Τα 12 ζώδια και οι δικαιολογίες τους!

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,6 (188 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Το να παραδεχτούμε τα λάθη μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, είναι μια διαδικασία που μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Τόσο πολύ, που αναγκαζόμαστε να προβάλουμε ένα σωρό δικαιολογίες. Τα ρίχνουμε στην αλλαγή του καιρού, στην Πανσέληνο, στον ανάδρομο Ερμή, στα ζώδια, σε όλα εκτός από εμάς! Πώς τα 12 ζώδια προσπαθούν να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους και τι δικαιολογίες βρίσκει για να την γλυτώσει;

Διάβασε το ζώδιο σου για να μάθεις πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν φταίνε.

Κριός

Ο Κριός το ζώδιο της τελειότητας. Ποτέ δε φταίει εκείνος σε κάτι και δεν κάνει ποτέ λάθη. Στη ζωή του, τα πάντα λειτουργούν με αρμονία και χωρίς κανένα ψεγάδι. Φυσικά αυτά τα λέει ο ίδιος. Δεν θα αναλάβει ποτέ τις ευθύνες του για κάτι που πάει στραβά και θα ρίξει το μπαλάκι άλλου. Ακόμα και αν για μια κατάσταση ευθύνεται εξίσου με ένα άλλο άτομο, θα ρίξει όλο το βάρος στον άλλο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Ταύρος

Ένας Ταύρος δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του, γιατί είναι ιδιαίτερα έντιμος και δε θα ρίξει κάποιον άλλο για να γλυτώσει αυτός. Είναι πανέτοιμος να ζητήσει και συγγνώμη και να πάρει το βάρος της ευθύνης. Βεβαίως, αυτό ισχύει μόνο αν το λάθος είναι δικό του. Για να φτάσει όμως σε αυτό το συμπέρασμα, θα το σκεφτεί πολύ, σε σημείο που στο τέλος το θέμα θα έχει καταλήξει να λυθεί από μόνο του ή να ξεχαστεί. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει μια τεχνική και ένα τρόπο μοναδικό, να καταφέρνει να ξεφεύγει από τις ευθύνες του και να τη βγάζει πάντα καθαρή. Έχει τη διπλωματία μέσα του, σε σημείο που στο τέλος θα σε βάλει σε σκέψεις, ότι ευθύνεσαι τελικά εσύ. Και επειδή μαζί του δεν πρόκειται να καταφέρεις να βρεις το δίκιο σου, θα αναλάβεις τις δίκες του ευθύνες, για να αποφύγεις τα ηρεμιστικά χάπια! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα αποδώσει στον εαυτό του ευθύνες, μόνο και μόνο γιατί άφησε την κάρδια του ελεύθερη να την εκμεταλλευτείς και έπεσε στη παγίδα του ερώτα με τα μούτρα. Αυτό σημαίνει ότι τα λάθη του οφείλονται στην πληγωμένη του καρδία και αν προσπαθήσεις να τον επικρίνεις, θα σου πετάξει στα μούτρα ότι αυτός τα έχει δώσει όλα και εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με κάτι ασήμαντο. Ναι, γιατί όλα είναι ασήμαντα μπροστά στο μεγαλείο της καρδίας του. Οπότε, ακόμα και να του το αναφέρεις, θα είναι χάσιμο χρόνου. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Λέων

Ένας Λέων θα παραδεχτεί τα λάθη του και θα αναλάβει τις ευθύνες του στο έπακρο. Και αυτό το κάνει γιατί έχει ανωτερότητα και θεώρει πραγματικά ανώριμο το να μην ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη του. Από την άλλη, δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τον στήσουν στον τοίχο και να τον βάζουν να απολογηθεί για τις πράξεις του. Από την στιγμή που παραδέχτηκε το λάθος, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το θέμα. Πάει και τελείωσε. Το διαγράφει αμέσως και… πάμε παρακάτω! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Παρθένος

Ένας Παρθένος ελέγχει τα πάντα στη ζωή του, έχει μια σειρά σε ό,τι κάνει, δεν σκέφτεται επιπόλαια και τα έχει όλα στην εντέλεια. Σκέψου τώρα να πάει κάτι στραβά και να τον βγάλει από αυτόν τον τέλειο δρόμο που έχει χαράξει στη ζωή του. Και να ευθύνεται ολοκληρωτικά αυτός! Δεν το δέχεται καθόλου. Θα αναλάβει την ευθύνη βεβαίως, αλλά θα υποβάλει τον εαυτό του σε τιμωρία διαρκείας. Πώς μπόρεσε να του το κάνει αυτό; Γιατί ο εαυτός του τον πρόδωσε έτσι; Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Ζυγός

Ο Ζυγός, ως γνωστόν, είναι αναποφάσιστος. Φταίει ή δεν φταίει; Αν και είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης, θα δημιουργήσει ένα κλίμα ασάφειας γύρω του, εάν δε θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Θα βάλει πολλούς σε σκέψεις αν τελικά έχουν και αυτοί τη δική τους ευθύνη. Θα το αφήσει το θέμα να προχωρήσει, μέχρι να λάμψει η αλήθεια. Ή μέχρι το θέμα να ξεχαστεί. Οπότε, ούτε γάτα ούτε ζημία. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, παρόλο που θεωρείται δυναμικό ζώδιο, έχει τις δίκες του αμφιβολίες και ανασφάλειες… Πιστεύει ότι όλοι τον καταδιώκουν, τον συκοφαντούν και δεν τον αφήνουν να σηκώσει κεφάλι. Ποσό μάλλον εάν κάνει κάποιο λάθος. Μα είναι σαφές: Του την στήσανε οι εχθροί του, ήταν ένα καλοστημένο κόλπο να τον ρίξουν, επειδή τον μισούν και τον ζηλεύουν. Τελικά τους πείθει όλους ότι κάποια εξωγήινα πλάσματα ελέγχουν τη ζωή του και κινούν τα νήματα… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Τοξότης

Ο Τοξότης τα βλέπει όλα χαλαρά στη ζωή του και αν έκανε ένα λάθος, σιγά τώρα. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, αλλιώς θα ήμασταν όλοι θεοί. Με τη φράση “γιατί εσείς δεν κάνετε λάθη;” αποποιείται τις ευθύνες των πράξεών του και αφήνει τους άλλους να αναρωτιούνται αν τελικά έχει δίκιο η όχι. Και βεβαίως, ας μην ξεχνάμε πως απεχθάνεται τις… ανακρίσεις και τις απολογίες. Οπότε συμφωνούμε μαζί του. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ποτέ δεν κάνει λάθη. Ούτε αφήνει τον εαυτό του να παρασυρθεί σε καταστάσεις απρόσμενες. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά σε αντίθεση με τον Τοξότη, αυτός είναι αλάνθαστος! Φυσικά, αυτή είναι η δική του άποψη… Γιατί και τα λαθάκια του θα τα κάνει, αλλά και θα βρει τον τρόπο να ξεφύγει από αυτά. Δεν πρόκειται να παραδεχτεί στους άλλους ότι αυτός ευθύνεται. Ενδόμυχα όμως, τα βάζει με τον εαυτό του και σίγουρα μαθαίνει από τα λάθη του… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, αυτό το επαναστατικό ζώδιο, δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβει ποτέ τις ευθύνες των πράξεων του, γιατί ό,τι και να κάνει, είναι για το καλό όλων. Και μετά πηγαίνεις εσύ να του την πεις και από πάνω; Αν ζητήσει λεφτά από φίλους και δεν τα επιστρέψει, σημαίνει ότι τα έδωσε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή να ταΐσει τα αδέσποτα της γειτονιάς, που όλοι εσείς δε σκέφτεστε. Ένας Υδροχόος κινείται πάντα με γνώμονα το κοινό καλό και εσείς είστε κοντόφθαλμοι που τον κατηγορείτε! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Ιχθείς

Ήταν λάθος της στιγμής και κάποιο αόρατο χέρι τον έπεισε να το κάνει. Ο Ιχθύς θα αναζητήσει δικαιολογίες σε εξωπραγματικές καταστάσεις για να αποφύγει τα λάθη του και θα ρίξει το βάρος της ευθύνης στο σύμπαν. Άλλωστε, είναι και το κάρμα του, που τον τιμωρεί γιατί έτυχε να γεννηθεί με ευαισθησίες και πνευματικές αναζητήσεις. Όλα αυτά φυσικά τα αναφέρει σαν δικαιολογία για να αποφύγει τα λάθη του, γιατί στην πραγματικότητα ξέρει πολύ καλά πού έσφαλε. Εσύ να τιμωρήσεις τα κακά πνεύματα και τους ανάδρομους πλανήτες. Αυτά ευθύνονται για όλα… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

Τελευταία ενημέρωση: