Σαββατοκύριακο 9 ως 10/10/2021, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (218 votes)
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό και όμορφο Σαββατοκύριακο αγαπημένα ζωδιάκια! Ένα ιδιαίτερο διήμερο μας περιμένει, καθώς μπορεί να αρχίσει με έντονα ευχάριστη και παιχνιδιάρικη διάθεση, το Σάββατο αλλά πιθανά να τελειώσει με προβληματισμούς και πιθανή κατήφεια, την Κυριακή. Ας αναλύσουμε λοιπόν τις δύο μέρες που έρχονται.

Το Σάββατο απογειώνει το κέφι, τη διάθεση για διασκέδαση και να παίξουμε ερωτικά, να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του συντρόφου μας ή να φλερτάρουμε μοναδικά με νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Το βράδυ του Σαββάτου δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα, άκρως ρομαντική και συντροφική. Είναι πιθανή η επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να εμφανιστούν και να επιθυμούν να είναι και πάλι στη ζωή μας, γι’ αυτό καλό θα είναι να σκεφτούμε καλά τι θα πράξουμε.

Η Κυριακή στρέφει το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα και την κοινωνική μας εικόνα για αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποχρεώσεις κοινωνικές που θα μας απασχολήσουν, που μπορεί να βαριόμαστε να παρευρεθούμε αλλά να μην έχουμε άλλη διέξοδο. Το απόγευμα δημιουργεί έντονο σκηνικό κατήφειας, πιθανής απαισιοδοξίας, έντονου σκεπτικισμού και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στη σχέση μας αλλά και σε πιθανή νέα γνωριμία, βγάζοντας στην επιφάνεια τον απόμακρο εαυτό μας και δεν θα διστάσουν να γίνουμε αυστηροί ή ψυχροί. Αυτό που κυρίως θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι θα πρέπει να ισορροπήσουμε την ψυχολογία μας και να μην αφήσουμε απαισιόδοξες σκέψεις ή στεναχώριες να κατακλύσουν το μυαλό μας, μην αφήνοντάς μας να περάσουμε όμορφα την τελευταία μέρα του Σαββατοκύριακου. Κόντρα στη όποια διάθεσή μας ας περάσουμε καλά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο πετάς, καθώς εντείνει την παιχνιδιάρικη διάθεση και την αισιοδοξία σου δημιουργούνται οι καλύτερες προϋποθέσεις. Το βράδυ σου προκαλεί έντονα την διάθεση να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολεί σαν. Προσοχή την Κυριακή γιατί δημιουργεί κατήφεια άγχος και νευρικότητα για επαγγελματικά ζητήματα που θα εκτονωθούν πιθανά στη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα το Σάββατο, καθώς ευνοεί τη διάθεσή σου, απογειώνει την αισιοδοξία σου και την διάθεση για φλερτ. Η Κυριακή μπορεί να φέρει πρόσωπα του παρελθόντος και πάλι στη ζωή σου που να σου δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο νιώθεις νευρικότητα. ανασφάλεια και ζήλια που εκδηλώνεται έντονα στο ταίρι σου με πιθανές τιε συγκρούσεις. Το βράδυ ισορροπεί τη διάθεσή σου και μπορείς να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου που σας απασχολούσαν. Αλλάζει η διάθεσή την Κυριακή και εσύ επιθυμείς να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα αλλά και ωριμότητα και αυτό εντυπωσιάζει το σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Είναι γεγονός ότι ανασφάλειες και φόβοι μπορεί το Σάββατο να σε κρατήσουν στο σπίτι. Το βράδυ φτιάχνει τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρέες μέσα από τη δουλειά που να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Την Κυριακή απογειώνεσαι!! Δεν αφήνεις στιγμή που δεν θα απολαύσεις. Η σοβαρότητα και η ωριμότητα σου κεντρίζουν πιθανές νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το Σάββατο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με το ταίρι σου, να βρίσκεσαι συνεχώς μαζί του αλλά και ο ίδιος να αντιληφθεί τις συναισθηματικές του ανάγκες δίνοντάς σου τρυφερότητα, συντροφικότητα, κατανόηση. Το βράδυ είναι ιδανικό για να λύσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούσαν στο παρελθόν. Προσοχή μόνο την Κυριακή γιατί η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα, η ζήλεια επίσης και οι συγκρούσεις δεν θα έρθουν δεν θα αργήσουν να προκύψουν.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ιδανικές είναι οι συνθήκες το Σάββατο για να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για σένα. Γίνεσαι άκρως κοινωνικός, άκρως επικοινωνιακός, άκρως γοητευτικός με πιθανές νέες γνωριμίες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Το βράδυ δημιουργεί συνθήκες επιστροφών του παρελθόντος που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Την Κυριακή το κλίμα αλλάζει και σου δημιουργεί ανασφάλειες, φοβίες και άγχη που πιθανότατα να σε οδηγήσουν σε μοναχικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα καθημερινότητας που σου δημιουργούν γκρίνια και νευρικότητα και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τη σχέση σου. Το βράδυ η ατμόσφαιρα ισορροπεί και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ιδανικό κλίμα στο σπίτι για δύο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την Κυριακή, καθώς μπορεί να προκαλέσει κόντρες και ψυχρότητα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ο εκνευρισμός που σου δημιουργούν οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι έντονος το Σάββατο και το πιθανότερο είναι να μη σε αφήνει να απολαύσεις την ημέρα. Το βράδυ δημιουργεί συναισθηματική ισορροπία και είναι πιθανές οι γνωριμίες μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντός. Την Κυριακή έχεις έντονα τη διάθεση να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις, προσοχή το απόγευμα γιατί θα σε κάνει αυστηρό και απόλυτο, απομακρύνοντας τυχόν ενδιαφερόμενους.

 

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Το Σάββατο δεν θα χάσεις την ευκαιρία να περάσει μοναδικές στιγμές χαράς και έρωτα με το ταίρι σου. Το βράδυ σου δημιουργεί συνθήκες για ιδανικές παρέες και διασκέδαση αλλά και έντονο πάθος που θα απογειώσει σχέση σας. Την Κυριακή η διάθεση αλλάζει, η νευρικότητα κάνει την εμφάνισή της και μπορεί να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που να προκαλέσουν ένταση στη σχέση σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτος.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο όλα είναι έρωτας, φλερτ και καλοπέραση. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και αυτό μόνο νέες γνωριμίες μπορεί να φέρει που θα απογειώσουν τη διάθεση σου. Το βράδυ πιθανά να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν να είναι και πάλι στη ζωή σου. Την Κυριακή καλό είναι να μην εγκλωβιστείς στον εκνευρισμό της καθημερινότητας γιατί δεν δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο, η ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια γίνεται κυρίαρχη και μπορείς να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα για δύο στον προσωπικό σου χώρο. Το βράδυ εντείνει το πάθος, τον ερωτισμό και το ρομαντισμό δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές. Απογειώνεται η διάθεσή σου την Κυριακή, καθώς η επιθυμία σου να απολαύσεις με το σύντροφό σου πάθος και έξαψη είναι κυρίαρχη. Η ωριμότητα σε χαρακτηρίζει και αυτό μόνο ευεργετικά λειτουργεί στη σχέση σου. 

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο αυτό που κυρίως επιθυμήσεις είναι να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, γι’ αυτό πιθανά να αποφύγεις την πολυκοσμία. Επιπλέον, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που δείχνουν έντονα την κτητικότητα που τους διακατέχει για σένα. Η διάθεση σου αλλάζει τη Κυριακή και αποζητάς να διασκεδάσεις, να περάσεις μοναδικά. Δείχνεις ώριμος, αποφασιστικός και γοητευτικός με πιθανές τις νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση:  Το Σάββατο, η ανάγκη για επικοινωνία είναι εδώ. Πιθανές είναι οι έξοδοι με κοντινά σου πρόσωπα και φυσικά με το ταίρι σου που θα περάσετε υπέροχα. Το βράδυ σού δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες που κρύβεις εδώ και καιρό στον άνθρωπό σου. Προσοχή, την Κυριακή γιατί μπορείς να γίνεις έντονα κυκλοθυμικός και να σου δημιουργήσει ανασφάλειες και κατήφεια.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις μοναδικά και να πρωταγωνιστήσεις όπου κι αν πας. Επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να υπάρξουν, καθώς το βράδυ σου δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για πρόσωπα που θέλουν να μπουν και πάλι στη ζωή σου. Ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει την Κυριακή, και σου ρίχνει τη διάθεση, μη θέλοντας να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Αυτό που επιδιώκεις κυρίως το Σάββατο, είναι η ασφάλεια και ο έντονος ερωτισμός, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να μείνεις με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα για δύο. Το βράδυ βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα και απωθημένα με την ευκαιρία να λυθούν. Την Κυριακή, η διάθεσή σου ανεβαίνει και δεν θα διστάσεις να πάρεις το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα με την παρέα είτε με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η διάθεση για έρωτα υπάρχει, όμως ζητήματα αυτοπεποίθησης μπορεί να προκύψουν και να σε οδηγήσουν στο να περπατήσεις σε ασφαλή μονοπάτια αποφεύγοντας την έντονη κοινωνικότητα το Σάββατο. Το βράδυ, δημιουργεί προϋποθέσεις για να επιστρέψουν πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν δεύτερη ευκαιρία. Την Κυριακή, γίνεσαι έντονα επικοινωνιακός, το χιούμορ σου είναι μοναδικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο πρωταγωνιστείς και αυτό είναι κάτι που αποδέχεται το ταίρι σου, καθώς πιθανά να προσπαθήσει να ικανοποιήσει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες σου. Το βράδυ μπορεί να προκαλέσει την επανασύνδεση με φιλικά του πρόσωπα του παρελθόντος, δημιουργώντας τη διάθεση να βγεις με το ταίρι σου και να διασκεδάσεις. Οι ρυθμοί πέφτουν την Κυριακή και στρέφει τη διάθεσή σου στο να μείνεις σπίτι, παίρνοντας όμορφα και δημιουργώντας έντονα ερωτική  ατμόσφαιρα.    

Είμαι ελεύθερο πουλί: Είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, καθώς το Σάββατο βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο για να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει. Πολλές θα είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς στο πέρασμά σου δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς. Το βράδυ μπορεί να φέρει επιστροφές προσώπων μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Την Κυριακή, η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής, επιζητώντας την ασφάλεια και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να μείνει σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο κυκλοθυμία είναι έντονη, η μοναχικότητα επίσης, καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να εκτονώσεις τη φόρτιση που νιώθεις στο ταίρι σου. Το βράδυ ισορροπεί τη διάθεσή σου και μπορείς να δημιουργήσεις σκηνικό για μοναδικές στιγμές μακριά από όλους και όλα. Την Κυριακή πετάς, προσοχή μόνο το απόγευμα γιατί μπορεί να σε κάνει αυστηρό και απόλυτο προκαλώντας προβλήματα στο ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί:  Η διάθεσή σου δεν είναι ιδανική το Σάββατο, γιάτι ανακινεί απωθημένα, φόβους και ανασφάλειες που σε οδηγούν σε εσωστρέφεια. Το βράδυ ισορροπεί τη διάθεσή σου και μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος που να επιδιώξουν επανασύνδεση. Αλλάζει το κλίμα την Κυριακή, και απογειώνει τη διάθεση και το δυναμισμό σου, όμως το απόγευμα μπορεί να σε κάνει απόμακρο από τυχόν νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο μπορείς να αφιερώσεις τη μέρα σου κάνοντας κοινές δράσεις με το σύντροφό σου που ικανοποιούν και τους δύο. Το βράδυ δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις  για μοναδικά πνευματικά ταξίδια με το ταίρι σου που θα σας απογειώσουν. Το Σάββατο μπαίνεις σε έντονη διαδικασία σκέψης, κάτι που μπορεί να μην ωφελήσει τη σχέση σου. Ιδιαίτερη προσοχή το απόγευμα γιατί δημιουργεί κατήφεια και θλίψη.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο μπορείς να συναναστραφείς με φιλικά σου πρόσωπα ή να συμμετάσχεις σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έχοντας την ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Το βράδυ μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιούς έρωτες που σε διεκδικούν ξανά. Η διάθεση αλλάζει την Κυριακή, δημιουργώντας σου έντονη εσωστρέφεια. Το απόγευμα βαραίνει την ψυχολογία σου και πιθανά να μη σε αφήσει να απολαύσεις στιγμές ξενοιασιάς και έρωτας.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Μην απασχολείς το μυαλό σου με επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά να σε αγχώνουν το Σάββατο. Προβλήματα και συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου, μην το επιτρέψεις. Το βράδυ φέρνει στην επιφάνεια βαθύτατα συναισθήματα και ο έρωτας βάζει φωτιά. Η Κυριακή είναι ιδανική μέρα για κοινές δράσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά.     

Είμαι ελεύθερο πουλί: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να μη σε αφήνουν να απολαύσεις το Σάββατο στιγμές διασκέδασης και αυτό πιθανά να σε εκνευρίσει, μη αφήνοντας σε χαλαρό για νέες γνωριμίες. Το βράδυ μπορεί να φέρει στο προσκήνιο έρωτες του παρελθόντος που κόβουν την ανάσα και εκτοξεύουν το ερωτικό πάθος. Την Κυριακή, οι φίλοι σου έχουν προτεραιότητα και μέσα από αυτούς μπορεί να υπάρχουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν.

Τελευταία ενημέρωση:
Youtube