Έχετε τσακωθεί και δεν κάνει το πρώτο βήμα; Δες πώς θα κινηθείς!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Λιλή Ζαγκανά

Ακόμη και στην καλύτερη σχέση ένας καυγάς είναι μέσα στο πρόγραμμα! Άλλωστε οι άνθρωποι που δεν καυγαδίζουν ποτέ μεταξύ τους, δεν ανήκουν σε μια σχέση που πραγματικά τους τραβάει το ενδιαφέρον, επομένως ούτε αλλάζουν, ούτε εξελίσσονται μέσα από αυτήν… οι άνδρες δεν είναι όλοι ίδιοι και έχουν σημαντικές και βασικές διαφορές στον τρόπο που μπορεί και που πρέπει να τους προσεγγίσει μια γυναίκα, ύστερα από έναν καυγά. Η αστρολογία αποτελεί ένα πολύτιμο βοηθητικό εργαλείο που μας συμβουλεύει πολύ εύστοχα στο πως πρέπει να αντιδράσεις μετά από μια μεταξύ σας διαφωνία, αναλόγως φυσικά με το ζώδιο του.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς να κινηθείς σωστά:

ΚΡΙΟΣ

Ο άνδρας κριός, θέλει να είναι ο κυρίαρχος της σχέσης σας γι΄ αυτό και σε γενικές γραμμές είναι αρκετά εύκολο να καυγαδίσετε, εάν του πας κόντρα και εφόσον η σχέση σας είναι σημαντική για εκείνον. Έτσι εάν φτάσετε στο σημείο να καυγαδίσετε, κράτησε την ηρεμία σου και για αρχή αποχώρησε. Ο άνδρας κριός έχει μια πολύ έντονη ιδιοσυγκρασία και ανάβει εύκολα. Το καλό της υπόθεσης βέβαια είναι, πως αν δεν συνεχίσεις να του πηγαίνεις κόντρα το ίδιο εύκολα θα το ξεχάσει μετά από λίγο. Όμως είναι ένας άνδρας, που έχει μεγάλη ανάγκη να πιστέψει οτι του αναγνωρίζεις το δίκιο του, αφού το Εγώ είναι ιδιαίτερα τονισμένο μέσα του. Εάν λοιπόν σε ενδιαφέρει ένας κριός, μαζί του δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ζητήσεις να σε συγχωρέσει και να τον διαβεβαιώσεις οτι θα είσαι πολύ προσεχτική σε ότι λες την επόμενη φορά.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άνδρας ταύρος είναι κατά κανόνα ξεροκέφαλος και δεν αλλάζει εύκολα τη γνώμη του όσο άδικο κι ανο έχει. Θα επιμείνει στην άποψη του ξανά και ξανά και δεν πρόκειται να σου πει πως έχεις δίκιο, ακόμη και αν αναγνωρίσεις στα μάτια του, πως τελικά το έχει καταλάβει ότι κάνει λάθος. Σε γενικές γραμμές του είναι πολύ δύσκολο να “ξεκλειδώσει” από την άποψη του όταν έχει θυμώσει και δεν μπορεί να αντιληφθεί την οποιαδήποτε άλλη οπτική γωνία επάνω στο θέμα της διαφωνίας σας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις επομένως, εάν τσακωθείς με έναν άνδρα ταύρο, είναι να είσαι ήρεμη. Προσέγγισε τον μιλώντας του για κάτι άλλο και μόλις σου αναφέρει το θέμα για το οποίο έχετε τσακωθεί, πες του οτι όλα είναι καλά και πως μπορείτε να το συζητήσετε όποτε νοιώσει την ανάγκη, άλλωστε για εσένα σημασία έχει να είναι καλά εκείνος. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις πολύ περισσότερα.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άνδρας δίδυμος είναι ο πιο επικοινωνιακός άνδρας του ζωδιακού και αν τσακωθείτε, θα μιλάει ακατάπαυστα, προκειμένου να σε πείσει οτι έχει δίκιο. Θα θυμηθεί τα χίλια δυό και θα βάλει τόσες λεπτομέρειες στο θέμα σας, που στο τέλος θα σε κουράσει αφάνταστα ένας καυγάς μαζί του. Μπορεί να συζητάτε για ώρες και εκείνος να σκέφτεται συνεχώς κάτι καινούργιο για να ισχυροποιήσει τη θέση του. Έτσι λοιπόν όσο περισσότερο μιλάς, τόσο περισσότερο θα επιβαρύνεις τη θέση σου. Εάν θέλεις να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα της συμφιλίωσης σας, απλά μην μιλάς. Αφού τον ακούσεις, απλά αποχώρησε και πες του θα το σκεφτείς και πως θα μιλήσεις όταν θα είσαι έτοιμη. Αυτό θα τον ενοχλήσει πάρα πολύ, θα αγχωθεί που δεν επιδιώκεις επικοινωνία μαζί του, επομένως το πιθανότερο είναι να σε προσεγγίσει ξανά εκείνος πρώτος, για να λύσετε τη διαφορά σας.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και έτσι μια διαφωνία ή ένας σας καυγάς θα τον στεναχωρήσει πάρα πολύ. Στην όποια σας διαφωνία θα φύγει από το θέμα της διαφοράς σας και θα του βγει ένα μεγάλο παράπονο γιατί ο άνδρας καρκίνος έχει την ανάγκη να νοιώθει βαθιά πως τον αγαπάς, μαζί με τα λάθη και με όλα του τα ελαττώματα. Έχει ανάγκη την αποδοχή σου, γι΄αυτό εάν νοιώσει πως δεν τον αναγνωρίζεις, σαν ένα πληγωμένο παιδί θα απομακρυνθεί και θα κλειστεί στο καβούκι του, από όπου θα βγει πάρα πολύ δύσκολα και πρέπει να τον κάνεις να νοιώσει, οτι αυτό που θέλεις είναι να του προσφέρεις αγάπη και φροντίδα. Δεν πρέπει επομένως να του πας κόντρα γιατί έτσι δεν θα πετύχεις πολλά. Πρόσφερε του μια μεγάλη αγκαλιά και πες του οτι τον αγαπάς. Τότε θα είναι έτοιμος να συζητήσει και να λύσετε το θέμα που σας απασχολεί.

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς του ζωδιακού άνδρας λέοντας, είναι εξαιρετικά μεγαλόκαρδος και γενναιόδωρος, όμως αυτά του τα χαρακτηριστικά δεν πρέπει να σε ξεγελάσουν, ώστε να πιστέψεις οτι θα σου “χαρίσει” εύκολα και έναν καυγά μαζί του. Στη βάση του έχει έντονα αναπτυγμένο τον εγωισμό του, που δεν του επιτρέπει να έχει άδικο και να κάνει λάθη. Έτσι λοιπόν εάν αντιληφθεί οτι θέλεις να του επιβληθείς και πως προσπαθείς να περάσει το δικό σου, είναι σίγουρο οτι θα τον θυμώσεις. Άρα το ζητούμενο είναι με ποιόν τρόπο θα μπορέσεις να προσεγγίσεις έναν θυμωμένο λέοντα που μαζί του έχεις πληγώσει τον εγωισμό του. Μα φυσικά, τονώνοντας ξανά αυτόν του τον εγωισμό και ξανακάνοντας τον, τον βασιλιά που είναι. Πες του οτι είναι ένας και μοναδικός και πιο υπέροχος άνδρας που υπάρχει πάνω στη γη και ζήτησε του να μιλήσετε γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη να μάθεις από τον καλύτερο!

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο υπεραναλυτικός άνδρας παρθένος, θέλει να τα έχει όλα σε τάξη και είναι ιδιαίτερα σχολαστικός στο να βάζει τη δική του σειρά στα πράγματα. Εάν καυγαδίσεις μαζί του και τελικά εκείνος απομακρυνθεί, πάει να πει πως του έχεις διαταράξει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την ανάγκη του, για να αναγνωρίζεις και να τιμάς τα όσα κάνει. Γιατί η αλήθεια είναι πως προσπαθεί πάρα πολύ προκειμένου να φτάσει στην τελειότητα, έτσι όπως εκείνος την αντιλαμβάνεται. Το καλό από την άλλη βέβαια είναι ότι είναι πολύ εύκολο να τον προσεγγίσεις, γιατί και εκείνος θέλει να λυθεί η διαφωνία σας, τον ενοχλούν τα μισά πράγματα και έτσι με μια σου μόνο λέξη, έχεις τη δύναμη να τον βάλεις ξανά στη διαδικασία να ασχοληθεί και να λύσει το πρόβλημα σας. Κάνε άφοβα επομένως την κίνηση σου και πες του πως αν κι εκείνος συμφωνεί θα ήθελες πάρα πολύ να μιλήσετε.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΖΥΓΟΣ

