Αισθηματικές προβλέψεις, Χειμώνας 2018 - 2019.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Ο φετινός χειμώνας προβλέπεται ανατρεπτικός, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δε, και ιδιαιτέρως ανανεωτικός. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για αλλαγές, για επανασυνδέσεις, για έναρξη καινούργιας σχέσης. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προσωπικές διαθέσεις και κυρίως από τον χειρισμό των συμβάντων. Το σωστό αποτέλεσμα αυτό που θα καταλήξει σε ανανέωση και όχι σε απογοήτευση, σε ένωση και όχι σε χωρισμό, θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, ορθολογισμό, και πάνω απ όλα προσγείωση στην πραγματικότητα.

Οι φαντασιώσεις, οι ονειροπολήσεις και τα ροζ συννεφάκια, ναι μεν ενισχύουν τη σκέψη και την καρδιά με αισιοδοξία, ωστόσο δημιουργούν κινδύνους, οι ψευδαισθήσεις οδηγούν σε λάθος συμπεριφορές και σε αποθαρρυντικά αποτελέσματα. Αυτοί που θα ερωτευτούν θα πρέπει να διατηρήσουν τον έλεγχο του συναισθηματικού τους κόσμου, αυτοί που θα θελήσουν ριζικές αλλαγές στη σχέση τους θα πρέπει να κινηθούν μεθοδικά με τακτική. Το 2019 θα μοιράσει ευκαιρίες, ο χειμώνας προμηνύεται έντονος!!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι τα αισθηματικά σου τον Χειμώνα 2018/2019:

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί μου Κριοί, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό προσοχή θα πρέπει να δείξετε στη στάση σας, στις αντιδράσεις σας και στους σκοπούς σας. Θα την κυνηγήσετε την περιπέτεια, δεχτικοί θα φανείτε στις προκλήσεις,  η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη. Εσείς που είστε σε σχέση, πάθος και ανάγκη για κυριαρχία θα εκδηλώσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε να δημιουργήσετε κόντρες και πείσματα προσπαθώντας να εξουσιάσετε το ταίρι σας.

Τον Ιανουάριο με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο σας και με την Αφροδίτη να εισχωρεί στον Τοξότη καταφθάνουν απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα που δε θα έχετε σκοπό να τα αγνοήσετε. Πολύ πιθανό να ανοιχτεί προοπτική σταθερής πορείας με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Στο χέρι σας θα είναι να δώσετε έκταση και διαστάσεις, εσείς θα αποφασίσετε για τη σταθερότητα και τη διάρκεια των επαφών σας.

Ο Φεβρουάριος θα σας βρει συναισθηματικά πιο κατασταλαγμένους, επιθυμία σας θα είναι να τα βρείτε με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν από πλευρά σας υποχωρήσεις. Με τον Δία να εισχωρεί στον Τοξότη θα υπάρξουν ανοίγματα για δυναμικές προτάσεις ίσως και δεσμευτικές. Πρόσφορο έδαφος θα βρουν τα καινούργια σας σχέδια, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά, θα είστε προσιτοί στις προσεγγίσεις, ενδιαφέρον θα δείξετε στα απρόοπτα συμβάντα που θα ανοίξουν δίοδο νέων γνωριμιών.   Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, δε θα έχετε διάθεση να εγκλωβιστείτε στα παλιά, θα διαγράψετε παρελθοντικές απογοητεύσεις. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

Ο Ιανουάριος θα έχει την προοπτική να κυλήσει ομαλά χωρίς εντάσεις, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σας και κυρίως από το κατά πόσο θα μπορέσετε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Αν αποφύγετε τα ξεσπάσματα και κρατήσετε μια διαλλακτική στάση τότε θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε με συγκαταβατική διάθεση.

Τον Φεβρουάριο θα έχετε την ανάγκη να ζήσετε αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας, ωστόσο με τον Άρη να κάνει την εμφάνιση του στο ζώδιο σας η στάση σας ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως συγκαταβατική. Η αντιδραστικότητα σας και η προσπάθεια σας για κυριαρχία ίσως να κλονίσουν την ισορροπία της σχέση σας, θα υπάρξει κλίμα με εντάσεις που ουσιαστικά θα προκληθούν από εσάς. Καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή για ρήξεις, δεν θα πρέπει η εξέλιξη να πάρει απρόοπτη αρνητική τροπή. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ανάδρομο Ερμή να έχει άμεση επίδραση στη σκέψη σας και στη συμπεριφορά σας θα πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις. Κυκλοθυμίες και εκνευρισμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να νιώθετε ανικανοποίητοι, πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε άρα και πώς να συμπεριφερθείτε. Στις νέες ευκαιρίες καλό θα είναι να μην έχετε διάθεση απόρριψης, αποφύγετε τους αρνητισμούς και τα βιαστικά συμπεράσματα.

Τον Ιανουάριο με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη βελτιώνονται οι διαθέσεις σας, αποκτάτε ανάγκη για αλλαγές, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Είναι η χρονική περίοδος που θα είναι αυξημένες οι πιθανότητες να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε, θα αισθανθείτε πως βρήκατε το άτομο που σας ταιριάζει. Εσείς που είστε σε σχέση στόχο βάζετε την τόνωση του δεσμού σας, περάστε σε προτάσεις θα γίνουν αποδεκτές.

Ο Φεβρουάριος θα εξελιχτεί ανάλογα με τον τρόπο σκέψης σας κατά συνέπεια και με τις πράξεις σας. Εσείς που διατηρείτε σχέση, είτε είστε στο ξεκίνημα της, είτε πρόκειται για μακροχρόνιο δεσμό, θα πρέπει να αποφύγετε να δημιουργήσετε κινδύνους. Πιθανό θα είναι οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις να σας ωθήσουν στο να παίξετε σε διπλό ταμπλό, προσοχή γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να βγουν όλα στη φόρα. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Δεκέμβριος θα είναι μήνας ευχάριστων ερωτικών εξελίξεων. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό τα συμβάντα θα στρώσουν το κατάλληλο έδαφος για να μπορέσετε να ανανεωθείτε. Φανείτε τολμηροί σε προσεγγίσεις, διεκδικήσεις, καθώς και στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών. Απρόοπτες συναντήσεις και φιλικές συναναστροφές θα σας φέρουν κοντά με καινούργια πρόσωπα, ενισχύστε τη διάθεση σας για νέο ξεκίνημα. Προχωρήστε με τολμηρά βήματα, αφήστε στην άκρη τις αναστολές, διαφοροποιήστε τους στόχους σας.

Τον Ιανουάριο η έκλειψη του Ηλίου θα λειτουργήσει καταλυτικά, θα υπάρξει κλείσιμο λογαριασμών, τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε μια τελεσίδικη κατάληξη. Εσείς που βιώνετε μια σχέση τοξική που σας δημιουργεί στρες και αβεβαιότητα, ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν αναμφίβολα αισθήματα, θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να δώσετε ένα οριστικό αποτέλεσμα, δεν θα υπάρχουν πλέον συναισθηματικά περιθώρια.

Τον Φεβρουάριο με την Αφροδίτη να καταφθάνει στον Αιγόκερω θα καταφέρετε να πάρετε ψυχολογικά τα πάνω σας, σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, βγαίνετε από καταστάσεις απογοήτευσης. Ο ορθολογισμός σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ασφάλεια θα φέρει ισορροπία μέσα στη σχέση σας, θα φανερωθούν αισθήματα αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιήσετε μια κοινή επιθυμία που έχετε με το ταίρι σας,  αυτό που θα χρειαστεί από εσάς είναι να κινηθείτε μεθοδικά. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Δεκέμβριος θα είναι για εσάς ένας πρόσφορος και δημιουργικός μήνας. Ευχάριστες και ιδιαιτέρως θερμές στιγμές θα περάσετε με το  ταίρι σας, αν είστε πολλά χρόνια μαζί θα έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε συζητήσεις περί δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Στρωμένο θα βρείτε το έδαφος για να φτάσει δεσμός σας στην ολοκλήρωση του. Φεύγουν εμπόδια, τερματίζουν οι δυσκολίες, καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός που θα καταφέρει να ανανεώσει τη σχέση σας.

Εσείς που είστε χωρίς σχέση και επιθυμείτε να βρείτε ένα ταιριαστό ταίρι, τον Ιανουάριο με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη οι συγκυρίες θα  είναι ευνοϊκές. Συμπτώσεις, απρόοπτα και τυχαίες συναντήσεις θα λειτουργήσουν με τέτοιον τρόπο που θα δημιουργήσουν άνοιγμα για νέες γνωριμίες. Θα ενθουσιαστείτε, θα ερωτευτείτε, προμηνύεται ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής που θα έχει την προοπτική να καταλήξει σε σταθερή σχέση. Η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο σας θα φέρει συναισθηματικές αναστατώσεις, προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση.

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας συμφιλιωτικός μήνας, αν τσακωθήκατε ή χωρίσατε με το ταίρι σας το αρνητικό αποτέλεσμα δε θα είναι οριστικό, πάλι μαζί θα είστε.  Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις και εξηγήσεις,  θα καταλήξετε ενωμένοι και αυτή τη φορά ίσως και πιο ενδυναμωμένοι. Η εξέλιξη σας θα έχει θετική πορεία, αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, μέσα στον Δεκέμβριο θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τη στάση σας και τη συναισθηματική σας οπτική. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού περίεργη, σκοτεινή, και αρκετά αντιδραστική θα είναι η συμπεριφορά σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιφάσεις στις επιθυμίες σας, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σας. Επιτακτική ανάγκη θα είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε τόσο από το ταίρι σας, όσο και από τη σχέση σας.

Τον Ιανουάριο με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω ίσως να οδηγηθείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες. Δεν αποκλείεται η ανάγκη σας για αλλαγή να σας φτάσει στο σημείο να αδιαφορήσετε για τις συνέπειες και τα επακόλουθα. Αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι να ζήσετε νέες ανανεωτικές καταστάσεις, θα αποβάλλετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς. Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σε απόψεις και βλέψεις, για εσάς που είστε σε σχέση προσοχή στις υπερβολές και στις λάθος επιλογές.

Ο Φεβρουάριος φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο για εσάς τους ελεύθερους όσο και για εσάς που είστε σε σχέση. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τον Άρη στον Ταύρο θα προσεγγίσετε, θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα ανοίγματα νέων γνωριμιών. Αν υπάρχει ήδη δεσμός μακροχρόνιος ή καινούργιος είναι πολύ πιθανόν να γίνουν ενέργειες δεσμευτικές. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, εσάς τους ελεύθερους ο Δεκέμβριος θα σας δώσει το άνοιγμα για νέες ευκαιρίες. Θα υπάρξει γεγονός νέας γνωριμίας όμως για να είναι αξιόλογη και για να μπορέσει να σας βγάλει από τη στασιμότητα θα πρέπει να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Πριν προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα καλό θα είναι πρώτα να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με αντικειμενική σκέψη, θα πρέπει να είστε σε θέση να κρίνετε  χαρακτήρες, να εντοπίσετε τι σας ταιριάζει και τι όχι.

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας με εντάσεις και συγκρίσεις που θα γίνουν κυρίως από τη δική σας πλευρά. Με την εμφάνιση του Άρη στον Κριό και την έκλειψη του Ηλίου η ανταγωνιστική σας διάθεση και γενικότερα οι αντιδράσεις σας  θα φέρουν ταραχές μέσα στη σχέση σας. Είναι πολύ πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα,  ίσως να φανερωθεί η ανάγκη σας για κυριαρχία ή ανεξαρτησία, η στάση σας θα ορίσει την εξέλιξη.

Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς ένας πολλά υποσχόμενος μήνας, θα σας προσφέρει δυνατότητες και ανοίγματα τόσο για νέες γνωριμίες, όσο και για δεσμευτικές προοπτικές για εσάς που έχετε σχέση. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα κινηθείτε με σταθερές βλέψεις και με συνειδητοποιημένες επιθυμίες. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, τον Δεκέμβριο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας θα προκύψουν γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν, θα σας βγάλουν από συναισθηματικά αδιέξοδα ή από αμφίρροπες καταστάσεις. Έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα τονώσουν την έλξη, για τους χωρισμένους θα συμβεί η επανασύνδεση που αναμένετε, τα αμοιβαία αισθήματα θα υπερισχύσουν έναντι του εγωισμού. Για τα ήδη ενωμένα ζευγάρια θα δοθούν σοβαρές υποσχέσεις που θα ανοίξουν προοπτική δέσμευσης.

Τον Ιανουάριο η Ηλιακή έκλειψη θα έχει άμεση επίδραση στη συμπεριφορά σας. Οι συναντήσεις και οι συνομιλίες που θα προκύψουν θα πάρουν την έκταση που εσείς θα δώσετε τόσο με τις υποσχέσεις σας, όσο και με τις τελικές σας αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να δοκιμαστούν τόσο τα αισθήματα σας, όσο και τα θεμέλια του δεσμού σας.

Τον Φεβρουάριο εσείς οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τα ευνοϊκά συμβάντα, προσπαθήστε να φλερτάρετε με τρόπο άμεσο και εκδηλωτικό, θα βρείτε ανταπόκριση και ενδιαφέρον. Για εσάς που έχετε ταίρι, κινδύνους εγκυμονεί η παρουσία του Άρη στον Ταύρο, η αντιδραστική σας τάση θα βγει στην επιφάνεια, δε θα είστε σε θέση να χειριστείτε  με υπομονή και αυτοσυγκράτηση συνθήκες καταπίεσης. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί μου Τοξότες, ο Δεκέμβριος θα είναι για εσάς ένας ήρεμος μήνας, αν έχετε θετική και συγκαταβατική διάθεση τότε τίποτα δε θα πάει στραβά. Εσείς που είστε σε σχέση αφήνετε στην άκρη κόντρες και εντάσεις, με το ταίρι σας περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και εκτίμησης. Θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε, ευχάριστες προτάσεις θα τονώσουν τις συνθήκες του δεσμού σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε λύση προβλήματος έρχεται αισιόδοξο γεγονός που θα κλείσει με ηθική ικανοποίηση.

Τον Ιανουάριο με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο σας θα σας αλλάξει την ψυχολογία η καινούργια γνωριμία που θα κάνετε, θα αρχίσετε να βλέπετε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Τα γεγονότα  θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε οριστικά τα παλιά, ανοίγεται νέος ορίζοντας. Για εσάς που είστε σε σχέση μια απάντηση ή ένα ευχάριστο μαντάτο θα σας ανοίξει δίοδο δέσμευσης, έρχονται σοβαρές αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.

Μέσα στον Φεβρουάριο θα σας δοθεί το έναυσμα να ψάξετε μέσα στο βάθος των αισθημάτων σας για να μπορέσετε να εξακριβώσετε τι ακριβώς νιώθετε για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και τι αναζητάτε από τον δεσμό σας.  Συνειδητοποιήσεις σχετικά με το αν υπάρχει αγάπη ή συνήθεια, έλξη ή συμβιβασμός, θα σας ωθήσουν σε επανεκτιμήσεις που ως κατάληξη θα έχουν τη λήψη ουσιαστικών αποφάσεων. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας ώριμη θα είναι η σκέψη σας, ενδεχομένως να σας απασχολήσει το θέμα της μελλοντικής εξέλιξης. Προσοχή να μην ενισχύσετε τους προβληματισμούς σας και χάσετε την αισιοδοξία σας, θα πρέπει να αποφύγετε το άγχος και στις βεβιασμένες αποφάσεις. Με δική σας προτροπή θα ανοίξετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας, ίσως να αλλάξετε βλέψεις ή προσδοκίες,  πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε για αποφάσεις και επιθυμίες.

Τον Ιανουάριο με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας διαφοροποιείται η οπτική σας γωνία, οδηγήστε σε συμπεράσματα και παίρνετε αποφάσεις που θα αλλάξουν το πλαίσιο της προσωπικής σας ζωής. Εσάς τους χωρισμένους τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να σκεφτείτε σε βάθος αν θέλετε όντως μια δεύτερη ευκαιρία.  Σε δοκιμασία θα μπουν τα αισθήματα σας, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να απορρίψετε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Τον Φεβρουάριο η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας φέρνει ανοίγματα, συμπτώσεις, συναντήσεις, και νέες γνωριμίες. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να γυρίσετε στα παλιά ή αν πρέπει να συνεχίσετε με καινούργιο πρόσωπο. Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να βγείτε από τους έντονους προβληματισμούς. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, δραστηριοποίηση ίσως και έντονος ρυθμός ζωής θα είναι τα χαρακτηριστικά του Δεκέμβρη. Προτάσεις θα υπάρξουν τόσο από εσάς προς τους τρίτους, όσο και από τους τρίτους προς εσάς. Δεκτική θα είναι η στάση σας, προμηνύονται καινούργιες γνωριμίες, εσείς οι ελεύθεροι που θέλετε να δοκιμάσετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα θα έχετε την ανάλογη ευκαιρία. Με καινούργια πρόσωπα θα συστηθείτε και θα συνομιλήσετε, θα υπάρξει άνοιγμα για προσωπικές επαφές.

Τον Ιανουάριο η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας ωθήσει στο να δημιουργήσετε κοινούς στόχους με το ταίρι σας. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα μιλήσετε για τα μελλοντικά ενδεχόμενα, θα σχεδιάσετε και θα οργανώσετε. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας θα φέρει αναστατώσεις στον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα ή κρυμμένες επιθυμίες. Οι καταπιεσμένοι ίσως να ξεσπάσετε, προσοχή στις υπερβολές και στις απότομες αντιδράσεις.

Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας της εσωτερικής αναζήτησης, θα καταλάβετε πως αν δε βρείτε τη ρίζα από την οποία πηγάζουν τα λάθη, οι αστοχίες και οι συναισθηματικές πληγές, τότε δε θα μπορέσετε να βρείτε τη σωστή και οριστική λύση. Εισχωρήστε βαθιά στον ψυχολογικό σας κόσμο, αναλύστε παρελθοντικές αποτυχίες, προσπαθήστε να εντοπίσετε ποια παρόρμηση σας οδήγησε σε λάθος επιλογές.Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βγάλει στην επιφάνεια την αισθησιακή, ελκυστική και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Δεχτικοί θα είστε στις νέες ερωτικές προκλήσεις, θετική στάση θα κρατήσετε στα πρόσωπα που θα γνωρίσετε, θα έχετε την επιθυμία να προχωρήσετε στοχεύοντας στη σταθερή σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, όρια θα πρέπει να βάλετε σε εξάρσεις, επαναστατικές διαθέσεις και ισχυρογνωμοσύνη.

Τον Ιανουάριο σε μεγάλο βαθμό θα σας επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, πεισματική θα είναι η στάση σας, δε θα λείψουν από πλευράς σας οι εξουσιαστικές ή ανταγωνιστικές διαθέσεις. Η επίδραση και η επιρροή θέλει μεθοδικό τρόπο, εσείς που θα θελήσετε να κατευθύνετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά θα πρέπει να ακολουθήσετε τη σωστή μέθοδο, οι σπασμωδικές ενέργειες και οι νευρικές αντιδράσεις θα γυρίσουν εναντίον σας.

Ο Φεβρουάριος θα έχει συμφιλιωτική επίδραση, ξαναβγαίνει στην επιφάνεια η συγκαταβατικότητα σας και η ανάγκη σας για συνεννόηση. Στόχος σας θα είναι να υπάρξει ηρεμία και ισορροπία στη συνύπαρξη με το ταίρι σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο αξιόλογο και ταιριαστό στον χαρακτήρα σας. Η Βενετία Αποστόλου είναι κορυφή στις προβλέψεις! Θα της πεις αυτό που σε απασχολεί και θα σου βρει στο πρώτο τηλεφώνημα τη λύση! Είναι η σίγουρη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσέ την στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2019 Χρίστος Ντούβλης.

Ζώδια 2019, ανά δεκαήμερο από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

 

Τελευταία ενημέρωση:
\n