Ο Ερμής στον Ταύρο στις 15 5 2017, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Βενετία Αποστόλου

Στις 15 Μαΐου 2017 ο Ερμής εμφανίζεται στο ζώδιο του Ταύρου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, ως τις 7 Ιουνίου, οικονομικά ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια, αλλάζουν οι επαγγελματικοί στόχοι, διαφοροποιούνται οι προτεραιότητες. Πρωταρχική ανάγκη και επιθυμία γίνεται η εξασφάλιση και η κατοχύρωση, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Τώρα περιορίζονται οι πεισματικές αντιδράσεις, υποχωρεί η παρορμητικότητα, υπερισχύει ο ορθολογισμός. Ρίσκα, ριψοκίνδυνες επιλογές και ονειροπολήσεις μένουν στην άκρη, ο ρεαλισμός θα είναι αυτός που θα καθοδηγεί σκέψεις και ενέργειες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν αποφάσεις δέσμευσης και επισημοποίησης, χωρισμοί τερματίζουν, οι διαζευγμένοι περνούν σε συμβιβαστικές και συναινετικές λύσεις. Πως θα σας επηρεάσει ο Ερμής στον Ταύρο;

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, στις 15 Μαΐου ο Ερμής εμφανίζεται στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμένει σε αυτή τη θέση ως τις 7 Ιουνίου. Θα είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για αγορές, για απόκτηση υλικών αντικειμένων και γενικότερα για ενέργειες, που το αποτέλεσμά τους θα μπορεί να έχει διάρκεια στο χρόνο. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να αγοράστε σπίτι, ίσως αυτοκίνητο ή κάποια εδαφική έκταση, οτιδήποτε θα μπορέσει να αποφέρει σταθερή απόδοση, χωρίς να χαθεί η αξία του με την πάροδο του χρόνου. Σε ερωτικά ζητήματα οι κινήσεις σας θα στοχεύουν στην εξασφάλιση, είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιο σας από τις 15 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου, θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν συναισθηματικά αδιέξοδα, η επικοινωνιακή σας τακτική θα φέρει επανασυνδέσεις, λύσεις και προτάσεις, που η υλοποίησή τους θα σταθεροποιήσει τη μελλοντική σας πορεία. Τώρα θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε τον πεισματικό τρόπο σκέψης, πρακτικότητα και μέθοδο θα έχουν οι ενέργειές σας. Ναι μεν θα υπάρξει αισιοδοξία, ωστόσο θα κυμανθεί σε συνετά πλαίσια, δε θα σας οδηγήσει σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές. Εσείς που διατηρείτε σταθερό ερωτικό δεσμό, θα έχετε άνοιγμα επισημοποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο από τις 15 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου, θα σας βοηθήσει να μιλήσετε και να κινηθείτε συγκρατημένα, ορθολογισμός και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Τώρα όλες σας οι ενέργειες θα πατούν γερά στο έδαφος, συνειδητά θα αποφύγετε τα παρατραβηγμένα ρίσκα. Στα επαγγελματικά σας κλείνετε ανοιχτά ζητήματα, τακτοποιείτε εκκρεμότητες, βάζετε σε πρόγραμμα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Τα γεγονότα θα φέρουν ευνοϊκό άνοιγμα σε υποθέσεις που θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σας εξασφάλιση. Στον ερωτικό τομέα, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα σας ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, σοβαρές αποφάσεις παίρνετε, η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15 Μαΐου, θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε σταθερό μέλλον σε θέματα οικονομικά, αλλά και ερωτικά. Τώρα βασικό σας μέλημα θα είναι να εξασφαλίσετε χρηματικά ποσά για να μπορέσετε να νιώσετε ασφαλείς, οι κινήσεις σας θα είναι αποταμιευτικές και όχι τόσο καταναλωτικές. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που είστε χωρίς σχέση είναι πολύ πιθανόν να ανοίξετε δίοδο ερωτικών επαφών με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, ίσως να μη θελήσετε να ρισκάρετε με άτομα καινούργια ή άγνωστα. Αν προέκυψε χωρισμός στο προηγούμενο στάδιο, τώρα θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, στις 15 Μαΐου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου θα παραμείνει εκεί ως τις 7 Ιουνίου, και θέματα επαγγελματικής εξέλιξης θα βγουν στο προσκήνιο. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις, τώρα θα οργανώσετε τις κινήσεις σας, ίσως να προβείτε σε σημαντικές αγορές. Επανεξετάζετε συνεργασίες και σχέσεις με συναδέλφους ή με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Η στάση σας θα είναι συγκρατημένη και μεθοδική, στην παρούσα φάση αυτό που θα έχει σημασία για εσάς, θα είναι να κατοχυρώσετε τη θέση σας, να εξασφαλίσετε το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 15 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου, ευνοϊκό κλίμα θα υπάρξει σε συζητήσεις, επαγγελματικές ή ερωτικές, που θα αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη. Βρίσκεστε στη χρονική περίοδο που θα μπορέσετε να βάλετε γερά θεμέλια, θα δημιουργηθούν σταθερές βάσεις για να μπορέσετε να στηρίξετε αποφάσεις και επιλογές. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση περνάτε σε υποσχέσεις δέσμευσης, που θα τηρηθούν. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε περιπτώσεις γνωριμιών, που θα μπορούν να σας ανοίξουν προοπτική σταθερού δεσμού.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, από τις 15 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου, που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, καλείστε να πάρετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις, οι ενέργειες και οι επιλογές σας θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σας. Ό,τι αγοράσετε, υποσχεθείτε ή συμφωνήσετε, θα έχει διάρκεια στο πέρασμα του χρόνου, γι’ αυτό πριν κλείσετε τις υποθέσεις σας με τελεσίδικες απαντήσεις, θα πρέπει να σκεφτείτε παρά πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά των περιπτώσεων, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη θα έχετε τακτοποιήσει εκκρεμότητες και αιωρούμενα ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, τη χρονική περίοδο 15 Μαΐου ως 7 Ιουνίου που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις και ακόμα πιο συγκεκριμένα στις ερωτικές. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού, θα σκεφτείτε λογικά, ίσως και κάπως πρακτικά, είναι πολύ πιθανόν να πάρετε απόφαση επανασύνδεσης. Συγκαταβατικός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε δε θα σας απογοητεύσουν. Εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, δε θα έχετε υπερβολικά ανεβασμένο τον πήχη των προσδοκιών σας, δυνατότητα επαφών θα δώσετε σε πρόσωπο που θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 15 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας με στόχο να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογική σας κατάσταση. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ίσως να μην αναλάβετε ρίσκα, θα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί σας προκαλέσει άγχος ή πίεση. Αναθεωρείτε σχετικά με αποφάσεις που είχατε πάρει την προηγούμενη περίοδο, στόχος σας θα είναι να ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας, δε θα θελήσετε να επιβαρυνθείτε με φορτωμένες ευθύνες ή υποχρεώσεις. Χαλαρότητα θα δείξετε σε ερωτικά σας ζητήματα, τώρα θα κατοχυρώσετε και θα εξασφαλίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Ερμής στον Ταύρο από τις 15 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου θα σας εφοδιάσει με πρακτικότητα, με ρεαλισμό και με ορθολογική κρίση. Θα είναι ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα για να βάλετε σε εφαρμογή ιδέες και σκέψεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για γνωριμίες με άτομα που θα μπορούν να συμβάλουν θετικά στην εξέλιξη σας. Στον ερωτικό σας τομέα προμηνύεται γνωριμία πολλά υποσχόμενη, ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί δίοδος για σταθερή σχέση, καλό θα είναι να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα συμβάντα. Σε τάξη βάζετε οικονομικές οφειλές και υποχρεώσεις, θα καταφέρετε να εξοφλήσετε χρεωστούμενα. Γ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ερμής στον Ταύρο από τις 15 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου θα σας κάνει συγκαταβατικούς και προστατευτικούς με τα οικογενειακά σας πρόσωπα ή με άτομα, που η φιλία σας κρατά χρόνια. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις, θα σημειωθούν επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Σε ερωτικά σας ζητήματα αλλάζετε στάση ως προς το ταίρι σας, τώρα κυρία επιδίωξή σας θα είναι να ισορροπήσετε το δεσμό σας, να τον βελτιώσετε και να τον οδηγήσετε σε πορεία εξέλιξης. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, ίσως να θελήσετε να σταθεροποιηθείτε ερωτικά, δεν αποκλείεται να σταθμεύσετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, στο χρονικό διάστημα 15 Μαΐου με 7 Ιουνίου, που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, αναδομείτε, διορθώνετε και επανεκτιμάτε. Σε περίπτωση που στην προηγούμενη περίοδο έγιναν εγωιστικά λάθη απ’ την πλευρά σας, τώρα θα είστε σε θέση να αλλάξετε τα δεδομένα, η στάση σας θα είναι ορθολογική και προσγειωμένη. Ουσιαστικά, η διάθεσή σας να αναγνωρίσετε και να παραδεχτείτε, θα σας ωθήσει σε ενέργειες που θα καταφέρουν να τερματίσουν τα κακώς κείμενα και να κλείσουν ανοιχτές αρνητικές καταστάσεις. Δίνετε λύση σε οικονομικό πρόβλημα, που δημιουργήθηκε από δικές σας άστοχες ή επιπόλαιες επιλογές.

Τελευταία ενημέρωση: