Άρης στον Κριό από 28/6/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (32 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Δύναμη, τόλμη και πάθος για ζωή σάς χαρίζει από τις 28 Ιουνίου 2020 ως 7 Ιανουαρίου 2021 ο Άρης στο δυναμικό και φλογερό ζώδιο τον Κριό. Παίρνετε την πρωτοβουλία να αγωνιστείτε για τα μεγάλα όνειρά σας, να δραστηριοποιηθείτε για τους στόχους σας. Υποκινείστε από το πάθος, το ρίσκο και τον ενθουσιασμό για να φτάσετε στον τελικό στόχο σας. Δε φοβάστε τον ανταγωνισμό, αντίθετα ο αγώνας για τη νίκη σάς εξιτάρει. Θα πρέπει όμως να προσέξετε τη βιασύνη και την παρορμητικότητά σας καθώς μπορεί να δημιουργήσετε συγκρούσεις με τους γύρω σας, αλλά και να βάλετε σε κίνδυνο την υλοποίηση των στόχων σας.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Κριό στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας τονίζει τη δύναμη και το πάθος σας, τον εγωισμό και τη βιασύνη σας, πράγμα το οποίο μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις σας. Θέλετε να κάνετε το δικό σας, αρνείστε το συμβιβασμό και οι παρορμήσεις σας δε σας αφήνουν να δείτε το βάθος της κάθε κατάστασης. Από τη θετική πλευρά, παίρνετε την πρωτοβουλία να κινηθείτε για να έχετε τα καλύτερα στη ζωή σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε τα έντονα συναισθήματά σας και τι κρύβεται στα άδυτα της ψυχής των άλλων, καθώς ο Άρης κινείται στο θολό δωδέκατο οίκο σας. Καταλαμβάνεστε από εσωτερικές συγκρούσεις και νευρική υπερένταση, έτσι έχετε τώρα περισσότερο ανάγκη την ξεκούραση και λιγότερες υποχρεώσεις. Ενεργοποιείται έντονα το υποσυνείδητό σας, έτσι μπορεί να έχετε συμβολικά όνειρα ή ακόμα και αϋπνία. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε ο ηγέτης, αυτός που παρακινεί τους άλλους στο πλαίσιο μιας ομάδας, καθώς ο Άρης κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της κοινωνικής δραστηριότητας. Ίσως ξεκινήσετε μια συλλογική προσπάθεια ή απλά παροτρύνετε τους φίλους σας για διασκέδαση και συγκεντρώσεις. Επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και ίσως κάνετε νέες παραγωγικές επαγγελματικές συναντήσεις. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα σάς χρίζει ηγέτη στον τομέα σας, καθώς ο Άρης κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, δίνοντάς σας τα κίνητρα να πάτε μπροστά, να αγωνιστείτε για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Όμως, προσέξτε τη βιασύνη σας και τις ισχυρές παρορμήσεις σας, προκειμένου να έχετε τον πρώτο λόγο στη δουλειά σας, θα χάσετε από κοντά σας τους αξιόπιστους συμμάχους σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Αναζητάτε την περιπλάνηση και την περιπέτεια, να φύγετε μακριά από την καθημερινότητα προκειμένου να ανανεωθείτε, χάρη στον Άρη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των μακρινών ταξιδιών. Γίνεστε περισσότερο ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι, αναπτερώνονται οι ελπίδες σας για ένα καλύτερο μέλλον, επαναξιολογείτε τη φιλοσοφία της ζωής σας και τις πεποιθήσεις σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγωνίζεστε να βάλετε σε τάξη τα κοινά οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία, καθώς ο Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών. Προσέξτε τις βιαστικές, ακόμα και επικίνδυνες, οικονομικές αποφάσεις και τα απροσδόκητα έξοδα, τα οποία θα μειώσουν τις αποταμιεύσεις σας. Αν σας παρουσιαστεί μια δελεαστική οικονομική επένδυση, βαδίστε με προσοχή και μην προχωρήσετε αν δεν λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας σπρώχνει σε παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις στη σχέση σας ή/και τις συνεργασίες σας, καθώς εγείρονται η αμφισβήτησή σας και η νευρικότητά σας. Αγωνίζεστε για τις δικές σας επιθυμίες και προσδοκίες, αλλά ο εγωισμός και η αλαζονεία σας μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και συγκρούσεις, πράγμα το οποίο θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγωνίζεστε με πάθος για να έχετε οργάνωση και αποτελεσματικότητα στη ζωή σας, καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της εργασίας. Ίσως καταπιαστείτε με μια δραστηριότητα ή υποχρεώσεις που σας κάνουν να νιώθετε άγχος και πίεση, λόγω της σύντομης λήξης των προθεσμιών. Μπορεί επίσης να δημιουργηθούν συγκρούσεις με τους εργαζομένους σας ή τους συναδέλφους σας, λόγω της επιβολής του εγωισμού σας και των απαιτήσεών σας. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε έμπνευση και πάθος, ζείτε για το φλερτ και την περιπέτεια, χάρη στον Άρη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους. Τολμάτε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, παίρνετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε τον αγαπημένο σας και να δημιουργήσετε μια άκρως ερωτική, παθιασμένη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Προσέξτε να μην προβάλετε την εγωιστική πλευρά της προσωπικότητάς σας και δημιουργήσετε δράμα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, το σπίτι σας ή η οικογένειά σας μπορεί να σας αγχώσουν ή ίσως συγκρουστείτε για ένα ζήτημα ακινήτων. Ίσως ένας συγγενής ή συγκάτοικος απαιτεί πολλά από εσάς ή η ζωή στο σπίτι σας δε σας δημιουργεί τον ενθουσιασμό που θέλετε. Αν εργάζεστε πολλές ώρες, μπορεί να παραμελήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη ενέργειά σας και το εφευρετικό μυαλό σας ενισχύονται, καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Ίσως κινηθείτε προς την έναρξη ενός νέου έργου ή ακόμη κάνετε ένα ταξίδι. Έχετε ένα ανάλαφρο πνεύμα στις συνομιλίες σας, είστε πολυάσχολοι, υπάρχει πολύ κίνηση γύρω σας. Προσέξτε μη χάσετε την ψυχραιμία σας για ένα όχι και τόσο σημαντικό ζήτημα, και συγκρουστείτε με τους άλλους. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Είστε κάπως αγχωμένοι και νευρικοί με τα οικονομικά σας, καθώς ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, δημιουργεί ξαφνικά έξοδα και λάθος οικονομικές κινήσεις. Ίσως ακόμα συνειδητοποιήσετε ότι η δουλειά σας δε σας προσφέρει τα χρήματα που αξίζετε ή παρασυρθείτε από την παρόρμηση να αγοράσετε πολυτελή αντικείμενα, τα οποία αργότερα θα διαπιστώσετε ότι σας είναι άχρηστα. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
\n