Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 25/9 ως 1/10/2023, από την Αλεξάνδρα.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,8 (4 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Η Αλεξάνδρα μελετά κάθε εβδομάδα τις αστρολογικές όψεις για όλα τα ζώδια. Μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για την εβδομάδα 25 Σεπτεμβρίου ως 1 Οκτωβρίου 2023. Η Αλεξάνδρα είναι η αστρολόγος που ψάχνεις, προκειμένου να έχεις μια απόλυτα εξαιρετική πρόβλεψη, μια αστρολόγος που θα προσεγγίσει κάθε πτυχή των αστρολογικών γεγονότων και θα σου παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να σχεδιάσεις την καθημερινότητα σου.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Την εβδομάδα αυτή κυριαρχεί η Πανσέληνος και μας επηρεάζει όλη την εβδομάδα αυτή. Αλλά ας ξεκινήσουμε από την Δευτέρα που ξεκινά ευχάριστα μιας και έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία. Εκεί αισθανόμαστε χαρά και αισιοδοξία, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά πράγματα και να προχωρήσουμε υποθέσεις μας. 27 Σεπτεμβρίου θα έχουμε επίσης μια θετική όψη που μας γεμίζει με ένταση και έντονη διάθεση για φλερτ και διεκδίκηση.

29 Σεπτέμβρη θα έχουμε όπως είπαμε την Πανσέληνο στον μαχητικό και παρορμητικό Κριό αλλά έχουμε και την Αφροδίτη να δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και να κάνει την Πανσέληνο αυτή πιο έντονη. Θέλει λίγο προσοχή το Φεγγάρι αυτό γιατί μπορεί να φέρει έναν ξαφνικό χωρισμό ή στην καλή εκδοχή του μια πολύ ξαφνική γνωριμία. Ενώ 30 Σεπτέμβρη θα έχουμε μια ευχάριστη όψη που θα μας φέρει ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: