Ο Παρθένος 2023 - Ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ο Παρθένος το 2023 με τις πιο έγκυρες ετήσιες προβλέψεις, για να ξέρεις πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου.

 

Ο Παρθένος το 2023

Παρθένε μου το 2023 είναι μία χρονιά η οποία θα ξεκινήσει απαιτητικά για εσένα καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο ηλιακό σου οίκο θα φέρει έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι τα μέσα Μαΐου κάτι που δείχνει πως το τρέξιμο για τα επαγγελματικά ζητήματα θα αποφέρει καρπούς οικονομικής φύσεως. Η υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας, οι ευθύνες λόγω ενός επαγγελματικού ανοίγματος όπως επίσης και η σκληρή δουλειά θα αποτελέσουν τα χαρακτηριστικά των πρώτων μηνών αυτής της χρονιάς, όμως να θυμάσαι πως αυτά θα σε οδηγήσουν στο να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.Στα μέσα Μαΐου (16/5) ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον φιλικό για εσένα Ταύρο και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε κοινωνικές επαφές, δημόσιες σχέσεις, ταξίδια και εκπαιδευτικά ζητήματα, καθώς τα παραπάνω θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή τη χρονιά. Αν βρίσκεσαι σε μία περίοδο που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα σπουδών, ένα μεταπτυχιακό ή να αποκτήσεις εξειδίκευση στον επαγγελματικό τομέα τότε από τον Μάϊο και για ένα ολόκληρο έτος οι συγκυρίες θα είναι ιδανικές για την επίτευξη του στόχου σου. 

Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί μέσα σε αυτή τη χρονιά είναι να κάνεις ένα «ταξίδι ζωής», ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε μία χώρα που θα ήθελες πολύ να βρεθείς και φαίνεται πως μέσα από αυτό το ταξίδι θα διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες και θα συλλέξεις μαγικές εικόνες.Ο μέγας διδάσκαλος του ζωδιακού -Κρόνος- θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις αρχές του Μαρτίου επισφραγίζοντας αυτό που δείχνει και ο Άρης δηλαδή πως η εργασιακή σου καθημερινότητα θα είναι έντονη, κάτι που θα επηρεάζει και τον ελεύθερο σου χρόνο αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. 

Από τις 7/3 θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύοντας πως ένα αρκετά απαιτητικό διάστημα -σε επίπεδο καθημερινότητας- έφτασε στο τέλος του. Από τη νέα του θέση θα οδηγήσει σε crash test σχέσεων και συνεργασιών -ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο- προκειμένου να σε ωθήσει να επενδύσεις χρόνο και προσοχή στις σχέσεις που πραγματικά αξίζουν. 

Αυτή θα είναι μία πρόκληση για εσένα το 2023 καθώς από τη μία ο Κρόνος  στους Ιχθύς θα ζητά από εσένα να δεις κάθε σχέση που υπάρχει στη ζωή σου με ρεαλισμό και χωρίς «ροζ γυαλιά» από την άλλη ο Ποσειδώνας που θα βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο των Ιχθύων -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- θα δημιουργεί μία θολή εικόνα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, «πασπαλίζοντάς με χρυσόσκονη» σημεία στα οποία χρειάζεται να επικεντρωθείς. 

Η έκπληξη αυτής της χρονιάς θα είναι ο Πλούτωνας ο οποίος ύστερα από ένα διάστημα 14 ετών που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στον Υδροχόο από τις 23/3 έως τις 10/6. Εκείνη την περίοδο φαίνεται πως θα αναζητήσεις πιο έντονα να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και όσο πιο φορτική είναι για εσένα τόσο περισσότερο θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να «σπάσεις τα δεσμά» και να τη μεταμορφώσεις προς όφελός σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει από το να αλλάξεις μία δραστηριότητα που σου τρώει χρόνο μέχρι και να βγάλεις από τη ζωή σου κάποιους ανθρώπους που μέχρι τώρα έβλεπες σχεδόν σε καθημερινή βάση!

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα είναι τέσσερις οι δύο εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού και οι άλλες δύο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) θα πραγματοποιηθεί στις 20/4 στην 29η μοίρα του Κριού «φωτίζοντας» ενδόμυχες ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και να σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Εκεί στα τέλη του Απριλίου προσπάθησε να μην παρασυρθείς από πρόσκαιρα συναισθήματα και να μην αφήσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση να σε οδηγήσει σε αποφάσεις για θέματα που χρειάζονται «καθαρό μυαλό».Η επόμενη έκλειψη (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 5/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού -με έντονη παρουσία του Ουρανού- κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, αυτές πιθανόν να σχετίζονται με το ρόλο που έχουν κάποια πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Η επόμενη (Ηλίου) θα πραγματοποιηθεί στις 14/10 στο Ζυγό και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο οικονομικό τομέα, όμως καλό θα είναι εκείνη την περίοδο να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση που θα αφορά το ταμείο σου, μιας και η έκλειψη δεν θα δημιουργήσει σταθερό έδαφος για να υλοποιηθούν αποφάσεις ή να γίνουν συμφωνίες.Η τελευταία έκλειψη αυτής της χρονιάς (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 28/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία φαίνεται πως δεν θα έχει αρνητικό πρόσημο για εσένα, μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει ευκαιρίες στη διαχείριση κάποιων ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση, νομικά θέματα αλλά και ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου. 

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου θα έχει ενεργό ρόλο στην τελευταία έκλειψη της χρονιάς, καταδεικνύοντας πως ακόμα και μέσα από κάποιες δυσκολίες θα βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Τα αισθηματικά του Παρθένου το 2023

Το 2023 φαίνεται πως θα ξεκινήσει με απαιτήσεις για εσένα καθώς η ανάδρομη πορεία  του Άρη στους Διδύμους μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και ύστερα η παραμονή του σε αυτό το ζώδιο έως και το Μάρτιο, καταδεικνύουν πως οι πρώτοι μήνες του έτους θα έχουν αρκετό τρέξιμο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάτι που δεν θα δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή.

Ο Κρόνος που θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από το Μάρτιο θα κάνει «τεστ» σε προσωπικές σχέσεις και θα επιβραβεύσει όσες έχουν στηριχθεί πάνω σε μία γερή και σταθερή βάση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση  η οποία σου δημιουργεί αρκετούς προβληματισμούς και δεν είσαι σίγουρος αν τελικά τα θετικά είναι περισσότερο από τα αρνητικά φαίνεται πως μέσα σε αυτή τη χρονιά -ιδιαίτερα μετά το πρώτο τρίμηνο - θα δημιουργηθούν οι συγκυρίες που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και να αποκτήσεις ρεαλιστική εικόνα για αυτή τη σχέση ή για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων -φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και είναι πιθανό να δημιουργήσει μία θολή κατάσταση στην προσωπική σου ζωή με μπερδεμένες σκέψεις, αποφάσεις και συναισθήματα. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις πως είσαι το ζώδιο που φημίζεται για την ικανότητα της διάκρισης, ώστε να μην επενδύσεις χρόνο αλλά και συναισθήματα σε μία κατάσταση ή σε ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Στα καλά νέα αυτής της χρονιάς είναι πως ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου από το Μάϊο και για έναν ολόκληρο χρόνο, κάτι που δείχνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Μάλιστα δεν αποκλείεται ένα ταξίδι που θα κάνεις μέσα σε αυτό το έτος να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων μέσα από μία γνωριμία που θα γίνει κατά τη διάρκεια του. Το να έρθεις κοντά με πρόσωπα τα οποία έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία από εσένα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο με την παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως ο Δίας θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ευνοεί τις νέες γνωριμίες, τις νέες σχέσεις, το φλερτ, την εξωστρέφεια, την επικοινωνία, αλλά και το να φύγεις από τα «στεγανά» σου γνωρίζοντας ένα πρόσωπο που θα σου δώσει μία άλλη οπτική, σε όλα.

Ειδική μνεία έχει η Αφροδίτη η οποία θα βρίσκεται για ένα μεγάλο διάστημα στο ζώδιο του Λέοντα (από τις 5/6 έως και τις 8/10) καταδεικνύοντας πως το καλοκαίρι αλλά και το πρώτο διάστημα του φθινοπώρου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη προσωπικών σχέσεων, επαφών και γνωριμιών. Η Αφροδίτη από αυτή τη θέση καταδεικνύει παρασκήνιο, παρασκηνιακές ενέργειες, κρυφές συνομιλίες, μυστικές συναντήσεις και ραντεβού τα οποία θα δημιουργήσουν ένα μυστήριο γύρω από την προσωπική σου ζωή αλλά την ίδια στιγμή θα δημιουργήσουν την πιθανότητα να εκτεθούν πρόσωπα και καταστάσεις. Απόφυγε τις παρασκηνιακές ενέργειες εκείνο το διάστημα καθώς θα μπορούσαν να περιπλέξουν μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 23/7 έως και τις 4/9,  δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για αναμόχλευση αναμνήσεων, κρυμμένων συναισθημάτων αλλά και πολύ πιθανό για να επιστρέψει ξανά -ή να επιστρέψεις εσύ- σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Τα επαγγελματικά του Παρθένου το 2023

Αυτή η χρονιά θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά για τον επαγγελματικό τομέα καθώς φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα χρειάζονται τη δική σου συμβολή και διευθέτηση, με αποτέλεσμα οι ώρες που θα περνάς στη δουλειά να αυξηθούν! Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς  πως κάτι θετικό θα βγει από όλο το επαγγελματικό τρέξιμο, καθώς από τον Απρίλιο και μετά θα υπάρξουν ευκαιρίες στη δουλειά μέσα από ένα νέο επαγγελματικό project ή ακόμα και με μία προαγωγή.

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων  αλλά και του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι το Μάρτιο, καταδεικνύουν προς το πρώτο τρίμηνο του έτους θα είναι το πιο απαιτητικό από επαγγελματικής πλευράς, με αρκετές συζητήσεις, συναντήσεις, υποχρεώσεις και διευθετήσεις για ζητήματα της δουλειάς.Μετά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο χαλαρά και θα υπάρξει χρόνος να κάνεις έναν απολογισμό, όχι μόνο των πρώτων μηνών αυτού του έτους αλλά και των προηγούμενων ετών που φαίνεται πως είχε αρχίσει αυτό το απαιτητικό διάστημα στον επαγγελματικό τομέα.

Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες δύο ημέρες του ζωδίου σου η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου από τα τέλη Μαρτίου έως και τα μέσα Ιουνίου καταδεικνύει πως είναι πιθανό να σε πιάσουν «τάσεις φυγής» από την επαγγελματική σου καθημερινότητα, από την εργασιακή σου ρουτίνα, κάτι που θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις τρόπο προκειμένου να την αλλάξεις.Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου οι σκέψεις, οι κινήσεις αλλά και οι αποφάσεις που θα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα χρειάζονται προσοχή, καθώς ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων θα σε οδηγεί να επικεντρώνεσαι μόνο στα θετικά, παραβλέποντας ή υποτιμώντας τα «ψιλά γράμματα» συζητήσεων και συμφωνιών. 

Δες επίσης τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και επαγγελματικά των αγαπημένων σου ατόμων στα Ζώδια 2023.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2023