Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Σεπτέμβριος 2023.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (342 votes)
Από τον Μάνο Μηκίδη

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Ιούλιος. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Σεπτέμβριος δονείται από τον αριθμό 7 μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Σεπτέμβριος δονείται από τον αριθμό 7, σηματοδοτεί έναν μήνα κάπως πιο μοναχικό, πιο εσωστρεφές, κλεινόμαστε στον εαυτό μας, σαν να νιώθουμε ότι πρέπει να αναδιοργανωθούμε αλλά να το κάνουμε μόνοι μας. Άρα τον μήνα αυτό, έχουμε την τάση της απομόνωσης, είναι ένα κλειστό διάστημα, επίσης σαν αριθμός το 7 δηλώνει και τα μυστικά. Θα μπορούσε λοιπόν τον μήνα αυτό να ετοιμάζουμε κάτι και να θέλουμε να μείνει κρυφό, να σχεδιάζουμε μια αλλαγή και να μην θέλουμε να την μοιραστούμε με άλλα άτομα μέχρι να είμαστε σίγουροι πριν προβούμε σε ανακοινώσεις. Επίσης θα μπορούσε να σημαίνει ότι και κάτι θα αποκαλυφθεί, κάτι που δεν θέλαμε να φανερωθεί να έρθει στην επιφάνεια.

Είναι ένας μήνας περισυλλογής αλλά και σχεδιασμού νέων πραγμάτων. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας αλλά ίσως να μην ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό που θα μας άλλαζε τη ζωή προς το καλύτερο. Ο μήνας αυτός ενδείκνυται λοιπόν να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις για το μέλλον μας και να σχεδιάσουμε καλύτερα τα πράγματα.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

Τελευταία ενημέρωση: