Προβλέψεις για τα 12 ζώδια, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Είναι γεγονός πως η εορτή του Αγίου Βαλεντίνου, προστάτη των απανταχού ερωτευμένων κατά τη λαϊκή παράδοση, καταφθάνει καθώς η ημερομηνία της εορτής του είναι στις 14 Φεβρουαρίου. Αυτή η εορτή έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και φανατικούς πολέμιους, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από κανέναν!

Αστρολογικά η ημέρα φέτος θα κάνει την εμφάνισή της με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων που δείχνει πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για επικοινωνία, συναντήσεις, μηνύματα και τηλέφωνα μεταξύ των ενδιαφερομένων! Το γεγονός πως και ο Ήλιος είναι σε ένα ζώδιο του Αέρα -στον Υδροχόο- είναι βοηθητικό καθώς θα είναι πιο εύκολο να συντονίσουμε αυτό που σκεφτόμαστε με αυτό που θέλουμε να πούμε. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα επηρεάζει δυσμενώς τη Σελήνη με αποτέλεσμα -ένεκα της συγκίνησης της ημέρας- να ακουστούν και κάποιες υπερβολές ή να υπάρξουν υποσχέσεις οι οποίες δεν θα τηρηθούν από καμία πλευρά.

Η Αφροδίτη η Θεά του έρωτα, βρίσκεται στον ορθολογιστή Αιγόκερω και δίπλα στον παγωμένο Κρόνο οπότε θα δημιουργεί κρατήματα τα οποία μπορεί να μην αφήνουν κάποιες αισθηματικές υποθέσεις να «ανθίσουν» αν δεν υπάρξουν τα απαραίτητα εχέγγυα για να γίνει αυτό.

Για όσους δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θέλουν εκείνη την ημέρα, υπάρχει και το αύριο και συγκεκριμένα η 15η Φεβρουαρίου που προμηνύεται ακόμα καλύτερη! Η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων αλλά θα έχει προχωρήσει και θα σχηματίζει τρίγωνο ακριβείας με τον Ήλιο από τον Υδροχόο και αυτό θα βοηθήσει τα πράγματα στα αισθηματικά ζητήματα.

Το σαββατοκύριακο η Σελήνη θα έχει αλλάξει ζώδιο περνώντας στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, γεγονός που δείχνει πως η ατμόσφαιρα στα αισθηματικά ζητήματα θα αλλάξει εμφανώς σε σχέση με τις δύο προηγούμενες ημέρες. Το συναίσθημα θα δημιουργήσει τρυφερές στιγμές σε κάθε είδους σχέσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο «σπίτι» της και αυτό θα βοηθήσει στην έκφραση κάθε είδους συναισθήματος. Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίζει και με τον Ερμή αλλά και με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα είναι πολύ πιο εύκολο να συντονιστούν οι ενέργειες δύο ανθρώπων στους οποίους υπάρχει αισθηματικό ενδιαφέρον. Λίγο προσοχή χρειάζεται η Κυριακή καθώς είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους μερικά τσιμπήματα ζήλιας, όμως αυτά σε ελεγχόμενο πλαίσιο είναι ικανά να αναζωογονήσουν κάποιες σχέσεις οι οποίες έχουν βρεθεί στη «δίνη» της καθημερινότητας!

Διάβασε το ζώδιό και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας βρίσκει σε τρελά επικοινωνιακή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι πολύ βοηθητική για να συναντήσετε κόσμο, να διασκεδάσετε και φυσικά να φλερτάρετε! Αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μία σχέση εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση και οργανώστε μία έκπληξη για το/η σύντροφο σας όπως μόνο εσείς ξέρετε και σίγουρα θα του/ης μείνει αξέχαστη! Αν βρίσκεστε προς αναζήτηση συντρόφου η ημέρα ενδείκνυται για να γνωρίσετε κόσμο ο οποίος θα κάνει την εμφάνισή του μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σας περιβάλλον. Η Παρασκευή συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς φέρνοντας κι άλλα νέα πρόσωπα στη ζωή σας!

Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο στο σπίτι όμως αυτό δεν σας εμποδίζει να ετοιμάσετε ένα δείπνο για το/η σύντροφό σας -ή για αυτόν που θα θέλατε να γίνει σύντροφός σας- μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα προκειμένου να μπορέσετε να έρθετε κοντά. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Κριός θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα δώρο το οποίο θα δείχνει πως κάνατε εκτενή έρευνα αγοράς και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Ένα εισιτήριο για την αγαπημένη του/ης συναυλία ή μία βόλτα σε ένα γήπεδο με καρτ αυτοκίνητα είναι ιδανικά για εκείνον/η καθώς ας μην ξεχνάμε πως οι Κριοί είναι λάτρεις της περιπέτειας και της ταχύτητας! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου θα είναι για εσάς μία ευκαιρία για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τις αισθηματικές σας επιτυχίες! Η παραμονή της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει -στο ζώδιο του Αιγόκερου- θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε πολύ καλά με το/η σύντροφό σας σήμερα, είτε επιλέξετε να βγείτε έξω είτε να μείνετε στο σπίτι! Η επαφή σας μαζί του/ης θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και τα λόγια του/ης θα σας κάνουν να αισθανθείτε υπέροχα! Αν δεν έχετε βρει ακόμα αυτό που ψάχνετε να θυμάστε πως η ερωτική διάθεση της ημέρας αλλά και των ανθρώπων που θα συναναστραφείτε μπορεί να δημιουργήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο στο άψε σβήσε!

Την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με κάποιον άνθρωπο που σας έκανε εντύπωση και οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν! Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ καλό για εσάς καθώς η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει γύρω σας κόσμο! Οι επαφές με συγγενείς και γνωστούς, η επίσκεψή σας σε κάποιο φιλικό σπίτι ή μία βόλτα που έχετε κανονίσει να βγείτε με κάποιο άνθρωπο που έχετε να δείτε καιρό, θα γίνουν η αιτία για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα! Αν ο/η σύντροφός σας είναι Ταύρος επιλέξτε κάτι το οποίο θα είναι όμορφο αλλά και ταυτόχρονα πρακτικό καθώς η οργάνωση και η πρακτικότητα είναι συνώνυμα με αυτό το ζώδιο! Μία ατζέντα- ημερολόγιο για να σημειώνει και να οργανώνει τις καθημερινές υποχρεώσεις του ή μία έξοδος σε ένα καλό εστιατόριο για φαγητό θα του/ης κλέψουν την καρδιά! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα των ερωτευμένων σας βρίσκει με ιδιαίτερη όρεξη για να κλέψετε τις εντυπώσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και δεν σας θα σας αφήσει περιθώρια να περάσετε απαρατήρητοι! Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας να θυμάστε πως το ταλέντο στην επικοινωνία θα είναι αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε το «κουμπί» του/ης και να το πατήσετε! Τα λόγια αγάπης που θα ακουστούν θα ενισχύσουν το ερωτικό κλίμα της ημέρας όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να ακουστούν και κάποιες υπερβολές εκατέρωθεν! Αν βρίσκεστε προς αναζήτηση συντρόφου δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο που σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τα συναισθήματα που θα προκύψουν από αυτό θα είναι έντονα όμως καλό θα είναι να προσέχετε, καθώς μπορεί να σας παρασύρουν και τελικά να κλείσετε τα μάτια σας σε προειδοποιήσεις που μπορεί να σας δείξουν κάτι διαφορετικό από αυτό που εσείς πιστεύετε!

Η Παρασκευή είναι μία πολύ καλύτερη ημέρα για να δείτε κάποια πράγματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή πιο ρεαλιστικά! Το Σαββατοκύριακο η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλη συγκυρίες για εσάς που επιθυμείτε να φέρετε κοντά σας ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε σχέση κατά το παρελθόν! Αν ο/η σύντροφός σας είναι Δίδυμος επιλέξτε ένα gadget τεχνολογίας για το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του με ξεχωριστό design και σίγουρα θα το εκτιμήσει απεριόριστα! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων μπορεί να φέρει μαζί της σκέψεις σχετικά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν και η Σελήνη που θα βρίσκεται στους Διδύμους ίσως φέρει και ευκαιρίες για να το προσεγγίσετε ξανά! Για εσάς που δεν έχετε τέτοιου είδους σκέψεις αλλά έχετε επιλέξει να κοιτάτε μπροστά είναι πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε προσωρινά από ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, προκειμένου να μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Προσοχή καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει αισθηματικές ουτοπίες και να σας κάνει να έχετε προσδοκίες από ανθρώπους, οι οποίες θα είναι υψηλές. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε στο προσκήνιο τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σας και να ντύσετε με λόγια τα συναισθήματά σας προς εκείνον/η!

Η Παρασκευή προμηνύεται πολύ καλύτερη για αποφάσεις σχετικές με τα αισθηματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη θα έχει απομακρυνθεί αρκετά από τον Ποσειδώνα και θα επαναφέρει τη σωστή κρίση και διαίσθηση που έχετε. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδιαίτερα ζεστό καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο θα στρέψει το ενδιαφέρον του αντικείμενου του πόθου σας, σε εσάς! Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που θα παρουσιαστούν για να κάνετε εντύπωση καθώς η παρουσία σας και ο αέρας που αποπνέετε θα είναι αρκετά! Προσοχή σε κτητικές τάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν την Κυριακή καθώς ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εικόνα που θέλετε να δώσετε στον αγαπημένο σας. Αν ο σύντροφός σας είναι Καρκίνος κάντε του δώρο ένα διακοσμητικό αντικείμενο για το σπίτι, μία ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας ή οτιδήποτε μπορεί να ομορφύνει το χώρο που ζει, καθώς είναι γνωστό πως του έχει αδυναμία. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΛΕΩΝ

Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου είναι πιθανόν να σας βρει παρέα με το/η σύντροφό σας αλλά και με τους φίλους σας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σας κάνει εξαιρετικά επικοινωνιακούς και δεν θα θέλετε να αφιερώσετε το «ταλέντο» σας σε ένα μόνο πρόσωπο! Βέβαια καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο αποκλειστικά για εσάς και το/η σύντροφό σας για να είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις από τη μεριά του/ης. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσω των φίλων σας τα οποία δεν θα σας περάσουν καθόλου απαρατήρητα! Είναι πιθανόν να ξεκινήσει κάποιο ειδύλλιο ακόμα και με ένα συνάδελφό σας εδώ όμως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς εμπλέκεται και η δουλειά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει θολές καταστάσεις για αυτό αποφύγετε να πείτε πολλά για να μην εκτεθείτε αργότερα!

Η Παρασκευή θα είναι πιο εύκολη ημέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον που θέλετε καθώς θα βρείτε τον κατάλληλο τρόπο αλλά και την ευκαιρία για να το κάνετε. Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου το Σάββατο δείχνει πως οι σκέψεις σας θα γυρίσουν σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να γίνουν η αφορμή για να επικοινωνήσετε μαζί του/ης! Η Κυριακή χρειάζεται λίγο προσοχή καθώς είναι πιθανόν να γίνετε αντιδραστικοί με το/η σύντροφό σας ή με αυτόν που θα θέλατε να γίνει σύντροφός σας λόγω της κούρασης που θα νιώθετε. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Λέων επιλέξτε για δώρο κάτι ιδιαίτερο και φαντασμαγορικό για να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του/ης! Ένα ρούχο της αγαπημένης του/ης μάρκας (αν την έχει και σε εμφανές σημείο ακόμα καλύτερα) ή ένα κόσμημα το οποίο δεν θα περνά απαρατήρητο είναι ιδανικά δώρα για το βασιλικό ζώδιο! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων θα σας βρει να έχετε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτός είναι άλλος ένας λόγος που πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα είναι και ένα ευχάριστο διάλειμμα! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η επικοινωνιακή σας διάθεση θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να βολιδοσκοπήσετε την κατάσταση στη σχέση με το/η σύντροφό σας και να καταλάβετε τι είναι αυτό που περιμένει από εσάς σήμερα! Επιλέξτε ένα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο το βράδυ καθώς είναι μία εξαιρετική ιδέα που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα η δουλειά σας είχε απομακρύνει. Αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σας μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως έχετε αρκετά κοινά σε προσωπικό επίπεδο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα πασπαλίσει με χρυσόσκονη τα αισθηματικά ζητήματα και είναι πιθανόν να πάρετε κάποιες βιαστικές αποφάσεις για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Η Παρασκευή είναι πολύ καλύτερη για σκέψεις σχετικές με την προσωπική σας ζωή τις οποίες μάλιστα θα μπορέσετε να εκφράσετε καλύτερα είτε στο/η σύντροφό σας είτε σε αυτόν/ην που θέλετε να γίνει σύντροφός σας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς/η γεγονός που θα βοηθήσει για νέες γνωριμίες. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Παρθένος επιλέξτε κάποιο δώρο που ξέρετε πως θα του/ης φανεί χρήσιμο στην καθημερινότητά, όπως είναι μία τσάντα για τη δουλειά, ένα organizer η ένα bluetooth για το κινητό του/ης τηλέφωνο καθώς συνήθως κάνει πολλά πράγματα μαζί και χρειάζεται να έχει ελεύθερα τα χέρια του! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων σας βρίσκει με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και θα τονίσει με εξαιρετικά καλό τρόπο τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφό σας είναι μία καλή ευκαιρία για να οργανώσετε μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό καθώς σίγουρα είναι κάτι που δεν θα περιμένει και θα του/ης αρέσει πολύ. Αν είστε ελεύθεροι η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για να συναντήσετε νέους ανθρώπους και μέσα από αυτούς να κάνετε και γνωριμίες οι οποίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες σε αισθηματικό επίπεδο. Βέβαια καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό καλάθι σε περίπτωση που ακούσατε μεγάλα λόγια καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να ειπωθούν πολλά χάριν εντυπωσιασμού.

Η Παρασκευή προμηνύεται ακόμα καλύτερη για εσάς καθώς η Σελήνη θα έχει προχωρήσει και θα έχει «ξεφύγει» από τον Ποσειδώνα, γεγονός που δείχνει πως θα είναι πιο εύκολο να κρίνετε σωστά αισθηματικές καταστάσεις και να επιλέξετε τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς. Το Σαββατοκύριακο η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως μπορεί να υπάρξει ένα νέο ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Βέβαια εδώ θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί καθώς εμπλέκεται στη μέση και η δουλειά. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Ζυγός επιλέξτε να πάρετε κάτι το οποίο θα είναι φινετσάτο όπως ένα ωραίο κασκόλ της αγαπημένης του/ης μάρκας ή ένα μεταξωτό μαντήλι για το λαιμό. Οτιδήποτε και αν αποφασίσετε να του/ης κάνετε δώρο προτιμήστε πράγματα τα οποία θα μπορεί να φοράει και να νιώθει ακόμα πιο όμορφος/η! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα ιδιαίτερα αν έχετε στο μυαλό σας κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο υπήρχε ένα ερωτικό ειδύλλιο στο παρελθόν. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο «άλλοθι» προκειμένου να επικοινωνήσετε με ένα παλιό σας έρωτα. Οι επανασυνδέσεις είναι πολύ πιθανές όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως η εμπλοκή του Ποσειδώνα μέσα στην ημέρα μπορεί να κάνει τα πράγματα να φαίνονται παραμυθένια όμως καλό θα είναι να κρατήσετε και κάποιες επιφυλάξεις. Αν έχετε βρει το/η σύντροφο σας η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και το πάθος που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας θα σας θυμίσει τον πρώτο καιρό του έρωτά σας.

Η Παρασκευή προμηνύεται πολύ καλύτερη για να τακτοποιήσετε τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τα αισθηματικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα αν έχετε στο πλάνο την «ανανέωση» μιας σχέσης που είχε λήξει. Το Σαββατοκύριακο είναι όαση για εσάς, καθώς η μετακίνηση της Σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που θα σας κάνει να δείτε το κεφάλαιο αισθηματικές σχέσεις με νέα οπτική! Για εσάς που έχετε ήδη σύντροφο μία καλή ιδέα είναι να οργανώσετε μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό καθώς αυτό θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Σκορπιός επιλέξτε να του/ης κάνετε ένα δώρο το οποίο θα αποπνέει μυστήριο και αν είναι ρούχο επιλέξτε το μαύρο χρώμα καθώς είναι το αγαπημένο του! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων θα έχει κινητικότητα καθώς θα συναντήσετε πολλά πρόσωπα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με αφορμή προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ραντεβού. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, ένα ταλέντο το οποίο μπορείτε να διοχετεύσετε για να εντυπωσιάσετε τον/ην έναν/μια που θα επιλέξετε. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας επιλέξτε να του/ης κάνετε μία ερωτική εξομολόγηση όμως προσέχετε τις υπερβολές που μπορεί να πείτε λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάστε πως η ήμερα θα σας δώσει ευκαιρίες σε αισθηματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας μία νέα σχέση.

Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή καθώς μπορεί να μην έχει τα αποτελέσματα που περιμένετε. Η Παρασκευή είναι μία ημέρα που θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τα συναισθήματα με τα λόγια σας και έτσι θα είναι εύκολο να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε ή να κάνετε μία συζήτηση με το/η σύντροφο σας που θα του/ης δείξει ακριβώς αυτά που σκέφτεστε και αυτά που αισθάνεστε. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο για αυτό καλό θα είναι να δώσετε βαρύτητα στα αισθηματικά σας ζητήματα τις δύο προηγούμενες ημέρες. Την Κυριακή θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί καθώς ενδέχεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Τοξότης κάντε του/ης δώρο ένα εισιτήριο για έναν αγαπημένο προορισμό και θα έχετε την καρδιά του/ης στα χέρια σας! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων ξεκινά πολύ καλά για εσάς καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει πως θα έχετε αρκετούς άσσους στο μανίκι σας για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας μία νέα σχέση ή να ενδώσετε στο φλερτ κάποιου/ας που σας πολιορκούσε καιρό. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση εκμεταλλευτείτε τα vibes της ημέρας και την καλή σας διάθεση και ετοιμάστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα για εσάς και το/η σύντροφό σας. Μία έξοδος για φαγητό σε ένα εστιατόριο με ταϋλανδέζικη/ ινδική/ μεξικάνικη κουζίνα είναι μία καλή ιδέα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας ακόμα και από τη ρουτίνα των συνηθισμένων γεύσεων! Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η ανάγκη που θα έχετε να παρουσιάσετε αλλιώς κάποια γεγονότα στο/η σύντροφό σας. Η Σελήνη από τους Διδύμους υποδηλώνει πως και αυτή η ημέρα αλλά και η επόμενη θα είναι εύκολη για να επικοινωνήσετε και να έρθετε κοντά με αυτόν/ην που επιθυμείτε.

 Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται διαφορετικό καθώς η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως τα συναισθήματα θα είναι ακόμα πιο έντονα και αυτό είναι καλό, καθώς αν είστε ελεύθεροι θα σπάσει τον πάγο με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει και αν είστε δεσμευμένοι θα σας φέρει πολύ κοντά με το/η σύντροφο σας. Προσοχή καθώς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πείτε την τελευταία κουβέντα η οποία αν είναι παρορμητική, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Αιγόκερως επιλέξτε να του/ης κάνετε δώρο ένα αντικείμενο το οποίο θα έχει στο γραφείο του/ης για να σας φέρνει στο μυαλό σας όταν το βλέπει, καθώς είναι γεγονός πως περνάει αρκετές ώρες στη δουλειά. Μία πένα, μία δερμάτινη μολυβοθήκη ή μία ξεχωριστή θήκη για τις κάρτες του/ης, είναι δώρα τα οποία θα εκτιμήσει δεόντως! Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φέτος θα είστε από τα πιο τυχερά ζώδια την ημέρα των ερωτευμένων καθώς οι πλανητικές συγκυρίες σας ευνοούν πολύ. Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να φέρει μεγάλες εκπλήξεις για την προσωπική σας ζωή, οι οποίες βέβαια θα είναι προς όφελός σας. Ένας νέος έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του για εσάς που είστε ελεύθεροι και να σας βάλει στη διαδικασία να ανανεωθείτε μέσα από αυτόν! Αν έχετε ήδη βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του/ης συντρόφου σας επιλέξτε να του/ης ετοίμασετε μία έκπληξη η οποία θα περιλαμβάνει εκτός από εσάς τους δύο και μία δραστηριότητα πού ξέρετε πως του/ης αρέσει! Η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να έχετε υπερβολικές προσδοκίες από εκείνον/η όμως καλό θα ήταν να μην το κάνετε αν θέλετε να ευχαριστηθείτε την ημέρα και τις ώρες που θα περάσετε μαζί του/ης!

Την Παρασκευή η Σελήνη θα εξακολουθήσει να κινείται στους Διδύμους και είναι πιθανόν να αρχίσει να εξελίσσεται μία γνωριμία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μακριά από τον κόσμο και τα φώτα. Το Σαββατοκύριακο η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως θα έχετε δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σας αφήσουν αρκετό χρόνο για να ασχοληθείτε και με τα αισθηματικά σας ζητήματα, για αυτό φροντίστε τα τις προηγούμενες ημέρες. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Υδροχόος επιλέξτε να του/ης κάνετε ένα δώρο μακριά από τα συνηθισμένα όπως είναι ένα κεντρικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μία εκκεντρική θήκη για το κινητό του/ης τηλέφωνο ή ένα gadget τεχνολογίας τα οποία είναι γνωστό πως λατρεύει. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΙΧΘΥΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε και είναι πιθανόν ήδη να βρίσκεστε σε ρομαντικό mood το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας αλλά και τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους! Σήμερα θα είναι εύκολο να ερωτευτείτε καθώς είστε ήδη σε αυτή τη διάθεση και το Σύμπαν θα ακούσει την επιθυμία σας. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σας λέει να είστε προσεκτικοί προκειμένου να μην επενδύσετε σε ένα λάθος πρόσωπο. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας επιλέξτε να κάνετε κάτι ξεχωριστό ένεκα της ημέρας. Μία καλή ιδέα είναι να πάτε εκεί που είχατε πραγματοποιήσει το πρώτο σας ραντεβού καθώς οι αναμνήσεις που θα έρθουν θα ενδυναμώσουν τη σχέση σας. Η Παρασκευή θα συνεχίσει στην ίδια διάθεση απλώς είναι πιθανόν να νιώθετε κουρασμένοι από το ξενύχτι της προηγούμενης ημέρας για αυτό καλό θα ήταν να μείνετε σπίτι σας προκειμένου να ξεκουραστείτε και να συναντήσετε εκεί το/η σύντροφο σας.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με πολύ διαφορετικό ρυθμό καθώς η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως θα είναι άκρως ερωτικό. Για εσάς που είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε εδώ και τώρα κάποιον/α που θα ερωτευτείτε σφόδρα πιθανόν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, και εσείς που είστε δεσμευμένοι θα βρείτε τρόπους να φέρετε ξανά τον έρωτα και τη σπίθα του μέσα στη σχέση με το/η σύντροφο σας. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Ιχθύς κάντε του/ης δώρο κάτι το οποίο θα τον/ην ταξιδεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ένα εισιτήριο για ένα αγαπημένο σας προορισμό ή μία φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώνει τις εικόνες που του/ης αρέσουν και ύστερα να ταξιδεύει μέσα από αυτές, είναι δύο επιλογές που θα τον ενθουσιάσουν! Όμως οποιαδήποτε δώρο και αν του/ης κάνετε να θυμάστε πως για εκείνον/η μεγαλύτερη σημασία έχει η κίνηση και το συναίσθημα που την ακολουθεί. Δεν ξέρεις αν όντως έχει αισθήματα για σένα και τι νιώθει; Θέλεις να μάθεις όλες τις καλά κρυμμένες σκέψεις του ατόμου που θες; Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

Τελευταία ενημέρωση: