Τα ερωτικά χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2.2 (129 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης, δημιουργικότητας, απόλαυσης αλλά και προπάντων ενέργειας για όλους μας. Κάθε άνθρωπος όμως λειτουργεί διαφορετικά στα ερωτικά του, εκφράζει με έναν δικό του τρόπο τα «θέλω» και η ερωτική του συμπεριφορά καθορίζεται πλήρως από το ζώδιό του! Μάθε όλα τα βασικά ερωτικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και διέκρινε πώς λειτουργεί στον έρωτα κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Διάβασε τα χαρακτηριστικά και την συμπεριφορά σου στον έρωτα, σύμφωνα με το ζώδιό σου:

Κριός

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Φλογερός, ανεξάρτητος, αποφασιστικός, ενθουσιώδης, αντιδραστικός, περιπετειώδης.

Ένας Κριός λειτουργεί πάντα μαχητικά αλλά και κατακτητικά, ακόμα και στον έρωτα. Τον εξιτάρει το παιχνίδι, το φλερτ και όλη η διαδικασία της ερωτικής κατάκτησης. Ως γνήσιο ζώδιο της φωτιάς,  αναζητά τη δράση και την περιπέτεια από την αισθηματική του ζωή … Φουντώνει γρήγορα από πάθος, του αρέσει πολύ το κυνήγι κατάκτησης ερωτικού στόχου και η αλήθεια είναι ότι κολλάει περισσότερο με τις δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, γιατί λατρεύει τις προκλήσεις. Με κυβερνήτη πλανήτη του τον Άρη, ο Κριός στον έρωτα είναι μαχητικός, δυναμικός, αποφασιστικός αλλά και αρκετά εγωιστής. Ενθουσιάζεται εύκολα, όμως μόλις κάνει δικό του αυτό που έχει βάλει στόχο, τότε πολύ γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του. Ένα από τα βασικά ερωτικά χαρακτηριστικά του Κριού είναι ότι επιθυμεί να αισθάνεται ελεύθερος και ανεξάρτητος όταν είναι σε μία σχέση. Όταν λοιπόν δημιουργούνται ζήλιες, περιορισμοί και ο σύντροφός του αρχίζει να του ασκεί έλεγχο, τότε ο Κριός πέφτει στην ρουτίνα, νιώθει ότι καταπιέζεται και αντιδρά. Το ζώδιο του Κριού, δεν ανήκει στην κατηγορία των τρυφερών και ρομαντικών ανθρώπων, διακρίνεται όμως από ορμητικότητα, πάθος και δυναμισμό,  γεγονός που τον κάνει να ξεχωρίζει και να έχει αρκετούς ερωτικούς θαυμαστές.

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Ταύρος

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Αισθησιακός, τρυφερός, πιστός, ρομαντικός, πεισματάρης, ισχυρογνώμων, ζηλιάρης, κακόπιστος.

Ένας Ταύρος δεν μπορεί στιγμή χωρίς έρωτα και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού ο κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του Έρωτα! Είναι ένα ζώδιο που στα ερωτικά του χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό, τρυφερότητα και ζεστασιά. Λειτουργεί πάντα δοτικά και αφοσιωμένα στον ερωτικό του σύντροφο και ένα από τα πιο θετικά του στοιχεία είναι η πίστη του. Ωστόσο, δεν είναι το ζώδιο που θα ανοιχτεί εύκολα σε έναν νέο έρωτα ή μία νέα σχέση. Αν και του αρέσει το φλερτ, θέλει χρόνο αλλά και πράξεις για να μπορέσει να εμπιστευτεί και να σιγουρευτεί ότι αξίζει να ανοίξει όλα τα φύλλα της καρδιάς του! Όταν βεβαιωθεί ότι αξίζει τον κόπο, τότε αφήνεται συναισθηματικά και δένεται απεριόριστα με το σύντροφό του. Όταν έχει έναν ερωτικό δεσμό,  είναι απόλυτα δοσμένος στο ταίρι του, σε σημείο όμως που εκφράζει και έντονη κτητικότητα. Αισθάνεται ότι το ταίρι του, του ανήκει, είναι κτήμα του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να εκφράζει καταπιεστική και απόλυτη συμπεριφορά. Η ζήλεια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ερωτικής του συμπεριφοράς, το οποίο και εκφράζει με έντονο τρόπο, γιατί έχει το φόβο να μην χάσει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι είναι δικό του! Ο Ταύρος, αργεί να πάρει αποφάσεις στην αισθηματική του ζωή, θέλει πάντα τον χρόνο του και δυσκολεύεται να ξεπεράσει και ερωτικές καταστάσεις που τον πλήγωσαν.

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Δίδυμοι

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Παιχνιδιάρης, φλερτατζής, εγκεφαλικός, λογικός, κυκλοθυμικός, άπιαστος, άστατος.

Ένας Δίδυμος λατρεύει το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Είναι ένας άνθρωπος με αρκετές ερωτικές κατακτήσεις, αρκετούς θαυμαστές και σχεδόν ποτέ δεν νιώθει μοναξιά στα ερωτικά του, γιατί πάντα υπάρχουν γνωριμίες που τον ενεργοποιούν ερωτικά. Ο Δίδυμος έχει το ταλέντο να έλκει τον ερωτικό του στόχο, μέσα από τα λόγια του αλλά και τις εκφράσεις του για το λόγο αυτό σπάνια δέχεται «ερωτική ήττα»! Με κυβερνήτη του τον Ερμή τον πλανήτη της επικοινωνίας, ο Δίδυμος ερωτεύεται με το μυαλό, για το λόγο αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει στο πλάι του έναν ερωτικό σύντροφο που τον διεγείρει πνευματικά. Ο Δίδυμος ακόμα και στον έρωτα, αλλάζει πολύ συχνά απόψεις, διαθέσεις και προθέσεις. Η κυκλοθυμία του είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ερωτικής του συμπεριφοράς, το οποίο και γίνεται συχνά η αιτία «ομηρικών καβγάδων»! Δεν τα πάει καλά με τη δέσμευση, θέλει να αισθάνεται ότι είναι ελεύθερος και η αλήθεια είναι ότι βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Η ερωτική του ζωή χαρακτηρίζεται «άστατη» γιατί ο ίδιος – ιδιαίτερα στα νεότερα χρόνια του- διψά για νέες εμπειρίες, νέες σχέσεις  και δεν μένει απόλυτα πιστός και δοσμένος σε έναν ερωτικό σύντροφο.

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Καρκίνος

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Συναισθηματικός, ευαίσθητος, υπερπροστατευτικός, αφοσιωμένος, παρορμητικός, παρεξηγιάρης, ανασφαλής.

Το συναίσθημα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ερωτική ζωή του ευαίσθητου και τρυφερού Καρκίνου. Ζώδιο του Νερού, με κυβερνήτη του την Σελήνη, ο Καρκίνος επιζητά ακόμα και στον έρωτα τη ζεστασιά, την αγάπη, την αφοσίωση αλλά και την ασφάλεια. Αν και συναισθηματικός, ο Καρκίνος δεν ερωτεύεται εύκολα, γιατί δεν αφήνει πάντα τον εαυτό του ελεύθερο σε μία νέα σχέση. Θέλει πρώτα να νιώσει οικειότητα αλλά και εμπιστοσύνη με τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει. Όταν υπάρξουν αυτές οι προϋποθέσεις, τότε αφοσιώνεται και δίνεται πλήρως, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να «πνίξει» με το συναίσθημα και την υπερπροστατευτικότητά του, τον ερωτικό του σύντροφο. Πολύ συχνά τον διακατέχουν οι ανασφάλειες και οι φοβίες ότι το ταίρι του δεν το αγαπά και η ουσιαστική του ανάγκη είναι η διαρκής συναισθηματική επιβεβαίωση. Το αρνητικό του στοιχείο είναι ότι στα ερωτικά του η γνώμη του επηρεάζεται πολύ εύκολα από τα κοντινά του πρόσωπα, από την οικογένεια ή και τους φίλους. Οι απαιτήσεις του είναι πολλές, οι ευαισθησίες του μεγάλες για το λόγο αυτό και τα συναισθηματικά του ξεσπάσματα είναι έντονα. Ο Καρκίνος πληγώνεται εύκολα, δεν γυρίζει γρήγορα την επόμενη σελίδα στην αισθηματική του ζωή. Δεν ξεχνά αλλά και δεν συγχωρεί όποιον τον πλήγωσε.

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

 

Λέων

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Φλογερός, ερωτικός, διασκεδαστικός, γενναιόδωρος, δραματικός, εγωκεντρικός, απόλυτος.

Ένας Λέοντας ξέρει και απολαμβάνει τον απόλυτο έρωτα με όλο του το «είναι»! Με κυβερνήτη του τον Ήλιο, το Λιοντάρι είναι ένας λαμπερός, ζεστός και αισιόδοξος άνθρωπος που ακόμα και στα ερωτικά του  επιζητά την επιβεβαίωση αλλά και το θαυμασμό. Με στοιχείο του την Φωτιά, ένας Λέων φλέγεται από ερωτικό πόθο και δεν δέχεται ποτέ την άρνηση ή την απόρριψη. Ερωτεύεται δυνατά, και λειτουργεί αφοσιωμένα στις ερωτικές του σχέσεις, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Είναι ο γενναιόδωρος σύντροφος που θα χαρίσει απλόχερα στο ταίρι του τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά δώρα προκειμένου να δείξει αυτό που αισθάνεται. Μαζί του θα γελάσεις, θα διασκεδάσεις και θα ζήσεις έντονες στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες. Ο έρωτας όμως με έναν Λέοντα, δεν είναι πάντα μία εύκολη υπόθεση. Η διαρκής επιμονή του να περνάει πάντα το δικό του, έρχεται η στιγμή που κουράζει. Η δραματικότητα του χαρακτήρα του, καθώς και η τάση του να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις, γίνονται πολλές φορές η αιτία να δημιουργούνται κόντρες, με το εγωκεντρικό Λιοντάρι να έχει πάντα δίκιο και να μην υποχωρεί σε  τίποτα! Επιπλέον, ένας Λέοντας, όσο ερωτευμένος και αφοσιωμένος να είναι, δεν μπορεί να κόψει το φλερτ, γιατί του δίνει ζωντάνια και του επιβεβαιώνει το «εγώ» του!

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Παρθένος

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Συνεπής, ανιδιοτελής, ειλικρινής, επικριτικός, αυστηρός, καυστικός.

Ένας Παρθένος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μείνει μόνος του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να μπορέσει να βρει τον απόλυτο, τέλειο, ιδανικό έρωτα, αυτόν που θα τον καλύπτει σε όλους του τους τομείς.  Με κυβερνήτη του τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, ο Παρθένος είναι ο άνθρωπος που στον έρωτα βάζει μπροστά τη λογική. Η σταθερότητα και η πίστη είναι έννοιες απαραίτητες για αυτόν, αφού ανήκει στην ομάδα ζωδίων της Γης. Στα ερωτικά του, λειτουργεί πάντα με συνέπεια, δεν εκφράζει όμως εύκολα με λέξεις τα συναισθήματά του. Ο Παρθένος είναι των πράξεων αλλά και της προσφοράς, για το λόγο αυτό τις περισσότερες φορές επιλέγει να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο πιο «αδύναμο» από τον ίδιο, όπου θα του δώσει υποστήριξη και βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο νιώθει ο ίδιος πιο χρήσιμος. Όταν είναι σε μία ερωτική σχέση, δεν έχει μάτια για κάτι άλλο. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος και πιστός. Ωστόσο η γκρίνια του και η κριτική του φέρνουν πολλές φορές σε δύσκολη θέση το ταίρι του! Πολλές φορές παίρνει το ρόλο του αυστηρού κριτή ή του δασκάλου, που με σκληρές συστάσεις προσπαθεί να βάλει στον ίσιο δρόμο τον άνθρωπο του! Η τάση του να προσκολλάται στη λεπτομέρεια, κάνει τον έρωτα με έναν Παρθένο να είναι μία άκρως απαιτητική αλλά και σοβαρή υπόθεση!

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Ζυγός

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Συντροφικός, φλερτατζής, δίκαιος, αναποφάσιστος, φυγόπονος, άπιστος.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο του έρωτα, της συντροφικότητας αλλά και της σχέσης. Με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, ένας Ζυγός δεν μπορεί ούτε στιγμή χωρίς φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Απεχθάνεται και φοβάται τη μοναξιά και συμβιβάζεται να είναι σε μία σχέση που δεν τον καλύπτει, αρκεί να μην μείνει μόνος. Ανήκει στα ζώδια του Αέρα, για το λόγο αυτό ερωτεύεται γρήγορα, όμως χάνει πολύ εύκολα το ουσιαστικό του ενδιαφέρον. Όταν είναι σε μία σχέση, είναι πολύ ζεστός και δοσμένος στο ταίρι του, κάνει τα πάντα για να προσφέρει απόλαυση, διασκέδαση και όμορφες στιγμές στο σύντροφό του. Λειτουργεί συγκαταβατικά, υποχωρητικά και συμβιβάζεται, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρήκες το «κελεπούρι»! Ο έρωτας με έναν Ζυγό όμως, δεν είναι ποτέ τόσο εύκολος όσο φαίνεται. Ένας Ζυγός  θα εκφράσει δειλία  όταν  θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τα συναισθήματά του ή να πάρει μία σοβαρή απόφαση για το μέλλον της σχέσης του. Επιπλέον, όσο αφοσιωμένος και να φαίνεται, η τάση του προς την απιστία, είναι έντονη. Συχνά εμπλέκεται σε συναισθηματικά διλήμματα και δεν μπορεί να διαλέξει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει. Ανήκει λοιπόν στα ζώδια που εύκολα μπορεί να συνδυάσει δύο ερωτικές σχέσεις παράλληλα και κανείς να μην το πάρει χαμπάρι!

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Σκορπιός

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Παθιασμένος, σεξουαλικός, σταθερός, εκδικητικός, ζηλιάρης, καχύποπτος!

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που διακρίνεται και ξεχωρίζει από το πάθος, τον ερωτισμό του και το φλογερό, εκρηκτικό ταμπεραμέντο του. Ως γνήσιο ζώδιο του Νερού, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά του, δεν του λείπουν όμως και οι ευαισθησίες – όσο και αν προσπαθεί να τις κρύψει-! Με κυβερνήτη του τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που λειτουργεί απόλυτα, δυναμικά, παθιασμένα, καχύποπτα αλλά και ασυγκράτητα στον έρωτα. Ερωτεύεται με όλη τη δύναμη της ψυχής του, όμως πολύ δύσκολα μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Ο Σκορπιός λειτουργεί κυριαρχικά, ελεγκτικά, και άκρως εξουσιαστικά στον έρωτα και πιο συγκεκριμένα προς το σύντροφό του. Θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και ναι, η αλήθεια είναι ότι ζηλεύει σε ακραίο βαθμό. Μαζί του λοιπόν ενώ θα απολαύσεις τον έρωτα, την αφοσίωση, τη σεξουαλικότητα  και την ένταση, σίγουρα θα νιώσεις κάποιες στιγμές ότι ασφυκτιάς. Ο Σκορπιός δίνει τις εντολές του, οι οποίες πρέπει να τηρούνται πιστά. Θέλει να τα γνωρίζει όλα, για το λόγο αυτό και κατασκοπεύει μόνιμα τις κινήσεις του συντρόφου του! Όσο και να σε έχει ερωτευτεί, ακόμα και αν σε έχει αγαπήσει με όλη τη δύναμη της ψυχής του, δεν θα διστάσει να σε εκδικηθεί και να σε τιμωρήσει, αν τον αδικήσεις.

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Τοξότης

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Ευχάριστος, διασκεδαστικός, περιπετειώδης, τολμηρός, επιπόλαιος, ανεύθυνος.

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που στον έρωτα επιζητά την εμπειρία, τη διασκέδαση και την ανεμελιά. Είναι ζώδιο της Φωτιάς, γεγονός που τον κάνει πολύ γρήγορα να φλέγεται από ερωτικό πόθο και να επιζητά τη δράση αλλά και την περιπέτεια από την αισθηματική του ζωή. Με κυβερνήτη του τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, ο Τοξότης δεν μαζεύεται  και δεν αφοσιώνεται πλήρως σε μία σχέση. Αναζητά πάντα κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχει! Στον έρωτα είναι ευχάριστος, διασκεδαστικός, κατακτητικός. Βάζει ερωτικό στόχο και τολμά να κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει, έστω και αν χρειαστεί να πάρει τα ρίσκα του! Όταν όμως κατακτήσει αυτό που θέλει πολύ, τότε το ενδιαφέρον του αρχίζει σταδιακά να περιορίζεται. Συχνά μετανιώνει για τις επιλογές του, ή για τις αποφάσεις που παίρνει στον έρωτα, όμως δεν πτοείται, είναι μόνιμα κυνηγός και δεν χάνει ποτέ το κέφι και την αισιοδοξία του! Οι απόψεις του στον έρωτα είναι φιλελεύθερες και αυτό που μετρά για τον Τοξότη, είναι η εμπειρία. Η επιπολαιότητα, η βιασύνη αλλά πολλές φορές και η ανευθυνότητα είναι τα μελανά σημεία της ερωτικής του συμπεριφοράς, τα οποία όμως δεν μπορεί να τα περιορίσει! Δεν δεσμεύεται εύκολα και για να αφοσιωθεί σε μία σχέση θα πρέπει πρώτα να έχει γευτεί και χορτάσει πολλές εμπειρίες!

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Αιγόκερως

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: Κατακτητικός, αποφασιστικός, πιστός, σκληρός, ψυχρός και συμφεροντολόγος!

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που ακόμα και στον έρωτα βάζει στόχους και «δουλεύει» με υπομονή και καρτερικότητα μέχρι να τους κατακτήσει. Είναι ζώδιο της Γης, γεγονός που σημαίνει ότι θέλει γερές και σταθερές βάσεις στην ερωτική του ζωή. Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης πλανήτης του, τον καθοδηγεί να λειτουργεί στα ερωτικά του βάση λογικής, βάζοντας όρια και τιθασεύοντας τον ενθουσιασμό του! Ένας Αιγόκερως δεν αφήνεται εύκολα συναισθηματικά και για να το κάνει, θα πρέπει να πληρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Αναζητά έναν ερωτικό σύντροφο που θα έχει καλή κοινωνική θέση, γιατί όχι και μία καλή οικονομική κατάσταση ή ένα «δυνατό» επάγγελμα! Το καλό κοινωνικό «φαίνεσθε» του ερωτικού συντρόφου είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει ένας Αιγόκερως μία σχέση, γιατί είναι βασικό για τον ίδιο να υπάρχουν προοπτικές. Όταν είναι ερωτευμένος, τότε λειτουργεί απόλυτα πιστά και αφοσιωμένα, είναι αρκετά ερωτικός και φροντίζει για την ποιότητα της σχέσης του. Ένας άνθρωπος όμως που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα βάλει πάντα την λογική μπροστά, θα συγκρατήσει τις ευαισθησίες και τα συναισθήματά του και θα κάνει μόνο αυτό που πρέπει έστω και αν φανεί σκληρός ή και απόλυτος!

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Υδροχόος

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: απρόβλεπτος, φιλικός, ευχάριστος, ανατρεπτικός, προοδευτικός, εκρηκτικός.

Ο Υδροχόος ερωτεύεται ξαφνικά, κεραυνοβόλα όταν δεν το περιμένει κανείς, αλλά ούτε και αυτός ο ίδιος. Οι ερωτικές του επιλογές είναι περίεργες και τον εξιτάρει να σχετίζεται με ανθρώπους που είναι αρκετά διαφορετικοί από τον ίδιο. Ανήκει στα ζώδια του Αέρα, γεγονός που τον κάνει να μπορεί να ανοίγεται αλλά και να ξεπερνά πιο εύκολα και γρήγορα τις ερωτικές καταστάσεις. Με κυβερνήτη του τον Ουρανό, τον πλανήτη της αλλαγής και της επανάστασης, ο Υδροχόος λειτουργεί πάντα εκρηκτικά αλλά και ασυμβίβαστα στα ερωτικά του! Βασική προϋπόθεση για να κάνει μία σταθερή σχέση ένας Υδροχόος, είναι το ταίρι του να είναι παράλληλα και το φιλαράκι του! Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ζώδιο μπερδεύει πολλές φορές τον έρωτα με τη φιλία, αλλά και τη φιλία με τον έρωτα. Οι προοδευτικές του ιδέες δεν τον αφήνουν εύκολα να επιλέγει την σταθερή δέσμευση ή και το γάμο! Θέλει να νιώθει ελεύθερα και προπάντων ανεξάρτητα! Ο Υδροχόος δεν διστάζει να ανατρέψει τα πάντα για έναν έρωτα, ή ακόμα και να εξαφανιστεί την στιγμή που δεν το περιμένεις, εφόσον έχεις πάψει να τον καλύπτεις! Ωστόσο όταν αγαπά, εκτιμά και φροντίζει πάντα να διατηρεί επαφή και παρουσία στη ζωή του ανθρώπου που πέρασε από τη ζωή του, έστω και αν δεν είναι πλέον μαζί του!

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Ιχθύς

Ερωτικά Χαρακτηριστικά: οραματιστής, συναισθηματικός, ρομαντικός, άπιστος, αναβλητικός, μπερδεμένος!

Ο έρωτας για τον Ιχθύ είναι το απόλυτο ρομάντζο, ένα όμορφο παραμύθι στο οποίο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκφράζοντας κάθε ώρα και στιγμή τα συναισθήματά του! Ανήκει στα ζώδια του Νερού, για το λόγο αυτό το συναίσθημα γίνεται πάντα ο οδηγός του. Με κυβερνήτη πλανήτη του τον Ποσειδώνα, ο Ιχθύς είναι ο ερωτικός σύντροφος που έχει φαντασία, κάνει πολλά ερωτικά σχέδια στο μυαλό του, αλλά δεν παύει συχνά να χάνεται στην ουτοπία, στην ονειροπόληση και να μην κάνει πράξη αυτά που ο ίδιος θέλει! Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο της προσφοράς αλλά και της θυσίας. Αυτά τα δύο βασικά χαρακτηριστικά τον κάνουν συχνά να προσκολλάται σε μία σχέση που στην πραγματικότητα μπορεί να μην του αξίζει ή να μην τον καλύπτει. Δύσκολα μένει μόνος του, επιζητά μόνιμα τη ζεστασιά της συντροφικότητας και έχει την τάση να εξιδανικεύει, τόσο το ταίρι του όσο και τα δικά του συναισθήματα! Κοντά του θα νιώσεις ότι βρήκες τον τέλειο, ιδανικό σύντροφο που είναι μόνιμα δίπλα σου να σου εκφράζει με λόγια και με πράξεις αυτό που αισθάνεται για σένα. Κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου όμως, ότι ο Ιχθύς είναι άστατος, άπιαστος και πλανεύει! Η ροπή του προς την απιστία, τον εμπλέκει συχνά σε διπλές ερωτικές καταστάσεις  και ο Ιχθύς καταφέρνει να είναι υπεράνω πάση υποψίας!

Διαβάστε επίσης:

5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

Τελευταία ενημέρωση: