Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 21/1/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Σήμερα έχουμε τη Σελήνη στον Τοξότη, είναι μια πιο χαλαρή Σελήνη, έχει ξεφύγει από τις κακοτοπιές του Άρη και του Ποσειδώνα που δίνει ένα πιο ασαφές κλίμα. Η σημερινή μέρα είναι θετική, ευχάριστη και αποτελεσματική, κοιτάξτε να την αξιοποιήσετε όσο γίνεται περισσότερο. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 21 Ιανουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, σήμερα η μέρα είναι θετική καλό είναι να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα τα πλάνα σας σε ότι έχει να κάνει με δουλειά ή σπουδές. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν, ίσως να σας δημιουργήσουν περισσότερο άγχος, σήμερα τουλάχιστον μη δώσετε τόση μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι, μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε θέματα που αφορούν μελλοντικά πλάνα, είναι καλή περίοδος για ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους, είναι μια μέρα που μπορεί να φέρει κάποιο θετικό νέο για μια οικονομική δοσοληψία που μπορεί να σας αφορά άμεσα ή έμμεσα, ίσως ένα νέο μέσα από τον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Επίσης μπορεί να είναι ένα θετικό νέο από έναν συνεργάτη, γενικότερα θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων. Αν πρέπει να κάνετε κάτι δύσκολο ή αν χρειάζεστε την εύνοια ενός ανθρώπου ή αν πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση, καλό θα είναι να γίνει από σήμερα μέχρι και την παρασκευή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο αγχωτική πιο απαιτητική, θα σας ζητηθεί να βοηθήσετε και να συνδράμετε είτε από άτομα επαγγελματικά, είτε οικογενειακά, γενικά θα υπάρξει μεγαλύτερη πίεση. Σήμερα βρείτε χρόνο για τις προσωπικές σας σχέσεις, για τον σύντροφο σας, για τους ανθρώπους που αγαπάτε και αποτελούν το φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη θα μπορούσατε να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα ή ένα ευχάριστο νέο που μπορεί να σχετίζεται με ζητήματα δουλειάς. Ίσως να έχετε μεγαλύτερο άγχος για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα θα είναι πιο θετική από τις επόμενες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είναι η πιο θετική μέρα της εβδομάδας, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη με κάποιον τρόπο βοηθά να είστε πιο αισιόδοξοι, θα έχετε την ελπίδα πως παρά τις δυσκολίες και τα άγχη στο τέλος θα καταφέρετε να πετύχετε και να βγείτε νικητές. Είναι από τις μέρες που σαφώς πρέπει να αξιοποιήσετε περισσότερο, στην πορεία της δεν έχει να σας προσθέσει κάποιο εμπόδιο ή κάποια δυσκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και με το σπίτι, μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση ή μπορεί σε κάποιο μέλος από το οικογενειακό σας περιβάλλον να συμβεί κάτι πολύ θετικό και να σας το ανακοινώσει. Σήμερα τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, θα έχετε περισσότερη ευκολία, ωστόσο αν έχετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή να πάρετε αποφάσεις προτιμήστε την αυριανή και μεθαυριανή μέρα, όχι τόσο τη σημερινή.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ευνοείστε σε θέματα επικοινωνίας, είναι μια μέρα απαιτητική σε αυτό το κομμάτι, ίσως έχετε να κάνετε πολλά τηλεφωνήματα ή να απαντήσετε σε κάποια ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά, ίσως να έχετε μια συγκεκριμένη αλληλογραφία, ωστόσο όλα αυτά σήμερα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, δεν θα έχετε ιδιαίτερες δυσκολίες σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα γι αυτό που θέλετε να κανονίσετε και να σχεδιάσετε. Σήμερα θα μπορούσατε να έχετε και ένα ευχάριστο νέο από συγγενικό πρόσωπο, γενικότερα από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα τα οικονομικά είναι αυτά που φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο, τα έξοδα ίσως να είναι αρκετά. Στο κομμάτι των οικονομικών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί από την μια πλευρά ο Άρης στον Τοξότη δίνει το κίνητρο να βγάλετε περισσότερα χρήματα, από την άλλη όμως δημιουργεί περισσότερα έξοδα, είναι μια θέση που ευνοεί την παρορμητική σπατάλη γι αυτό πειθαρχείστε σε αυτό το κομμάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα σαφώς έχει κάτι λιγότερο πιεστικό, τα φώτα είναι πάνω σας, είστε από τους πρωταγωνιστές των ημερών με την έννοια του ότι θα ανατρέξουν σε εσάς άνθρωποι και θα σας ζητούν κάτι να κάνετε για εκείνους, ωστόσο σήμερα δεν θα είναι μια ασφυκτική μέρα από πλευράς υποχρεώσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει περισσότερο με θέματα επαγγελματικά και υγείας, αλλά όλο αυτό είναι σε ένα επίπεδο λίγο πιο ψυχολογικό κρυφό ή παρασκηνιακό. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας κλείνουν λίγο περισσότερο, μπορεί κάτι να συζητάτε ή να ετοιμάζετε που να μην το ανακοινώνετε αυτή τη στιγμή. Είναι μια μέρα που μπορείτε να κλείσετε εκκρεμότητες, να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε, αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα γιατί οι επόμενες θα είναι πιο απαιτητικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι για εσάς μια άνετη μέρα από αυτές που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βοηθηθείτε σε θέματα στόχων και εργασίας. Σε αυτή την προσπάθεια σας για να επιτύχετε τον προσωπικό σας στόχο σήμερα θα υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι βοηθητικοί, ίσως να είναι φίλοι ή συνεργάτες , με παρέα γίνεται καλύτερη δουλειά και εσείς επιτυγχάνετε πιο εύκολα τον οποιονδήποτε δικός σας προσωπικό στόχο.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα θα είναι μια μέρα άγχους με την έννοια του ότι η Σελήνη είναι μέσα στο κομμάτι που αφόρα τα επαγγελματικά σας, ενδεχομένως να σκέπτεστε ή να συζητάτε διάφορες αλλαγές ή να παρεμβαίνετε προκειμένου να βελτιώσετε κάτι που αφόρα τη δουλειά σας. Γενικότερα θέματα επαγγελματικά και καριέρας θα σας απασχολούν, ίσως να υπάρξει περισσότερο άγχος και αγωνία.

Τελευταία ενημέρωση: