Ποιά διαισθητική ικανότητα έχεις, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,9 (107 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Όλοι μας έχουμε μια διαισθητική ικανότητα, απλώς κάποιοι την έχουν ανεπτυγμένη από την στιγμή της γέννησής τους και κάποιοι χρειάζεται να την καλλιεργήσουν στην πορεία της ζωής. Και βέβαια, το είδος της διαισθητικής ικανότητας είναι συνδεδεμένο με το ζώδιο στο οποίο γεννηθήκαμε.

Διάβασε παρακάτω το ζώδιό σου, για να αναπτύξεις τη δική σου!

ΚΡΙΟΣ

Η δική σου διαισθητική ικανότητα είναι ότι ξέρεις να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, για να ξεκινήσεις ή να υλοποιήσεις το νέο σου στόχο. Για παράδειγμα, εκεί που απλά περπατάς ή βρίσκεσαι σε μια νέα παρέα, θα εμφανιστεί μια ευκαιρία ή ένα πρόσωπο που θα σου προτείνει να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή θα ενδιαφέρετε για κάτι, που προσπαθείς να πουλήσεις. Εν ολίγοις, είσαι μαγνήτης νέων προκλήσεων! Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η διαισθητική σου ικανότητα είναι ότι μπορείς να ανιχνεύεις τα αόρατα όρια που υπάρχουν στους άλλους. Αποφεύγεις με μαεστρία τις εντάσεις, γιατί αφουγκράζεσαι την αόρατη γραμμή της αποδεκτής συμπεριφοράς που κάθε πρόσωπο θεσπίζει, και παράλληλα αντιλαμβάνεσαι πότε κάποιος προσπαθεί να περάσει το δικό σου προσωπικό φραγμό. Έτσι, καταφέρνεις να διατηρείς τις ισορροπίες και επιτυγχάνεις αυτοπροστασία! Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ένα διαισθητικό τρόπο, μπορείς να βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις. Το ζώδιό σου είναι φυσικός ομιλητής και έχει την ικανότητα να βρίσκει τις σωστές φράσεις σε οποιαδήποτε περίσταση, καταφέρνοντας να πείσει τους άλλους με τα λογικά επιχειρήματά του. Δε χρειάζεται καν να προσπαθήσεις για να εκφράσεις αυτό που θέλεις, είναι έμφυτη ικανότητα! Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο λόγος που γνωρίζεις τι πρόκειται να συμβεί, είναι η ανεπτυγμένη σου ενσυναίσθηση, η ικανότητά σου να νιώθεις ό,τι νιώθουν οι άλλοι. Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και όταν αισθάνεσαι ότι κάποιος παρουσιάζει τον εαυτό του ως φιλικό ενώ είναι επιθετικός, στην πραγματικότητα πρόκειται για την ψυχική σου ενσυναίσθηση, που είναι σε δράση. Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Έχεις μια μαγική ικανότητα να συγχρονίζεσαι με το ρυθμό της ζωής. Γνωρίζεις πότε είναι το κατάλληλο timing να παρευρεθείς σε μια συγκέντρωση, να εκφράσεις την άποψή σου ή να ξεκινήσεις ένα καινούριο εγχείρημα. Η διαίσθησή σου είναι συντονισμένη με τον ίδιο τον κύκλο της ζωής! Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις την ικανότητα να ανιχνεύεις τις επερχόμενες ευκαιρίες, αλλά και τις επερχόμενες απειλές! Διαισθητικά γνωρίζεις την πληροφορία πριν καν διαδοθεί, κάτι που σε βοηθά να προνοείς για επικείμενες αποφάσεις σου και να τις λαμβάνεις καταλλήλως, αλλά και να μπορείς να συνθέτεις με έναν έμφυτο τρόπο τα δεδομένα, χρησιμοποιώντας τα προς όφελός σου! Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η διαισθητική σου ικανότητα έγκειται στο ότι γνωρίζεις τους άλλους καλύτερα από εσένα τον ίδιο. Με ένα μαγικό τρόπο αντιπροσωπεύεις τον καθρέφτη των άλλων, γι’ αυτό και μπορείς να κατανοήσεις τα κίνητρά τους και να μαντέψεις την επόμενη κίνησή τους. Το μόνο που πρέπει να δουλέψεις, για να εξελίξεις κι άλλο το έμφυτο ταλέντο σου, είναι να μάθεις να διαχωρίζεις τον εαυτό σου. Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις την ικανότητα να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις και να αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά αυτό που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Γι’ αυτό και γνωρίζεις πότε ενδιαφέρεται πραγματικά κάποιος για σένα ερωτικά ή ακόμη και τις προθέσεις ενός ατόμου απέναντι σε έναν φίλο σου. Η ψυχική σου δύναμη έγκειται στην ικανότητά σου να ανιχνεύεις τα πάθη… Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ικανότητά σου είναι ότι γνωρίζεις διαισθητικά πού κρύβονται οι ευκαιρίες, ώστε να αναλάβεις το ανάλογο ρίσκο. Μπορείς να μαντέψεις πότε, πού και γιατί εμφανίζεται μπροστά σου ένα δείγμα τύχης και γι’ αυτό μπορείς να το αρπάξεις και να το εκμεταλλευτείς όπως επιθυμείς. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που το ζώδιό σου χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, αφού γνωρίζεις μέσα σου ότι με ένα μαγικό τρόπο, όλα θα πάνε καλά. Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με έναν διαισθητικό τρόπο γνωρίζεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αναρριχηθείς και να οδηγηθείς στην επιτυχία. Ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις υπομονή, πότε να σταματήσεις, πότε να αναλάβεις ένα ρίσκο και πότε να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, γι’ αυτό και με μαθηματικό τρόπο καταφέρνεις να φτάσεις τους στόχους σου. Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διαισθητική σου ικανότητα είναι ότι μπορείς να διαβάζεις τη σκέψη των άλλων, για να παίρνεις αυτό που θέλεις! Έχεις ένα έμφυτο ταλέντο να αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα όνειρα των άλλων, και μπορείς να τους μεταχειρίζεσαι με μαεστρία. Παρόλο που δε θα είχες πρόβλημα να ζητήσεις αυτό που θέλεις, δε χρειάζεται καν να μπεις σε αυτή τη διαδικασία! Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Είσαι το πιο διαισθητικό ζώδιο, γιατί εμπεριέχεις τη σοφία των προηγούμενων, ως το τελευταίο του ζωδιακού. Η ικανότητά σου να βλέπεις τη μεγάλη εικόνα και να αντιλαμβάνεσαι την μεγαλύτερη αλήθεια στα πράγματα, είναι μαγική. Εξελίσσοντας τη διαίσθησή σου, μπορείς να φτάσεις στο σημείο να βλέπεις οράματα ή να μεταφέρεσαι σε άλλες διαστάσεις, όπως ακριβώς στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας! Η Βενετία Αποστόλου είναι φαινόμενο, είναι η μελλοντολόγος που θα σου πει τι θα γίνει και θα τα δεις αμέσως να συμβαίνουν! Μίλησε μαζί της για να σου αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι δικαιολογίες τους!

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Ηγέτης ή ακόλουθος; Ποιος ρόλος ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Τελευταία ενημέρωση: