Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 28/1/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)

Σήμερα ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τον πλανήτη της ψευδαίσθησης, της εξιδανίκευσης, της εξαπάτησης, της ωραιοποίησης. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, η μέρα δεν ενδείκνυται για συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις, ούτε και για σοβαρές αποφάσεις η συμφωνίες.Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "Stars System" προβλέπει την σημερινή μέρα, 28 Ιανουαρίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Η λογική σας σας λέει από την μια πλευρά πως κάτι πρέπει να αλλάξετε, ωστόσο από την άλλη το συναίσθημα και η ψυχολογία σας μπορεί να κινούνται στην αντίθετη ακριβώς κατεύθυνση. Το συναίσθημα ή μια φοβία μπορεί να σας κρατά πίσω, μια αίσθηση κούρασης ή ατονίας δεν σας αφήνει να αναλάβετε δράση. Για σήμερα προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια άτομα είτε από το επαγγελματικό περιβάλλον, είτε από το φιλικό που μπορεί να σας πουν κάτι που να σας εντυπωσιάσει, μη φτιάξετε με το μυαλό σας σενάρια, μη πέσετε από τα σύννεφα, δείτε πρώτα αν όντως είναι αλήθεια θα πρέπει να τσεκάρετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Δεν είναι καλή μέρα για οικονομικές αποφάσεις, αποφύγετε συμφωνίες και συζητήσεις, στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν κρατήστε μικρό καλάθι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα ένας δικός σας ενθουσιασμός για θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά να φανεί στους άλλους σαν πίεση, μπορεί δηλαδή χωρίς να το καταλαβαίνετε να γίνετε πιεστικοί προκειμένου να εφαρμοστεί ένα σχέδιο όπως ακριβώς το έχετε εσείς στο μυαλό σας. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση να δεχτείτε εσείς πίεση από κάποιο άλλο άτομο στο εργασιακό σας περιβάλλον, προσπαθήστε να ελιχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σήμερα μην υπεραναλύσετε και μην κάνετε σενάρια χωρίς να έχετε μια ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα για αυτά που συμβαίνουν τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Εύκολα το μυαλό σας μπορεί να πάει εκεί που δεν πρέπει και να χαλαστείτε ψυχολογικά χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα θέλει μια προσοχή στη μετάφραση σε ότι έχει να κάνει με τις συμπεριφορές των άλλων, προσοχή να μην παραπλανηθείτε προσπαθώντας να μεταφράσετε με έναν δικό σας διαφορετικό τρόπο από αυτό που βλέπετε ή ακούτε κάτι. Υπάρχει η παγίδα να φτιάξετε με το μυαλό σας ένα σενάριο που στην πραγματικότητα να μην ισχύει. Η μέρα θα είναι κάπως πιο αγχωτική σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά, δείτε πρακτικά τι μπορείτε να κάνετε σε θέματα οικονομικά υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο για εσάς να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα τόσο σε προσωπικές σχέσεις, όσο και σε οικογενειακά θέματα. Προσπαθήστε να μην πάρετε πολύ σοβαρά αυτά που θα ακούσετε, ίσως να υπάρξουν παράπονα ή ένταση που όμως να μην σας αφορούν άμεσα αυτά που θα σας πουν. Για σήμερα φανείτε ψύχραιμοι, αποφύγετε τις περίεργες αντιδράσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα δεν είναι αρνητική για εσάς, αν θέλετε να μάθετε κάτι ουσιαστικό μη μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, κοιτάξτε λίγο πιο βαθειά αν θέλετε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει σε θέματα επαγγελματικά. Καλό θα είναι να μην μείνετε στις εντυπώσεις γιατί έτσι δεν θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να κλείσετε ή να υπογράψετε μια επαγγελματική συμφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε μια τάση να παραμυθιαστείτε σε θέματα οικονομικά και ερωτικά, προσοχή στις επενδύσεις, μην εμπιστευτείτε άτομα που δεν θα έχετε γνωρίσει πολύ καλά και δεν έχουν αποδείξει ακόμα την αξία τους. Σε οικονομικές υποσχέσεις προσέξτε τις προσδοκίες σας, κρατήστε μικρό καλάθι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ίσως να μην καταφέρετε να χαλαρώσετε, αν κάτι σας φαίνετε πολύ ωραίο κοιτάξτε από πίσω τι μπορεί να κρύβετε σε ότι αφορά σχέσεις, οικονομικά, οικογένεια. Η μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για να αναλάβετε δράση, καλύτερα για την ώρα ακούστε και σκεφτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η ψυχολογία και το μυαλό σας μπορεί να παίζει παιχνίδια γι αυτό καλό είναι να σιγουρευτείτε για την αλήθεια μιας κατάστασης είτε αυτή μπορεί να αφόρα συνεργάτες, είτε φίλους. Εξακριβώστε τις φήμες και αυτά που θα ακούσετε για να είστε σίγουροι πως δεν σας κορόιδεψαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει ζητήματα με φίλους, με ομάδες, με κοινούς στόχους, αλλά και οικονομικά ζητήματα, καλό θα είναι να μην αναμείξετε συνεργάτες φίλους και χρήματα. Ίσως να έχετε άγχος ή σύγχυση για ένα οικονομικό ζήτημα, αν κάτι δεν σας είναι ξεκάθαρο αυτό μπορεί να σας καταβάλει, σαφώς δεν είναι καλή μέρα για οικονομικές συμφωνίες και υπόγραφες.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα μπορεί κάποιος να σας αμφισβητήσει σχετικά με τον τρόπο που κάνετε κάτι ή με το αντικείμενο της δουλειάς σας, καλό θα είναι να μην αντιδράσετε παρορμητικά. Αφήστε να σας εξηγήσουν για την κριτική τους ή για τις αλλαγές θέλουν να κάνετε, ίσως τελικά να βοηθηθείτε από την παρατήρηση που θα σας κάνουν. Προσπαθήστε να μην εκλάβετε μια τέτοια συμπεριφορά ως κίνηση ελέγχου.

Τελευταία ενημέρωση: