Ο Κριός 2023 - Ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ο Κριός το 2023 με τις πιο έγκυρες ετήσιες προβλέψεις, για να ξέρεις πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου.

Ο Κριός το 2023

Κριέ μου το 2023 θα είναι ένα έτος με πολλές ευκαιρίες για εσένα, ιδιαίτερα μέχρι και τα μέσα Μαΐου που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την  προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη. Αυτό θα κριθεί και σε ένα μεγάλο βαθμό από τις επιλογές που θα κάνεις, όμως φαίνεται πως ο Δίας με ένα μαγικό τρόπο θα σε οδηγεί σε αυτές που είναι κατάλληλες για εσένα, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου. Από τις 16/5 θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και φαίνεται πως θα επιβραβεύσει τις σωστές σου κινήσεις, τις επαγγελματικές συμφωνίες και το τρέξιμο του προηγούμενου διαστήματος και φαίνεται πως η επιβράβευση θα είναι οικονομική. 

Ο Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Υδροχόο μέχρι και τις αρχές Μαρτίου δίνοντας σε εσένα που έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου περισσότερα κίνητρα για να ξεκαθαρίσεις ποιες σχέσεις είναι φιλικές ποιες κοινωνικές και ποιες υπάρχουν «τιμής ένεκεν» χωρίς άλλο λόγο. 

Από τις 7/3 ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τα συναισθήματά σου, τις ανησυχίες αλλά και τις ανασφάλειες που υπάρχουν σε μία γωνιά του μυαλού σου και αυτό είναι κάτι που θα γίνει πιο έντονο, αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο 12ο ηλιακό σου σπίτι -μία θέση που δεν είναι πολύ εύκολη- καθώς θα ζητήσει από εσένα να κάνεις μία βουτιά στα άδυτα της ψυχής σου και να έρθεις αντιμέτωπος με οτιδήποτε υπάρχει εκεί, όπως για παράδειγμα κρυμμένα και ανομολόγητα συναισθήματα.

Ο Πλούτωνας ο οποίος βρίσκεται από το 2008 στον Αιγόκερω και κατά διαστήματα έφερνε μια extra ταλαιπωρία στον επαγγελματικό τομέα, από τις 23/3 έως και τις 10/6 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλάζοντας σε ένα μεγάλο βαθμό και την κατάσταση στα επαγγελματικά -καθώς θα πάρεις ανάσα- αλλά και στις φιλικές όπως και κοινωνικές σχέσεις. 

Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει σημείο επαφής με πρόσωπα που μέχρι στιγμής θεωρούσες πως έχεις πολλά πράγματα να συζητήσεις και να μοιραστείς, κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει σε ανακατατάξεις. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει πιο έντονο για εσένα που έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, καθώς θα νιώσεις επιτακτική ανάγκη για ουσιαστική σύνδεση με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι τις σκέψεις, τις ιδέες και το χρόνο σου και όχι για ανούσιες επαφές για κοινωνικούς λόγους.

Οι εκλείψεις του έτους θα  είναι μοιρασμένες σε δύο άξονες έναν το δικό σου (Κριού-Ζυγού) και του Ταύρου-Σκορπιού. Στις 20/4 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκλειψη του έτους (Ηλίου) στην 29η μοίρα και 50΄του ζωδίου σου. Το γεγονός πως θα συμβεί μία έκλειψη σε αυτό που ονομάζουμε στην αστρολογία σε «αναιρετική μοίρα», καταδεικνύει το κλείσιμο καταστάσεων για εσένα, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η ανάγκη να κάνεις μία νέα αρχή με ανθρώπους που έχεις επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή σου και να απομακρυνθείς από κοινωνικές, προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που δεν σε εκφράζουν, θα είναι έκδηλη κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης. 

Η επόμενη έκλειψη (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 5/5 στην 15η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει στο προσκήνιο όλα αυτά που θεωρείς σημαντικά είτε σε πρακτικό είτε σε οικονομικό επίπεδο και ενδεχομένως μαζί του να φέρει και κάποιες ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν να περάσεις στη δράση προκειμένου ναι διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Τότε είναι πιθανόν να δεις τα αποτελέσματα κάποιων κινήσεων που έκανες σε οικονομικό επίπεδο, όπως επενδύσεις και συμφωνίες, όμως να θυμάσαι πως είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποια απροσδόκητα γεγονότα. Καλό θα είναι την περίοδο γύρω από την έκλειψη να αποφύγεις μία νέα συμφωνία στην οποία θα διαπραγματεύονται οικονομικά ζητήματα. 

Η επόμενη έκλειψη (Ηλίου) θα γίνει στις 14/10 στην 21η μοίρα του Ζυγού και θα είναι και η τελευταία που θα γίνει στον άξονα σου για αυτό το έτος. Αυτή η έκλειψη είναι πιθανό να σε γυρίσει σε ζητήματα τα οποία είχαν απασχολήσει στα τέλη Απριλίου και αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ενδεχομένως σε περίπτωση που υπάρχουν  άλυτα ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες να κάνουν πιο έντονα την εμφάνιση τους και κατά συνέπεια επιτακτική την ανάγκη να τα διευθετήσεις.  Δώσε προσοχή στην επικοινωνία καθώς φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολη και οι παρεξηγήσεις όπως και οι παρανοήσεις ενδεχομένως να ρίξουν «λάδι στη φωτιά» στα ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Αυτή η έκλειψη καταδεικνύει το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σου, κάτι που δείχνει πως θα ανοίξει ένα νέο.

Τέλος η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 28/10 (μερική έκλειψη Σελήνης) στην 5η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επενδύσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια είτε πρακτική είτε οικονομική και συναισθηματική. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει συναισθηματική υπερχείλιση, όμως από την άλλη θα σε οδηγήσει κοντά σε ανθρώπους που μαζί τους νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. 

Το 2023 είναι μία χρονιά που θα έχει αρκετές ευκαιρίες για εσένα και καταδεικνύει πως οι επιλογές που θα κάνεις στους συνοδοιπόρους σου -είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο- θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις σε όλους τους τομείς στη ζωή σου.

Τα αισθηματικά του Κριού

Το γεγονός πως ο πλανήτης των ευκαιριών, της τύχης αλλά και της επέκτασης -Δίας- θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο έως και τα μέσα Μαΐου μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί για τα αισθηματικά σου! 

Έτσι λοιπόν το 2023 φαίνεται πως θα είναι μία χρονιά ευκαιριών για εσένα και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα υπάρξουν αρκετές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο εξάμηνο του έτους. Οι δύο από τις τέσσερις εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα σου (20/4 και 14/10) καταδεικνύουν πως θα υπάρξουν αλλαγές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση -κυρίως αν αυτή έχει παραμείνει στάσιμη για αρκετό χρονικό διάστημα- φαίνεται πως θα πάρεις αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη ή την οριστική διακοπή της. Άκουσε τα συναισθήματά σου και μην πάρεις κάποια παρορμητική απόφαση της οποίας τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν  λίγο αργότερα. 

Μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να ανανεώσεις αυτή τη σχέση και φαίνεται πως αν λειτουργήσεις προς αυτή την κατεύθυνση θα καταφέρεις να επιτύχεις το στόχο σου! Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου φαίνεται πως θα οδηγηθούν στο επόμενο βήμα σε μία σχέση κάποιοι άλλοι φαίνεται πως θα αναζητήσουν ένα νέο «λιμάνι», σε κάθε περίπτωση  αυτή η χρονιά θα φέρει εξελίξεις είτε είσαι δεσμευμένος είτε είσαι ελεύθερος. 

Μάλιστα με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο Λέοντα για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα (από τις 5/6 έως και τις 8/10) φαίνεται πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να ερωτευτείς! Κατά το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο (από τις 23/7 έως και 4/9) δεν αποκλείεται να γυρίσεις σε έναν έρωτα του παρελθόντος ή να αρχίσει να σε ψάχνει ένας έρωτας από τα παλιά! Αυτό που φαίνεται σε κάθε περίπτωση είναι πως όλο το καλοκαίρι μέχρι και το φθινόπωρο η προσωπική/ερωτική σου ζωή θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με πολλές ευκαιρίες για να σε βρουν τα βέλη του «φτερωτού Θεού»! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αισθηματικές ή ερωτικές περιπέτειες, προσπάθησε να μην ανοίξεις πολλά «μέτωπα» ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, κάτι που μπορεί να φέρει μπερδέματα αργότερα!

Τα επαγγελματικά του Κριού το 2023

Η καριέρα σου, η επαγγελματική εξέλιξη αλλά και η κοινωνική αναγνώριση μέσα από τη δουλειά και τα επιτεύγματα σου, θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.  Ο Δίας από το ζώδιό σου μέχρι και το Μάϊο θα ενισχύει τη δημιουργική σου διάθεση, η οποία θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο παραγωγικός στη δουλειά.  Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και μία πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας πάρα πολύ συμφέρουσα ή να σε οδηγήσει σε μία νέα θέση ή μία προαγωγή. 

Να θυμάσαι πως οι κινήσεις που θα κάνεις είναι αυτές που θα φέρουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα και μέχρι και τα μέσα Μαΐου ενδείκνυται να τρέξεις περισσότερο για ζητήματα της δουλειάς, καθώς το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα πρόσφορο, παραγωγικό και τυχερό. 

Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου μετά τα μέσα Μαΐου θα επιβραβεύσει κάθε σωστή κίνηση, κάθε ώρα που πέρασες παραπάνω στη δουλειά όπως και κάθε συμφωνία που έκανες προς τη σωστή κατεύθυνση και φαίνεται πως αυτή η επιβράβευση θα φανεί και στο ταμείο σου. Αν θεωρείς πως βρίσκεσαι σε μία δουλειά που δεν σου ταιριάζει ή δεν σε αφήνει να δείξεις τις ικανότητές σου ή βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον το οποίο δεν σου είναι τόσο ευχάριστο λόγω εντάσεων και διαφωνιών με τα πρόσωπα που βρίσκονται εκεί, τότε φέτος δεν αποκλείεται να είναι η χρονιά που θα θέσεις στον εαυτό σου το δίλημμα «να μείνω ή να φύγω». 

Τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο είναι πιθανό να σε πιάσουν τάσεις φυγής -κυρίως αν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν μπορείς να λειτουργήσεις- όμως καλό θα ήταν πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση να ελέγξεις προσεκτικά και τα δεδομένα που υπάρχουν αλλά και τις προσδοκίες σου για το επόμενο βήμα, ώστε να είσαι πιο σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Δες επίσης τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και επαγγελματικά των αγαπημένων σου ατόμων στα Ζώδια 2023.

ΚΡΙΟΣ 2023