Ο Υδροχόος 2023 - Ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ο Υδροχόος το 2023 με τις πιο έγκυρες ετήσιες προβλέψεις, για να ξέρεις πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου.

 

Ο Υδροχόος το 2023

Υδροχόε μου το 2023 θα είναι το έτος κατά το οποίο θα κλείσει η περίοδος «εξετάσεων» που φαίνεται πως πέρασες με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ και δυόμιση συναπτά έτη. 

Ο Κρόνος θα παραμείνει σε εσένα έως και τις αρχές Μαρτίου καταδεικνύοντας πως έχεις φτάσει στο τέλος μιας αρκετά απαιτητικής περιόδου που πολύ πιθανό να έφερε σημαντικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσαν δυσκολίες αλλά με κάποιο τρόπο σε έκαναν πιο σοφό. Από τις 7/3 ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύοντας πως το ταμείο σου θα αποτελέσει το «σημείο μηδέν» για όλη αυτή τη χρονιά. Οι «εξετάσεις» φαίνεται πως θα περάσουν σε άλλο τομέα και φέτος καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή κυρίως στα έξοδά σου, ώστε να μη δημιουργηθεί ένα περιοριστικό περιβάλλον στον οικονομικό τομέα, το οποίο είναι κάτι που δεν θέλουμε.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τα μέσα Μαΐου «το ηθικό θα είναι ακμαιότατον», καθώς θα βρίσκεσαι σε συνεχή επικοινωνία και επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα βρίσκεις χρόνο αλλά και χρήμα για να το ξοδέψεις σε αγαπημένες δραστηριότητες. Από ότι φαίνεται θα είσαι πολύ δημοφιλής στους ανθρώπους γύρω σου, κάτι που θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και θα φτιάχνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου.

Από τις 15/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας τύχη σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις αλλά και το σπίτι με την ευρύτερη έννοια του όρου. Αυτή η χρονιά μπορεί να φέρει μία ευχάριστη αλλαγή στην οικογένεια πολύ πιθανό αυτή να έρθει μέσα από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου που θα σας φέρει καλά νέα. Επίσης το δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς είναι ιδανικό σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στο χώρο του σπιτιού, να αλλάξεις διακόσμηση με μικρές αλλά σημαντικές προσθήκες αντικειμένων και να το φέρεις όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτό που εσύ έχεις το μυαλό σου ως ιδανικό.

Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ουρανός -φέτος θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου- δημιουργώντας ανατρεπτικές καταστάσεις στον οικογενειακό περίγυρο. Ένα πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός για αυτή τη χρονιά είναι το δοκιμαστικό πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιό σου.

Ο Πλούτωνας θα περάσει για λίγο διάστημα από τις 23/3 έως και τις 10/6 στο δικό σου ζώδιο, αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Το πέρασμα του Πλούτωνα θα είναι «μεταμορφωτικό» για εσένα καθώς θα σε οδηγήσει να αλλάξεις απόψεις και αντιλήψεις που είχαν παγιωθεί μέσα σου, όμως αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί την πρώτη και τη δεύτερη ημέρα του ζωδίου, καθώς θα δώσει μία μικρή γεύση από το 2024 όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου οριστικά.

Οι εκλείψεις αυτή της χρονιάς μπορεί να φέρουν κάποια απαιτητικά διαστήματα για εσένα όμως θα είναι σαφώς λιγότερα από ότι ήταν το προηγούμενο έτος. Οι δύο εξ αυτών θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η πρώτη θα γίνει στις 5/5 και η επόμενη στις 28/10 και οι δύο θα είναι εκλείψεις Σελήνης. Αυτές αφενός έχουν μικρότερο χρονικό διάστημα επιρροής αφετέρου δεν θα ανοίξουν «νέα μέτωπα», παρά μόνο θα τονίσουν αυτά που ήδη υπάρχουν και σχετίζονται είτε με την καριέρα είτε με την οικογένεια. Το Μάϊο και τον Οκτώβριο θα σε απασχολήσουν ζητήματα σχετικά με τη δουλειά και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και εσύ θα κληθείς να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς.

Οι άλλες δύο εκλείψεις (Ηλίου) που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού, η πρώτη θα γίνει στις 20/4 στον Κριό και η επόμενη θα γίνει στις 14/10 στο Ζυγό, θα είναι πιο φιλικές προς το ζώδιό σου και μπορεί να φέρουν γεγονότα τα οποία όμως δεν θα είναι αξεπέραστα. Πολύ πιθανό να δημιουργήσουν κάποιες περίεργες καταστάσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο ευρύτερο είτε στο στενό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις το ρόλο που έχουν στη ζωή σου συγκεκριμένα πρόσωπα. Καλό θα είναι να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ώστε να μην αδικήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Συμπερασματικά το 2023 θα είναι μία χρονιά η οποία θα αλλάξει τις προτεραιότητες σου καθώς θα φέρει άλλους τομείς στο προσκήνιο και πολύ πιθανό να σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις ιδέες, απόψεις, αλλά και τη γνώμη σου, για ορισμένα πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον. 

Τα αισθηματικά του Υδροχόου το 2023

Ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σου καθώς φαίνεται πως έφερε αρκετά μαθήματα που σε έκαναν πιο σοφό και άλλαξαν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αυτό σημαίνει πως από το Μάρτιο και μετά οι απαιτήσεις, οι δυσκολίες και τα εμπόδια που πιθανό να υπήρξαν σε αισθηματικές υποθέσεις και προσωπικές καταστάσεις θα δώσουν τη θέση τους σε ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Αν την προηγούμενη χρονιά έκανε τον κύκλο της μία σχέση που είχες τότε φαίνεται πως αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα σχέση, η οποία θα έχει εντελώς διαφορετική βάση και θα στηρίζεται σε δεδομένα που δεν θα έχουν καμία σχέση με το παρελθόν.

Οι γνωριμίες δεν θα εκλείψουν αυτή τη χρονιά ιδιαίτερα μέχρι και τα μέσα του Μαΐου που ο Δίας από το ζώδιο του Κριού θα φέρνει κοινωνικές προσκλήσεις, προτάσεις για εξόδους και επαφές με κόσμο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία πιθανό να πέρασε από καταστάσεις που ναι μεν ήταν απαιτητικές αλλά την έκαναν ακόμα πιο σταθερή στο πέρασμα του χρόνου, τότε φέτος φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρει ανάσα! Αν δεν μένεις μαζί με το ταίρι σου πολύ πιθανό κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς να υπάρχουν συζητήσεις σχετικά με μία συγκατοίκηση, η οποία αν υλοποιηθεί φέτος μετά το Μάϊο φαίνεται πως θα γίνει με πολύ θετικούς οιωνούς! Σε αυτό που θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή με το ταίρι σου είναι στα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο, καθώς κάποια ζητήματα που θα ξεκινήσουν από εκεί ενδεχομένως κατά διαστήματα να επηρεάζουν τη σχέση σας και να προκαλούν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Άλλο ένα σημαντικό διάστημα για αυτή τη χρονιά είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι κατά το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό γιατί θα παραμείνει εκεί για μία ασυνήθιστα μεγάλη χρονική περίοδο. Από τις 5/6 έως και τις 8/10 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων σου, δημιουργώντας πολύ καλές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που θα επιλέξεις να είναι δίπλα σου. Από τις 23/7 έως και τις 4/9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες όχι μόνο να υπάρξει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά πολύ πιθανό να υπάρξει και μία σημαντική επανασύνδεση!

Τα επαγγελματικά του Υδροχόου το 2023

Φέτος θα θέσεις νέους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανό να αποφασίσεις να ξεκινήσεις διάβασμα για να πάρεις μία πιστοποίηση ή να μπεις σε ένα πρόγραμμα σπουδών από το οποίο θα αποκτήσεις εξειδίκευση στο αντικείμενο της δουλειάς σου. 

Ο Δίας μέχρι και τα μέσα Μαΐου από το ζώδιο του Κριού θα βοηθά την υλοποίηση ζητημάτων που αφορούν την εκπαίδευση, για αυτό αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω μην τα αφήσεις για αργότερα, προώθησέ τα άμεσα. Ίσως φέτος να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία θα αφορούν το οικονομικό σκέλος της δουλειάς και δεν αποκλείεται να χρειαστεί και εσύ να αναδιαμορφώσεις το οικονομικό σου πλάνο, τα έσοδα και τα έξοδα σου. Να θυμάσαι πως αυτή δεν είναι μία βοηθητική χρονιά για να αυξήσεις τα έσοδα σου, για αυτό καλύτερο θα ήταν να επικεντρωθείς στη διαφύλαξη των κεκτημένων σου. 

Ο Μάϊος και ο Οκτώβριος θα είναι δύο πολύ σημαντικοί μήνες για τη δουλειά, καθώς θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για αλλαγές και αναθεωρήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία δουλειά στην οποία νιώθεις πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις ή δεν είναι εύκολο να είσαι ο εαυτός σου, τους παραπάνω μήνες δεν αποκλείεται να πάρεις μία απόφαση η οποία θα ανατρέψει τα δεδομένα. Προσπάθησε να παίρνεις αποφάσεις με βάση μακροπρόθεσμους στόχους και όχι βραχυπρόθεσμους, καθώς κάποια απαιτητικά διαστήματα στη δουλειά ίσως να σε παρασύρουν σε ενέργειες οι οποίες θα έχουν μόνο προσωρινό όφελος για εσένα.

Να θυμάσαι πως φέτος αξίζει να επενδύσεις στην επικοινωνία σου με τους άλλους, να έρθεις πιο κοντά με τους συναδέλφους σου, να στηρίξεις συναδελφικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς το αν και κατά πόσο είναι υποστηρικτικός ο περίγυρος σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά δρώμενα και τις αποφάσεις σου.

Δες επίσης τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και επαγγελματικά των αγαπημένων σου ατόμων στα Ζώδια 2023.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023