Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 24/1/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Έχουμε Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που έχει κάτι το ανατρεπτικό γιατί κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό, έχει καταστάσεις ξαφνικές, απρόοπτες, κεραυνοβόλες. Με αυτή τη Νέα Σελήνη που έχει να κάνει με το πρωτοποριακό και το καινούργιο, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι νέο μπορούμε να βάλουμε στη ζωή μας προκειμένου να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για να είμαστε πιο ευτυχείς. Κυρίως την Κυριακή θα πρέπει να κοιτάξουμε το κομμάτι των αλλαγών, να δούμε τι πρέπει να αποβάλουμε και τι πρέπει να κρατήσουμε. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 23 Ιανουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς η Νέα Σελήνη δίνει έμφαση στην κοινωνικότητα και στη συλλογική δουλειά, άρα είναι μια καλή περίοδος αν θέλετε να ασχοληθείτε με τα κοινά, αν είστε μέλος μιας οργάνωσης ή μιας ομάδας ή γενικότερα με άτομα που έχετε κοινούς σκοπούς τώρα θα πρέπει να οργανωθείτε και να δραστηριοποιηθείτε. Ειδικά οι γεννημένοι τον Μάρτιο δείτε τι καινούργιους στόχους μπορείτε να έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσάς τους Ταύρους σας επηρεάζει περισσότερο η Νέα Σελήνη, είναι σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με επαγγελματικά και καριέρα, σαφώς απαιτεί την προσοχή σας. Μπορεί να υπάρξει νευρικότητα στο χώρο της εργασίας, ίσως να υπάρξουν αλλαγές, ίσως να έρθει μια κατάσταση απρόσμενα και απρόοπτα. Θέλει προσοχή στις συζητήσεις σας , ευνοούνται οι αλλαγές στα επαγγελματικά. Αν ψάχνατε δουλειά και είχατε στείλει βιογραφικά μπορεί ξαφνικά να έρθει η πρόταση ή κάποια καινούργια αρχή, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα προσέξετε λίγο περισσότερο θέματα σχέσης και υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ωραία είναι αυτή η Νέα Σελήνη είναι σε ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας, έχει να κάνει με το μέλλον το επαγγελματικό και των σπουδών, έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, στα ταξίδια, ίσως να υπάρξουν καινούργια δεδομένα. Πρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να μην είστε αρνητικοί αν υπάρξει μια πρόταση που δεν είναι αυτό ακριβώς που είχατε στο μυαλό σας. Την Κυριακή προσέξτε σχέσεις κυρίως τις ερωτικές και επαγγελματικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει πως τα οικονομικά είναι σε πρώτο πλάνο, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα μπορούσατε να έχετε ένα καινούργιο έσοδο, μια νέα πηγή εσόδων. Κυρίως αν είστε γεννημένοι τον Ιούνιο μπορεί να προκύψει μια καινούργια συνεργασία ή να προκύψουν χρήματα που δεν τα περιμένατε ίσως να έχουν σχέση με ασφάλειες, κληρονομιές, επενδύσεις. Θέλει προσοχή σε έξοδα, λογαριασμούς, υγεία, φυσική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη είναι απέναντι σας, έχει να κάνει με σχέσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν αναθεωρήσεις είτε σε μια προσωπική σχέση, είτε σε μια επαγγελματική. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες μπορεί να προκύψει μια νέα συνεργασία ή μια νέα δουλειά, καλό θα είναι να είστε ανοιχτοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Και στα ερωτικά μπορεί να προκύψει κάτι καινούργιο, ίσως να γίνει μια νέα σχέση ή να υπάρξουν αναθεωρήσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις κατόπιν μιας αποκαλυπτικής πληροφορίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη είναι μέσα στο κομμάτι που έχει να κάνει με τη ρουτίνα της καθημερινότητας προσωπικής και επαγγελματικής, πρακτικά ζητήματα μπορεί να σας αγχώσουν λίγο. Είναι μια χρονική στιγμή που πρέπει να δείτε τι διαφορετικό πρέπει να εφαρμόσετε για να κάνετε πιο αποτελεσματική τη δουλειά σας. Από την άλλη πλευρά πρέπει να δείτε με ένα πιο εναλλακτικό μάτι το κομμάτι της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Οι προσωπικές σχέσεις είναι προτεραιότητα, η Νέα Σελήνη είναι μέσα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφόρα στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να έχει να κάνει με μια καινούργια σχέση ή γνωριμία, μπορεί όμως να έχει να κάνει και με ένα ξαφνικό τέλος. Ίσως να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μπορεί όμως και ένας χωρισμός. Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο γιατί εσείς επηρεάζεστε περισσότερο ίσως να έχετε τέτοιου είδους σενάρια. Δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ευχάριστο νέο μιας εγκυμοσύνης, σε κάθε περίπτωση οι προοπτικές είναι θετικές. Προσέξτε λίγο παραπάνω θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη είναι στο κομμάτι που αφόρα το σπίτι, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Οκτώβριο, θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον σπιτιού ή χώρου εργασίας, μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή ή μια συζήτηση για αλλαγή στον χώρο σας. Εσείς που είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο την Κυριακή προσέξτε λίγο παραπάνω τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες αυτή η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με το κομμάτι της επικοινωνίας, με συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ταξίδια. Κάποιοι ίσως να συνδυάσετε σε ένα ταξίδι την αναψυχή με τους επαγγελματικούς λόγους. Την Κυριακή, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, προσέξτε λίγο παραπάνω τις σχέσεις σας οικογενειακές αλλά και προσωπικές φιλικές ή ερωτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει κυρίως με οικονομικά θέματα. Για τους γεννημένους τον Δεκέμβριο που επηρεάζεστε περισσότερο θα μπορούσε ξαφνικά να προκύψει μια καινούργια πηγή εσόδων ή μια ωραία επαγγελματική πρόταση, μέσα στις δυο εβδομάδες μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που να έχει ένα πολύ θετικό για το πορτοφόλι σας αντίτιμο. Ακόμα θα υπάρξουν απρόσμενα που μπορεί να σχετίζονται είτε με μια προσωπική σχέση, είτε με τα παιδιά στην περίπτωση που είστε γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια Νέα Σελήνη πάνω στα γενέθλια σας, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί από τις 23 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου για εσάς προκύπτει μια αλλαγή. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά με δύναμη και με αποφασιστικότητα, καιρός να δραστηριοποιηθείτε, να δείτε τι καινούργιο μπορείτε να κάνετε, θα υπάρξουν καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες. Ενδεχομένως να υπάρξει και μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας, θα υπάρξει ανάγκη προσαρμογής σε ένα νέο περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές θα είναι για καλό, οτιδήποτε καινούργιο έχετε στο μυαλό σας θα είναι ιδανικό να το ξεκινήσετε από το Σάββατο και μετά.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με υγεία ψυχολογία, έχει να κάνει με παρασκήνιο. Πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία, να κοιτάξετε τι μπορείτε να αποβάλετε που δεν σας κάνει καλό, ίσως να πρέπει να αλλάξετε κάποιες κακές συνήθειες όπως ζάχαρη κάπνισμα για να είστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε λίγο περισσότερο μέσα στο σαββατοκύριακο την ένταση στις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές.

Τελευταία ενημέρωση: