Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,1 (35 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου στο video του, ότι είναι ένας μήνας μεγάλων αλλαγών για το προσωπικό μας συμφέρον και την προσωπική μας ευτυχία και επιτυχία.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Οκτωβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα θα έχουμε πολύ μεγάλη τύχη αλλά και σημαντικές ευκαιρίες που μέχρι τώρα δειλιάζαμε να διεκδικήσουμε αυτό το κάτι παραπάνω. Χτυπάμε πόρτες, διεκδικούμε μέσα από τον λόγο μας αυτό το κάτι παραπάνω, στρεφόμαστε σε άλλους τομείς σε θέματα που έχουν να μας αποφέρουν κάτι και γενικότερα μπορεί να μας οδηγήσουν στην αληθινή ευτυχία και σε μια πιο άνετη καθημερινότητα.

Θα έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, ανεβασμένη διάθεση και θα απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις μέχρι τώρα. Θα διώξει με κάποιο τρόπο την ψυχολογική μαυρίλα, θα αισθανθούμε ότι τώρα μπορούμε να σταθούμε με αισιοδοξία.

Προσοχή το διάστημα της Πανσελήνου στον Κριό στο ξεκίνημα του μήνα διότι θα είμαστε παρορμητικοί και δεν θα λειτουργούμε τόσο με τη λογική.

Ενώ από τις 10 του μήνα και έπειτα ο Δίας εγκαταλείπει τον Ζυγό και περνά στον Σκορπιό. Πάει εκεί να δώσει ευκαιρίες, να προσδώσει δυναμισμό σε πολλά ζώδια και να φέρει μια πιο παθιασμένη διάθεση. Έχουμε αυτό το διάστημα την ανάγκη για δυναμισμό και αλλαγή σε πολλούς τομείς, θα μπορούσε το μήνα αυτό να βρούμε μια πολύ καλή δουλειά ή να έχουμε την ευκαιρία να αυξήσουμε τα κέρδη μας.

Στα μέσα του μήνα η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και μας δίνει ώθηση να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και την γενικότερα την εικόνα μας, να αποκτήσουμε μια νέα σχέση που θα στηρίζετε στην αμοιβαιότητα. Ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και μας κάνει κάπως μυστικοπαθής και εσωστρεφής αλλά με την καλή έννοια είναι σαν να σκαρώνουμε κάτι πολύ καλό.

Έχουμε επίσης και τη δυναμική Νέα Σελήνη στο Ζυγό που μπορεί να υποσχεθεί έναν νέο έρωτα ή μια δυναμική αλλαγή και μεταμόρφωση στην καθημερινότητα μας. Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό στις 22 και αφήνουμε λίγο τα πάθη να κοιτάξουμε την αγάπη και τη συντροφικότητα., έχουμε ανάγκη από αρμονία σε κάθε μας σχέση.

 

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Οκτώβριος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Οκτώβριο 2017

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου εδώ:

loading...
Τελευταία ενημέρωση: