Τι λάθη κάνουν οι γυναίκες στη σχέση που ξενερώνουν τους άντρες;

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (1 vote)
Από την Βενετία Αποστόλου

Ενώ όλα πάνε περίφημα μεταξύ σας, είστε περιχαρείς και αισθάνεστε πανευτυχείς, έχετε τα κέφια σας, ξαφνικά έρχεται η απόλυτη ανατροπή, η παγωμάρα, τον βλέπεις να μένει άγαλμα και το χαμόγελο του στα χείλη του να γίνεται μορφασμός. Πάει, ξενέρωσε! Τι έγινε και άλλαξε έτσι η ατμόσφαιρα; Τι του είπες; Τι του έκανες; Τι τον ενόχλησε; Τι έφταιξε και πήγε περίπατο η τόσο καλή διάθεση; Επειδή κάθε ζώδιο έχει τα κουσούρια του, τις συμπεριφορές του, μήπως να δούμε μαζί τι είναι αυτό που σου ξέφυγε και που χαρακτηρίζει το δικό ζώδιο, ώστε να είσαι πιο συγκρατημένη και να μπορείς να αποφεύγεις παρόμοιες δυσάρεστες και άβολες καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν  οι ανεξέλεγκτες συμπεριφορές σου.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για να μάθεις τι είναι αυτό που κάνει έναν άνδρα να ξενερώσει σε μια σχέση:

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκι μου, άσε με να μαντέψω πως την έκανες την ζημιά. Πρώτα πρώτα να δούμε τα χαρακτηριστικά σου που θα ευθύνονται για το φιάσκο. Ακόμα και οι γάτες ξέρουν ότι θέλεις πάντοτε να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους παντού, πολύ περισσότερο στο επίπεδο σχέσεων. Θέλεις πάντα να έχεις την πρωτοβουλία σε όλα, να έχεις το πάνω χέρι και να δραματοποιείς τις καταστάσεις. Ο εγωισμός σου είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει και θέλεις οι πάντες και τα πάντα να υποτάσσονται στη θέληση σου, χώρια ότι δεν είσαι και το πιο πιστό παιδί! Μήπως διάλεξες την λάθος στιγμή να επιβληθείς ή το ταίρι σου αντιλήφθητε κάποιο στραβοπάτημα σου; Μήπως έβγαλες τον εγωισμό σου και ξενέρωσε; Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, όλα αυτά να τα αποφεύγεις. Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΤΑΥΡΟΣ

Μήπως τον προσγείωσες πολύ απότομα μιλώντας για πεζά και πρακτικά θέματα, όταν αυτός ήταν στους ρομαντισμούς του; Του μίλησες για τον γάμο που έχεις πάντα στο μυαλό σου, και δεν λέει να φύγει από κει; Άνοιξες κουβέντα για φαί και λιχουδιές, εν ώρα περιπτύξεων; Τι έγινε, σε έπιασε καμιά λιγούρα; Μήπως το θέμα ήταν τα οικονομικά σε ακατάλληλη στιγμή και στάση; Μήπως όταν μιλούσε για έρωτες και λουλούδια, εσύ σφύριζες αδιάφορα γιατί θεωρείς ότι το θέμα δεν σε ενθουσιάζει και σκέπτεσαι μόνο την αποκατάσταση; Μήπως κατάλαβε ότι σε έπιασε καμιά από τις συνηθισμένες σου βαρεμάρες; Εμ, Ταυρίνα μου, τα έξυπνα κορίτσια δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα, ξενερώνουν! Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Του άρχισες όλα αυτά τα θεωρητικά περί ελευθερίας, που θέλεις να την διατηρείς, άσχετα αν βρίσκεσαι σε σχέση; Τον έχεις ταράξει με την εξ αποστάσεως επικοινωνία; Δεν μπορείς να κατασταλάξεις σε μια απόφαση και τον έχεις τρελάνει με την αστάθεια σου; Θέλεις να μείνει κρυφή από τον κόσμο η σχέση σας, γιατί σου αρέσει το σασπένς και το ξεγλίστρημα από τα βλέμματα του κόσμου, ενώ εκείνος νομίζει ότι το κάνεις γιατί δεν τον θεωρείς αντάξιο σου και ντρέπεσαι να τον παρουσιάσεις; Έχει καταλάβει τις τάσεις φυγής που από καιρού εις καιρόν σου έρχονται; Τον κάνεις να υποψιάζεται ότι δεν είναι ο μοναδικός στη ζωή σου; Με τόσο ξενέρωμα, απορώ γιατί είναι ακόμα εκεί! Για συνελθε! Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν λέω, καλό το συναίσθημα, αλλά και τόσο κλάμα; Κι’ αυτό γιατί; Γιατί ζηλεύεις; Μα εξέτασες αν είναι βάσιμη η ζήλια σου, ή έτσι το κάνεις για καλό και για κακό; Για να έχουμε δεμένο τον γάιδαρο μας, ε; Και από παράπονα, μια δεν σ’ αγαπάει, μια δεν σ’ αγαπάει αρκετά, μια δεν σε φροντίζει όσο εσύ, τρέχει ο έρμος να σε παρηγορήσει και να τα μπαλώσει. Και που όρεξη για οτιδήποτε άλλο και ιδίως για αγαπούλες. Απολύτως ξενερωμένος. Από την άλλη μεριά, μήπως εσύ προσπαθείς να κάνεις αντιπερισπασμούς, είτε γιατί έχεις κάνει ¨αταξίες¨, είτε γεμίζοντας την ντουλάπα σου με νέες κολεξιόν; Τότε θα δεις τι θα πει ξενέρωμα, όταν θα πάρει είδηση που έφτασε η πιστωτική του! Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΛΕΩΝ

Εν τάξει Λέαινα μου, είσαι από βασιλικό Ζώδιο, αλλά μην το παρακάνεις! Δεν είναι όλος ο Κόσμος γεμάτος υπηκόους σου! Ειδικά αυτός ο άμοιρος που σου κάνει παρέα στο κρεβάτι σου. Σήκω σήκω, κάτσε κάτσε τον έχεις! Φέρε μου νερό, σβήσε το φως, βγάλε το σκύλο βόλτα, κοίτα εδώ δεν σκούπισες καλά! Και από πάνω, λες στον γύρο ότι είσαι και ερωτευμένη με τον δικό σου! Θέλεις και να είναι και σε ¨φόρμα¨; Μονίμως ξενερωμένος και απολογούμενος  είναι ο ταλαίπωρος! Και από προσβολές… Όλες τις κάνεις σε δημόσιο χώρο και όταν όλοι σας κοιτάζουν. Λίγο τακτ βρε αδελφή! Όχι μόνο ξενερωμένο τον κατάντησες, ευνούχο τον έκανες! Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τέτοια λόξα που έχεις με την τακτοποίηση και την καθαριότητα, δεν τον αφήνεις να ηρεμήσει ούτε λεπτό! Μην πατάς εδώ, έχω σφουγγαρίσει! Που πέταξες τα ρούχα σου και δεν τα κρέμασες στην ντουλάπα, που να τα προλάβω όλα μονή μου με σένα τον ακατάστατο! Με σένα την τόσο ψυχαναγκαστική που να τα βγάλει πέρα ο δύσμοιρος. Εκεί που θέλει να χαλαρώσει και να σου δείξει την αγάπη του, να σου πει πόσο πολύ σ’ αγαπά, πάλι αυτή η καταραμένη μανία με την τακτοποίηση και την νοικοκυροσύνη! Ανάθεμα σ’ αυτόν που τη βρήκε! Πάλι ξενερωμένος είναι! Υ.Γ.  Άμα πεθάνεις, θα πει να σε θάψουν με το ξεσκονόπανο και τη σφουγγαρίστρα! Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΖΥΓΟΣ

Κράτα και λίγη απόσταση από τον καθρέφτη! Όπου και αν βρεθείς και υπάρχει καθρέφτης, κοιτάζεσαι κα διορθώνεις πότε το μαλλί, πότε το κραγιόν, νισάφι πια! Δεν λέω, και όμορφη είσαι, και κοκέτα είσαι, και καλόγουστη είσαι, και θηλύκια πολύ είσαι, και καλοντυμένη και πάντα φροντισμένη είσαι! Αλλά βρε κοριτσάκι μου μόνο με τον εαυτό σου ασχολείσαι! Υπάρχουν κι’ άλλοι άνθρωποι! Εσύ μόνο καμαρώνεις, τρέχεις στις μπουτίκ, ψώνια ατελείωτα, φλερτάρεις από δω κι’ από κει και κολακεύεσαι που αρέσεις! Τον ξενερώνεις, αλλά τον ξενερώνεις πιο άσχημα όταν του αναφέρεις τους πρώην σου, που δεν είναι και λίγοι, και διατηρείς επαφές μαζί τους. Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι ήθελε και σου είπε τα μυστικά του ο αφελής; Με την πρώτη ευκαιρία και σε ακατάλληλη γι’ αυτόν, στιγμή του το χτύπησες και το εκμεταλλεύτηκες. Κόκκαλο ο δικός σου και η απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Αν δεν είναι αυτό ξενέρωμα, τι είναι; Αμ, αυτή η κριτική σου για τις αδυναμίες του; Και από πάνω, δεν σηκώνεις κουβέντα για τις δικές σου. Κανένα πνεύμα συντροφικότητες, καμία ψυχική επαφή από μέρους σου, απλώς απαιτείς ολοκληρωτική παράδοση, άμεση εξάρτηση. Να πούμε και για τις ανακρίσεις που τον υποβάλλεις; Μπορεί να είσαι συναρπαστική και απαιτητική κεκλεισμένων των θυρών, όμως κάνεις και κάτι καυγάδες! Εκεί που πάει να φτιάξει το πράγμα, μια που ¨παίζεις στο γήπεδο¨ σου, είναι σαν να του αδειάζεις μια καράφα παγωμένο νερό στην πλάτη. Μέτρησες πόσες αιτίες έχει για να ξενερώσει; Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να τον τραβολογάς σε περιπετειώδεις εκδρομές και ταξίδια, νομίζει ότι είναι ευκαιρία να σε μονοπωλεί, και τσουπ, ακόμα και ‘κει βρίσκεις την ευκαιρία να φλερτάρεις! Παλιά σου τέχνη κόσκινο δηλαδή! Δεν λέω, έχεις καλές προθέσεις όταν είσαι σε σχέση να είναι όλα ιδανικά, το αίσθημα μπουρλότο, αλλά γεμίζεις τον άλλον με αβεβαιότητα και ανησυχία μόλις ξεπροβάλλει κάποιος που θα τραβήξει το βλέμμα σου, ξέρει καλά με ποιαν έχει να κάνει. Όχι απλώς τον ξενερώνεις, του την σπας και με την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα που αντιμετωπίζεις την ζωή, δεν θα ενηλικιωθείς ποτέ σου, αιωνίως θα χαζολογάς και θα παιδιαρίζεις. Το χειρότερο που του κάνεις και τον παγώνεις, είναι όταν του αραδιάζεις τους πρώην σου και του διηγείσαι τις περιπέτειες σου μαζί τους. Ψυχρολουσία! Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αμάν πια με τον καθωσπρεπισμό σου, τι βαραίνει πιο πολύ, η ευτυχία σας ή η καριέρα σου και το επαγγελματικό και κοινωνικό σου προφίλ; Αυτή η έντονη προσπάθεια που καταβάλλεις για την καταξίωση σου και που την κουβαλάς μέχρι και την κρεβατοκάμαρα, ανακατεύει ανόμοια πράγματα σε λάθος χώρους. Μπροστά στις φιλοδοξίες σου και την εκπλήρωση τους, δεν βάζεις τίποτε άλλο, θέλεις να είσαι φτασμένη! Είναι η πρώτη προτεραιότητα σου. Θέλεις να είσαι με την καλλίτερη καριέρα, το καλλίτερο ταίρι… Την αξιοπρέπεια την άφησα τελευταία, γιατί είναι το βαρύ πυροβολικό σου! Σε νοιάζει πολύ πέρα από την ουσία, το τι θα πει και τι θα σκεφτεί ο κάθε άσχετος και πιθανόν ανεγκέφαλος, πως θα σε σχολιάσει, λες και πληρώνει αυτός τον μισθό σου. Και το ταίρι σου; Που θέλεις να είναι το καλλίτερο, στη γωνία να ακούει παρατηρήσεις για να μη μας πιάσουν στο στόμα τους οι διάφοροι. Ξενερώνει ή δεν ξενερώνει; Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και έξυπνη είσαι, και ευαίσθητη είσαι, όμως και πολύ χύμα είσαι. Πολύ μπερδεμένος συνδυασμός, δεν ξέρει κανείς πώς να σε αντιμετωπίσει, γιατί έχεις έτοιμα όλα τα επιχειρήματα στην άκρη της γλώσσας σου. Οι ιδεολογικοί σου προσανατολισμοί, κάθε άλλο παρά ευνοούν την δημιουργία οικογενείας και όταν μπαίνει στο τραπέζι η ερώτηση, και τώρα τι κάνουμε; Θα πάμε παρακάτω; Αντί για την παραδοχή και την αποδοχή της ύπαρξης  σχέσης και δεσμού, αναπτύσσεις θεωρίες περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Δηλαδή Εσύ φυγομαχείς. Ξενέρωμα! Όλα ξεκίνησαν με ενθουσιασμό, αλλά όταν σου πέρασε έγινες παγοκολόνα. Ξενέρωμα! Είσαι υπεύθυνη για την σωτηρία της Φύσης, του πλανήτη, αλλά είσαι ανεύθυνη για την σωτηρία της σχέσης σου. Κι’ άλλο ξενέρωμα. Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

ΙΧΘΥΣ

Τον κουράζεις, με ό,τι καταπιάνεσαι το αφήνεις στη μέση με οποιαδήποτε δικαιολογία, κι’ αυτός τρέχει να το μαζέψει. Ξενέρωμα. Οι συναισθηματικές εκρήξεις, οι ανασφάλειες σου αν σε αγαπά, οι πιέσεις που του ασκείς για να σε διαβεβαιώσει τον κουράζουν και τον ξενερώνουν. Τα ροζ συννεφάκια που κατοικείς και απ’ οπού δεν θέλεις ούτε δια την βίας να κατέβεις στον αληθινό κόσμο, τον κουράζουν και τον ξενερώνουν! Η συνεχής ανάγκη σου να σε νταντεύει, να σε κανακεύει και να σε προστατεύει, είναι και κουραστική και ξενερωτική. Είσαι απαιτητική και όταν δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις σου, παραπονιέσαι και κακιώνεις. Ξενέρωμα. Φέρεσαι μονίμως σαν κακομαθημένο παιδί και χαλάς την ατμόσφαιρα. Ποιος άντρας μπορεί να διατηρεί τα αισθήματα του και να μην ξενερώνει; Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα προσωπικά σου μπορούν να στα απαντήσουν οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι του zwdiasimera.gr στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

Τελευταία ενημέρωση: