Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 13 ως 19/6/2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 13 ως 19 Ιουνίου 2022.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: 9 ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή φέρνει αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι μια εβδομάδα που μας φέρνει τύχη και εύνοια, μας χαρίζει αφθονία και μπορούμε αν πάμε με αργά και στέρεα βήματα να επιτύχουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας. Συμπεριφερόμαστε με τακτ και διπλωματία, και αυτά είναι τα προσόντα τα οποία θα μας αποφέρουν καρπούς στον τομέα που θέλουμε. Νιώθουμε την σιγουριά που μας έλειπε τόσο καιρό και αυτή είναι μια εβδομάδα που μπορούμε να στηριχθούμε στα δικά μας χέρια.

Η κάρτα συμβουλή για την εβδομάδα αυτή είναι η "6 ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ", μας συμβουλεύει να προσφέρουμε για να πάρουμε. Φροντίζουμε τους άλλους ή και το αντίστροφο, υπάρχει ένα αμοιβαίο δούναι και λαβείν. Θα πρέπει να διακρίνουμε πότε είναι καλά να δώσουμε και να προσφέρουμε αισθήματα ή και ότι άλλο χρειαστεί σε κάποιο αγαπημένο μας άτομο.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
Αισθηματική Ταρώ