Σαββατοκύριακο 5 ως 6 1 2019, για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλή χρονιά σε όλους!! Ιδιαίτερα έντονο προβλέπεται να είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο της χρονιάς, καθώς με τη Σελήνη να έχει περάσει στον Αιγόκερω το Σάββατο και την Ηλιακή έκλειψη στο ίδιο ζώδιο την Κυριακή η ένταση είναι στα ύψη και είναι επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία και ωριμότητα τη σχέση μας, τις ήδη υπάρχουσες ή οποίες νέες γνωριμίες υπάρξουν, καθώς δεν αποκλείεται να μας καταλάβει σκληρότητα, απολυτότητα και έντονη διάθεση ελέγχου και αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα.

Επαγγελματικές υποχρεώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις δείχνουν να μας απασχολούν έντονα και το πιθανότερο είναι να μας δημιουργούν νεύρα, άγχος και κατήφεια ,κάτι που θα επηρεάσει έντονα την προσωπική μας ζωή, καθώς μπορεί να μην έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται να αφιερώσουμε στο ταίρι μας και αυτό να προκαλέσει τριβές και γκρίνιες. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε μεταξύ επαγγελματικών ζητημάτων και της ανάγκης να βρούμε χρόνο για το ταίρι μας, διαφορετικά το πιθανότερο είναι να υπάρξει απομάκρυνση και ψυχρότητα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), καθώς σημαντικά ζητήματα, επαγγελματικά και οικογενειακά, δείχνουν να επηρεάζουν άμεσα την προσωπική τους ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθοριστικές αλλαγές σε αυτήν.  

Ας προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με ήρεμη σκέψη, λογική και κατανόηση αυτό το Σαββατοκύριακο τυχόν απαιτήσεις ή προσδοκίες του συντρόφου μας για να αποφύγουμε ρήξεις και αντιδικίες που  θα μας στενοχωρήσουν.  Καλό είναι επίσης να αφεθούμε στο έντονο πάθος, στην έξαψη στον ερωτισμό αποφεύγοντας καχυποψίες, χειριστικές διαθέσεις και ζήλια, καθώς μετουσιώνοντας όποιο αρνητικό συναίσθημα έχουμε σε κυρίαρχη δύναμη για τη σχέση μας μόνο θετικές εξελίξεις θα φέρει. Με προσοχή, υπευθυνότητα, σεβασμό προς τον άλλο και ώριμη διάθεση είναι δεδομένο ότι θα αποφύγουμε τις σκοπέλους στη σχέση ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση:  Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω την Κυριακή να στρέφει το ενδιαφέρον σου αυτό το διήμερο στο επάγγελμα και σε πιθανές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις είναι γεγονός ότι δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδικίες και προστριβές.  Προσπάθησε να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν για να αποφύγεις τις συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Οι πιθανότητες για νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο αυξάνονται κατακόρυφα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω της Κυριακής σηματοδοτεί ένα κομβικό σημείο στη δημόσια εικόνα σου και μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά θα πρέπει να παρευρεθείς μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει άμεσα και καθοριστικά τις διαθέσεις τους για σένα, αλλάζοντας καταλυτικά τη ροή της προσωπικής του ζωής και την εξέλιξή της. Προσοχή γιατί η καχυποψία και η απολυτότητα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Η διασκέδαση και ο έρωτας, ο σύντροφός σου πρωτοστατούν αυτό το Σαββατοκύριακο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται κάτω από έντονη επιπολαιότητα ή αφέλεια, αντίθετα η ωριμότητα που εκδηλώνεις, η λογική σου σκέψη και τα έντονα συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να οδηγήσεις την προσωπική σου ζωή σε ένα νέο επίπεδο  όπου α ταυτίζεσαι έντονα με το ταίρι σου σε πνευματικό και φιλοσοφικό επίπεδο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω της Κυριακής μπορεί να σηματοδοτήσει για σένα ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σου, καθώς δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που θα είναι καταλυτικές για την πορεία της προσωπικής του ζωής. Η ωριμότητα σου, η διάθεση για σταθερότητα και ασφάλεια αλλά και τα έντονα συναισθήματα  καθορίζουν τη στάση σου  και το πιθανότερο είναι να έχεις την ευκαιρία με ένα νέο πρόσωπο που η πραγματική ταύτιση θα είναι έντονη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση:  Ένταση, καχυποψία, ζήλεια και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και το πιθανότερο είναι να σου δημιουργήσουν κατήφεια αλλά και ανάγκη χειραγώγησης του συντρόφου σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω της Κυριακής εκτοξεύει τη νευρικότητα αυτό το διήμερο και καλά θα κάνεις να μετουσιώσεις αυτά σου τα συναισθήματα σε πάθος, έξαψη και ερωτισμό για να καταφέρεις να ισορροπήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και οι συνέπειες δυσάρεστες.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω την Κυριακή να ανεβάζει την ανασφάλεια και τους φόβους στα ύψη δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κόψουν την ανάσα σου, θα σε κάνουν να νιώσεις έντονα το καρδιοχτύπι, όμως θα πρέπει να περιορίσεις τα αρνητικά συναισθήματα που έχεις γιατί μπορεί να οδηγηθεί σε απομάκρυνση ή καχυποψία με όποιο νέο πρόσωπο υπάρξει και αυτά να δημιουργήσουν εμπόδιο στην εξέλιξη της οποίας κατάστασης.  Μην ξεχνάς ότι η διαίσθησή σου είναι έντονη και είναι εκεί για να σε προστατεύσει, εμπιστεύσου την και δεν θα χάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Καθοριστικό μπορεί να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για την πορεία της προσωπικής του ζωής, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στρέφει έντονα την προσοχή σου στο ταίρι σου και είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, ανταγωνιστικές διαθέσεις, χειριστικές τάσεις που δεν θα είναι δύσκολο να εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και οι  αντιπαραθέσεις να είναι έντονες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να εκφράσεις αυτά που ζητάς από τον άνθρωπό σου, αλλά και στο ταίρι σου να εκφράσει τα δικά του ζητούμενα μακριά από κυριαρχικές τάσεις και σκληρές συμπεριφορές. 

Είμαι ελεύθερο πουλί: Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις αυτό το Σαββατοκύριακο για την προσωπική σου ζωή, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία καθοριστική για εσένα ή την επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που μπορεί να ζητά μία δεύτερη ευκαιρία.  Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι μόνο με ωριμότητα και λογική σκέψη θα καταφέρεις να δεις ξεκάθαρα αυτά που σου προσφέρονται, διαφορετικά αν αφεθείς στην απαισιοδοξία, την απολυτότητα και στη διάθεση χειρισμού που μπορεί να υπάρξει τα προβλήματα θα είναι έντονα.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση:  Η εργασιακή καθημερινότητα έρχεται στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω να καθιστά πιθανά σημαντικές αλλαγές στον προγραμματισμό σου και στη δουλειά, όμως αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν πρέπει να εκτονώσεις στο ταίρι σου γκρίνια, απαισιοδοξία, άγχος και να περιορίσεις την επιθετικότητα σου, διαφορετικά καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για συγκρούσεις που οι συνέπειές τους δεν μπορούν να προσδιοριστούν. Ισορρόπησε τις υποχρεώσεις σου και βρες χρόνο για το σύντροφό σου για να μην υπάρξουν αντιδικίες.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Είναι γεγονός ότι η δουλειά και η καθημερινότητά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω να δίνει πιθανές νέες ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο, δεν αποκλείει όμως επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα είναι κομβικές για την προσωπική σου ζωή.  Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις το άγχος, το στρες και την επιθετικότητα γιατί δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της οποίας καταστάσεις αντιθέτως μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Η ερωτική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Κυριακή και έτσι το συγκεκριμένο διήμερο είναι αφιερωμένο στο σύντροφό σου, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανή σκληρότητα ή ανάγκη επιβολής από την πλευρά σου που θα δημιουργήσει προβλήματα. Η ωριμότητα που δείχνεις και το πάθος που εκπέμπεις μπορεί να είναι τα κατάλληλα συστατικά για έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε αυτό το διήμερο που θα σε οδηγήσουν πιθανά σε σημαντικές αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σου στην ερωτική σου ζωή και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές με πιθανή νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει με το πάθος και τον ερωτισμό, αλλά και θα σου προσδίδει σταθερότητα και ασφάλεια που τόσο χρειάζεσαι.  Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις εγωκεντρικές συμπεριφορές και να αφήσει στην άκρη καχυποψία και πιθανή κατήφεια, γιατί μόνο αρνητικά θα επιδράσουν στην εξέλιξη της οποίας γνωριμίας υπάρξει. Θυμήσου ότι η διαίσθησή σου είναι έντονη και είναι εκεί για να σου δείξει το σωστό δρόμο και τον σωστό άνθρωπο. 

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση:  Οικογενειακές υποθέσεις και αντιπαραθέσεις μπορεί να εντείνουν το κλίμα και να εκδηλωθεί απότομα στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω την Κυριακή θέματα της οικογένειας μπορεί να σε αγχώσουν  και να σε θυμώσουν. Προσπάθησε να αφήσεις έξω από τη σχέση σου τα όποια ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν και να μην εκτονώσεις στο σύντροφό σου τα έντονα συναισθήματά, καθώς δεν αποκλείεται οι συνέπειες να είναι άκρως αρνητικές.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Θέματα του οικογενειακού σου περίγυρου μπορεί να σε απασχολούν αυτό το Σαββατοκύριακο με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω την Κυριακή να τονίζει την οικογένεια και ότι την προβληματίζει, όμως δεν αποκλείεται να έχεις την ευκαιρία για μία σημαντική νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό οικείο περιβάλλον που θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό στη ζωή σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη καχυποψία, ανάγκη για έλεγχο, χειρισμό και αυστηρότητα και να αφεθείς τη διαίσθησή σου η οποία είναι αλάνθαστη και θα σε καθοδηγήσει μοναδικά στο κατά πόσο το όποιο νέο πρόσωπο προκύψει θα είναι κατάλληλο για σένα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Είναι σημαντική ευκαιρία για σένα αυτό το Σαββατοκύριακο να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου, να διασκεδάσεις αλλά κυρίως να εκφράσεις έντονα συναισθήματα με ωριμότητα και πάθος, ένας συνδυασμός που θα λειτουργήσει αποδοτικά για τη σχέση σου.  Μην χάσεις την ευκαιρία αν σου δοθεί για ένα κοντινό ταξίδι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά και για τους δύο και θα δώσει την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε την μεταξύ σας καταστάσεις να νιώσεις ασφάλεια, ζεστασιά, αλλά και έντονο ερωτισμό απογειώνοντας  τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω την Κυριακή δεν αποκλείεται να προκύψει στη ζωή σου καταλυτική νέα γνωριμία μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να παραβρεθείς, σε πάρτι ή από το κοντινό σου περιβάλλον και σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξεις το ρου στον ερωτικό τομέα, αρκεί να δείξεις ωριμότητα και λογική σκέψη και έκφραση στο λόγο σου, να αφήσεις την διαίσθησή σου και την ευφυΐα σου να μαγνητίσει τον άλλον, να μην πεις σε παιχνίδια εξουσίας που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Έντονη ανασφάλεια, φόβος και κτητικότητα μπορεί να εκδηλωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω εγείρει συναισθήματα ζητήματα σε ότι αφορά τις συναισθηματικές του ανάγκες και καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ηρεμία και λογική σκέψη πιθανές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με το σύντροφό σου και να αφεθείς στο πάθος και τον ερωτισμό που μπορεί να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή.  Θυμήσου ότι τα αρνητικά συναισθήματα μόνο δυσάρεστες συνέπειες θα φέρουν.        

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η ανάγκη να αισθανθείς ασφάλεια είναι έντονη και αυτό σε οδηγεί αυτό το Σαββατοκύριακο σε ήρεμες παρέες, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια την διάθεση για σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή.  Είναι πιθανό μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία για εσένα, θα πρέπει όμως να περιορίσεις τάσεις επιθετικότητας και απολυτότητας που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και να υπάρξουν αποστάσεις με το αντικείμενο του πόθου σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου την Κυριακή εγείρει ζητήματα συναισθηματικών και ψυχικών αναγκών που μπορεί επιτακτικά να εκδηλώσεις στο ταίρι σου και αν δεν διαχειριστείς με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα την κατάσταση είναι πιθανό να προκληθούν έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες.  Άφησε στην άκρη τη σκληρότητα, την ψυχρότητα και την χειριστική διάθεση που μπορεί να υπάρχει και δείξε και εσύ κατανόηση στα θέλω του συντρόφου σου για να επικρατήσει ηρεμία στην προσωπική σου ζωή.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Είσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα και αν βρεθείς αυτό το Σαββατοκύριακο με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου την Κυριακή να σε βγάζει δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικείς έντονα πρόσωπα που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αυτό που οφείλεις να θυμάσαι είναι ότι θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη την απολυτότητα, την διάθεση να επιβάλλεις τα θέλω σου και την χειριστική σου τάση για να καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες με πιθανή νέα γνωριμία και να αφήσεις να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Απωθημένα και φόβοι του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω την Κυριακή και είναι γεγονός ότι θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τον έντονο συναισθηματισμό, πιθανή κατήφεια και απαισιοδοξία, έντονη διάθεση για επιβλητικότητα, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι οι συγκρούσεις με τον άνθρωπό σου θα είναι έντονες και οι συνέπειές τους αδιευκρίνιστες. Προσπάθησε να λύσεις ζητήματα που σε ταλανίζουν με ηρεμία, ωριμότητα και να αφήσεις  τη διαίσθησή σου να σε κατευθύνει  για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.  

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα σου αυτό το Σαββατοκύριακο με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω την Κυριακή να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που μπορεί να σε έχει τραυματίσει και πληγώσει, ήρθε η ώρα όμως να το αντιμετωπίσεις κατάματα και να αφήσεις πίσω οποίους σε απογοήτευσαν και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να απελευθερωθείς. Ιδιαίτερη προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, καθώς το πιθανότερο είναι το πρόσωπο αυτό να μη δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Καθοριστικό θα είναι για σένα το να θέσεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες με το ταίρι σου, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω την Κυριακή εγείρει ζητήματα ονείρων από κοινού με το σύντροφό σου και έχεις την ευκαιρία τώρα να έρθεις πιο κοντά μαζί του αφήνοντας πίσω καχυποψία, εριστική διάθεση και τάσεις ελευθερίας που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα. Συναναστρεφόμενος με φιλικές σου παρέες και με το σύντροφό σου μπορεί να περάσεις μοναδικές στιγμές.    

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το φιλικό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω την Κυριακή να δημιουργεί πιθανότητες για σημαντικές νέες γνωριμίες μέσα από το τον φιλικό σου περίγυρο που θα είναι κομβικές για την προσωπική σου ζωή.  Θα είναι ιδανικό να αφήσεις στην άκρη επαναστατικές διαθέσεις, χειριστικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα με όποιο νέο πρόσωπο έχει στη ζωή σου. Η ωριμότητα που θα αντιμετωπίσεις την οποία κατάσταση θα καθορίσει και την πορεία της. 

Τελευταία ενημέρωση:
\n