Ο άνδρας ζυγός, λατρεύει την αρμονία σε μια σχέση και σε καμία περίπτωση δεν του αρέσουν οι καυγάδες και οι διαφωνίες. Αναζητά την συντροφικότητα, δεν του αρέσουν οι φασαρίες και θέλει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Εάν όμως μαλώσεις μαζί του προσπάθησε ξεκάθαρα να τον προσεγγίσεις με την διάθεση να αποκατασταθεί η σχέση σας και δεν θα σε απορρίψει, αφού πραγματικά έχει την ανάγκη να τα ξαναβρείτε. Μίλησε του και πες του πόσο πολύ υπολογίζεις τη σχέση σας, όπως και πόσο σημαντικό είναι για σένα να είσαστε καλά μαζί. Κάνε τον να καταλάβει οτι είναι προτεραιότητα στη ζωή σου και προσπάθησε αυτό να το υποστηρίξουν και οι πράξεις σου, όχι μόνο τα λόγια σου. Άλλωστε το πιο σημαντικό για αυτόν τον άνδρα είναι να λύσετε μια και καλή το θέμα της διαφωνίας σας, ώστε να μην το κουβαλάτε μαζί στο μέλλον σας.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τσακωμός με έναν άνδρα σκορπιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για αρχή αυτός ο άνδρας έχει τεράστια υπομονή και εσωτερική δύναμη και δεν μιλάει πολύ, επομένως εάν φτάσετε στο σημείο να τσακωθείτε πάει να πει οτι πραγματικά υπάρχει ένα ουσιαστικά σοβαρό σημείο διαφωνίας στη σχέση σας. Μετά από έναν καυγά με έναν άνδρα σκορπιό, μόνο τα λόγια δεν αρκούν. Θα ακούσει τη συγγνώμη σου, όμως δεν θα είναι αρκετή, εάν δε συνοδεύεται από τις πράξεις που θα κάνουν αυτή τη συγγνώμη πραγματικότητα στα μάτια του. Ο άνδρας σκορπιός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο, από την ριζική αλλαγή σε ότι τον ενόχλησε και που σας έφτασε στο να καυγαδίσετε. Πρέπει να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου, διαφορετικά θα αρχίσει να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από εσένα. Ζητάει απόλυτη αφοσίωση και η ζωή για αυτόν τον ακραίο άνδρα είναι άσπρο ή μαύρο, επομένως μην του προσφέρεις τίποτα ενδιάμεσο.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άνδρας τοξότης βάζει πολύ σκέψη μέσα σε μια σχέση και σε γενικές γραμμές έτσι αναλύει και τα συναισθήματα του, δηλαδή βάσει των αξιών και των πεποιθήσεων του. Εάν λοιπόν του πας κόντρα θα απομακρυνθεί από εσένα προκειμένου να βάλει τα όσα πιστεύει, σε μια τάξη μέσα στο μυαλό του. Για να τον προσεγγίσεις θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τον κάνεις να καταλάβει για ποιό λόγο είπες ή γιατί αντέδρασες με τον συγκεκριμένο τρόπο και τελικά καυγαδίσατε. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσει μαζί σου, αλλά εάν καταφέρεις να του τεκμηριώσεις με επιχειρήματα τη θέση σου θα δεχτεί την διαφορετική σου άποψη. Το μυστικό είναι να τον προσεγγίσεις με ανάλαφρη διάθεση και με μια πιο αόριστη συζήτηση, ώστε να αντιληφθεί πως υπάρχει και μια άλλη οπτική γωνία πάνω στο θέμα της διαφωνίας σας, χωρίς να απορρίψεις την δική του άποψη ή να τον βγάλεις λάθος, αφού το έχει ανάγκη να πιστεύει οτι έχει πάντα δίκιο.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας αιγόκερως δεν θα μαλώσει εύκολα μαζί σου, δεν είναι άνθρωπος του καυγά και γενικότερα πιστεύει πως όλα μπορούν να λυθούν με τη λογική σκέψη και πως οι διαφωνίες στη ζωή μας είναι απλά χάσιμο πολύτιμου χρόνου, που θα μπορούσε να επενδυθεί σε κατι πολύ πιο παραγωγικό. Εάν όμως φτάσεις να καυγαδίσετε, θέλει προσοχή από μεριάς σου ώστε να μην απελευθερώσεις μεγάλη συναισθηματική ένταση, γιατί δε μπορεί να τη διαχειριστεί και δεν θα καταλήξεις πουθενά. Ο άνδρας αιγόκερως, έχει ανάγκη από κοφτά και ξεκάθαρα μηνύματα που να στηρίζονται σε μια λογική βάση. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του πεις οτι δεν σου αρέσουν καθόλου οι καυγάδες και αν δυνατόν, σε μια μόνο φράση να προβάλεις ένα λογικό επιχείρημα που να υποστηρίζει την άποψη σου. Αποχώρησε, χωρίς πολλά λόγια και ατελείωτες κουβέντες και ύστερα δώσε του χρόνο να το σκεφτεί.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι διαφορές δεν αρέσουν σε έναν άνδρα υδροχόο και έτσι δεν είναι δύσκολη περίπτωση να τον πλησιάσεις μετά από έναν σας καυγά. Βέβαια μην περιμένεις ότι θα σου αναγνωρίσει πως έχεις δίκιο, δεν τον ενοχλεί να είσαστε διαφορετικοί και θα προσπαθήσει μαζί σου να βρείτε έναν άλλον τρόπο ή μια λύση με την οποία θα συμφωνήσετε και οι δύο. Προσέγγισε τον επομένως λέγοντας του οτι έχεις ανάγκη να λύσετε τη διαφωνία σας και πως είναι πολύ σημαντικό για εσένα να βρείτε έναν τρόπο για να λειτουργείτε σαν ομάδα. Για τον άνδρα υδροχόο η σχέση σας είναι μια ξεχωριστή οντότητα που μπορεί να αναπτυχθεί με την συμβολή αλλά και με την υποχώρηση και των δυό σας. Είναι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και έτοιμος να δεχτεί κάθε πρόταση, κράτησε κι εσύ μια αντίστοιχη διάθεση να είσαι ευέλικτη και έτοιμη να δεχτείς κάτι καινούργιο και διαφορετικό και μην κολλάς στην αρχική σου άποψη.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

ΙΧΘΥΣ

Ο άνδρας ιχθύς δεν αγαπάει καθόλου τις διαφωνίες και τους καυγάδες, αλλά εάν φτάσεις να καυγαδίσεις μαζί του να ξέρεις πως θα πληγωθεί συναισθηματικά, ακόμη κι αν δεν σου το δείξει. Για να επανορθώσεις επομένως μαζί του θα πρέπει να του εκφράσεις την αγάπη σου. Όμως να θυμάσαι οτι δεν είναι δύσκολη περίπτωση και δεν θα χρειαστεί να κινήσεις τη γη και τον ουρανό για να του αποδείξεις τα συναισθήματα σου. Προσέγγισε τον απλά και ανθρώπινα, πες του οτι λυπάσαι που μαλώσατε. Διαβεβαίωσε τον οτι για σένα έχει μεγάλη σημασία να είναι εκείνος καλά και ευτυχισμένος. Καθησύχασε τον οτι όλα θα πάνε καλά και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν του συμπεριφερθείς με αυτόν τον τρόπο, ο άνδρας ιχθύς σχεδόν αμέσως θα ξεχάσει τον λόγο της διαφωνίας σας και θα επιστρέψει ξανά με όλη του την καρδιά, στη σχέση σας.

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Θέλεις να σε συμπαθήσει; Δες πως πρέπει να κινηθείς!

Τελευταία ενημέρωση:
\n