Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο 28 Απριλίου 2016, πως σε επηρεάζει!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

 

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 28 Απριλίου 2016, στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και ως τις 22 Μαΐου 2016 και επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών όπου θα υποστεί τις γνωστές σε όλους μας καθυστερήσεις… Ο Ερμής ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, την σκέψη, τις μετακινήσεις,  ακολουθώντας φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τον Ταύρο στρέφει όλο το ενδιαφέρον που αλλού … στον έρωτα και στο χρήμα! Το πείσμα και η επιμονή έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ οι καθυστερήσεις και οι συγχύσεις δεν λείπουν … Καλό είναι λοιπόν το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, να σκεφτούμε ξανά κάποιες υποθέσεις που αφορούν τους παραπάνω τομείς και να μην βιαστούμε να καταλήξουμε σε συμφωνίες ή αποφάσεις.

Το διάστημα της ανάδρομης πορεία του Ερμή, θα υπάρξουν και σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα εκφράσουν έντονα την ανάγκη να επιστρέψουμε σε καταστάσεις του παρελθόντος, ιδιαίτερα στο τομέα των αισθηματικών … Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις αλλά και οι λύσεις σε ζητήματα καρδιάς αλλά και … πορτοφολιού, ιδιαίτερα στις 13 Μαΐου που ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα  και σε σύνοδο με την Αφροδίτη!  Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα αναμετρηθούν με το παρελθόν και θα βγουν νικητές!

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο τα 12 ζώδια; Διάβασε τόσο το ζώδιο όσο και τον ωροσκόπο σου και μάθε αναλυτικά:

Κριός

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον 2ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου στο τομέα των οικονομικών σου αλλά και των υλικών σου αποκτημάτων, καλό θα ήταν λοιπόν να διαχειριστείς έξυπνα και με ιδιαίτερη προσοχή τα χρήματά σου και την διαχείρισή τους. Από τις 28 Απριλίου 2016, ως και τις 22 Μαΐου θα έχεις συζητήσεις για οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Μπορεί να νιώσεις σύγχυση, αστάθεια, αβεβαιότητα, όμως λειτουργώντας συγκροτημένα και δίνοντας έμφαση στην εργασία σου, στο τέλος θα ανταμειφτείς! Απέφυγε σημαντικές αγορές (ιδιαίτερα ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητο)! 

Ταύρος

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου ως τις 22 Μαΐου, σκέφτεσαι εκ νέου κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις και κατασταλάζεις σε βασικά συμπεράσματα. Αναβάλεις κάποιες αποφάσεις σου, γιατί θέλεις να ξανασκεφτείς όλες τις παραμέτρους και δεν βιάζεσαι να δώσεις απαντήσεις ή και να πιστέψεις σε μεγάλα λόγια! Στην καθημερινότητά σου, υπάρχει κάτι που σε «μαγκώνει» που δεν σου επιτρέπει να εκφραστείς και να πεις αυτά που θα θελες… Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτό το διάστημα θα έρθεις σε επαφή, συνάντηση ή συζήτηση με πρόσωπα του παρελθόντος… Το χτες με κάποιο τρόπο, επηρεάζει αυτή την περίοδο το παρόν σου!

Δίδυμοι

Όπως ήδη γνωρίζεις και έχεις διαβάσει, ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου και κάθε φορά που βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, επικρατεί στην καθημερινότητά σου το χάος! Αυτή τη φορά, επηρεάζει έντονα τον τομέα των επαγγελματικών σου, αλλά και της ψυχοσύνθεσής σου! Μέχρι τις 22 Μαίου,θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, συγχύσεις και μπερδέματα στην εργασία σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει άγχος και νευρικότητα … Συγκράτησε τη ψυχραιμία σου και περιόρισε το άγχος σου!

 

Καρκίνος

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα ως τις 22 Μαΐου στο τομέα του ωροσκοπίου σου που αντιπροσωπεύει τις φιλίες σου …Μην παραξενευτείς λοιπόν αν χτυπήσει το τηλέφωνο από έναν φίλο από τα παλιά ή αν συναντήσεις ξαφνικά στο δρόμο, ένα πρόσωπο από τον κοινωνικό σου κύκλο που είχες χρόνια να δεις! Μπορείς αυτή την χρονική περίοδο, να αποκαταστήσεις φιλίες που είχαν φθαρεί στο χρόνο, να πεις αυτά που ήθελες αλλά και να ακούσεις πληροφορίες που μέχρι τώρα αγνοούσες! Επιπλέον  μία ερωτική γνωριμία που είχε προκύψει από το φιλικό περιβάλλον και είχε παγώσει, τώρα μπορεί να έχει μία όμορφη εξέλιξη.

Λέων

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στον Ταύρο και η καριέρα είναι το ζητούμενο των σκέψεων και του ενδιαφέροντός σου … Περιμένεις εξελίξεις, όμως αυτές αργούν και γεμίζεις με ανησυχία αλλά και πολύ πείσμα. Ως τις 22 Μαΐου θα δεχθείς ειδήσεις που περίμενες καιρό και αφορά ένα ζήτημα της καριέρας σου! Μπορεί να δεχτείς μία πρόσκληση / πρόταση για ένα επαγγελματικό άνοιγμα, που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν! Επιπλέον κάποιοι παλιοί σου στόχοι αναζωπυρώνονται και σε κάνουν τώρα να βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα! 

Παρθένος

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου και η αναδρομή του πάντα είναι σημαντική και ουσιαστική! Αυτή τη φορά από το ζώδιο του Ταύρου, κάνει την σκέψη σου αργή, επίμονη αλλά και με έντονα νεύρα … Το θετικό όμως είναι ότι τώρα μπορούν να ξεμπλοκάρουν κάποιες υποθέσεις ή συμφωνίες που αφορούν το εξωτερικό! Αν είσαι φοιτητής, προσπάθησε αυτό τον καιρό να μην κάνεις λάθη απροσεξίας, αφιέρωνε χρόνο για ξεκούραση και επικεντρώσου περισσότερο στη γνώση!  Επιπλέον αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να αποφύγεις οριστικές υπογραφές συμβολαίων ενώ κάνε έναν έλεγχο στις αποστολές sms και email γιατί κατά λάθος μπορούν να φύγουν σε λάθος παραλήπτη!

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο είναι αναμενόμενο ότι θα σου φέρει μία προσωρινή στασιμότητα και καθυστέρηση σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις, μισθολογικά, δικαστικά, τραπεζικά ζητήματα… Μπορεί να αναμένεις έγγραφα οικονομικά που καθυστερούν, να ξεχνάς να πληρώσεις τη δόση δανείου ή να μην μπορείς εύκολα να βάλεις σε τάξη όλα όσα πρέπει να τακτοποιηθούν! Ωστόσο πέραν από όλη αυτή την προσωρινή γραφειοκρατική και οικονομική αναστάτωση, θα υπάρξουν και οι αιτίες χαράς και οικονομικού εσόδου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Σκορπιός

Ο Ερμής θα κινείται ως τις 22 Μαΐου ανάδρομα στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου γεγονός που σε κάνει να αναθεωρείς ζητήματα σταθερών σχέσεων αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών. Κάποια ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται τώρα στην επιφάνεια και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις… Μπορεί να υπάρξει μία επανασύνδεση με μία σχέση από τα παλιά, πιθανότατα να σκεφτείς εκ νέου το ζήτημα γάμου, ή ακόμα και να έχεις μία συνάντηση, είδηση από έναν επαγγελματικό συνεργάτη του παρελθόντος! 

Τοξότης

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο ως τις 22 Μαΐου,  η καθημερινότητά σου γίνεται εξαντλητική, γιατί ακυρώνονται προγράμματα ή συναντήσεις, δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εντάσεις, ενώ το πείσμα κυριεύει και προκαλεί νεύρα … Αρκετές στιγμές μπορεί να χάσεις τον έλεγχο των υποχρεώσεων σου και να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό, γιατί πρέπει να ολοκληρώσεις πολλά, αλλά τα εμπόδια δεν παύουν να κάνουν την εμφάνισή τους.  Επιπλέον αυτό το διάστημα δεν είναι ιδανικό για εργασιακές συμφωνίες ή για εξετάσεις φυσικής κατάστασης. Ξεκουράσου περισσότερες ώρες!

Αιγόκερως

Ερωτικές αναθεωρήσεις σου χαρίζει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου όπου σε κάνει να νοσταλγείς συναισθηματικές στιγμές του παρελθόντος. Μέσα σε αυτή την αναπόληση θα χτυπήσει ξαφνικά το τηλέφωνο από μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος ή θα βρεθείς τυχαία με τον άνθρωπο που κάποτε έκανε τη καρδιά σου να χτυπήσει σε τρελούς ρυθμούς! Επιπλέον, έστω και με αντιξοότητες, προβληματισμούς ή καθυστερήσεις τα αισθηματικά  σου μπαίνουν σε στάδιο αναμόρφωσης ως και τις 22 Μαΐου! 

Υδροχόος

Μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου, τους όρους και τους κανόνες σου στους γονείς, στα παιδιά και γενικότερα στην οικογένεια… Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο, δημιουργεί εντάσεις στο χώρο του σπιτιού σου και οι συζητήσεις θα είναι γεμάτες πείσμα και επιμονή. Επιπλέον ως τις 22 Μαΐου θα συναντήσεις ή θα έχεις και ειδήσεις από άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος με τα οποία ήσουν σε απόσταση! Στο χώρο του σπιτιού πρόσεξε τις ηλεκτρολογικές - τεχνολογικές συσκευές του σπιτιού για να αποφύγεις ζημιές.

Ιχθύς

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου ως τις 22 Μαΐου, σε κάνει να σκέφτεσαι ξανά αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν σου…. Ίσως τώρα αλλάζεις απόψεις και επικοινωνείς για να κουβεντιάσεις ξανά λάθη, σφάλματα ή αμέλειες του χτες. Επιπλέον το τηλέφωνο σου θα χτυπήσει από ανθρώπους που είχες καιρό να ακούσεις, μπορεί να έχεις τυχαίες συναντήσεις από το παρελθόν σου …Το μόνο που σου συνιστώ είναι περισσότερη προσοχή στην οδήγηση, στο αυτοκίνητο, στην χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ για την ώρα καλύτερα να αποφύγεις /καθυστερήσεις υπογραφές συμφωνητικών.! 

Τελευταία ενημέρωση: