Σκορπιός 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Σκορπιέ το 2024 είναι ένα έτος που ξεκινά με καλά νέα καθώς οι εκλείψεις που πραγματοποιήθηκαν τα δύο προηγούμενα έτη στον άξονα σου (και επηρέασαν τις σχέσεις με τους σημαντικούς «άλλους» της ζωής σου) τελείωσαν, οπότε αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ θετικό γεγονός που προμηνύει μεγαλύτερη ησυχία στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Διαβάστε παρακάτω τι περιμένει τον Σκορπιό το 2024 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Θα έχεις και τη βοήθεια του Δία που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 25/5 κάτι που δείχνει πως «μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο», καθώς ο Δίας από αυτή τη θέση θα βοηθήσει στη βελτίωση σχέσεων οι οποίες μπορεί να είχαν περάσει δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα. Ίσως να φέρει μία νέα σημαντική προσωπική σχέση ή συνεργασία ή δεν αποκλείεται να φέρει και την επισημοποίηση μιας αισθηματικής σχέσης.

Αξίζει να επισημανθεί πως στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ουρανός (η απόλυτη σύνοδος Δία-Ουρανού θα πραγματοποιηθεί στην 21η μοίρα του Ταύρου τον Απρίλιο) καταδεικνύοντας πως αυτός θα είναι ένας μήνας εκπλήξεων για εσένα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Ένας νέος έρωτας, μία νέα σχέση, μία πρόταση γάμου ή μία κίνηση από το σύντροφό σου η οποία θα σε εκπλήξει ευχάριστα, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Από τις 26/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων αλλάζοντας πεδίο δράσης φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την οικονομική διαχείριση, διακανονισμούς παλαιότερων οφειλών όπως επίσης και κάποιες επιχειρηματικές ιδέες, όλα αυτά θα ευνοηθούν για αυτό αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να τα διευθετήσεις.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων, από αυτή τη θέση θα σου δίνει περισσότερα κίνητρα για να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητα σου, την έμπνευση, τη φαντασία σου, για να βρεις μία δραστηριότητα που μπορείς να διοχετεύσεις τα συναισθήματά σου και όλα αυτά που θέλεις να εκφράσεις. Επίσης είναι πάρα πολύ καλός για την προώθηση δημιουργικών σχεδίων και θα βοηθήσει στην υλοποίησή τους.

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού (25/3, 8/4 και 2/10) καταδεικνύοντας πως τα εργασιακά ζητήματα κατά καιρούς θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και θα υπάρχει μία πίεση στην καθημερινότητά σου. Επίσης θα χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, ώστε να μην τα αφήσεις να καθορίζουν τις σκέψεις αλλά και τις αποφάσεις σου στο παρόν.

Η μοναδική έκλειψη που δεν θα πραγματοποιηθεί εκεί είναι η έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (18/9) καταδεικνύοντας πως ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός μήνας για την προσωπική σου ζωή.

Τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2024

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου έως και τα τέλη του Μαΐου ευνοεί οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή, μία σχέση,  μία νέα γνωριμία αλλά και την εξέλιξή τους.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, το πρώτο μισό αυτής της χρονιάς θα είναι πολύ ευνοϊκό για αυτήν με περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί με το σύντροφό σου, μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνει και το επόμενο βήμα σε αυτή είτε με την επισημοποίηση της είτε με μία συγκατοίκηση.

Αν είσαι ελεύθερος, ο Δίας δεν πρόκειται να σε αφήσει χωρίς τύχη καθώς θα φέρει ευκαιρίες όχι μόνο για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και για να γνωρίσεις αυτόν που θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, η οποία φαίνεται πως θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Η παρουσία του Κρόνου στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων σε συνδυασμό με την παρουσία του Δία στον Ταύρο μέχρι και το Μάϊο, καταδεικνύει πως θα είναι πιο εύκολο να «χτίσεις» μία πολύ σταθερή βάση σε μία νέα σχέση, η οποία θα σημάνει πάρα πολλά για την εξέλιξή της. 

Αυτή η χρονιά μπορεί να έχει κατά κύριο λόγο ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή όμως ίσως να έχει και κάποιες απαιτήσεις, αν έχεις γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και βρεθείς υπό την επιρροή του Πλούτωνα που θα περάσει στον Υδροχόο.

Σε αυτή την περίπτωση από τις 21/1 έως και τις αρχές του Σεπτεμβρίου και μετά ξανά από τα τέλη του Νοέμβριου είναι πιθανό να βρεθείς σε μία φάση αλλαγών, αλλαγές στο σπίτι ή κάποιες αλλαγές οι οποίες θα αφορούν ένα οικείο σου πρόσωπο και φαίνεται πως θα σε επηρεάσουν με κάποιο τρόπο, βέβαια αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο μόνο για όσους έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας σημαντικός μήνας για την προσωπική σου ζωή καθώς η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (18/9) είναι πιθανό να φέρει ένα καρμικό γεγονός, μία γνωριμία με ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο ή ακόμα και ένα νέο έρωτα που θα σε «αποσυντονίσει» και θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου!

Τα επαγγελματικά το Σκορπιού το 2024 (Η2)

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά κύριο λόγο στον άξονα Κριού-Ζυγού καταδεικνύουν πως η καθημερινότητά σου, οι εργασιακές υποχρεώσεις και κάποια ζητήματα της δουλειάς θα σε απασχολούν αρκετά κατά διαστήματα, κάποιες φορές λιγότερο κάποιες άλλες περισσότερο.

Ο Μάρτιος, ο Απρίλιος και ο Οκτώβριος είναι τρεις μήνες που μπορεί να είναι πιο απαιτητικοί σε επίπεδο εργασιακής καθημερινότητας, με περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις που πιθανό να φέρουν και κάποια νέα δεδομένα στη δουλειά. 

Η παρόρμηση θα αποτελέσει ένα βασικό χαρακτηριστικό των εκλείψεων σε αυτό τον άξονα, όμως προσπάθησε να μην την αφήσεις να επηρεάσει τις αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ευκαιρίες όχι μόνο για την προσωπική σου ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά, καθώς είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης. Επίσης κατά το πρώτο εξάμηνο αυτού του έτους θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσεις κάποιες συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις που βρίσκονται ήδη στη ζωή σου, κάτι που με τη σειρά του θα βελτιώσει -είτε άμεσα είτε έμμεσα- και τη δουλειά! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024

Για σένα που είσαι Σκορπιός πολλά μπορείς να περιμένεις για το 2024. Μάθε τώρα! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Σκορπιός στα αισθηματικά του το 2024.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: