Επιχείρηση επανασύνδεση: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Θέλει μελέτη και μέθοδο η επίτευξη της επανασύνδεσης, σε άλλες περιπτώσεις η άμεση πρόταση κάνει το θαύμα της, σε κάποιες άλλες όμως αν δεν μαγειρευτεί το φαγητό και δεν σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά, δύσκολα θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάθε χαρακτήρας έχει τον τρόπο του, κάθε ζώδιο έχει την μυστική του δίοδο, όσο πιο καλά γνωρίζεις τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά τόσο πιο κοντά θα είσαι στην επιτυχημένη κατάληξη. Κάποιοι έχουν το δικό τους κουμπί, κάποιοι άλλοι λειτουργούν με φερμουάρ, το σίγουρο είναι πως υπάρχουν οι αδύναμες και ακάλυπτες πτυχές, αν τις γνωρίζεις τότε θα βρει στόχο το βέλος σου.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως η επιχείρηση επανασύνδεση, μπορεί να γίνει παιχνιδάκι γι’ σένα!

ΚΡΙΟΣ

Ο χωρισμός ιντριγκάρει έναν Κριό στην αρχή το βλέπει ως πρόκληση, στο τέλος δεν αποκλείεται να αποτελέσει τη μεγάλη σπίθα που θα αναζωπυρώσει την ερωτική φλόγα. Στη σχέση σου με έναν Κριό είναι πολύ πιθανόν η επανασύνδεση να τονώσει τα αισθήματα, να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ την φωτιά αρκεί να μην το γίνει το λάθος που θα αποσυντονίσει την κατάσταση ή θα μετακινήσει την φωτιά σε άλλη εστία. Σε ένα πρώτο στάδιο αφήνουμε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς καμιά κίνηση για να μπορέσει να συνειδητοποιηθεί ο χωρισμός. Ο Κριός όταν μείνει μόνος αρχίζει να αντιλαμβάνεται την απουσία, κάτι του λείπει. Σε ένα δεύτερο στάδιο η υποψία πως μπήκε στο παιχνίδι ένας αντίζηλος παίχτης θα του θυμίσει πως δεν του ταιριάζει να χάνει την πρωτιά. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος δεν βρίσκει ενδιαφέρουσα την ιδέα του χωρισμού, τον στεναχωρεί, τον αγχώνει, του δημιουργεί ανασφάλεια, δεν του αρέσει η αβεβαιότητα. Αν τα αισθήματα δεν έχουν σβήσει, σίγουρα ο Ταύρος προσμένει την επανασύνδεση και καλό θα είναι να γίνει γρήγορα γιατί αν η πληγή προχωρήσει σε βάθος τότε μπορεί να γεννηθούν πεισματικές αντιδράσεις. Είναι από τους χαρακτήρες που θα την δεχτεί τη συγγνώμη, αν το λάθος γίνει από τη δική του πλευρά για να μπορέσει να προχωρήσει θα πρέπει να βρει πρόσφορο έδαφος. Καλό θα είναι εφόσον δεν θέλεις να σου φύγει ο συγκεκριμένος Ταύρος τότε άμεσα να γίνει το απαραίτητο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Έχει ανάγκη να πατά σε σταθερό έδαφος, περιπτώσεις αντιζηλίας δεν θα του κάνουν καθόλου καλό. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος θεώρει πως η πόρτα της επανασύνδεσης είναι πάντα ανοιχτή γι αυτό και τις περισσότερες φορές προκαλείται χωρισμός από πράξεις εντελώς επιπόλαιες, ίσως και ανεύθυνες. Αν ο λόγος δεν είναι ουσιαστικός τότε πολύ εύκολα με ένα τηλεφώνημα ή με μια πρόταση για νυχτερινή συνάντηση θα μπορούσε να συνεχιστεί η επικοινωνία σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Αν όμως η αιτία είναι βαθιά και έχει ρίζες που θα πρέπει να κοπούν, τότε μια κάθετη άρνηση με πράξεις και με λόγια θα βοηθήσει έναν Δίδυμο να δει το θέμα κάπως πιο σοβαρά. Ταρακούνημα θέλει ένας Δίδυμος , αν πιστέψει πως πραγματικά ήρθε το τέλος, αν δει αντίζηλο, αν χτυπήσει πόρτα που δεν ανοίξει, τότε η επανασύνδεση θα έρθει και θα είναι αποτελεσματική. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνήθως καρτερικά την περιμένει την επανασύνδεση ένας Καρκίνος, είναι σε θέση να συγχωρήσει, να δικαιολογήσει και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Επειδή είναι από τους χαρακτήρες που μαυρίζει και απογοητεύεται γι αυτό καλό θα είναι η προσπάθεια της επανένωσης να μην γίνει πολύ αργά. Ένας Καρκίνος πάντα έχει ανάγκη το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, ένα ρομαντικό τραπέζι για να μιλήσετε, δυο τρεις τρανταχτές εξομολογήσεις, και μια υπόσχεση μελλοντικής εξέλιξης, θα βοηθήσουν έναν Καρκίνο να ξεμαυρίσει, να νιώσει αισιοδοξία, και να κάνει το βήμα της δεύτερης αρχής. Ειλικρινά λόγια και συναισθηματικές αποκαλύψεις θα κάνουν το θαύμα τους, θα καταφέρουν να αναπτερώσουν τον απογοητευμένο Καρκίνο. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΛΕΩΝ

Στα παθιασμένα και φλογερά ζώδια ανήκει ο Λέοντας, εστιάζει στην ερωτική φλόγα, η έλξη και ο αισθησιασμός έχουν τη δύναμη να τον κάνουν να παραβλέψει πολλά. Μια προσπάθεια επανασύνδεσης μέσω ερωτικών και αισθησιακών σκηνικών ή πράξεων δεν θα βρει αποτυχία, αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες να γίνει άμεσα μια πολύ γρήγορη και θερμή επανένωση. Αν θέλεις λοιπόν να ξανακερδίσεις τον χαμένο Λέοντα καλό θα είναι τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο να αποφευχθούν συζητήσεις γύρω από το ποιος έφταιξε, ποιος έκανε το μεγαλύτερο λάθος. Σαν μια πρώτη επαφή καλό θα είναι να θυμηθεί την αισθησιακή δύναμη και το πάθος που είχε η σχέση, θα είναι ένας καλός τρόπος για να υπάρξουν αναθεωρήσεις. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν συσχετίζεσαι με έναν Παρθένο δεν γλυτώνεις ποτέ από τις αναλύσεις του, από την αυστηρή του γνώμη, από την τεκμηριωμένη του κριτική. Για να μπορέσει λοιπόν να αποφασίσει αν θα επανασυνδεθεί θα πρέπει να περάσει οπωσδήποτε από το στάδιο των εξηγήσεων, των αποδείξεων, των αναλύσεων και της συγγνώμης. Αν φταις πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις συγγνώμη με λόγια και με πράξεις, τίποτα δεν προχωράει χωρίς αυτό. Όλες οι κινήσεις θα πρέπει να είναι συνειδητές μέσα σε κλίμα σοβαρότητας, αν αισθανθεί ότι δεν έχεις πάρει στα σοβαρά την όλη κατάσταση δεν πρόκειται να γίνει από πλευράς του καμία απολύτως προσπάθεια περεταίρω εξέλιξης. Συζήτηση λοιπόν θέλει ένας Παρθένος, ξεκαθάρισμα, υποσχέσεις και κυρίως σοβαρές υπολογίσιμες κουβέντες. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΖΥΓΟΣ

Πολλά στηρίζει στην καλοφτιαγμένη εικόνα ένας Ζυγός ακόμα και την επανασύνδεση. Θα σε ξανά ερωτευτεί αν βρει ελκυστική την εμφάνιση σου, ειδικά δε, αν φορέσεις κάτι καινούριο που δεν το έχει ξαναδεί και σου πηγαίνει τρελά. Όταν ένας Ζυγός πέφτει στην παγίδα της έλξης τα ξεχνά όλα, θα την δεχτεί τη συγγνώμη και αν συνοδεύεται και με καμιά ευγενική κίνηση ίσως ένα δωράκι, ίσως μια πρόταση-έκπληξη, τότε την έχεις την επανένωση στο χέρι. Για να παραμείνει το κλίμα θερμό και συγκαταβατικό δεν πρέπει να τον εξαγριώσεις, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να του επιρρίψεις ευθύνες, γενικότερα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πιάσεις το θέμα από εκεί που καίει. Άφησε το να κρυώσει, να ξεχαστεί λίγο η αιτία, και μετά το συζητάτε σε δεύτερο ή τρίτο επίπεδο. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αφήσεις κάτι μυστήριο να πλανάται στην όλη υπόθεση, αν εστιάσεις στην σεξουαλική έλξη και αν ρίξεις τον σπόρο της αντιζηλίας, τότε δεν αποκλείεται το ίδιο κιόλας βράδυ να γίνει η πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια της επανένωσης. Όλα όμως θέλουν τη σωστή δοσολογία, όταν έχεις να κάνεις με έναν Σκορπιό για να πετύχει η συνταγή θα πρέπει όλα να μετρηθούν με το κουταλάκι. Το λίγο παραπάνω ή λιγότερο μπορεί να βγάλει off όλη την προσπάθεια. Ένα μικρό καβγαδάκι έτσι σαν αλατοπίπερο θα τονώσει το πάθος, αλλά μικρό, όχι μεγαλούτσικο, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να ξεκινήσει η μάχη και τελικά να μείνεις με το κεντρί στο χέρι. Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, μέθοδο και στρατηγική θέλει ο Σκορπιός, ερωτικό στυλ, σωστή δοσολογία και σκοτεινό περιβάλλον. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επανασύνδεση με έναν Τοξότη τις περισσότερες φορές εξαρτάται από την αιτία του χωρισμού. Ο Τοξότης έχει πολλά τόξα και μια φαρέτρα, αυτό όμως δε σημαίνει πως έχει ένα παπούτσι και για τα δυο του πόδια. Συνεπώς αν στόχο σου είναι να βάλεις σε έναν Τοξότη τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι τότε μη προσμένεις επανασύνδεση. Μπορεί να συγχωρέσει ή παραβλέψει πολλά, μπορεί να αναθεωρήσει και να αλλάξει αρκετά, δεν πρόκειται όμως να κάνει πίσω στο θέμα της ελευθερίας κινήσεων και επιλογών. Είναι ανεξάρτητος χαρακτήρας, αν θέλεις να τον ξανακερδίσεις πρέπει να δώσεις το περιθώριο ελευθερίας που αναζητεί, δώσε υποσχέσεις, δείξε πως έχεις καταλάβει τι θέλει. Ο Τοξότης δεν αγαπάει τη δέσμευση, θα πρέπει να του δώσεις το οξυγόνο που χρειάζεται. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως ίσως να θεωρήσει και καθήκον ή υποχρέωση να δώσει την δεύτερη ευκαιρία, βέβαια το θέμα θα εξαρτηθεί από το ποιος έφταιξε και δημιουργήθηκε αιτία χωρισμού. Επειδή δεν του αρέσει να νιώθει πως χειραγωγείτε και κατευθύνεται θα πρέπει να νιώσει πως η κίνηση της επανένωσης είναι δική του απόφαση. Ένα ώριμο σοβαρό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και μια άμεση πρόταση θα είναι μια καλή επιλογή. Ο Αιγόκερως κινητοποιείται όταν του πετάξεις το μπαλάκι, για να αποφύγεις τις εγωιστικές καθυστερήσεις από πλευράς του θέσε χρονικό όριο, άλλα προσοχή, όλα θέλουν μέθοδο, το μαχαίρι στο λαιμό δεν πρόκειται να το ανεχτεί. Σε πρώτο στάδιο μια ξεκάθαρη πρόταση επανασύνδεσης, μια συμφωνία, και μια υπόσχεση θα είναι ικανά να πείσουν έναν Αιγόκερω. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δεν θέλεις να αποκοπείς από έναν Υδροχόο τότε μη κάνεις το λάθος και αποκοπείς από τον κοινωνικό του κύκλο, από τις κοινές σας παρέες, από τους χώρους που έχετε κάποιες όμοιες δραστηριότητες. Με λίγα λόγια θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς με τον Υδροχόο που ενδεχομένως να απογοήτευσες αν συνεχίσεις να βρίσκεσαι μέσα στην καθημερινότητα του με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ο Υδροχόος δεν μπορεί να ξεχάσει ή να διαγράψει αν δεν φύγει η εικόνα από τα μάτια του, θα είναι σωστή επιλογή αν για κάποιον λόγο υπάρξει επαφή είτε οπτική είτε επικοινωνιακή. Οι μεταξύ σας καινούργιες επαφές θα ανανεώσουν τη σκέψη του Υδροχόου, αν γίνουν και κάποιες υποστηρικτικές ως προς την προσωπικότητα του πράξεις τότε σίγουρα θα του δώσουν τροφή για επανεκτιμήσεις. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

ΙΧΘΥΣ

Ίσως και να τον τρομάξει ο χωρισμός έναν Ιχθύ, δεν του αρέσει η προοπτική της αλλαγής, το άγνωστο δεν τον εκλύει. Με λίγα λόγια ένας Ιχθύς δεν θα απορρίψει εύκολα το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης και επειδή του αρέσει με την φαντασία του να μαγειρεύει την πραγματικότητα, αν τον βοηθήσεις να βάλει μια πιο γευστική γαρνιτούρα ή προστεθεί λίγο αλατοπίπερο, τότε πολύ γρήγορα θα επιτευχθεί η επανασύνδεση. Του αρέσει να συγχωρεί και να συμπεριφέρεται γενναιόδωρα, αυτό βεβαία προϋποθέτει ότι θα την ακούσει την συγγνώμη. Μια καλοφτιαγμένη συγγνώμη λοιπόν συνοδευόμενη με μια δελεαστική πρόταση μέσα σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, θα βοηθήσει έναν Ιχθύ να ξεχάσει τα παλιά και να δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε μαζί και συμφιλιωμένοι για τα καινούργια. Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση; Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη. Πώς το ξεχωρίζεις;

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Τελευταία ενημέρωση:
pistotiki-xreostiki-paypal