Ερμής στην Παρθένο από 4/8/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (121 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Έρχονται στο προσκήνιο οι αναλυτικές και οργανωτικές σας ικανότητες από τις 4 ως τις 26 Αυγούστου 2022 χάρη στον Ερμή στο αναλυτικό και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου. Έχετε ακρίβεια και συνέπεια στην επικοινωνία σας, αναλύετε τα λόγια και τις προθέσεις των άλλων και δεν παρασύρεστε από μεγάλες υποσχέσεις. Είστε πιο παραγωγικοί στην εργασία σας και βρίσκετε τρόπους να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες. Φροντίστε μόνο να αποβάλετε την αυξημένη κριτική, καθώς μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ομαλή επικοινωνία.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πρακτικές και λογικές ιδέες για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και τις συνθήκες στην εργασία σας, χάρη στον Ερμή που κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας. Ασχολείστε με πολλαπλές δραστηριότητες και απολαμβάνετε τώρα τα μικρά πράγματα της ζωής. Στο μέτωπο της εργασίας, μπορεί να έχετε περισσότερα καθήκοντα, αλλά θέστε τα όριά σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνεστε τώρα περισσότερο εκφραστικοί και επικοινωνιακοί, χάρη στον Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Επιδεικνύετε την επικοινωνιακή πλευρά σας και προσελκύετε πολλούς θαυμαστές, χάρη στην ακρίβεια και τη συνέπεια των λόγων σας. Αν είστε σε σχέση, θα έχετε το κίνητρο να φρεσκάρετε τη σχέση σας, καθώς βελτιώνεται η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαλαρώνετε στην ηρεμία του σπιτιού σας, χάρη στον Ερμή στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, και σκέφτεστε έντονα το παρελθόν. Επικοινωνείτε συχνότερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σφυρηλατείτε ισχυρότερους συναισθηματικούς δεσμούς με τους αγαπημένους σας. Ίσως ακόμα μιλήσετε για συγκατοίκηση με το σύντροφό σας ή απλά κάνετε μικρές αλλαγές στο σπίτι σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε γνωστοί για την εσωστρέφεια και τον έντονο συναισθηματισμό σας, αλλά τώρα ο Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει πιο ανοιχτούς και επικοινωνιακούς. Δημιουργείτε νέες σχέσεις, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, η ευγλωττία, η συνέπεια και η πειθώ σας προσελκύουν άτομα που σας βοηθούν στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας βοηθά να βρείτε πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα. Γίνεστε πιο ορθολογιστές και οργανωτικοί, βάζετε μια τάξη και κάνετε ένα συνετό προϋπολογισμό. Κάνετε νέα οικονομικά σχέδια και με το πρακτικό μυαλό σας διευθετείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας, τις οποίες ίσως είχατε παραμελήσει. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας βοηθά να έχετε αναλυτικές και πρακτικές ιδέες για να βελτιώσετε τη ζωή σας, νιώθετε περισσότερη ευεξία και ζωτικότητα, μιλάτε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η πειθώ σας προσελκύει πολλά νέα άτομα γύρω σας, γίνεστε μια υπολογίσιμη δύναμη στην εργασία σας και πάτε μπροστά. Συζητώντας ακόμη και με αγνώστους, μπορεί να κάνετε μια αξέχαστη ερωτική ή επαγγελματική γνωριμία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας του ασυνείδητου, σας σπρώχνει να διερευνήσετε κρυμμένες καταστάσεις και να κάνετε κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις. Τώρα χάνεστε στις δικές σας σκέψεις, ίσως ακόμα να έχετε τάσεις φυγής ή απλά βρίσκετε ανακούφιση από το ζοφερό παρελθόν. Η φαντασία σας και η έμπνευσή σας, σας οδηγούν στη δημιουργικότητα και την προβολή. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είχατε παραμελήσει τους φίλους σας και την κοινωνική σας ζωή, ο Ερμής στον ενδέκατο οίκο σας, τον τομέα της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, φέρνει πολύ κόσμο κοντά σας. Μπορεί να γίνετε ο ηγέτης μιας ομάδας ή ακόμα και εθελοντής σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή απλά συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές συνεστιάσεις. Μιλάτε με αξιόπιστα άτομα, που σας βοηθούν στην εργασία σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επωφελείστε στην καριέρα σας χάρη στις δημιουργικές και αναλυτικές ιδέες σας και χάρη στον Ερμή στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες και αναλαμβάνετε την αρχηγία σε ένα έργο. Τώρα δε φοβάστε να αναλάβετε επιπλέον αρμοδιότητες, καθώς φέρνετε εις πέρας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Προσέξτε τις ανταγωνιστικές και επιτακτικές ιδέες σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενες και ενθουσιώδεις συζητήσεις απομακρύνουν την πλήξη και την ανία, χάρη στον Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Έχετε μια διάθεση συμβιβασμού με τους γύρω σας και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση, αλλά και στη γνώση. Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να αναζωογονήσει τη ζωή σας, καθώς αποκομίζετε νέες εμπειρίες ή σας παρουσιάζεται μια ευκαιρία για να κάνετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια απλή συνομιλία μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα συνεργασία ή σε περισσότερη οικειότητα με τον αγαπημένο σας, χάρη στον Ερμή στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων. Στόχος σας είναι τώρα η σταθερότητα της σχέσης σας, αλλά και των οικονομικών σας. Ίσως ακόμα βρείτε τρόπους να αποπληρώσετε τα χρέη σας και να βάλετε σε τάξη τις δαπάνες σας, για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γίνεστε πολύ πιο δεκτικοί και επικοινωνιακοί με τους ανθρώπους γύρω σας, χάρη στον Ερμή στον κοινωνικό έβδομο οίκο σας. Τώρα νιώθετε πιο άνετα να μιλήσετε με τους ανθρώπους και να εκφράσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Μιλάτε συχνότερα με τον αγαπημένο σας και με το αναλυτικό μυαλό σας βρίσκετε τρόπους να απομακρύνετε τον εσωτερικό εκνευρισμό και τις συγκρούσεις μεταξύ σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
875