Ο Ζυγός 2023 - Ετήσιες προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)

Ο Ζυγός το 2023 με τις πιο έγκυρες ετήσιες προβλέψεις, για να ξέρεις πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου.

 

Ο Ζυγός το 2023

Ζυγέ μου το 2023 θα είναι μία χρονιά η οποία από τη μία θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες από την άλλη θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τους πόρους, τα έσοδα, τα έξοδα και όλα αυτά που σου δημιουργούν ασφάλεια ή αντίστοιχα ανασφάλεια. 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι και τα μέσα Μαΐου δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσει μία νέα προσωπική σχέση ή μία νέα συνεργασία. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ή σε μία συνεργασία που σε καλύπτει να υπάρξει εξέλιξη αυτής με πολύ καλούς οιωνούς για εσένα. Στις 16/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ουσιαστικά τον οικονομικό τομέα.  Ο Δίας από αυτό το γήινο ζώδιο θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα «συμμάζεμα» στα οικονομικά, να ανακαλύψεις νέους πόρους, να αυξήσεις τα έσοδα σου ή αντίστοιχα να βρεις τρόπο να μειώσεις τα έξοδα σου, σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως με κάποιο τρόπο θα βγεις κερδισμένος στον οικονομικό τομέα. Επίσης ο Δίας από αυτή τη θέση είναι πολύ βοηθητικός σε περίπτωση που ασχολείσαι με το «επιχειρείν», καθώς θα φέρει νέες επιχειρηματικές ιδέες που η υλοποίησή τους θα μπορούσε να σου αποφέρει έσοδα. 

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου έως και τις αρχές Μαρτίου φέρνοντας κάποιες δεύτερες σκέψεις ή δημιουργώντας ανησυχία σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα.  Από τις 7/3 θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και φαίνεται πως θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά σου, καθώς από τη νέα του θέση μπορεί να φέρει νέες ευθύνες και πολλή δουλειά. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει να αλλάξεις γενικότερα το πρόγραμμά σου προκειμένου να μπορέσεις να το κάνεις πιο φιλικό προς εσένα, όμως να θυμάσαι πως από αυτές τις ευθύνες θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις. Αν βρίσκεσαι σε μία δουλειά η οποία δεν σε γεμίζει και η εργασιακή σου καθημερινότητα δεν σου αρέσει, ο Κρόνος σε αυτή τη θέση καταδεικνύει πως ίσως πάρεις την απόφαση να την αφήσεις, κάτι που και πάλι θα αλλάξει την καθημερινότητά σου όμως καλό θα ήταν να μην κάνεις μία κίνηση της οποίας δεν έχει σκεφτεί τα αποτελέσματα. 

Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω πιθανό να «ταλαιπωρήσει» λίγο όσους έχουν γεννηθεί κατά τις τέσσερις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, όμως αυτή η χρονιά θα έχει και ένα διάλειμμα καθώς από τις 23/4 έως και τις 10/6 θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο του Υδροχόου. Η ενέργεια του από τη νέα του θέση θα γίνει αντιληπτή σε όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες-πρώτες ημέρες του ζωδίου καθώς θα νιώσουν την ανάγκη να ξεφύγουν από «στεγανά» και να αλλάξουν τρόπο σκέψης σχετικά με θέματα που αφορούν τον έρωτα, τη δημιουργία, τους απογόνους αλλά και την ανάγκη για έκφραση. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται για παράδειγμα ενώ ήσουν «ορκισμένος εργένης» να μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις ένα σύντροφο και μία σταθερή σχέση στη ζωή σου ή μπορεί να συμβεί και ακριβώς το αντίστροφο.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα επηρεάσουν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς οι δύο εκ των τεσσάρων που θα πραγματοποιηθούν συνολικά θα είναι στο δικό σου άξονα (Κριού-Ζυγού).Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) θα πραγματοποιηθεί στις 20/4 στην 29η μοίρα του Κριού, καταδεικνύοντας την ανάγκη να κλείσουν κάποια ζητήματα τα οποία έχουν «χρονίσει» και αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό το κλείσιμο φαίνεται πως θα γίνει «στο παρά πέντε» ή καλύτερα «στο και πέντε», κάτι που θα αυξήσει το βαθμό δυσκολίας του, όμως θα είναι απαραίτητο προκειμένου να μπορέσεις να έχεις μια ρεαλιστική εικόνα για τις σχέσεις που θα βρεθούν στο κάδρο εκείνης της περιόδου.

Η επόμενη έκλειψη (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 5/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτό το φεγγάρι δεν αποκλείεται να δημιουργήσει συναισθηματικές εξάρσεις καθώς θα «εμφανίσει» συναισθήματα τα οποία πιθανό να μη γνώριζες καν την ύπαρξή τους, όμως σε πρακτικό επίπεδο σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ώστε να μην παρασυρθείς σε μία λάθος κίνηση ή επένδυση στον οικονομικό τομέα. Στις 14/10 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία έκλειψη στο δικό σου άξονα και για την ακρίβεια στο δικό σου ζώδιο, καθώς θα είναι έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στην 21η μοίρα του ζωδίου σου. Αυτή θα κάνει ακόμα πιο έκδηλη την ανάγκη να οριοθετήσεις σχέσεις και συνεργασίες και να δεις αν και κατά πόσο εσύ μπορείς να λειτουργήσεις μέσα σε αυτές. Το ζήτημα αυτής της έκλειψης θα είναι η επικοινωνία, η οποία φαίνεται πως θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας, κάτι το οποίο χρειάζεται να έχεις κατά νου προκειμένου να μειώσεις όσο γίνεται την πιθανότητα παρανοήσεων και παρεξηγήσεων.

Η τελευταία έκλειψη αυτής της χρονιάς (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 28/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και θα φέρει στο προσκήνιο τα αποτελέσματα από κάποιες κινήσεις που θα έχεις κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όσον αφορά τους πόρους, τα έσοδα, τα έξοδα αλλά και διευθετήσεις όπως και συμφωνίες που αφορούν τον οικονομικό τομέα. 

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με τη Σελήνη καταδεικνύει πως θα υπάρξει εύνοια στο να διευθετηθούν οριστικά, ζητήματα τα οποία αφορούν κληρονομικές, φορολογικές υποθέσεις καθώς και οικονομικά στα οποία εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Τα αισθηματικά του Ζυγού το 2023

Αυτό το έτος φέρνει ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι τα μέσα Μαΐου και θα ευνοεί τις κινήσεις που θα κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. 

Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους ενδέχεται να υπάρξει εξέλιξη και επισημοποίηση αυτής, καθώς ο Δίας από αυτό το ζώδιο φέρνει επέκταση και τύχη.  Αν είσαι ελεύθερος, φέτος πολύ σημαντικό ρόλο σε επιλογές που θα κάνεις σε προσωπικό επίπεδο θα παίξει η διαίσθησή σου καθώς φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και θα σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή στον αισθηματικό τομέα. 

Από τα μέσα Μαρτίου και μετά που ο Κρόνος δεν θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως θα νιώσεις περισσότερο έτοιμος  για νέες «συγκινήσεις», κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο δεν ανήκει σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως «υποψήφιο» ταίρι. Σε αυτό φαίνεται πως θα συμβάλει και ο Πλούτωνας που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τα τέλη Μαρτίου έως και τα μέσα Ιουνίου και ίσως να φέρει κάτι «ρηξικέλευθο» την προσωπική σου ζωή.

Σε κάθε περίπτωση το 2023 θα είναι μία χρονιά που μπορεί να φέρει αλλαγές και ανατροπές σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς οι δύο εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) δείχνουν πως κατά διαστήματα τα πράγματα και τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν. Ιδιαίτερα τον Απρίλιο αλλά και τον Οκτώβριο είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία, καθώς φαίνεται πως μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας αλλά και ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις του συντρόφου σου ή του προσώπου που σε ενδιαφέρει, καθώς φαίνεται πως αυτές θα καταδείξουν όσα πράγματα δεν θα ειπωθούν.

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο Λέοντα από 5/6 έως 8/10 και να δημιουργεί πολύ ευνοϊκές προϋποθέσεις για φλερτ, νέες γνωριμίες αλλά και νέες ερωτικές συγκινήσεις, φαίνεται πως από το καλοκαίρι έως και το φθινόπωρο θα περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές! Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από 23/7 έως 4/9 μπορεί να φέρει ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή ακόμα και μία συνάντηση με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα αισθηματικό ειδύλλιο κατά το παρελθόν. Οι κοινοί φίλοι και γνωστοί θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο στα σενάρια επιστροφών προσώπων από το παρελθόν!

Τα επαγγελματικά του Ζυγού το 2023

Αυτή η χρονιά θα δημιουργήσει επεκτατική διάθεση στον επαγγελματικό τομέα και η παρουσία του Δία στο πολικό ζώδιο του Κριού μέχρι και τα μέσα του Μαΐου φαίνεται πως θα ενισχύσει την αισιοδοξία σου, θα σου δώσει περισσότερα κίνητρα για να προσπαθήσεις όσον αφορά ζητήματα της δουλειάς και τελικά θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου. Να θυμάσαι πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και οι συνεργάτες σου θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση επαγγελματικών ζητημάτων είτε με θετικό είτε με αρνητικό πρόσημο, αυτό είναι κάτι που εξαρτάται και από τον προσωπικό σου χάρτη, πάντως είναι σίγουρο πως θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. 

Κατά το δεύτερο μισό του έτους που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να κάνει την εμφάνισή της μία νέα επαγγελματική προοπτική ή αν έχεις δική σου επιχείρηση φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνιση τους ιδέες οι οποίες αν υλοποιηθούν θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις τη δουλειά και κατά συνέπεια τα έσοδα σου. Επίσης κατά το δεύτερο μισό του έτους θα ξεκινήσει μία πολύ καλή περίοδος σε περίπτωση που θέλεις να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα, οφειλές και λοιπές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. 

Ο Απρίλιος και ο Οκτώβριος είναι δύο μήνες που χρειάζονται περισσότερο προσοχή, καθώς ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο συνεργασίες με «σκαμπανεβάσματα» και παράπονα μεταξύ συνεργατών. Προσπάθησε να διευθετήσεις οποιαδήποτε κατάσταση χωρίς παρόρμηση, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει εκνευρισμό που με τη σειρά του θα μπορούσε να επηρεάσει τις ισορροπίες σε επαγγελματικές σχέσεις. 

Δες επίσης τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και επαγγελματικά των αγαπημένων σου ατόμων στα Ζώδια 2023.

ΖΥΓΟΣ 2023