Πως να κερδίσεις ένα ζώδιο στο πρώτο σας ραντεβού;

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.9 (110 votes)
Από την Σμάρω Σωτηράκη

Πρόκειται να κάνετε το πρώτο σας ραντεβού και θέλετε να ικανοποιήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, να το προσεγγίσετε και να κάνετε ότι είναι δυνατό για να περάσει ευχάριστα; Θέλετε να το προσεγγίσετε, να του μιλήσετε στη γλώσσα του και να εξασφαλίσετε όχι μόνο αυτό το παρθενικό ραντεβού σας αλλά και πολλά άλλα; Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, θα μπορέσετε, ακολουθώντας κάποια βασικά βήματα, να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αρκεί να διαβάσετε καλά το ζώδιο του ατόμου που σας ενδιαφέρει και να βρείτε τα «κουμπιά» του. Μετά όλα τα άλλα είναι θέμα χημείας…

ΚΡΙΟΣ

Στους Κριούς, άντρες και γυναίκες, αρέσει να κινούνται εκεί όπου υπάρχει ζωντάνια και πολύς κόσμος. Στις μπάρες και στα κέντρα όπου οι πιθανότητες να εμπλακούν σε μία περιπέτεια να είναι κάτι παραπάνω από πολλές!

Ένα ατμοσφαιρικό bar – restaurant με ζωηρή μουσική στο κέντρο της πόλης ή μία πρόσκληση σ’ ένα καινούργιο θέαμα θα τραβήξει αμέσως την προσοχή τους. Αν βρεθείτε με παρέα δώστε τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία συζήτηση, να αναπτύξουν θέματα που θα τους δώσουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις γνώσεις τους και αργότερα όταν μείνετε μόνοι προτρέψτε τους να εκφράσουν τα αισθήματά τους και θα εκπλαγείτε απ’ την ανταπόκρισή τους.

Να θυμάστε πάντα πως μπορεί να μην χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη τακτική για να κατακτήσετε ένα κριάρι,  χρειάζεται όμως προσπάθεια για να το κρατήσετε κοντά σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Λάτρεις του καλού φαγητού καθώς είναι οι Ταύροι και κυρίως οι άντρες, πρέπει να ικανοποιήσουν το στομάχι τους για να ανοίξουν την καρδιά τους. Άρα δεν έχετε παρά να προτείνεται ένα εξαιρετικό εστιατόριο – κατά προτίμηση διεθνών γεύσεων.

Οι Ταύροι είναι πρακτικοί στα γούστα τους αλλά και στα ενδιαφέροντά τους. Δεν είναι φλύαροι ούτε νευρικοί και εκτιμούν τις ήσυχες, ρομαντικές βραδιές με κεριά και απαλή μουσική, όσο κανείς άλλος.

Έχουν αξίες, αρχές και σταθερότητα στις ιδέες και τις απόψεις τους για τη ζωή και τους ανθρώπους γι αυτό μη δοκιμάσετε να τους μεταπείσετε, τουλάχιστον από το πρώτο ραντεβού γιατί κυριολεκτικά θα βρείτε τοίχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσαρμοστικοί καθώς είναι οι Δίδυμοι αδιαφορούν για το που θα πάνε και με ποιους, αρκεί να έχουν δίπλα τους κάποιον να μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις και ενδιαφέροντα.

Στους Διδύμους αρέσουν τα πάντα, τουλάχιστον όσα δεν ξέρουν μέχρι εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Έτσι είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε καινούργιο έχετε να προτείνεται. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό της κατάκτησής τους!!

Απόλυτα εγκεφαλικοί τύποι καθώς είναι οι Δίδυμοι, θέλουν να τροφοδοτούνται διαρκώς με νέες πληροφορίες και να προκαλούνται από νέα ερεθίσματα. Δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα γι’ αυτό και η βραδιά μπορεί να μην έχει περιορισμούς. Μπορεί να ξεκινήσει απ’ έναν απλό κινηματογράφο και να καταλήξει σ’ ένα ξέφρενο  party  μέχρι πρωίας.

Μην ξεχνάτε να είστε πάντα αισιόδοξοι, φιλελεύθεροι και προπάντων καθόλου μα καθόλου ανιαροί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσωστρεφείς και καχύποπτοι καθώς είναι οι Καρκίνοι, εκτιμούν τους διακριτικούς, ευγενικούς, στοργικούς τύπους ανθρώπων που πλησιάζουν αργά αλλά τρυφερά προς το μέρος τους, προτείνοντάς τους κάτι που θα αγγίξει τον ευαίσθητο συναισθηματικό τους  κόσμο.

Μία βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή της (ζωγραφική, φωτογραφία κ.λ.π.) ή την λογοτεχνία,  ή ακόμη και μία θεατρική παράσταση ή μουσική συναυλία είναι ότι καλύτερο για ένα Καρκίνο.

Μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή ή ακόμη και τη βοήθεια του Καρκίνου σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί και αφήστε τον να δείξει τις ισχυρές προστατευτικές του διαθέσεις που θέλει και μπορεί να επιστρατεύσει ανά πάσα στιγμή σ’ οποιονδήποτε τις χρειαστεί!

Οι Καρκίνοι αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια, γι’ αυτό μην διστάσετε να ρωτήσετε και να ενδιαφερθείτε για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Απαγορεύεται να αναφερθείτε σε περασμένες σχέσεις σας γιατί οι Καρκίνοι έχουν το προνόμιο να μην ξεχνούν ποτέ και τίποτα. Να θυμάστε ότι, αν προχωρήσει η σχέση σας, θα πρέπει να μην έχετε δώσει τροφή στην γκρινιάρικη διάθεσή του γιατί μετά θα σας βασανίσει.

ΛΕΩΝ

Ένα αξιοπρεπές λιοντάρι θέλει να γίνει το κέντρο του κόσμου σας, της προσοχής σας και θέλει να του το δείξετε! Αν του δώσετε την ευκαιρία να λάμψει σαν παρουσία, έχετε κλέψει τις θετικότερες πρώτες εντυπώσεις.

Αν δεν γνωρίζετε αρκετά καλά το λιοντάρι με το οποίο έχετε ραντεβού, αρκεστείτε στο να το προσκαλέσετε σε κάποιο πολύ εξέχων κεντρικό club ή εστιατόριο και προς Θεού μην λογαριάσετε τα έξοδα! Στα λιοντάρια αρέσει να ξοδεύουν οι ίδιοι αλλά και να ξοδεύουν οι άλλοι γι’ αυτούς.

Το  λιοντάρι σας, εκτιμά τις τέχνες, το θέατρο αλλά και τις αποδράσεις σε κοντινά ή μακρινά θέρετρα, αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις άνεσης και πολυτέλειας, τις οποίες θεωρούν απαραίτητες προκειμένου να περάσουν καλά.

Ζητήστε τη συμβουλή του και δώστε του τη χαρά να τακτοποιήσει τα προβλήματα της ζωής σας με τον πιο χαρούμενο και αισιόδοξο τρόπο που έχετε ποτέ αντικρίσει!

Θυμηθείτε να μη μονοπωλείτε τη συζήτηση, μη το κριτικάρετε και προπάντων μην βάλετε οποιαδήποτε προτεραιότητα πάνω από εκείνο και την ενδεχόμενη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαμηλών τόνων και άνθρωποι του πνεύματος καθώς είναι οι Παρθένοι, θαυμάζουν τη μόρφωση και τη πνευματική καλλιέργεια γι’ αυτό και δεν πρόκειται να εκτιμήσουν τα εντυπωσιακά και πολυέξοδα μέρη.

Αν πρόκειται να βγείτε με έναν Παρθένο, καλέστε τον καλύτερα σε κάποια έκθεση ζωγραφικής ή οποιαδήποτε άλλης τέχνης ή ακόμα καλύτερα σε κάποια έκθεση όπου θα μπορούσε να αποκομίσει γνώσεις και πληροφορίες (έκθεση βιβλίου, αυτοκινήτου, οικιακών ειδών οτιδήποτε θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει!).

Φροντίστε, ιδιαίτερα την εμφάνισή σας, να είναι προσεγμένη και καθαρή καθώς επίσης και τη συμπεριφορά σας σε δημόσιους χώρους όπου θα πρέπει να είστε χαμηλών τόνων, σοβαροί και σεμνοί.

Διαλέξτε θέματα που δεν είναι συνηθισμένα και αφήστε τον να τα αναλύσει και να κάνει την κριτική του ανεπηρέαστος. Μην απογοητευθείτε αν αρχίσει να  κάνει κριτική και σε σας τους ίδιους είναι απλά το αγαπημένο του χόμπι, και δεν σημαίνει ότι δεν του αρέσετε και ότι δεν θα υποκύψει τελικά στην πρότασή σας. Να θυμάστε ότι οι Παρθένοι θέλουν το χρόνο τους μέχρι να διαπιστώσουν ότι διαθέτετε μυαλό και δεν αντιμετωπίζετε τον έρωτα σαν μία περιπέτεια αλλά σαν κάτι πολύ σοβαρό και υπεύθυνο.

ΖΥΓΟΣ

Οι καλόγουστοι και κοινωνικοί Ζυγοί, επιδιώκουν πάντα την επιβεβαίωση από το περιβάλλον τους, ακόμη κι αν αυτοί δεν τη δίνουν γι αυτό πρέπει να τους πάτε σε μέρη που θα ικανοποιούν τόσο το γούστο τους όσο και την έπαρσή τους. Κυκλοφορούν πάντα ντυμένοι με φίνο γούστο, δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια της εμφάνισής τους και φυσικά προσδοκούν κάτι παρόμοιο από όποιον τους συνοδεύει.

Οι Ζυγοί αγαπούν το χορό, και την επαφή με πολύ κόσμο γι’ αυτό προσκαλέστε τους σ’ ένα κέντρο μουσικοχορευτικό και μην τους βάλετε διλήμματα μεταξύ δύο προτάσεων γιατί είναι αναποφάσιστοι και δεν θα μπορούν να καταλήξουν. Παρ’ όλο που οι ίδιοι είναι ανοιχτοχέρηδες και πολλές φορές χάνουν το μέτρο, βλέπουν συμπαθητικά τους μη προνομιούχους και παίρνουν  το μέρος των αδυνάμων και των ηττημένων με μεγάλη χαρά!

Αν το ραντεβού με τον Ζυγό προχωρήσει, δείξτε του το θαυμασμό σας, βρείτε τον τρόπο να του επισημάνετε τα προτερήματά του και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε την καρδιά του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε βρει το θάρρος να πλησιάσετε αυτό το απρόσιτο, απροσπέλαστο πλάσμα, έχετε κάνει ήδη ένα μεγάλο βήμα. Πόσο μάλλον αν το έχετε πείσει να βγει μαζί σας! Σ’ αυτό το στάδιο έχετε κερδίσει το 80% της εύνοιάς του! Μετά όλα τα άλλα είναι σχετικά εύκολα…

Αν θέλετε να βγείτε για φαγητό, να προτιμήσετε ήσυχα παραθαλάσσια ταβερνάκια με χαμηλό φωτισμό που δίνουν την ευκαιρία για καλή συζήτηση και δυνατότητα να δείξετε στο Σκορπιό σας ότι έχει την αποκλειστική προσοχή σας. Επίσης να θυμάστε πως ο Σκορπιός αγαπά το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον, συνδυασμένα με καλή μουσική και ποτό. Η αισθησιακή ατμόσφαιρα συνδυασμένη με κάποιες ρομαντικές νότες θα τον κάνουν να αισθανθεί άνετα αλλά και ερωτικά. Δείξτε στοργή και παινέψτε τις μικρές – μεγάλες ιδιαίτερες αρετές που έχετε αναγνωρίσει στο πρόσωπό του.

Προς Θεού, μη δοκιμάσετε ποτέ να προκαλέσετε τη ζήλια του και μη διανοηθείτε να γελάσετε εις βάρος του γιατί ναι μεν είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός αλλά επίσης, αν απογοητευτεί, μπορεί να γίνει εκδικητικός, απότομος και επιθετικός σε βαθμό αυτοκαταστροφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενα και αισιόδοξα πλάσματα οι Τοξότες, επιθυμούν τη διασκέδαση και απολαμβάνουν τη χαρά της ζωής με όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή.

Προσκαλέστε τους άφοβα σ’ ένα λούνα πάρκ, σ’ έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ ή οτιδήποτε αθλητικό, κάτι που να εμπεριέχει δράση ή ακόμα παίξτε μαζί τους μπιλιάρδο, μπόουλιγκ, και ότι μπορείτε να φανταστείτε από παιχνίδι αρκεί να μη είστε κλεισμένοι σπίτι!

Οι Τοξότες έχουν καταπληκτικό χιούμορ και τους αρέσει να γελούν πολύ, γι’ αυτό διαλέξτε κωμωδίες αν πρόκειται για θέατρο ή κινηματογράφο!

Λάτρεις των αποδράσεων, δεν θα πουν ποτέ όχι για μία εκδρομούλα που βέβαια πρέπει να συνδυάζει και λίγη περιπέτεια (ορειβασία, rafting, ποδηλασία κ.λ.π.). Αν είστε λοιπόν σίγουροι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε, έχετε βρει ένα ταίρι που δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε ποτέ, ακόμα κι όταν σας προκαλεί πονοκέφαλο με τη κυκλοθυμία του αλλά και με την ιδιαίτερα αυξημένη διανοητική του αντίληψη που θα θέλει να την «ακονίζει» με το δικό σας μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συγκρατημένοι Αιγόκεροι εκτιμούν τη σεμνότητα και τη σοβαρότητα στους ανθρώπους γι’ αυτό, αν έχετε κάποια κοινωνική ή οικογενειακή υποχρέωση, ζητήστε τους απλά να σας συνοδέψουν! Το κάλεσμα σε έναν γάμο, μια τυπική ονομαστική εορτή ή μια οικογενειακή συγκέντρωση είναι γι’ αυτούς μία δήλωση ότι τους αντιμετωπίζετε σοβαρά.

Αν βγείτε με έναν Αιγόκερω, μιλήστε του για τον εαυτό σας, τη δουλειά σας και τα σχέδιά σας για το μέλλον και μην απογοητευθείτε αν προτιμήσει να μην εκδηλώσει τα συναισθήματά του από το πρώτο σας ραντεβού. Οι Αιγόκεροι πατούν γερά τα πόδια τους στη γη και θέλουν να ξέρουν ότι μπορούν να ακουμπήσουν πάνω σ’ ένα σύντροφο, ανάγκη που τους εξωθεί στο να περνούν το ταίρι τους από αρκετές δοκιμασίες και μετά να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους.

Να θυμάστε ότι αν πετάτε χρήματα για ασήμαντα πράγματα, αν ζηλεύετε και ανακατεύεστε διαρκώς στην ιδιωτική του ζωή ή είστε ανοργάνωτοι και καθόλου μεθοδικοί, τότε θα πρέπει να απομακρυνθείτε ήσυχα γιατί θα δεν έχετε  καμία ελπίδα να κατακτήσετε έναν Αιγόκερω. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμη κι αν δεν κερδίσετε την εύνοια ενός Υδροχόου, το ραντεβού σας δεν θα πάει χαμένο γιατί θα έχετε κομίσει πολλές γνώσεις!

Οι Υδροχόοι που αδιαφορούν για τους τύπους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε οπουδήποτε αρκεί να έχουν απέναντί τους κάποιον που να απευθύνεται στο μυαλό τους, στο πνεύμα τους και να τους δίνει τροφή για οτιδήποτε πρωτοποριακό, οτιδήποτε αμφισβητούμενο, οτιδήποτε καινούργιο!

Οι Υδροχόοι, κυρίως οι άντρες, βλέπουν τον έρωτα μέσα απ’ τη φιλία, γι’ αυτό προτείνετέ τους απλά πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν και με τους φίλους τους. Περπατήστε στο πάρκο συζητώντας για το πώς θα βοηθήσετε κοινούς γνωστούς ή φίλους ή πάρτε μέρος σε κοινές ανθρωπιστικές φιλανθρωπικές ή οικολογικές δραστηριότητες.

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν Υδροχόο, προσκαλέστε τον σε κάποια διάλεξη με χαρακτήρα μεταφυσικό, ή σε κάποια επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα τον άνθρωπο.

Αν θέλετε να γοητεύσετε τον Υδροχόο σας, μη κάνετε ποτέ αρνητικά σχόλια για τους φίλους του και να μην επιμένετε σε παραδοσιακές συνταγές απέναντι στη ζωή. Το σημαντικότερο που πρέπει, ωστόσο, να λάβετε υπόψη σας είναι ότι μπορεί να υπάρξει κάποια χρονική περίοδος που δεν θα διαφαίνεται κάποια ερωτική συμπεριφορά από πλευράς του Υδροχόου. Αν σας έχει πάρει στα σοβαρά και δεν είστε κάτι εφήμερο για να προχωρήσει αμέσως, θα πρέπει πρώτα να σας εμπιστευτεί σαν φίλο και μετά να σας ανοίξει τη καρδιά του ως ερωτικό δεσμό!

ΙΧΘΥΣ

Αν θέλετε να βγείτε ένα ραντεβουδάκι με Ιχθύ θα πρέπει να δείξετε τον ρομαντισμό και την ευαισθησία σας σε όλο τους το μεγαλείο!

Προτείνετε μία βόλτα στο ηλιοβασίλεμα, ή ένα ρομαντικό πικ-νίκ που θα ετοιμάσετε για χάρη του, σ’ ένα μαγευτικό λιμανάκι ή κάπου κοντά στη θάλασσα που τόσο αγαπούν. Συνδυάστε το με την αγαπημένη του μουσική και κουβεντιάστε μαζί του για τα όνειρά του, τις πιο βαθιές επιθυμίες του, ότι του προκαλεί ευδαιμονία.

Στους Ιχθύς δεν τους ενδιαφέρουν οι μικρές καθημερινές λεπτομέρειες αντίθετα ασχολούνται με ζήλο με οτιδήποτε μεταφυσικό, αποκρυφιστικό, αστρολογία, κάρμα κ.λ.π.

Εξίσου γοητευτικό κομμάτι, γι’ αυτούς είναι και η τέχνη σ’ όλες τις μορφές της. Η φωτογραφία, το θέατρο, η μουσική αλλά και ο χορός τον οποίο λατρεύουν.

Να θυμάστε ότι χρειάζονται ενθάρρυνση γιατί φοβούνται πολύ μήπως και κάνουν λάθος και πληγώνονται πολύ εύκολα αν τους μιλήσετε απότομα ή τους μαλώσετε για οποιοδήποτε θέμα. Η τρυφερή στοργική τους φύση έχει ανάγκη από γνήσιο και αληθινό ενδιαφέρον, από μια μεγάλη προστατευτική αγκαλιά, από τη διάθεση να μοιραστείτε πράγματα και συναισθήματα.

Τελευταία ενημέρωση:
Αγορά πακέτα SMS