Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 27/3 ως 2/4/2023, από την Αλεξάνδρα.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,8 (4 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Η Αλεξάνδρα μελετά κάθε εβδομάδα τις αστρολογικές όψεις για όλα τα ζώδια. Μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για την εβδομάδα 27 Μαρτίου ως 2 Απριλίου 2023. Η Αλεξάνδρα είναι η αστρολόγος που ψάχνεις, προκειμένου να έχεις μια απόλυτα εξαιρετική πρόβλεψη, μια αστρολόγος που θα προσεγγίσει κάθε πτυχή των αστρολογικών γεγονότων και θα σου παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να σχεδιάσεις την καθημερινότητα σου.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Πρόκειται για μια εβδομάδα αρκετά τυχερή και ευνοϊκή και οι όψεις που σχηματίζονται μας φέρνουν πολλές ανάσες να ξεκινήσουμε με την Δευτέρα - Τρίτη που ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον τυχερό Δία, είναι μια όψη που μπορεί να μας βοηθήσει αν θέλουμε με το να προωθήσουμε είτε την δουλειά μας είτε τον εαυτό μας. Τις δυο πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι αρκετά καλές για να μιλήσουμε στη σχέση μας ή σε έναν άνθρωπο που πριν δεν ήταν και τόσο εύκολο, το διάστημα αυτό θα έχουμε και πολλές ιδέες ή θα έχουμε επαφές και συμφωνίες. Ευνοϊκότερη η όψη αυτή είναι για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Από τις 30 Μαρτίου και μετά ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Κρόνο, είναι μια όψη που μας λέει πως η αντοχή, η διαίσθηση και το ένστικτο μας, μπορούν να μας οδηγήσουν σε κάτι πολύ καλό ειδικά στα επαγγελματικά μας. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό μας κάνει να εκπλαγούμε, με μια αναπάντεχη έκπληξη όπως για παράδειγμα να γνωρίσουμε ένα πρόσωπο με ξαφνικό τρόπο.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: