Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 24 ως 30/6/2024, από την Αλεξάνδρα.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4.8 (4 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Η Αλεξάνδρα μελετά κάθε εβδομάδα τις αστρολογικές όψεις για όλα τα ζώδια. Μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για την εβδομάδα 24 ως 30 Ιουνίου 2024. Η Αλεξάνδρα είναι η αστρολόγος που ψάχνεις, προκειμένου να έχεις μια απόλυτα εξαιρετική πρόβλεψη, μια αστρολόγος που θα προσεγγίσει κάθε πτυχή των αστρολογικών γεγονότων και θα σου παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να σχεδιάσεις την καθημερινότητα σου.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα αυτή έχει αρκετά θετικά στοιχεία και ξεκινάμε αμέσως με την 26η Ιουνίου, όπου εκεί έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Μας βοηθά στα ζητήματα της καθημερινότητας μας, δηλαδή σε πρακτικά ζητήματα αλλά και σε σοβαρές συζητήσεις που θέλουμε να κάνουμε. Επηρεάζει πιο πολύ και θετικά τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς. Υλοποιούνται ιδέες και είναι μια καλή στιγμή για συμφωνίες ή αν έχετε κάτι στο μυαλό σας να τακτοποιήσετε τώρα μπορείτε να το κάνετε!

Στις 29 Ιούνη έχουν τον Κρόνο που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και δεν είναι ένα αρνητικό αστρολογικό γεγονός αυτό, με την επιβράδυνση του είναι μια καλή ευκαιρία να επανεξετάσουμε καταστάσεις, να αλλάξουμε γνώμη για κάτι ή να επανασχεδιάσουμε την ζωή μας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, φέρνει εξαιρετικές εξελίξεις στα ερωτικά μας. Ευνοεί την εκδήλωση του πάθους, αυξάνει την λίμπιντο και φέρνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS