Η Άση Μπήλιου αναλύει την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Ταύρο στα ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Ξεκίνησαν τα γενέθλια των Ταύρων, τα ξημερώματα της πέμπτης έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Η πιο στενή όψη που κάνει είναι με τον Ουρανό πού είναι ο πλανήτης που έχει να κάνει με αλλαγές, με ανατροπές, ίσως να έχει επιρροή και σε μετεωρολογικές συνθήκες. Επειδή το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται στενά με την οικονομία και γενικότερα με το χρήμα, γι αυτό μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε να ακούσουμε πολλά. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των κουκου" προβλέπει για της Νέα Σελήνη στον Ταύρο για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στην εβδομάδα τα οικονομικά θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο, τις επόμενες δύο εβδομάδες τα οικονομικά θα είναι η μεγαλύτερη σας εύνοια. Θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να έχετε ένα πιο ασφαλές μέλλον σε οικονομικό επίπεδο. Όσοι είστε γεννημένοι τον Μάρτιο μπορεί να προκύψει μία νέα πηγή εσόδων εκεί που δεν το περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία Νέα Σελήνη που έρχεται ως δώρο στα γενέθλια σας γιατί ανοίγει για εσάς ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών που δεν θα έχει να κάνει μόνο με τις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά θα έχει να κάνει με όλη την γενέθλια χρόνια σας μέχρι τον επόμενο Απρίλιο του 2021. Όσοι έχετε γενέθλια κοντά στις 26 με 27 Απριλίου φαίνεται πως θα έχετε πολλές αλλαγές που ίσως και εσείς οι ίδιοι να τις προκαλέσετε. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σας θέλει αποφασιστικότητα και δραστηριοποίηση, πρέπει να δείτε τι παλιό είναι αναγκαίο να πετάξετε από τη ζωή σας και τι καινούργιο πρέπει να υιοθετήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για εσάς η Νέα Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι πιο πνευματικό και πιο ψυχολογικό, επίσης και λίγο πιο παρασκηνιακό, μπορεί να ευνοήσει μυστικές συζητήσεις, μυστικές συμφωνίες ή σχέσεις. Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας, βρείτε τρόπο να ανανεώσετε την εμφάνιση σας αλλά και την υγεία σας. Επίσης είναι μία πολύ καλή περίοδος αν θέλετε να βρείτε έναν ψυχολόγο ή έναν ειδικό για να σας βοηθήσει να βάλετε σε μία τάξη τη ζωή σας, τα οικονομικά σας ή τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα που ξεκινάει από σήμερα για εσάς θα είναι δραστήριο με έντονη κοινωνική διάθεση. Μπορεί να εργαστείτε πάνω σε έναν κοινό στόχο ή μπορεί να έχετε αλλαγές σε ότι αφορά συνεργάτες. Αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς δεν θα είναι κακή, προσπαθήστε να φανείτε δεκτικοί και προσαρμοστικοί στις αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι τον Ιούλιο, μέσα στην εβδομάδα η Νέα Σελήνη λέει πως θα υπάρξουν για εσάς νέα δεδομένα στα επαγγελματικά και στην καριέρα σας. Είναι μία καλή περίοδος για να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες, για να φτιάξετε το επαγγελματικό σας προφίλ ή το βιογραφικό σας, να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση αν σας ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο. Από την άλλη πλευρά μπορεί να προκύψουν αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, είναι ευνοϊκή περίοδος για να κάνετε τον χώρο σας πιο ευχάριστο και πιο λειτουργικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, το επαγγελματικό μέλλον ίσως να σας αγχώσει, επίσης θέλει έμφαση σε ότι έχει να κάνει με σπουδές. Δεν είναι αρνητική η Νέα Σελήνη για εσάς, οι γεννημένοι τον Αύγουστο μπορεί να έχετε κάποια νέα σε σχέση με τη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα φέρνει σε πρώτο πλάνο τα οικονομικά, για τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο μπορεί να προκύψει μία νέα πηγή εσόδων. Επίσης είναι μία εβδομάδα που θέλει προσοχή σε έξοδα και σε λογαριασμούς, στα οικονομικά σας δεν θα πρέπει να αφήσετε αιωρούμενες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι απέναντι σας θα υπάρξουν αναθεωρήσεις στις σχέσεις. Ίσως να υπάρξει προοπτική για καινούργιες σχέσεις ή για καινούργιες συνεργασίες, οι γεννημένοι τον Οκτώβριο μπορεί να επωφεληθείτε περισσότερο. Ίσως να υπάρξουν ξαφνικά συμβάντα, ενδεχομένως να προκύψει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μπορεί να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε μία σχέση ή μία συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς λέει πως θα υπάρξουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ίσως να σας αγχώσουν τα πρακτικά ζητήματα. Επίσης σας λέει πως πρέπει να δείτε με διαφορετικό τρόπο τις ρουτίνες της καθημερινότητας σας, ότι έχει να κάνει με τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Δείτε τον τρόπο που δουλεύετε, αξιοποιήστε την τεχνολογία για να κάνετε με πιο προοδευτικό τρόπο τη δουλειά σας. Οι γεννημένοι τον Νοέμβριο μπορεί να έχετε μία πρόταση για κάτι επαγγελματικό που δεν το περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη η προσωπική σας ζωή φαίνεται πως γίνεται η προτεραιότητα. Από την άλλη πλευρά οι προοπτικές θα είναι πολύ θετικές και για τα δημιουργικά σας εγχειρήματα, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε μία καινούργια σας ιδέα. Επίσης ευνοούνται θέματα των παιδιών για όσους από εσάς είστε γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού, ίσως μία αλλαγή, μία μετακόμιση. Για τους γεννημένους τον Ιανουάριο ίσως να υπάρχει και η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα από τον χώρο του σπιτιού. Ίσως να έχετε τη διάθεση να αλλάξετε κάτι μέσα στο σπίτι σας και να φτιάξετε έναν προσωπικό χώρο για ξεκούραση.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτές τις μέρες ενδεχομένως να πρέπει να μετακινηθείτε περισσότερο, να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά, με σπουδές ή με σεμινάρια. Πρέπει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να έχετε και εσείς όφελος.

Τελευταία ενημέρωση: