Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 7/4/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (1 vote)

Σήμερα έχουμε την όψη ανάμεσα στον Άρη και στον Ουρανό, αύριο ξημερώματα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού. Σήμερα και αύριο θα είναι οι πιο έντονες μέρες της εβδομάδας, υπάρχει ένας ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα που θα φέρει νευρικότητα και βιασύνη, προσοχή στα απρόοπτα. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 7 Απριλίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη Άρη-Ουρανού σας κάνει πιο νευρικούς και πιο ευέξαπτους, θέλει προσοχή στη συμπεριφορά και στην επικοινωνία σας. Βέβαια από την άλλη πλευρά καλό θα είναι να μην καταπιέζεστε, αν κάτι σας ενοχλεί να το πείτε, απλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα εκφραστείτε σε φίλους ή συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μία μέρα που πρέπει να περιμένετε απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμά σας, κοιτάξτε πώς μπορείτε να προσαρμοστείτε σε αυτό το καινούργιο που ξαφνικά μπορεί να προκύψει. Ίσως να εκνευριστείτε λίγο παραπάνω επειδή δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, κάτι έκτακτο μπορεί να προκύψει είτε στη δουλειά, είτε στην οικογένεια και το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα αδικαιολόγητο άγχος, θα σας απασχολήσει κάτι που αφορά την ψυχολογία σας παρά ένας ουσιαστικός λόγος. Ίσως να νιώθετε ανήσυχοι, θα υπάρχει μία αίσθηση ανικανοποίητου η οποία μπορεί να είναι λίγο πιο έντονη. Η Πανσέληνος διογκώνει αυτό που  νιώθουμε και επειδή η επιρροή έχει ξεκινήσει ήδη γι αυτό προσέξτε σχετικά με τις ανησυχίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε μία αίσθηση πως κάποιοι από το περιβάλλον σας αντιδρούν λίγο περίεργα είτε είναι φίλοι, ή συνεργάτες ή από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πρέπει εσείς να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας και την παρόρμηση σας. Η Πανσέληνος που έχουμε αύριο σαφώς και σας επηρεάζει περισσότερο, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, οι μέρες μπορεί να είναι λίγο πιο αιχμηρές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μία από τις μέρες που ίσως αυτό το ηφαίστειο που κρύβετε μέσα σας να μην μπορεί να παραμείνει σε ήρεμη κατάσταση και να υπάρξουν εκρήξεις. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και τις σχέσεις με τους γύρω σας, ίσως να βγει ένας θυμός που δεν μπορείτε να τον ελέγξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό είναι να μη φοβάστε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, τα συναισθήματά σας, τις φοβίες σας, το άγχος σας. Προσπαθήστε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε όμως το θέμα είναι να μην πάτε να το επιβάλλετε στους άλλους. Αποβάλλετε το επιθετικό ύφος, πείτε αυτό που θέλετε αλλά με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σήμερα η όψη Άρη -Ουρανού κάνει το μυαλό σας να υπερλειτουργεί, μπορεί όμως αυτό να σας κατευθύνει σε λάθος δρόμο. Αν χρειάζεστε ξεκούραση είναι καλύτερα να αρνηθείτε με διπλωματικό και ευγενικό τρόπο, γιατί με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας θα είστε πιο ευάλωτοι και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και υγείας, αλλά και ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι ηλεκτρισμένη, μπορεί το άγχος και οι ανησυχίες σας να επηρεάσουν και τον τρόπο που επικοινωνείτε. Θέλει προσοχή κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα θα υπάρξει μία ένταση στα οικογενειακά αλλά και στις προσωπικές  ή επαγγελματικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες περίεργες ιδέες που ίσως να γίνουν κολλήματα ή εμμονές. Αν βλέπετε ότι μπλοκάρετε ή κάτι δεν λειτουργεί έτσι όπως εσείς θα θέλατε να λειτουργήσει δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει, είτε ένας σύμβουλος, είτε  ένας φίλος  ή συνεργάτης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα και αύριο θα πρέπει να προσέξετε γιατί η ένταση είναι δεδομένη. Προσέξτε τις ξαφνικές αποφάσεις που μπορεί να πάρετε γιατί μετά μπορεί να τις αναιρέσετε. Σήμερα με την Πανσέληνο και την όψη Άρη-Ουρανού δεν θέλει παρόρμηση, όχι υποσχέσεις, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι με ότι συμβαίνει, επίσης  προσοχή στα παρορμητικά έξοδα που μπορεί να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ουρανός είναι κυβερνήτης σας και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, άρα η όψη  Άρη-Ουρανού φέρνει αναστάτωση, μπορεί να φέρει απρόοπτα στο πρόγραμμά σας, ίσως να υπάρξει και μία λεκτική αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που έχετε καθημερινή επαφή. Προσέξτε τις βιασύνες και τα μικροατυχήματα.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε διαίσθηση και προαίσθημα, ωστόσο μερικές φορές μπορεί να μπερδεύετε τις φοβίες με αυτό που νομίζετε ότι μπορεί να είναι διαίσθηση κι αυτό ακριβώς θέλει προσοχή. Σήμερα και αύριο δεν είναι κατάλληλες μέρες για να πάρετε μία απόφαση βασισμένη πάνω σε αυτό που εσείς μπορεί να θεωρείτε ένστικτο αλλά στην πραγματικότητα είναι ο φόβος σας.

Τελευταία ενημέρωση: