Προβλέψεις για τα 12 ζώδια, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (33 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Είναι γεγονός πως η εορτή του Αγίου Βαλεντίνου, προστάτη των απανταχού ερωτευμένων κατά τη λαϊκή παράδοση, καταφθάνει καθώς η ημερομηνία της εορτής του είναι στις 14 Φεβρουαρίου. Αυτή η εορτή έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και φανατικούς πολέμιους, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από κανέναν! Αστρολογικά η ημέρα φέτος δείχνει πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για επικοινωνία, συναντήσεις, μηνύματα και τηλέφωνα μεταξύ των ενδιαφερομένων! Το γεγονός πως και ο Ήλιος είναι σε ένα ζώδιο του Αέρα -στον Υδροχόο- είναι βοηθητικό καθώς θα είναι πιο εύκολο να συντονίσουμε αυτό που σκεφτόμαστε με αυτό που θέλουμε να πούμε.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δείχνει πως η ατμόσφαιρα στα αισθηματικά ζητήματα θα αλλάξει εμφανώς σε σχέση με τις δύο προηγούμενες ημέρες. Το συναίσθημα θα δημιουργήσει τρυφερές στιγμές σε κάθε είδους σχέσεις. Λίγο προσοχή χρειάζεται μόνο καθώς είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους μερικά τσιμπήματα ζήλιας, όμως αυτά σε ελεγχόμενο πλαίσιο είναι ικανά να αναζωογονήσουν κάποιες σχέσεις οι οποίες έχουν βρεθεί στη «δίνη» της καθημερινότητας!

Διάβασε το ζώδιό και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας βρίσκει σε τρελά επικοινωνιακή διάθεση! Αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μία σχέση εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση και οργανώστε μία έκπληξη για το/η σύντροφο σας όπως μόνο εσείς ξέρετε και σίγουρα θα του/ης μείνει αξέχαστη! Αν βρίσκεστε προς αναζήτηση συντρόφου η ημέρα ενδείκνυται για να γνωρίσετε κόσμο ο οποίος θα κάνει την εμφάνισή του μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σας περιβάλλον.

Θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο στο σπίτι όμως αυτό δεν σας εμποδίζει να ετοιμάσετε ένα δείπνο για το/η σύντροφό σας -ή για αυτόν που θα θέλατε να γίνει σύντροφός σας- μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα προκειμένου να μπορέσετε να έρθετε κοντά. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Κριός θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα δώρο το οποίο θα δείχνει πως κάνατε εκτενή έρευνα αγοράς και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Ένα εισιτήριο για την αγαπημένη του/ης συναυλία ή μία βόλτα σε ένα γήπεδο με καρτ αυτοκίνητα είναι ιδανικά για εκείνον/η καθώς ας μην ξεχνάμε πως οι Κριοί είναι λάτρεις της περιπέτειας και της ταχύτητας!

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου θα είναι για εσάς μία ευκαιρία για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τις αισθηματικές σας επιτυχίες! Η μέρα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε πολύ καλά με το/η σύντροφό σας σήμερα, είτε επιλέξετε να βγείτε έξω είτε να μείνετε στο σπίτι! Η επαφή σας μαζί του/ης θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και τα λόγια του/ης θα σας κάνουν να αισθανθείτε υπέροχα! Αν δεν έχετε βρει ακόμα αυτό που ψάχνετε να θυμάστε πως η ερωτική διάθεση της ημέρας αλλά και των ανθρώπων που θα συναναστραφείτε μπορεί να δημιουργήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο στο άψε σβήσε!

Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με κάποιον άνθρωπο που σας έκανε εντύπωση και οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν! Οι επαφές με συγγενείς και γνωστούς, η επίσκεψή σας σε κάποιο φιλικό σπίτι ή μία βόλτα που έχετε κανονίσει να βγείτε με κάποιο άνθρωπο που έχετε να δείτε καιρό, θα γίνουν η αιτία για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα! Αν ο/η σύντροφός σας είναι Ταύρος επιλέξτε κάτι το οποίο θα είναι όμορφο αλλά και ταυτόχρονα πρακτικό καθώς η οργάνωση και η πρακτικότητα είναι συνώνυμα με αυτό το ζώδιο! Μία ατζέντα- ημερολόγιο για να σημειώνει και να οργανώνει τις καθημερινές υποχρεώσεις του ή μία έξοδος σε ένα καλό εστιατόριο για φαγητό θα του/ης κλέψουν την καρδιά!

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα των ερωτευμένων σας βρίσκει με ιδιαίτερη όρεξη για να κλέψετε τις εντυπώσεις! Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας να θυμάστε πως το ταλέντο στην επικοινωνία θα είναι αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε το «κουμπί» του/ης και να το πατήσετε! Τα λόγια αγάπης που θα ακουστούν θα ενισχύσουν το ερωτικό κλίμα της ημέρας όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να ακουστούν και κάποιες υπερβολές εκατέρωθεν! Αν βρίσκεστε προς αναζήτηση συντρόφου δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο που σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Τα συναισθήματα που θα προκύψουν από αυτό θα είναι έντονα όμως καλό θα είναι να προσέχετε, καθώς μπορεί να σας παρασύρουν και τελικά να κλείσετε τα μάτια σας σε προειδοποιήσεις που μπορεί να σας δείξουν κάτι διαφορετικό από αυτό που εσείς πιστεύετε! Η μέρα δείχνει πως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλη συγκυρίες για εσάς που επιθυμείτε να φέρετε κοντά σας ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε σχέση κατά το παρελθόν! Αν ο/η σύντροφός σας είναι Δίδυμος επιλέξτε ένα gadget τεχνολογίας για το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του με ξεχωριστό design και σίγουρα θα το εκτιμήσει απεριόριστα!

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων μπορεί να φέρει μαζί της σκέψεις σχετικά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν. Ίσως φέρει και ευκαιρίες για να το προσεγγίσετε ξανά! Για εσάς που δεν έχετε τέτοιου είδους σκέψεις αλλά έχετε επιλέξει να κοιτάτε μπροστά είναι πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε προσωρινά από ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, προκειμένου να μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε στο προσκήνιο τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σας και να ντύσετε με λόγια τα συναισθήματά σας προς εκείνον/η!

Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που θα παρουσιαστούν για να κάνετε εντύπωση καθώς η παρουσία σας και ο αέρας που αποπνέετε θα είναι αρκετά! Προσοχή σε κτητικές τάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν την Κυριακή καθώς ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εικόνα που θέλετε να δώσετε στον αγαπημένο σας. Αν ο σύντροφός σας είναι Καρκίνος κάντε του δώρο ένα διακοσμητικό αντικείμενο για το σπίτι, μία ψηφιακή κορνίζα με φωτογραφίες σας ή οτιδήποτε μπορεί να ομορφύνει το χώρο που ζει, καθώς είναι γνωστό πως του έχει αδυναμία.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΛΕΩΝ

Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου είναι πιθανόν να σας βρει παρέα με το/η σύντροφό σας αλλά και με τους φίλους σας καθώς η μέρα θα σας κάνει εξαιρετικά επικοινωνιακούς και δεν θα θέλετε να αφιερώσετε το «ταλέντο» σας σε ένα μόνο πρόσωπο! Βέβαια καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο αποκλειστικά για εσάς και το/η σύντροφό σας για να είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις από τη μεριά του/ης. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσω των φίλων σας τα οποία δεν θα σας περάσουν καθόλου απαρατήρητα! Είναι πιθανόν να ξεκινήσει κάποιο ειδύλλιο ακόμα και με ένα συνάδελφό σας εδώ όμως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς εμπλέκεται και η δουλειά.

Η προηγούμενη μέρα δείχνει πως οι σκέψεις σας θα γυρίσουν σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να γίνουν η αφορμή για να επικοινωνήσετε μαζί του/ης! Αν ο/η σύντροφός σας είναι Λέων επιλέξτε για δώρο κάτι ιδιαίτερο και φαντασμαγορικό για να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του/ης! Ένα ρούχο της αγαπημένης του/ης μάρκας (αν την έχει και σε εμφανές σημείο ακόμα καλύτερα) ή ένα κόσμημα το οποίο δεν θα περνά απαρατήρητο είναι ιδανικά δώρα για το βασιλικό ζώδιο!

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων θα σας βρει να έχετε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτός είναι άλλος ένας λόγος που πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα είναι και ένα ευχάριστο διάλειμμα! Επιλέξτε ένα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο το βράδυ καθώς είναι μία εξαιρετική ιδέα που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα η δουλειά σας είχε απομακρύνει. Αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σας μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως έχετε αρκετά κοινά σε προσωπικό επίπεδο.

Η προηγούμενη μέρα είναι καλύτερη για σκέψεις σχετικές με την προσωπική σας ζωή τις οποίες μάλιστα θα μπορέσετε να εκφράσετε καλύτερα είτε στο/η σύντροφό σας είτε σε αυτόν/ην που θέλετε να γίνει σύντροφός σας. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Παρθένος επιλέξτε κάποιο δώρο που ξέρετε πως θα του/ης φανεί χρήσιμο στην καθημερινότητά, όπως είναι μία τσάντα για τη δουλειά, ένα organizer η ένα bluetooth για το κινητό του/ης τηλέφωνο καθώς συνήθως κάνει πολλά πράγματα μαζί και χρειάζεται να έχει ελεύθερα τα χέρια του!

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων σας βρίσκει με καλή διάθεση καθώς θα τονίσει με εξαιρετικά καλό τρόπο τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφό σας είναι μία καλή ευκαιρία για να οργανώσετε μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό καθώς σίγουρα είναι κάτι που δεν θα περιμένει και θα του/ης αρέσει πολύ. Αν είστε ελεύθεροι η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για να συναντήσετε νέους ανθρώπους και μέσα από αυτούς να κάνετε και γνωριμίες οι οποίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες σε αισθηματικό επίπεδο.

Η μέρα λοιπόν, δείχνει πως μπορεί να υπάρξει ένα νέο ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Βέβαια εδώ θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί καθώς εμπλέκεται στη μέση και η δουλειά. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Ζυγός επιλέξτε να πάρετε κάτι το οποίο θα είναι φινετσάτο όπως ένα ωραίο κασκόλ της αγαπημένης του/ης μάρκας ή ένα μεταξωτό μαντήλι για το λαιμό. Οτιδήποτε και αν αποφασίσετε να του/ης κάνετε δώρο προτιμήστε πράγματα τα οποία θα μπορεί να φοράει και να νιώθει ακόμα πιο όμορφος/η!

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα ιδιαίτερα αν έχετε στο μυαλό σας κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο υπήρχε ένα ερωτικό ειδύλλιο στο παρελθόν. Η μέρα δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο «άλλοθι» προκειμένου να επικοινωνήσετε με ένα παλιό σας έρωτα. Οι επανασυνδέσεις είναι πολύ πιθανές. Αν έχετε βρει το/η σύντροφο σας η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και το πάθος που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας θα σας θυμίσει τον πρώτο καιρό του έρωτά σας.

Η προηγούμενη μέρα προμηνύεται πολύ καλύτερη για να τακτοποιήσετε τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τα αισθηματικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα αν έχετε στο πλάνο την «ανανέωση» μιας σχέσης που είχε λήξει. Για εσάς που έχετε ήδη σύντροφο μία καλή ιδέα είναι να οργανώσετε μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό καθώς αυτό θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Σκορπιός επιλέξτε να του/ης κάνετε ένα δώρο το οποίο θα αποπνέει μυστήριο και αν είναι ρούχο επιλέξτε το μαύρο χρώμα καθώς είναι το αγαπημένο του.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων θα έχει κινητικότητα καθώς θα συναντήσετε πολλά πρόσωπα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με αφορμή προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ραντεβού. Η μέρα λοιπόν θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, ένα ταλέντο το οποίο μπορείτε να διοχετεύσετε για να εντυπωσιάσετε τον/ην έναν/μια που θα επιλέξετε. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας επιλέξτε να του/ης κάνετε μία ερωτική εξομολόγηση όμως προσέχετε τις υπερβολές που μπορεί να πείτε. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάστε πως η ήμερα θα σας δώσει ευκαιρίες σε αισθηματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας μία νέα σχέση.

Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή καθώς μπορεί να μην έχει τα αποτελέσματα που περιμένετε. Η μέρα θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τα συναισθήματα με τα λόγια σας και έτσι θα είναι εύκολο να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε ή να κάνετε μία συζήτηση με το/η σύντροφο σας που θα του/ης δείξει ακριβώς αυτά που σκέφτεστε και αυτά που αισθάνεστε. Επιπλέον, μπορεί να φέρει ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο για αυτό καλό θα είναι να δώσετε βαρύτητα στα αισθηματικά σας ζητήματα τις δύο προηγούμενες ημέρες. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Τοξότης κάντε του/ης δώρο ένα εισιτήριο για έναν αγαπημένο προορισμό και θα έχετε την καρδιά του/ης στα χέρια σας!

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων ξεκινά πολύ καλά για εσάς!! Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας μία νέα σχέση ή να ενδώσετε στο φλερτ κάποιου/ας που σας πολιορκούσε καιρό. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση εκμεταλλευτείτε τα vibes της ημέρας και την καλή σας διάθεση και ετοιμάστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα για εσάς και το/η σύντροφό σας. Μία έξοδος για φαγητό σε ένα εστιατόριο με ταϋλανδέζικη/ινδική/ μεξικάνικη κουζίνα είναι μία καλή ιδέα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας ακόμα και από τη ρουτίνα των συνηθισμένων γεύσεων! Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η ανάγκη που θα έχετε να παρουσιάσετε αλλιώς κάποια γεγονότα στο/η σύντροφό σας.

Η ημέρα δείχνει πως τα συναισθήματα θα είναι ακόμα πιο έντονα και αυτό είναι καλό, καθώς αν είστε ελεύθεροι θα σπάσει τον πάγο με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει και αν είστε δεσμευμένοι θα σας φέρει πολύ κοντά με το/η σύντροφο σας. Προσοχή καθώς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πείτε την τελευταία κουβέντα η οποία αν είναι παρορμητική, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Αιγόκερως επιλέξτε να του/ης κάνετε δώρο ένα αντικείμενο το οποίο θα έχει στο γραφείο του/ης για να σας φέρνει στο μυαλό σας όταν το βλέπει, καθώς είναι γεγονός πως περνάει αρκετές ώρες στη δουλειά. Μία πένα, μία δερμάτινη μολυβοθήκη ή μία ξεχωριστή θήκη για τις κάρτες του/ης, είναι δώρα τα οποία θα εκτιμήσει δεόντως!

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φέτος θα είστε από τα πιο τυχερά ζώδια την ημέρα των ερωτευμένων καθώς οι πλανητικές συγκυρίες σας ευνοούν πολύ. Η μέρα των ερωτευμένων μπορεί να φέρει μεγάλες εκπλήξεις για την προσωπική σας ζωή, οι οποίες βέβαια θα είναι προς όφελός σας. Ένας νέος έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του για εσάς που είστε ελεύθεροι και να σας βάλει στη διαδικασία να ανανεωθείτε μέσα από αυτόν! Αν έχετε ήδη βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του/ης συντρόφου σας επιλέξτε να του/ης ετοιμάσετε μία έκπληξη η οποία θα περιλαμβάνει εκτός από εσάς τους δύο και μία δραστηριότητα πού ξέρετε πως του/ης αρέσει!

Η προηγούμενη μέρα δείχνει πως θα έχετε δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σας αφήσουν αρκετό χρόνο για να ασχοληθείτε και με τα αισθηματικά σας ζητήματα, για αυτό φροντίστε τα τις προηγούμενες ημέρες. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Υδροχόος επιλέξτε να του/ης κάνετε ένα δώρο μακριά από τα συνηθισμένα όπως είναι ένα κεντρικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μία εκκεντρική θήκη για το κινητό του/ης τηλέφωνο ή ένα gadget τεχνολογίας τα οποία είναι γνωστό πως λατρεύει.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

ΙΧΘΥΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε και είναι πιθανόν ήδη να βρίσκεστε σε ρομαντικό mood το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας αλλά και τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους! Σήμερα θα είναι εύκολο να ερωτευτείτε καθώς είστε ήδη σε αυτή τη διάθεση και το Σύμπαν θα ακούσει την επιθυμία σας. Αν έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας επιλέξτε να κάνετε κάτι ξεχωριστό ένεκα της ημέρας. Μία καλή ιδέα είναι να πάτε εκεί που είχατε πραγματοποιήσει το πρώτο σας ραντεβού καθώς οι αναμνήσεις που θα έρθουν θα ενδυναμώσουν τη σχέση σας.

Για εσάς που είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε εδώ και τώρα κάποιον/α που θα ερωτευτείτε σφόδρα πιθανόν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, και εσείς που είστε δεσμευμένοι θα βρείτε τρόπους να φέρετε ξανά τον έρωτα και τη σπίθα του μέσα στη σχέση με το/η σύντροφο σας. Αν ο/η σύντροφός σας είναι Ιχθύς κάντε του/ης δώρο κάτι το οποίο θα τον/ην ταξιδεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ένα εισιτήριο για ένα αγαπημένο σας προορισμό ή μία φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώνει τις εικόνες που του/ης αρέσουν και ύστερα να ταξιδεύει μέσα από αυτές, είναι δύο επιλογές που θα τον ενθουσιάσουν! Όμως οποιαδήποτε δώρο και αν του/ης κάνετε να θυμάστε πως για εκείνον/η μεγαλύτερη σημασία έχει η κίνηση και το συναίσθημα που την ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτότυπες ιδέες ανά ζώδιο για γιορτινές στιγμές του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ζώδια και οι έρωτες από το παρελθόν. Πως τους αντιμετωπίζουν;

Τελευταία ενημέρωση: