Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή του Ήλιου στους Ιχθείς στα ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, θα δούμε ανάλογα με το ζώδιο που είναι ο καθένας ποιος είναι εκείνος ο τομέας που φωτίζεται περισσότερο από τον Ήλιο και πρέπει να αναλάβει δράση. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Φωλιά των κου-κου" προβλέπει για τον Ήλιο στους Ιχθείς για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος στους Ιχθείς, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, θα πρέπει να κοιτάξετε θέματα που σχετίζονται με την υγειά σας, με τη φυσική σας κατάσταση, με την ψυχολογία σας, αυτός είναι ο τομέας που είναι προτεραιότητα. Πρέπει να δείτε τι μπορείτε να πετάξετε από πάνω σας, πως να αποτοξινωθείτε και να φτιάξετε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος περνά σε ένα ελπιδοφόρο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, έχει να κάνει με τις επαφές που έχετε με τους άλλους είτε είναι συνεργάτες, είτε φίλοι. Είναι μια περίοδος πιο κοινωνική που μπορείτε να έχετε ευχάριστες επαφές καθώς και κοινές δραστηριότητες, επίσης μπορεί να θέσετε νέους στόχους, άρα είναι μια θετική περίοδος θα είναι πιο ήπια, ευχάριστη και δημιουργική

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο, προτεραιότητα σας θα είναι θέματα καριέρας, επαγγελματικές προτάσεις θα πρέπει να συζητήσετε. Είναι μια περίοδος που το μυαλό σας θα είναι στραμμένο στο κομμάτι που έχει να κάνει με την επαγγελματική σας κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους είναι μια θετική εξέλιξη το ότι ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, θα έχετε αισιοδοξία για το μέλλον σας, πολλά σχέδια είτε αυτά αφορούν σπουδές είτε την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Είναι μια περίοδος που ίσως να υπάρξουν τάσεις φυγής, ίσως να κανονίσετε κάποιο ταξίδι, επίσης θα υπάρξουν θέματα που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις. Επειδή έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή ίσως για κάποια πράγματα να υπάρξουν καθυστερήσεις.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος περνά σε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τα οικονομικά, είναι μια περίοδος που μπορεί να έχετε οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Θα έχετε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν το κομμάτι των οικονομικών, δείτε τι μπορείτε να ρυθμίσετε και να κερδίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος περνά απέναντι σας είναι μια περίοδος που έχει να κάνει με τις επαφές σας με φίλους συνεργάτες ή το ταίρι σας ακόμα και με ανταγωνιστές που έχουν αντίθετα συμφέροντα από τα δικά σας. Επίσης είναι μια περίοδος που με κάποιον τρόπο είναι σαν να αποφασίζουν οι άλλοι για τα δικά σας θέματα ή που εσείς δεν έχετε το πάνω χέρι.

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος περνά σε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την καθημερινότητα της δουλειάς με συνεργάτες, με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Δείτε τη διατροφή σας για να είστε πιο υγιείς και σε καλύτερη φόρμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος περνά σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή, με δημιουργικά σχέδια και πλάνα ή με μια επαγγελματική ιδέα που έχετε και θέλετε να την υλοποιήσετε. Επίσης αν είστε γονείς τα παιδιά θα είναι η προτεραιότητα σας μέσα σε αυτήν την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος περνά στο κομμάτι που έχει να κάνει με το παρελθόν, με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία. Σε αυτή την περίοδο ίσως να απομονωθείτε λίγο από τους άλλους, επίσης ίσως να σκέφτεστε μια αλλαγή, μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος περνά σε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με επικοινωνία, με ταξίδια, με συμφωνίες, είναι μια περίοδος που μπορεί να συζητήσετε και να διαπραγματευτείτε. Επειδή έχουμε και ανάδρομο Ερμή καλό είναι ότι συμφωνήσετε ή υπογράψετε να γίνει μετά τις 11 Μαρτίου. Θα είναι μια πιο κοινωνική περίοδος ίσως να κανονίσετε ταξίδια και εκδρομές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους ο Ήλιος φωτίζει τα οικονομικά σας, η ανασυγκρότηση των οικονομικών είναι το θέμα μείζονος σημασίας από εδώ και κάτω. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να βελτιώσετε το εισόδημα σας, ίσως να βρείτε μια δουλειά ή να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο που να μπορεί να σας προσφέρει ένα εισόδημα.

ΙΧΘΥΣ

Χρόνια πολλά στους Ιχθύς, είναι μια χρονιά που καταφέρνετε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον επαγγελματικό στίβο μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν στόχο. Θα έχετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια, μπορεί να μπουν άνθρωποι στη ζωή σας που να παίξουν έναν καταλυτικό ρόλο είτε σε επίπεδο επαγγελματικό, είτε σε φιλικό ή ερωτικό.

Τελευταία ενημέρωση: