Αστρολογία σήμερα Κυριακή 13 8 2017. Ανάδρομος Ερμής στη Παρθένο.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Δείτε καθημερινά στην αστρολογία σήμερα τις διελεύσεις των πλανητών και πως επηρεάζουν σήμερα Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 την αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή σας! Αστρολογία σήμερα από την ομάδα του Ζώδια Σήμερα. 

13 Αυγούστου 2017: Ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο

Από τις 13 ως τις 30 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο, σας καλεί να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε. Αν δεν υπάρχει διαλλακτικότητα ή διπλωματία θα υπάρξουν εντάσεις, η κατά μέτωπο επίθεση θα ανοίξει πεδία ρήξεων που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Στις επαγγελματικές συζητήσεις καλό θα είναι να απουσιάζει το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη. Απ’ τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου που ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα, προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα, οι καταναλωτικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις άσκοπες αγορές. Σε θέματα προσωπικών σχέσεων οι νέες γνωριμίες θα φέρον ενθουσιασμό και αισιοδοξία, ωστόσο οι υπερβολές ίσως να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Διαβάστε εδώ την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ στον αισθηματικό τομέα! Μάθε εδώ πόσο τοις εκατό ταιριάζετε!

 

Ο Χρίστος Ντούβλης, η Φαίδρα Μάρκου, η Βενετία Αποστόλου, η Αλεξάνδρα Βενέτη, η Αφροδίτη Φωκά, η Όλγα Αγγέλου, σύσσωμη η ομάδα του zwdiasimera.gr θα λύσει όλες σου τις απορίες για την αισθηματική σου ζωή, θα στα βρει όλα και μάλιστα ότι σου προβλέψουν θα βγουν γρήγορα! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310.

Διαβάστε επίσης:

Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη.

Ημερήσια πρόβλεψη Ταρώ.

loading...
Τελευταία ενημέρωση: