη η έκλειψη είναι μερική έκλειψη Ηλίου η οποία, όπως και κάθε έκλειψη ηλίου, συνοδεύεται από μια Νέα Σελήνη πράγμα που εκτός των άλλων σημαίνει και νέα ξεκινήματα. Θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου, συγκεκριμένα στις 22:51 το βράδυ της εν λόγω ημέρας, και σχετίζεται με την προηγούμενη που ήταν ολική και σεληνιακή και έγινε στις 31 Ιανουαρίου στον Λέοντα.  

Οι ενέργειες που απορρέουν από την έκλειψη θα μας  επηρεάσουν  για  τουλάχιστον 6 μήνες .  Θα επηρεαστούν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αλλά ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο,  ή έχουν πλανήτες , των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.  

Η έκλειψη γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου,  ενδέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το τελευταίο ζώδιο του στοιχείου του αέρα . Ο Υδροχόος κυβερνά τις οργανώσεις, τους συνδέσμους, την επικοινωνία μέσα από το internet, τις φιλικές σχέσεις και γενικά ότι μας συνδέει σαν κοινωνία.  Η έκλειψη αυτή έχει ενεργή συμμετοχή του Ερμή ο οποίος κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και την Σελήνη, δηλαδή τα «φώτα» και αυτό την κάνει ιδιαίτερα έντονη σχετικά με τη «γέννηση» νέων ιδεών και νέων μορφών επικοινωνίας. Λόγω της φύσης του Υδροχόου θα ζήσουμε μια αφύπνιση της ανθρωπιστικής μας πλευράς και θα αρχίσουμε να ενδιαφερόμαστε για τους λιγότερο τυχερούς ή αυτούς που γενικά χρήζουν βοήθειας.  

Η όψη εξάγωνου με τον Ουρανό στον Κριό θα μας δημιουργήσει μια ανάγκη να ασχοληθούμε με νέα θέματα πιο πρωτότυπα, διαφορετικά, εκκεντρικά, Ουράνια αλλά και να βρούμε το θάρρος να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται, για την προσωπική μας εξέλιξη, αναλαμβάνοντας όμως συνειδητά την ευθύνη των πράξεων μας.

Η όψη τετραγώνου με τον Δία στον Σκορπιό μας θυμίζει ότι ο σκοπός μας είναι η προσωπική μας μεταμόρφωση η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα από μια αλχημιστική διεργασία. Προκειμένου λοιπόν να γίνει αυτό δεν θα πρέπει να δείχνουμε υπεροψία ή υπερβολική αυτοπεποίθηση καθώς και να είμαστε εγωιστές αρνούμενοι είτε να δώσουμε είτε να δεχτούμε βοήθεια. Επίσης θα πρέπει να έχουμε πίστη στις αλλαγές που καλούμαστε να κάνουμε και να είμαστε στοχευμένοι σε αυτές ακόμα και αν η πίστη μας δοκιμαστεί.

 Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα κάνει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες αλλά και να έχουμε σταθερότητα στην ζωή μας. ‘Ενα άλλο στοιχείο της έκλειψης είναι η σύνοδος της με τον αστεροειδή Juno (Ήρα ) που συνδέετε με τον γάμο την δέσμευση και την εγκυμοσύνη αλλά και τον αστεροειδή Hygeia (Υγεία) που συνδέετε με την υγεία μας, φυσικά, αλλά και την αλλαγή του τρόπου ζωής μας αν αυτός βλάπτει τον οργανισμό μας.  Διόλου απίθανο ειδικά λόγω του αστεροειδή Juno να υπάρχουν συζητήσεις για γάμο ή συγκατοίκηση ή γενικά για την εξέλιξη μιας σχέσης αν φυσικά και ο προσωπικός χάρτης του καθενός μας το δηλώνει. Γενικά η έκλειψη σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στο 11ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή αυτό των κοινωνικών σας επαφών των στόχων αλλά και των ονείρων σας για τη ζωή γενικά . Επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Το επόμενο διάστημα θα είναι για σας άκρως αποκαλυπτικό καθώς θα λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πως πρέπει να δράσετε έτσι ώστε να ξεκολλήσετε από ότι σας κρατούσε πίσω. Επίσης θα διαπρέψετε σε ότι έχει να κάνει με συλλόγους και οργανισμούς . Θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να μπορέσετε να οδηγηθείτε στην υιοθέτηση νέων και ανανεωμένων ιδεών καθώς και καινούργιων στόχων για το μέλλον σας. 

Ακόμα και ο τρόπος σκέψης σας θα αλλάξει με αποτέλεσμα να προκαλέσετε το ξάφνιασμα ή ακόμα και τις αντιδράσεις από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Επιπλέον θα σας απασχολήσουν οι φιλίες σας αλλά  και οι συμμαχίες σας καθώς κάποια δεδομένα θα αλλάξουν και θα αναζητήσετε είτε νέους  φιλικούς κύκλους είτε θα τροποποιήσετε τους  ήδη υπάρχοντες. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο κυβερνήτης πλανήτης σας Άρης με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει κυρίως όσους είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας και θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε αρνητικές ενέργειες τρίτων ή να λειτουργήσετε εσείς λίγο εγωιστικά.

Προσπαθήστε ωστόσο να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η αισθηματική σας ζωή θα έχει σταδιακή βελτίωση αν και εφόσον εσείς αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε . Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο μέσα από φιλικό κύκλο με το οποίο πολύ πιθανά να δημιουργήσετε και αισθηματική σχέση. Πως θα είναι ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος και η Σελήνη, λόγω της έκλειψης, θα συναντηθούν στο 10ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή στον οίκο της καριέρας σας και του κοινωνικού σας στάτους. Αυτό επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και στην κυριολεξία σας ανοίγει το επαγγελματικό σας δρόμο. Νέα ξεκινήματα, νέοι δρόμοι, νέες ευκαιρίες . Η δημόσια εικόνα σας ανανεώνεται και κοινωνικά,  καθώς και επαγγελματικά στην κυριολεξία λάμπετε. Έρχονται αμέτρητες ευκαιρίες για να προχωρήσετε σε θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Κάποιοι από εσάς θα ακολουθήσετε ένα εντελώς νέο δρόμο ή θα τροποποιήσετε τρόπον τινά τον ήδη υπάρχον.

Οι κοινωνικές σας επαφές αυξάνονται και γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής. Ίσως μάλιστα κάποιοι, που ο προσωπικός τους χάρτης το επιτρέπει, να γίνουν και δημόσια γνωστοί. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Αφροδίτη πραγματοποιεί όψη εξάγωνου με τον Κρόνο και σας προσφέρει αυτό που καιρό τώρα είχατε χάσει και που λόγω ζωδίου είναι το ζητούμενο σας και αυτό είναι η ασφάλεια. Περισσότερη προσοχή πρέπει να δείξετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την διαχείριση ενός περίπλοκου θέματος σχετικού με οικονομικά.

Επίσης, θα επανεξετάσετε, τι ακριβώς θέλετε από τον «κόσμο» σας και ποιό είναι το όραμα σας, τι θέλετε να τολμήσετε και εν τέλη να κατακτήσετε,  όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά σε επίπεδο διοίκησης ομάδας. Αισθηματικά όσοι είστε σε σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Κάποιοι, που ο προσωπικός σας χάρτης το επιτρέπει, ίσως παντρευτείτε τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα προσφέρεται για εποικοδομητικές αλλαγές. Πως θα είναι ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διατηρήσαμε την ποιότητα στην προσωπική πρόβλεψη με ονόματα αστρολόγων και αναλυτών ταρώ πρώτης γραμμής και μειώσαμε τις τιμές!

Πλέον μπορείς να μιλήσεις με όλους τους μελλοντολόγους μας ΜΟΝΟ με 1,39/λεπτό ομιλίας είτε καλείς από σταθερό είτε καλείς από κινητό. Κάλεσε τώρα στο 14840!!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς θα βιώσετε την έκλειψη στο 9ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή στον οίκο των ταξιδιών, της επέκτασης της μόρφωσης και γενικά των πεποιθήσεων σας για τη ζωή  και αυτό θα επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο  δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Ο κυβερνήτης σας πλανήτης Ερμής συμμετέχει ενεργά στην έκλειψη από το φιλικό προς εσάς  ζώδιο του υδροχόου και κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και την Σελήνη  προσφέροντας σας ευκαιρίες για να προωθήσετε τις ιδέες σας τόσο στον εργασιακό όσο και στον προσωπικό τομέα. 

Για εσάς ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα αναζητήσετε  κυρίως νέες πνευματικές εμπειρίες. Μέσα στο παιχνίδι,  φυσικά και οι υπογραφές συμβολαίων,  καθώς και εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με δικαστήρια ή γενικά νομικά θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Όσοι θέλετε να πάρετε κάποια πιστοποίηση σχετική με την εργασία σας ή με την εργασία που θα θέλατε να έχετε,  προχωρήστε. Σπουδές προωθούνται και ίσως κάποιοι ξεκινήσετε και μαθήματα μιας ξένης γλώσσα.

Επικοινωνία και βοήθεια από το εξωτερικό είτε αυτό αφορά σε κάποια επαγγελματική σας σχέση είτε αυτό αφορά σε κάποια σχέση σας προσωπική. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό . Ποιό ειδικά για τα αισθηματικά σας, ειδικά εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε εντάσεις. Πως θα είναι ο Δίδυμος σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ‘Ηλιος λόγω της έκλειψης, θα χάσει για λίγο το φως του στο 8ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή στον οίκο των χρημάτων που προέρχονται κυρίως από άλλους, των μεταμορφωτικών καταστάσεων και φυσικά της ερωτικής σας ζωής.  Αυτό επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Λόγω του κυβερνήτη πλανήτη σας που είναι η Σελήνη κάθε έκλειψη έχει μια ιδιαίτερη αξία για εσάς, δεδομένου του γεγονότος ότι φορτίζεστε συναισθηματικά παραπάνω.

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αφορούν σε αλλαγές σχετικές με τις πηγές του εισοδήματος σας αλλά και κάποιες εκκρεμότητες που εμφανίζονται ξανά και αφορούν στις τράπεζες, στην εφορία και γενικά το δημόσιο. Αυτή την φορά σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε τα παραπάνω θέματα και μάλιστα με έναν απρόσμενο τρόπο.  Πολλές συζητήσεις  για οικονομικά θέματα που σας απασχολούν ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο με την έννοια χρημάτων που σας οφείλονται. Επίσης θέματα διατροφών ή γενικά στήριξης παιδιών ή ακόμα και γονέων που έχουν την ανάγκη σας. Πολλά από τα παραπάνω θέματα εξελίσσονται θετικά και ολοκληρώνονται.

Οι σχέσεις σας οι ερωτικές καθώς και τα συναισθήματα σας είναι τομείς που έχουν μπει στο μικροσκόπιο και πλέον και με την βοήθεια του Κρόνου, στον τομέα των σχέσεων σας, έχετε μπει στη διαδικασία των απαραίτητων αλλαγών και εν τέλη των ξεκαθαρισμάτων. Με την έκλειψη ίσως υπάρξει μια προσπάθεια επικοινωνίας με τον σύντροφο σας, μια εκ βαθέων εξομολόγηση.  Αφού όμως πρώτα βουτήξετε στα βάθη της δικής σας ψυχής και συναισθημάτων και με το χέρι στην καρδιά πείτε τις δικές σας αλήθειες.  Επίσης εάν κάποιοι από εσάς, είστε εν μέσω διαπραγματεύσεων για μια νέα δουλειά θα πρέπει να ξέρετε ότι η περίοδος ευνοεί. Τέλος αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η έκλειψη στην ουσία θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί καλύτερες μέρες και νέες περιπέτειες. Πως θα είναι ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Τα «φώτα» δηλαδή ο ΄Ηλιος και η Σελήνη θα συναντηθούν, λόγω της έκλειψης,  στο 7ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή στον οίκο των σχέσεων σας και  αυτό βγάζει για ακόμα μια φορά στην επιφάνεια το θέμα «εγώ και οι άλλοι» . Τα δεδομένα στις σχέσεις σας αλλάζουν και έρχονται ξανά νέες ευκαιρίες τόσο για επαγγελματική όσο και για  προσωπική εξέλιξη. Η έκλειψη επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, οι οποίοι και θα δείτε μέσα στους επόμενους έξι μήνες να πραγματοποιούνται πρωτόγνωρες αλλαγές στην ζωή σας.

Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και με την παρουσία του Ερμή στο 7ο ηλιακό σας σπίτι θα πρέπει να αναμένετε πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο με την έννοια των τελικών υπογραφών συμβολαίων. Κάποιοι από εσάς θα ξεκινήσετε μια νέα καριέρα εντελώς διαφορετική από αυτή που μέχρι στιγμής έχετε. Θα μπείτε χωρίς κόπο μέσα στην ροή των γεγονότων που επιθυμείτε να συμβούν και που φυσικά είναι θετικά για εσάς, δηλαδή Θα αισθάνεστε σαν να έχετε μπει σε ένα ποτάμι που σας οδηγεί στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Νέα πρωτοποριακά ξεκινήματα που σας γεμίζουν αισιοδοξία και που σας κάνουν να λάμπετε. ‘Οσοι από εσάς επαγγελματικά η συναισθηματικά δεν αναμένετε κάτι καινούργιο θα δείτε απλά να σταθεροποιούνται καταστάσεις που ίσως μέχρι στιγμής παρουσιάζανε μια αστάθεια. Κάποιοι από εσάς, και αν φυσικά το επιτρέπει ο προσωπικός σας χάρτης, θα επισημοποιήσετε την σχέση που έχετε, καθώς η παρουσία και φυσικά συμμετοχή του αστεροειδή Juno (Ήρα ) που συνδέετε με τον γάμο ενισχύει αυτό το σενάριο.

Ωστόσο κάποιοι άλλοι από εσάς ίσως γνωρίσουν ένα νέο άτομο με το οποίο θα δημιουργήσουν κάποια αισθηματική σχέση ή να τους απασχολήσει αισθηματικά άτομο που ήδη γνωρίζουν από το παρελθόν. Τέλος να αναμένετε θετικές εξελίξεις σχετικά με ένα ακίνητο ή με ένα θέμα σχετικό που έχετε με την οικογένεια σας. Πως θα είναι ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στο 6ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή τον οίκο της καθημερινής σας ζωής, της υγείας και της εργασίας και επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Θα σας απασχολήσουν θέματα λοιπόν που θα είναι σχετικά με την καθημερινότητα σας, την ρουτίνα σας δηλαδή, την εργασία σας αλλά και το σώμα σας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής στον Υδροχόο σας θυμίζει ότι οι πιο πρωτότυπες ιδέες αλλά και τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την συνεργασία. Επειδή έχουμε νέα Σελήνη δεν αποκλείετε να δείτε να συμβαίνουν κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον, δηλαδή να αλλάξουν κάποιες συνθήκες.

Ίσως αναλάβετε κάποιες νέες ευθύνες οι οποίες θα σας δώσουν και πρόσθετη δουλειά. Κάποιοι από εσάς ίσως αλλάξετε και εργασία και γιατί όχι μπορεί να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά περισσότερο στην τεχνολογία. Επίσης, καλό θα ήταν θα ασχοληθείτε με την διατροφή σας καθώς η περίοδος για να ξεκινήσετε κάποιου είδους ειδική διατροφή ή δίαιτα είναι κατάλληλη αλλά και για να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο.

Επιπλέον μπορείτε να ασχοληθείτε και με προληπτικές εξετάσεις σχετικές με την υγεία σας, μια και είστε άνθρωποι πολύ προσεκτικοί. Σε σχέση τώρα με τα αισθηματικά και επειδή ο κύκλος σας θα ανοίξει, δεν αποκλείετε να κάνετε και μια νέα γνωριμία ή οποία αν το θέλετε και εσείς και κυρίως αν το επιτρέπει και ο προσωπικός σας χάρτης, θα μπορούσε να έχει μια πολύ θετική εξέλιξη. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σας. Πως θα είναι ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Στην δική σας περίπτωση ο Ήλιος και η Σελήνη, λόγω της έκλειψης, θα  ανταμώσουν στο 5ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή στον οίκο των ερώτων σας, των παιδιών, της δημιουργικότητας σας αλλά και των κερδών από τυχερά παιχνίδια και αυτό επηρεάζει κυρίως όσους ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, όσοι έχετε, ή να λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από αυτά .

Κάποιες από εσάς, αν φυσικά αυτό τονίζεται και από τον προσωπικό σας χάρτη, μπορεί να βιώσετε την χαρά μιας εγκυμοσύνης, κάτι που τονίζεται παραπάνω λόγω της συμμετοχής του αστεροειδή Juno (Ήρα) . Επαγγελματικά οι πολλές και δημιουργικές ιδέες σας, θα δώσούν μια επιπλέον ώθηση στην καριέρα σας. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που θα σας δίνονται σωρηδόν αυτή την περίοδο κυρίως  λόγω νέας Σελήνης έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελος σας ή να προχωρήσετε σε κάτι εντελώς καινούργιο.

Οικονομικά προμοτάρεστε αρκετά λόγο Δία και το να υπάρξουν κέρδη και μάλιστα αναπάντεχα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, αν υπολογίσουμε και την έκλειψη στον 5ο οίκο που έχει να κάνει με κέρδη από τυχερά παιχνίδια.  Αισθηματικά θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Νέοι άνθρωποι λοιπόν μπαίνουν στην ζωή σας και τα φλερτ δίνουν και παίρνουν. Απλά καλό θα ήταν και εσείς με την σειρά σας να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί καμιά φορά «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός». Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Πως θα είναι ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διατηρήσαμε την ποιότητα στην προσωπική πρόβλεψη με ονόματα αστρολόγων και αναλυτών ταρώ πρώτης γραμμής και μειώσαμε τις τιμές!

Πλέον μπορείς να μιλήσεις με όλους τους μελλοντολόγους μας ΜΟΝΟ με 1,39/λεπτό ομιλίας είτε καλείς από σταθερό είτε καλείς από κινητό. Κάλεσε τώρα στο 14840!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς την έκλειψη αυτή την βιώνετε στο 4ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή στον οίκο της οικογένειας, της εσωτερικής ασφάλειας και του σπιτιού σας και επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εσείς είστε που θα βιώσετε και τις μεγαλύτερες αλλαγές. Δεδομένου δε του γεγονότος ότι ανήκετε στον σταθερό σταυρό θα πρέπει να περιμένετε να επηρεαστείτε ακόμα περισσότερο από την έκλειψη. Αλλαγές λοιπόν που αφορούν στο σπίτι σας και την δομή της οικογένειας σας. Αλλαγή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους οικείους σας και προβλήματα που είχατε μέρχι  τώρα βρίσκουν την λύση τους.

Ακόμα κάποιοι από εσάς ίσως μετακομίσουν ή ανανεώσουν το σπίτι που ήδη μένουν.  Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσουν να συγκατοικήσουν. Επιπλέον λόγω του ότι ο συγκυβερνήτης πλανήτης σας Άρης είναι στον Τοξότη  και επηρεάζει τον οίκο των οικονομικών σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε  την ενέργεια του και την ορμή του για να κερδίσετε χρήματα, ακόμα και δουλεύοντας μέσα από το σπίτι σας. Ο Δίας φυσικά στο ζώδιο σας συνεχίζει να «δουλεύει» υπέρ σας με σκοπό να καλυτερεύσει τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας.  Επαγγελματικά μπορείτε να περιμένετε νέες ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο επανεξέτασης παρελθουσών επαγγελματικών προτάσεων.  Όσοι από εσάς εργάζεστε σε οικογενειακή επιχείρηση θα δείτε τις «μετοχές» σας να εκτινάσσονται και να έχετε πολλά κέρδη.  Αισθηματικά θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να μπορέσετε να εξετάσετε την πορεία μιας σχέσης σας και να δείτε αν πραγματικά υπάρχει μέλλον, η τουλάχιστον το μέλλον που θέλετε εσείς. Τέλος θα δείτε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές έτσι ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε γερά θεμέλια σε ότι αφορά την οικογένεια σας αλλά και την καριέρα σας. Πως θα είναι ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη αυτή θα συμβεί μέσα στο 3ο ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή τον οίκο που σχετίζεται με τις μετακινήσεις σας και την επικοινωνία και θα επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Για εσάς έχει έρθει η ώρα για να εκφράσετε «τα θέλω σας» και ως εκ τούτου να διεκδικήσετε ότι θεωρείτε ότι σας ανήκει.  Η τόσο έντονα επικοινωνιακή νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει πολύ επαγγελματικά καθώς οι πρωτότυπες ιδέες σας,  θα σας ανεβάσουν στα μάτια των προϊσταμένων σας, κερδίζοντας με τον τρόπο αυτό τόσο την εκτίμηση όσο και την υποστήριξη τους.

Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους διατεθειμένους να υλοποιήσουν τις δικές σας ιδέες. Στο προσκήνιο νέες επαφές και γιατί όχι και νέες επαγγελματικές πορείες καθώς ακόμα ένας τομέας που στην δική σας περίπτωση ευνοείται είναι αυτός των υπογραφών συμβολαίων. 

Κάποιοι από εσάς ίσως σκεφτούν σοβαρά να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο ή μηχανή αλλά ακόμα και ποδήλατο. Όσοι από εσάς θέλετε να αποκτήσετε μια πιστοποίηση ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια ευνοείστε. Φυσικά και μπορείτε να διεκδικήσετε ευνοϊκούς όρους, για την παρούσα οικονομική σας κατάσταση, σε ότι αφορά νέα συμβόλαια αλλά και ανανεώσεις συμβολαίων σχετικών με τράπεζες, εφορίες και δημόσιο γενικά. Αισθηματικά είστε στην ευχάριστη θέση να μπορείτε πλέον να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας μαζί με το ταίρι σας.

Ωστόσο, γενικά μιλώντας, αυτό που η έκλειψη σας καλεί να κάνετε είναι το να μην είστε απόλυτοι και να μάθετε να επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Να αφουγκράζεστε όχι μόνο τις δικές σας ανάγκες αλλά και των άλλων. Μόνο έτσι θα μπορείτε να μην φτάνετε τις καταστάσεις στα άκρα και να βρίσκετε πάντα λύσεις με γνώμονα την λογική και την αντικειμενικότητα. Πως θα είναι ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στο  2ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή τον οίκο που σχετίζεται με τα χρήματα σας και επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αυτό για εσάς αφορά τα χρήματα σας , τα υπάρχοντα σας αλλά και το σύστημα αξιών σας όπως και το επίπεδο αυτοεκτίμησης σας. Τα χρήματα για σας την περίοδο αυτή καθώς και οι συναλλαγές, ακόμα και οι πιο απλές, είναι μείζον θέμα . Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να μην ανήκετε στους χαμένους αλλά στους κερδισμένους.

Μην αφήσετε το συναίσθημα να κυριαρχήσει και να είστε αντικειμενικοί. Επιπλέον θα αναζητήσετε νέους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα. Αυτή η έκλειψη θα σας φέρει νέες ευκαιρίες και για πολλούς από εσάς αρχίζει ένα καινούργιο κεφάλαιο. Το κλειδί για εσάς είναι η επικοινωνία και οι διασυνδέσεις σας. Έχει έρθει ο καιρός για να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και να διοχετεύσετε τις ιδέες σας. Ο καιρός ευνοεί μακροπρόθεσμα σχέδια γιατί θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις στα θέματα καριέρας αλλά και γενικά στα οικονομικά σας. Ίσως χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο άτομο στην οικογένεια σας  ή να έχετε κάποια επικερδή συνεργασία με άτομα από το  ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στον Αισθηματικό τομέα  θα καταφέρετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Πως θα είναι ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην δική σας περίπτωση η Ηλιακή έκλειψη θα γίνει στο 1ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή τον οίκο που σχετίζεται με την προσωπικότητα σας και  επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Για εσάς ξεκινά μια νέα περίοδος τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Προσωπική ανάπτυξη και ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, να βάλετε νέους στόχους για το μέλλον σας και να δουλέψετε στοχευμένα.

Αν υπάρχει μια φράση που σας ταιριάζει αυτή την περίοδο είναι η  «ο τολμών νικά» . Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ουρανός συμμετέχει ενεργά στην έκλειψη αυτή και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεται έτσι ώστε να απελευθερωθείτε από τα δεσμά καταστάσεων που δεν σας ταιριάζουν πλέον. Έχει έρθει η ώρα να αφήσετε πίσω σας ότι έχει φθαρεί, ότι είναι σαθρό για να κάνετε χώρο στο καινούργιο και πολύ καλύτερο που θα έρθει. Για τους επόμενους έξι μήνες η μια ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη με σκοπό να καταλάβετε ότι η εξέλιξη σας και η εκπλήρωση των στόχων και των βαθιών επιθυμιών σας είναι μονόδρομος.

Επαγγελματικά θετικές εξελίξεις και νέες συμφωνίες απογειωτικές για την καριέρα σας. Ίσως και σε κάτι λίγο διαφορετικό από ότι είχατε συνηθίσει μέχρι σήμερα ή με νέες βάσεις. Αισθηματικά για τους αδέσμευτους οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κάνετε μια γνωριμία που ίσως εξελιχθεί και σε σχέση ζωής. Οι δεσμευμένοι έχετε πολλές πιθανότητες να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση που διατηρείτε. Η περίοδος μιλάει για νέα ξεκινήματα και νέες ελπίδες για ένα ακόμα καλύτερο αύριο. Πως θα είναι ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διατηρήσαμε την ποιότητα στην προσωπική πρόβλεψη με ονόματα αστρολόγων και αναλυτών ταρώ πρώτης γραμμής και μειώσαμε τις τιμές!

Πλέον μπορείς να μιλήσεις με όλους τους μελλοντολόγους μας ΜΟΝΟ με 1,39/λεπτό ομιλίας είτε καλείς από σταθερό είτε καλείς από κινητό. Κάλεσε τώρα στο 14840!!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ήλιος λόγω της έκλειψης, θα χάσει για λίγο το φως τους στο  12ο  ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή στον οίκο που σχετίζεται με τον εσωτερικό εαυτό σας, το υποσυνείδητο σας, με την ψυχή σας με ότι μέσα σας θεωρείτε ιερό και επηρεάζει κυρίως όσους από εσάς έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εδώ οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι εντός σας. Πρέπει να επικεντρωθείτε στην εσωτερική σας ανάπτυξη, στην ψυχολογική σας ωρίμανση. Ίσως βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες και φόβοι πράγμα που θα σας ωθήσει στην αναζήτηση καταφυγίου.

Ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μέσα από ώριμη σκέψη και μπόλικη εσωτερική διεργασία να συνδεθείτε πραγματικά με τις ανάγκες σας και την ψυχή σας. Να βρείτε τι ακριβώς χρειάζεστε έτσι ώστε να είστε ευτυχισμένοι και αναζητήστε το. Η έκλειψη αυτή σας «σπρώχνει» να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Επιπλέον να περιμένετε και αποκαλύψεις σχετικές με παρασκήνιο που έχει «παιχτεί» πίσω από την πλάτη σας. Οι καταστάσεις θα το φέρουν έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αποκαλύψεις και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

Επαγγελματικά και προσωπικά λοιπόν θα κάνετε αναπροσαρμογές, διώξτε, τερματίστε ότι σας καταπιέζει και βάλτε νέους στόχους. Αν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις ρίξτε το βάρος σας εκεί. Αναπτύξτε την δημιουργική πλευρά σας και μην ανέχεστε καταστάσεις που δεν σας ανεβάζουν συναισθηματικά. Πως θα είναι ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά του. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση: