Βγήκατε πρώτο ραντεβού και εξαφανίστηκε, μάθε τι τον ενόχλησε!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Συναντηθήκατε κάπου, γνωριστήκατε, σου άρεσε, του άρεσες, νομίσατε ότι ταιριάζετε, ενδιαφέρουσες και καλές προοπτικές για να περάσετε καλά υπήρχαν, το αποφασίσατε να ξαναϊδωθείτε και βγήκατε ραντεβού. Αποκτήσατε κάποια άνεση μεταξύ σας, χαλαρώσατε, ξανοιχθήκατε, είπατε πράγματα για τους εαυτούς σας, απόψεις, όνειρα, βλέψεις, φιλοδοξίες, προοπτικές. Μέχρι εδώ καλά! Έρχεται όμως η επαύριον, η επομένη, η άλλη εβδομάδα, αυτός άφαντος και τίποτε, σιγή ιχθύος! Γιατί χάθηκε στα καλά καθούμενα από το πρώτο ραντεβού; Μα, μήπως δεν ήταν καλά τα καθούμενα και απλώς εσύ έτσι νόμισες; Την απορία σου για το τι έφταιξε, θα λύσει η αστρολογία με βάση το ζώδιο του εξαφανισμένου.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε γιατί εξαφανίστηκε από το πρώτο ραντεβού.

ΚΡΙΟΣ

Αν το ραντεβού σου ήταν με Κριό, μήπως το παράκανες σε εξωστρέφεια, «τσαμπουκά», πρωτοβουλίες, σαματά, πολυλογία, επιθετικότητα; Ξέρεις να τα σηκώνει ένας Κριός αυτά; Όχι βέβαια, γιατί στη φύση του είναι να τα κάνει ο ίδιος. Αν τα έκανες, πιθανότατα ένοιωσε ότι τον καπελώνεις, ότι δεν θα του αφήνεις τον χώρο που χρειάζεται και στο κάτω – κάτω, η σχέση σας θα είναι γεμάτη από συγκρούσεις, φασαρία, ανταγωνισμούς για επικράτηση. Τελικά, αν ο χαρακτήρας σου προβλήθηκε με αυτές τις συμπεριφορές, μήπως καλώς (και για σένα) εξαφανίστηκε; Απλώς το κατάλαβε πριν από σένα και την γλυτώσατε νωρίς. Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έγινε Λούης γιατί, πιθανώς έδειξες δείγματα αστάθειας του χαρακτήρα σου, ή κατάλαβε κάποια ψέματα που του ξεφούρνισες. Εκείνες πάλι τις απόψεις σου για ανατροπές, αταξική κοινωνία, ριζοσπαστισμό, ρηξικέλευθες λύσεις, τις λες σε έναν συντηρήλα σαν τον Ταύρο και περιμένεις να συμφωνήσει; Να βάλει στο κρεβάτι του τον Τρότσκι η τον Μπακούνιν; Η χαριστική βολή ήταν όταν πήρες την πρωτοβουλία να παραγγέλλεις ότι το πιο ακριβό απ’ τον κατάλογο, χωρίς να αναρωτηθείς αν αντέχει η τσέπη του. Να περίμενες να σου προσφέρει τα καλλίτερα αυτός! Επαναστάτρια με γούστα πέντε αστέρων; Ευχαριστεί, δεν θα πάρει! Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα δεν κατάλαβες γιατί ένας τόσο επικοινωνιακός Δίδυμος δεν σου στέλνει ένα sms, δεν σηκώνει το τηλέφωνο να σε πάρει; Αυτός που ξημεροβραδιάζεται με το κινητό στο χέρι; Για θυμήσου, τι έγινε στο ραντεβού; Να σ’ τα πω εγώ; Στο μπαράκι που πήγατε για να σε περιποιηθεί, με την ωραία ατμόσφαιρα και που όλοι οι τακτικοί θαμώνες τον ήξεραν και του μιλούσαν, εσύ ξίνισες τα μούτρα σου. Ήθελες να μονοπωλείς το ενδιαφέρον του, να μην δίνει σημασία σε τίποτε άλλο και με το δίκιο σου, μέχρι κάποιο βαθμό. Ήθελε να σου δείξει πόσο αποδεκτός είναι γενικά. Εσύ του είπες, άσε το τηλέφωνο, μην πιάνεις κουβέντα με κανέναν, εγώ είμαι εδώ! Ακόμα απορείς; Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι θέλεις και ανοίγεις το στόμα σου σε Καρκίνο και του λες ότι κάποιοι θεσμοί σαν τον γάμο και την οικογένεια είναι ξεπερασμένοι! Μετά απορείς γιατί έγινε καπνός και απ’ ότι φαίνεται, ακόμα τρέχει. Το κερασάκι, στην τούρτα που τον «κέρασες», ήταν ότι δεν βλέπεις καμιά σκοπιμότητα στην απόκτηση παιδιών, γιατί είναι απλώς μπελάδες και εμπόδια για μια επιτυχημένη καριέρα. Άσε και το πόσο θα κοστίσουν ώσπου να χειραφετηθούν. Συμπέρασμα: είσαστε ασύμβατοι, του έθιξες τα όσια και τα ιερά, το Άγιο Γκράαλ το οποίο έχει τάξει σκοπό της ζωής του. Την Οικογένεια! Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων χάθηκε από τον ορίζοντα σου επειδή τον απογοήτευσες και τον πλήγωσε η αδιάφορη στάση σου. Τι καθόσουν και χάζευες ποιός μπαίνει και ποιός βγαίνει από την αίθουσα; Ποιος περνάει από μπροστά σας και ποιος κάθεται δίπλα σας; Όλοι αυτοί είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ αυτόν; Το πιο προσβλητικό που έκανες, ήταν το ότι, ενώ σου μιλούσε, αντί να τον προσέχεις κοιτώντας τον στα μάτια, τον αγνοούσες, το βλέμμα σου περιπλανιόταν στο άπειρο και του απαντούσες αδιάφορα. Μα, τόση αδιαφορία πια! Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερβολική και κακόπιστη κριτική είναι δυσκολοχώνευτη σε όλους, έμενα και σένα και ιδίως τους Παρθένους. Όποιος την κάνει, τους παίρνει την δουλειά. Την έχουν αποκλειστικότητα. Η παλιά καλή παροιμία «η γλωσσά κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει», βρήκε σε σένα την εφαρμογή της. Δεν άφησες καμιά κουβέντα, καμιά πράξη του Παρθένου ασχολίαστη, όχι και με τον πιο κομψό τρόπο, απ’ ότι φαίνεται. Όσο για την αταξία στο τραπέζι σας όταν ανακάτεψες τα πάντα στο πιάτο σου… Αηδία! Ούτε ήταν ανάγκη, αφού έφαγες την μπριζόλα σου να θέλεις να γλύψεις και το κοκκαλάκι, και έστω, ας έπλενες τα χέρια σου μετά! Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΖΥΓΟΣ

Όταν σε συνόδευε ο Ζυγός στο πρώτο σας ραντεβού, ήταν να τον καμαρώνεις και σου άρεσε και σένα πολύ! Όπως ήταν φυσικό, τραβούσε τα βλέμματα θαυμασμού των γυναικών, όμως και συ δεν αντέδρασες σωστά. Βιάστηκες να εκδηλώσεις τη ζήλια σου χωρίς να τον έχεις σιγουρέψει καν. Έχασες την ψυχραιμία σου, ξέχασες καλούς τρόπους, διακριτικότητα, ευγένεια και άρχισες τις μεμψιμοιρίες. Με τι προσόντα ήθελες την συνέχεια; Με το πρόχειρο φτύσιμο σου και την ατημέλητη εμφάνιση; Έχω την βεβαιότητα ότι θα αισθάνθηκε αμήχανα και μάλλον μετάνιωσε για το ραντεβού την ιδία στιγμή που σε είδε. Καλλίτερα βρες κανέναν Υδροχόο! Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νόμισες ότι θα τον δελεάσεις και θα τον ρίξεις στην παγίδα να ζηλέψει τους προκάτοχους του; Γι’ αυτό έκατσες και του απαρίθμησες όλους τους πρώην σου; Λες να σκεφτόταν, πω πω, τι περιζήτητη γκ@@@να, άνοιξε η τύχη μου, να μην τη χάσω! Σιγά και να μη σε ψώνιζε! Αυτός παιδί μου είναι μέντιουμ, ψυχολόγος, ψυχαναλυτής για να μην πω εξομολόγος και ανακριτής! Αφού λοιπόν έκανες την πατάτα σου και άνοιξες τα σώψυχα σου στο λάθος Ζώδιο, Σκορπιός δεν είπες ότι είναι; Κάτσε τώρα και βράσε στο ζουμί σου, βάλε μυαλό και μην κάνεις τα ίδια λάθη προτού μάθεις το Ζώδιο αύτουνου που βγαίνεις ραντεβού κι ανοίξεις το στόμα σου! Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παιδάκι μου εσύ πήγες να τον ρίξεις στα βαθειά! Άρχισες και του μίλαγες για σοβαρούς δεσμούς, ότι σε εκφράζουν, ότι άπαξ και δεσμευτείς πάει και τέλειωσε! Το ήξερες, σ’ το ‘χε πει ότι είναι Τοξότης ή εκεί το ‘μαθες; Βρήκες τον άνθρωπο να του μιλήσεις για δεσμεύσεις! Απ’ το πρώτο ραντεβού; Γιατί να μην την κοπανήσει; Σε ήξερε κι’ από πέρυσι; Αυτά τα πράμματα που βλακωδώς έκανες θέλουν το χρόνο τους, γίνονται σιγά σιγά χωρίς ο άλλος να πάρει είδηση ότι βιάζεσαι να παντρευτείς,. Να του ‘λεγες για καμιά εκδρομή στον Αμαζόνιο, στη Ραφήνα έστω, τώρα δεν θα ‘τρωγες τα νύχια σου μόνη! Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ φταις που χάθηκε αφού του παρουσιάστηκες σαν το ανέμελο τζιτζίκι! Όλα χύμα βρέ παιδί μου; Καμιά υπευθυνότητα, καμιά οργάνωση, καμιά πρόνοια για το παραμικρό! Δεν του πάει αυτουνού να ζει την κάθε μέρα του σαν να ‘ναι η τελευταία. Όσα βγάζουμε τρώμε; Και μετά; Ψοφάμε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι; Σ’ έπιασε και το κρασάκι κι’ άρχισες τις πολλές οικειότητες και τις χοντράδες! Κανένα σεβασμό! Ο Αιγόκερως είναι καθώς πρέπει και τον ενοχλούν αυτά! Για φαντάσου να τον έβλεπαν τίποτε γνωστοί του με σένα ξεσαλωμένη; Και κάθεσαι τώρα κι αναρωτιέσαι τι του έφταιξε; Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέρεις γιατί δεν θα τον ξαναδείς; Γιατί πέταξες σκουπίδια στο πάρκο, γιατί ενώ ήταν δίπλα δίπλα οι κάδοι των σκουπιδιών εσύ δεν έριξες το μπουκάλι στην ανακύκλωση αλλά στον άλλο τον διπλανό! Κι όταν σου το θύμισε του είπες με αυθάδεια, έλα μωρέ, το ίδιο κάνει, αυτά είναι βλακείες. Άσε που του κατέπλευσες με κείνα τα κινέζικα μποτάκια που έχει βουίξει ο κόσμος ότι για να φτιαχτούν γδέρνουν εκείνα τα κακόμοιρα ζωάκια, να δεις πως τα λεν, α, νυκτοβάτες ζωντανά! Ε, για την κομψότητα και την καλλονή σου κομμάτια να γίνει! Από οικολογία δε ήσουν σκέτη κουμπούρα! Θέλεις κι άλλα; Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

IΧΘΥΣ

Πρέπει να είσαι πάρα πολύ σκληρή σαν άνθρωπος και να το έβγαλες έντονα. Για να εξαφανιστεί το ψαράκι θα του πήγες κόντρα σε όσα έλεγε όταν σου απογύμνωνε την ψυχούλα του. Έχει πολλές ευαισθησίες και οι προσβολές και η αγένεια τον πληγώνουν. Έχει κτίσει έναν κόσμο ιδανικό στο μυαλό του, όχι βέβαια όπως είναι, αλλά όπως θα έπρεπε να είναι! Αν εσύ τον αποπήρες για να τον ξυπνήσεις έστω, με απότομο και όχι ευγενικό τρόπο, τον πλήγωσες, τον τρόμαξες, τον απογοήτευσες. Γιατί να συνεχίσει να υφίσταται τις πιέσεις και την επιβολή σου; Η Βενετία Αποστόλου έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για την αισθηματική σου ζωή! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Τελευταία ενημέρωση: