Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2023, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2,2 (365 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2023 στο video του.Τα ζώδια τον Μάρτιο του 2023, είναι ένας μήνας στον οποίο θα έρθουν πολύ σημαντικές αλλαγές και αυτές θα έχουν τριετή χρονική διάρκεια. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες γιατί κλείνουν και ανοίγουν κεφάλαια ζωής και επίσης θα δούμε τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα, θα έρθει στην επιφάνεια όλη η αλήθεια και το ψέμα, όλο το παρασκήνιο. Από αυτόν τον μήνα σταματάει η έντονη πολιτική πίεση. και θα ασκηθεί πίεση σε θέματα εκκλησιών και υγείας.

Ένα άλλο θέμα που θα προκύψει είναι τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα τα όποια ναι μεν μπορεί να βοηθήσουν στην πρόοδο αλλά μπορούν ταυτόχρονα να υπάρχει και ο έλεγχος των ανθρώπων, αυτό μπορεί να δημιουργήσει εξεγέρσεις κάποιων ομάδων ανθρώπων. Πιο συγκεκριμένα τον μήνα αυτό έχουμε από την αρχή του μήνα έως και 25 Μαρτίου περίπου πρακτικά ζητήματα να αντιμετωπίσουμε αλλά και ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Οι ευκαιρίες θα είναι οικονομικής φύσεως αλλά με αναπάντεχο και ξαφνικό τρόπο, θα δημιουργηθεί κάποιος εκνευρισμός και θέλει προσοχή αυτό γιατί μπορεί να έχει επίπτωση στην συμπεριφορά μας ή στην οδική μας συμπεριφορά.

Επίσης θα υπάρχει μια προδιάθεση για εξαπατήσεις και ένα παρασκήνιο αλλά και με μια μορφή κουτσομπολιού. Επίσης από 20 Μαρτίου και μετά θα μπούμε σε μια σημαντική φάση ανανέωσης, θα υπάρξουν αλλαγές στην επικοινωνία μας, θα υπάρξουν μετακινήσεις είτε με την μορφή ταξιδιού είτε ιδεολογικές. Από τις 25 και μετά θα αισθανθούμε ότι έχουμε αμεσότητα είτε στο λόγο μας είτε στις ιδέες μας, για διεκδίκηση και αυτή την εσωτερική ένταση που θα έχουμε δεν θα την πολυσκεφτούμε και θα την υπερ αναλύουμε αλλά θα γίνουμε πιο πρακτικοί.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Μαρτίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου εδώ:

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: