Τα ζώδια και η διακόσμηση του προσωπικού τους χώρου!

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,6 (88 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Ο χαρακτήρας μας φαίνεται και από τον τρόπο που διακοσμούμε το σπίτι μας, καθώς κι αυτό αντιπροσωπεύει την εικόνα του εαυτού μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία το πώς είναι ο προσωπικός μας χώρος, αφού σκιαγραφεί τον εσωτερικό μας κόσμο. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πήγαινε μια επίσκεψη στο σπίτι του και πάρε μια γεύση από τον προσωπικός του χώρο. Να ξέρεις ότι η λεπτομέρεια κάνει την διάφορα, για αυτό να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα, για να "φωτογραφίσεις" κάθε γωνία του σπιτιού του! Και βέβαια, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως, η αστρολογία σε ενημερώνει για το τι να περιμένεις, ανάλογα με το ζώδιο του ατόμου που επισκέπτεσαι!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπου του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι σε περιμένει στην οικεία του!

Κριός

Ο Κριός δεν ασχολείται και τόσο με την αισθητική του σπιτιού του, γιατί δεν είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να κλείνεται μέσα, απολαμβάνοντας τη σπιτική ζωή. Προτιμά τις εξόδους και τη διασκέδαση, άρα δεν έχει χρόνο να ασχολείται με κάτι άλλο. Από την άλλη όμως, θέλει να βρίσκει τα πράγματά του εκεί που ο ίδιος τα έχει βάλει. Στο σπίτι του θα έχει αρκετή άνεση, γιατί δεν το φορτώνει με περιττά έπιπλα, ενώ το χρώμα που προτιμά στη διακόσμηση είναι το κόκκινο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος ασχολείται πολύ με το σπίτι του, αφού είναι από τα ζώδια εκείνα που θα χαρακτηρίζαμε σπιτόγατους. Του αρέσει να περνάει αρκετές ώρες στο σπίτι του και το διακοσμεί με πολύ καλό γούστο. Στον ιδιωτικό του χώρο θα βρεις μεγάλη τάξη και καθαριότητα, ενώ στα μπαλκόνια του θα θαυμάσεις κάθε λογής λουλούδια να διακοσμούν τους εξωτερικούς χώρους. Λατρεύει πολύ τα φυτά και γενικά τη φύση. Τα χρώματα που θα συναντήσεις στους χώρους του είναι το πράσινο, το λευκό και το γαλάζιο σε όλες του τις αποχρώσεις. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο είναι γενικά πολύ φιλόξενο και πάντα στο σπίτι του όλο και κάποιον θα συναντήσεις να του κάνει παρέα. Οπότε, μην παραξενευτείς αν έχεις κανονίσει μαζί του ένα “ιδιαίτερο” ραντεβού, αλλά φτάνοντας στο σπίτι του να βρεις και ένα κολλητό του, να βλέπει μια ταινία στην τηλεόραση. Πίστεψε με όμως, δε θα σας ενοχλήσει καθόλου. Ο αγαπημένος χώρος στο σπίτι του, είναι η βιβλιοθήκη, που φυσικά είναι τεράστια και γεμάτη βιβλία. Μπορεί να μην ασχολείται τόσο πολύ με την αισθητική του υπόλοιπου σπιτιού, αλλά στον τομέα αυτό, τα δίνει όλα. Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν είναι το πορτοκαλί, το γαλάζιο και το έντονο κόκκινο της φωτιάς. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ο μεγάλος σπιτόγατος του ζωδιακού κύκλου και απολαμβάνει το σπίτι του κάθε ώρα της μέρας και της νύχτας. Όταν θα πας στο χώρο του, θα συναντήσεις άπειρες φωτογραφίες σε όμορφες κορνίζες που απεικονίζουν κάθε στιγμή της ζωής του, να κοσμούν σε κάθε σημείο του σπιτιού του. Ο χώρος θα έχει οικογενειακή ατμόσφαιρα και θα είναι πολύ ζεστός, αλλά και καθαρός. Επίσης θα έχει στα τραπεζάκια του αρκετά ενθύμια και δώρα, που του χάρισαν οι δικοί του άνθρωποι. Τα χρώματα που ταιριάζουν με το δικό του στυλ είναι ίσως ένα μπλε αχνό, ένα όχι πολύ έντονο κόκκινο χρώμα και το πράσινο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Σε καμμιά περίπτωση στο σπίτι ενός Λέοντα δεν θα δεις κάτι μέτριο, φτηνό ή αντιαισθητικό. Φροντίζει το χώρο του με μεγάλο μεράκι και λεπτομέρεια και θέλει να το κάνει να μοιάζει σαν ένα παλάτι, που μέσα αυτός θα ζει σαν βασιλιάς. Ακόμα και αν η τσέπη του δεν τον βοηθά να γεμίζει το σπίτι του με ακριβά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, εκείνος θα καταφέρει να το φτιάξει με τέτοιο τρόπο, που θα φαντάζει μεγαλοπρεπές. Είναι πολύ φιλόξενο ζώδιο και σίγουρα θα φύγεις ικανοποιημένος από τη φιλοξενία του. Του αρέσουν γενικά τα φωτεινά χρώματα, το κόκκινο, το δυνατό πράσινο και το πολύ έντονο κίτρινο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Όταν μπαίνεις στο σπίτι ενός Παρθένου, αυτό που θα σου κάνει εντύπωση θα είναι η καθαριότητα που επικρατεί, η μυρωδιά της χλωρίνης και φυσικά η τάξη. Ο χώρος του είναι διακοσμημένος σε μοντέρνα γραμμή, καθόλου φορτωμένος και πολύ άνετος. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το καφέ, το μπλε, το μαύρο και ό,τι σκούρο υπάρχει γενικά. Δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις ανοιχτές αποχρώσεις. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά πολύ την Τέχνη και την κομψότητα, οπότε δε θα μπορούσε από τον ιδιωτικό του χώρο να απουσιάζει η υψηλή αισθητική. Μην εκπλαγείς αν δεις πανάκριβους πίνακες στους τοίχους (όχι, δεν είναι ψεύτικοι), ούτε αν η διακόσμηση είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Λατρεύει την καλαισθησία. Ακόμα και τα πιάτα του θα είναι σεταρισμένα άψογα. Χρώματα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του είναι το βαθύ κόκκινο, το μπλε, το μαύρο και το ανοιχτό κίτρινο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Μπορεί στο σπίτι ενός Σκορπιού να επικρατεί η λιτότητα, αλλά η διακόσμηση δεν περνάει απαρατήρητη. Επικρατεί ένα μυστήριο στους χώρους του, δεν του αρέσει ο έντονος φωτισμός και αυτό δημιουργεί μια αισθησιακή ατμόσφαιρα. Δε θα λέγαμε ότι ασχολείται και πολύ με τη διακόσμηση του σπιτιού του, προτιμά να έχει λίγα πράγματα και καλά. Στο μυστικοπαθές αυτό ζώδιο ταιριάζει το κόκκινο, σε όλες του τις αποχρώσεις. Το βελούδο εκφράζει την ψυχοσύνθεση του Σκορπιού. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Το σπίτι ενός Τοξότη είναι γεμάτο με αγαπημένα του αντικείμενα, δωράκια, αλλά και αναμνηστικά από τα ταξίδια του, ενώ γενικά επικρατούν διάφορες κουλτούρες και εξωτικοί πολιτισμοί. Παρόλα αυτά θα συναντήσεις ένα μοντέρνο χώρο, με όμορφη αισθητική και όχι κακόγουστο. Το σπίτι του είναι πολύ καθαρό, αλλά στις ντουλάπες του επικρατεί το χάος. Ο ίδιος μόνο γνωρίζει το λόγο. Του ταιριάζουν τα χαρούμενα χρώματα. Κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μπλε και όλα στις έντονες αποχρώσεις τους. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως ασχολείται αρκετά με το σπίτι του και του αρέσει να επικρατεί σε αυτό η καλή αισθητική, αλλά και η τάξη. Λατρεύει ό,τι είναι φτιαγμένο από ξύλο και αυτό φαίνεται στα έπιπλα που επιλέγει. Σίγουρα το κρεβάτι του θα είναι τεράστιο, γιατί θέλει να νιώθει άνεση πάνω σε αυτό. Οι χώροι του είναι αρκετά λειτουργικοί και επικρατεί σε αυτούς μια οικειότητα και μια ζεστασιά. Τα χρώματα που επιλέγει είναι τα γήινα, αλλά και το κόκκινο και το γκρι. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ασχολείται πολύ με το σπίτι του, που διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο του γούστο. Προτιμά την μοντέρνα διακόσμηση, αλλά δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να το διακοσμήσει και σε μια πιο κλασική γραμμή. Κάνει πολλές ανακαινίσεις και δεν μπορεί ποτέ να κρατήσει την ίδια διακόσμηση για αρκετό καιρό. Αυτό τον ανανεώνει πιο πολύ. Το σπίτι του έχει στυλ και φαντασία. Φυσικά, το μπλε σε όλες τις αποχρώσεις του είναι το χρώμα που του ταιριάζει πολύ. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Το ευαίσθητο ψαράκι κρατάει πάντα όλα τα αντικείμενα που του φέρνουν στο νου όμορφες αναμνήσεις. Του αρέσει στο σπίτι του να έχει επιβλητικά έπιπλα και να είναι αρκετά άνετο. Ο χώρος του είναι αρκετά φωτεινός. Επίσης, είναι ιδιαίτερα φιλόξενο ζώδιο και θα κάνει τα πάντα για να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του. Τα δικά του χρώματα είναι το άσπρο, το πράσινο και το τυρκουάζ. Ίσως και ένα βιολετί να είναι καλή επιλογή για τη διακόσμησή του. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα 12 ζώδια και οι παραξενιές τους!

★ Τα 12 ζώδια και το πρωινό ξύπνημα.

Τα δυνατά σημεία και ατού των 12 ζωδίων

Τελευταία ενημέρωση:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)