Ερμής στον Σκορπιό από τις 27/9/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1 (31 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Τα λόγια σας γίνονται πιο παθιασμένα και έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τους άλλους, καθώς από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις ως 1 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα κινείται στο δυναμικό και διαισθητικό ζώδιο τον Σκορπιό. Έχετε την ικανότητα να αντιληφθείτε τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων, να κατανοήσετε τα συναισθήματά τους και τις προθέσεις τους, να διερευνήσετε το μυστήριο. Σας αρέσει να συζητάτε μεταφυσικά ζητήματα, για την ψυχολογία και οικονομικά θέματα. Προσέξτε το σαρκασμό σας και την τάση σας να ρίξετε το δηλητήριό σας, αν νιώθετε ότι σας αμφισβητούν.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Σκορπιό στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Η αγάπη γίνεται πιο παθιασμένη, αναζητάτε τώρα να ακούσετε λόγια που αγγίζουν τα βάθη της ψυχής σας, καθώς ο Ερμής στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, φέρνει στην επιφάνεια τα φλογερά συναισθήματά σας και σας ωθεί να ψάξετε να βρείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Ίσως κάνετε διαπραγματεύσεις για να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Το σύμπαν στέλνει θετικές δονήσεις στην ερωτική σας ζωή, καθώς ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να νιώσετε περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη με τον αγαπημένο σας. Κάνετε νέες κοινωνικές συναναστροφές και επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, τους εκπλήσσετε όλους με την οξύνοιά σας και τη διερευνητική σας ικανότητα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, έχετε τη διαίσθηση και κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να φέρετε εις πέρας ένα έργο στην εργασία σας. Επίσης, κερδίζετε την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την υποστήριξη των συναδέλφων σας. Μπορεί να ασχοληθείτε σοβαρά με την υγεία σας, θέλετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, να νιώθετε πιο ήρεμοι στο μυαλό και την ψυχή σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάθος και μαγνητισμό σας χαρίζει ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, τα λόγια σας έχουν θέρμη και ερωτισμό, με μια σας λέξη αποπλανάτε το αντικείμενο του πόθου σας. Σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βρείτε κάποιον/α για να εκτονώσετε όλη αυτήν την έντονη ερωτική ενέργεια που έχετε. Αν είστε σε σχέση, εκτονώνετε την ένταση στο κρεβάτι, νιώθετε περισσότερη οικειότητα και ζεστασιά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στον εσωστρεφή και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, αναζητάτε να διαλογιστείτε στον προσωπικό σας χώρο, ίσως κάποιες στιγμές νιώσετε πόνο και θλίψη σκεπτόμενοι το παρελθόν. Αντί να αναλώνεστε με ζοφερές σκέψεις, αποβάλετε επιτέλους εκείνα τα συναισθήματα του παρελθόντος που ταλανίζουν την ψυχή σας. Τώρα νιώθετε την ανάγκη να γαλουχήσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σταθεροί και αξιόπιστοι και συνήθως σκέφτεστε πριν μιλήσετε, αλλά τώρα ο Ερμής στον κινητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει περισσότερο αυθόρμητους και επικοινωνιακούς. Νέα άτομα και δραστηριότητες δεν πρόκειται να σας αφήσουν ήσυχους! Ίσως πάτε ένα σύντομο ταξίδι ή προβάλετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα και γίνονται αποδεκτές απ’ όλους! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας φέρνει διαίσθηση και μια λαμπρή ευκαιρία να δείτε πιο λογικά και πρακτικά την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως έχετε ιδέες για το άνοιγμα μιας επιχείρησης ή να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τους άλλους. Οι ιδέες σας έχουν στόχο τη βελτίωση των οικονομικών σας, το οικονομικό μέλλον σας προδιαγράφεται πολύ πιο φωτεινό. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δύναμη και ο συναισθηματισμός σας φαίνονται στα λόγια σας, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας βοηθά να πάρετε αυτό που θέλετε με μια σας λέξη. Ο Ερμής δίνει επίσης φτερά στην παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σας, σας επιτρέπει να προβάλετε τον εαυτό σας ή ένα έργο σας με πάθος! Επαναφέρετε την ηρεμία στη ζωή σας, ξεπερνάτε μια κρίση, το σύμπαν είναι στο πλευρό σας και σας βοηθά. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε περισσότερο συμπονετικοί και φιλεύσπλαχνοι, θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους, καθώς ο Ερμής στον παρηγορητικό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να αντιληφθείτε τι χρειάζονται τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής σας καλεί να ξεμπερδέψετε από μια αρνητική κατάσταση, εμπιστευόμενοι το ένστικτό σας και να αποκαλύψετε σε κάποιον/α που αγαπάτε τα πιο μύχια συναισθήματά σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και συχνά προτιμάτε την εργασία σας, ο Ερμής στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας σμίγει με όλον τον κόσμο, μιλάτε και διασκεδάζετε περισσότερο με τους φίλους σας ή κάνετε νέες σταθερές φιλίες. Προβάλετε τις ιδέες σας στο διαδίκτυο ή ένα ομαδικό έργο, στο οποίο πρωτοστατήσατε. Αφήνετε ελεύθερο το διερευνητικό και οξυδερκές μυαλό σας και καταφέρνετε πολλά σε συνεργασία με τους άλλους. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, στρέφει μυαλό σας στην επιτυχία και τους επαγγελματικούς στόχους σας. Ίσως κλείσετε μια επικερδή συμφωνία με έναν πλούσιο πελάτη ή κάνετε διαπραγματεύσεις για μια νέα εργασία. Η δύναμη της πειθούς σας μαγνητίζει στο χώρο της εργασίας σας, ενώ η διαίσθησή σας, σας βοηθά να δείτε κάποιες καταστάσεις λίγο πιο βαθύτερα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Έχετε μια χαρούμενη διάθεση και μιλάτε με όλους, ανεξάρτητα το μορφωτικό και κοινωνικό τους επίπεδο χάρη στον Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Βάζετε το δημιουργικό μυαλό σας σε εφαρμογή, μια νέα επιχειρηματική ιδέα ή μια νέα γνώση σας χαρίζουν πάθος και ζωντάνια. Ο Ερμής σάς δίνει την ευκαιρία για μια απόδραση, κάπου όπου θα αποκομίσετε πολλές εμπειρίες και γνώση. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
\n