Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Χρήστο Ντούβλη

Ο γνωστός και αγαπημένος μας αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης ετοίμασε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων για το νέο έτος, 2022. Δες το ζώδιό σου και μάθε τι γεγονότα να περιμένεις τη νέα χρονιά. Τι εξελίξεις θα έχεις; Θα είναι άραγε για το ζώδιό σου μια τυχερή χρονιά και αν ναι σε ποιον τομέα;

Τι θα μας αναλύσει ο Χρίστος Ντούβλης στο video με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022;

Είναι μια φυσιολογική χρονιά, όπως και οι άλλες η συμβουλή του αγαπημένου μας αστρολόγου είναι "μην ακούμε τις Κασσάνδρες", η εποχή μας καλεί να αποδεχθούμε τις καταστάσεις, να αποβάλουμε τις φοβίες που μας καθηλώνουν και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει.

Το 2022 έχουμε μια αναθεώρηση των αξιών μας, αλλάζουν πολύ έντονα οι προτεραιότητες μας, ιεραρχούμε τα πραγματικά μας θέλω και τις αληθινές μας αξίες. Τους πρώτους μήνες του 2022 ενώ ερχόμαστε από μια πιο αισιόδοξη στάση, θα αντιληφθούμε ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως μας υποσχέθηκαν ή μας είπαν, θα νιώσουμε ότι ενώ πάμε να χτίσουμε μια νέα ζωή με τα δεδομένα που έχουμε θα αλλάξουν τα δεδομένα μας.

Από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο θα έχουμε αλλαγή στα οικονομικά δεδομένα, αυτό θα γίνει μετά από ένα απροσδόκητο γεγονός, οπότε σε βασικά υλικά αγαθά θα πρέπει να έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μας λείψει κάτι μιας και θα υπάρχει βοήθεια μέσα από ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Από τον Οκτώβρη του 2022 αλλάζει το οικονομικό σκηνικό μιας και θα νιώσουμε ότι εκεί που στηριζόμαστε πλέον να μην μπορεί να συνεχιστεί η στήριξη αυτή.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
Άρχος