Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (93 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021 στο video του, ότι είναι ένας μήνας πολύ ενδιαφέρον και άκρως παραγωγικός μήνας. Το μυαλό μας σκέφτεται πολλά και θέλουμε να δράσουμε, να παράξουμε έργο, να διεκδικήσουμε πράγματα αν και έχει σταματήσει η υλοποίηση και η δρομολόγηση που είχαμε τον προηγούμενο μήνα.

Θα μας απασχολήσουν πάρα πολύ το διάστημα αυτό η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, να διεκπεραιώσουμε και να κλείσουμε υποθέσεις μας, να κοιτάξουμε κάποιες λεπτομέρειες ώστε να κλείσουμε κάποια ανοιχτά κεφάλαια. 

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου έως και τον Σεπτέμβριο θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα σχέσεων, οποιασδήποτε μορφής. Μοιάζει λίγο με ένα ξεκαθάρισμα, μια τακτοποίηση στο κομμάτι αυτό ώστε να ξέρουμε που μπορούμε να στραφούμε και αν μπορούμε να κατευθυνθούμε προς κάπου είτε για να ζητήσουμε βοήθεια. Καλό είναι σε κάποιες σχέσεις να υπάρχει ένα δούναι και λαβείν και όχι να κοιτάξουμε να μην ξεκινήσουμε μια επικοινωνία από την οποία θα επωφεληθούμε μόνο εμείς.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Αυγούστου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n
Youtube