Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 22 ως 28/6/2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουνίου 2020.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 22 ως 28 Ιουνίου 2020 - ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είναι μια κάρτα που δείχνει έναν άνδρα ο οποίος κάθεται σε έναν θρόνο μέσα στο νερό, έχουμε να κάνουμε με ένα περιβάλλον υδάτινο και με συναισθηματικά θέματα. Μιλάμε για ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και φυσικά δεν είναι τυχαία και η Έκλειψη Ηλίου που έγινε στις 21 Ιουνίου στον ζώδιο του Καρκίνου που τόνισε τα συναισθηματικά θέματα πολυ έντονα.

Πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στον συναισθηματικό μας κόσμο. Αυτή η κάρτα φέρνει Ισορροπία και Ηρεμία στη ζωή μας. Κάντε ότι μπορείτε με την καρδιά σας και το συναίσθημα σας.

Η κάρτα συμβουλής για αυτή την εβδομάδα είναι το "3 των Ράβδων". Η κάρτα δείχνει έναν άνδρα που κοιτάει το πέλαγος από ψηλά, ελέγχει τα πράγματα και κάνει κάποια σχέδια. Μια κάρτα γεμάτη δημιουργία που μας βοηθάει να έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας για διάφορα θέματα της ζωής μας. Στην ουσία μας λέει να κάνουμε όνειρα αλλά να έχουμε σχέδια για αυτό και ένα όραμα.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: