Ζώδια 2019. Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (3 votes)

Η αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου μελέτησε όλες τις όψεις του έτους. Υδροχόος 2019, μάθε τι θα συμβεί σε επαγγελματικά, οικονομικά και όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το νέο έτος.

Υδροχόος 2019. Μάθε πως θα είναι  το νέο έτος για το ζώδιό σου:

Το 2019 είναι ένα έτος που καλείστε να κάνετε μία ενδοσκόπηση η οποία είναι απαραίτητη για να δείτε κατά πρόσωπο τους φόβους, τις ανησυχίες και τα άγχη σας ώστε να τα φέρετε στο φως και να μπορέσετε να τα ξεπεράσετε.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται για όλο το έτος το ζώδιο του Αιγόκερου προτρέποντας σας να μην αφήνετε κρατήματα του παρελθόντος να εμποδίζουν τις επόμενες κινήσεις σας και να προκαλούν ένα αίσθημα ανασφάλειας. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν θα είναι εύκολο καθώς φέτος θα έχετε την τάση να βρίσκετε ένα πρόβλημα για κάθε λύση, μιας και οι ανησυχίες σας θα είναι αρκετές. Η πρόκληση του έτους είναι να καταφέρετε να ξεπεράσετε συναισθηματικούς σκοπέλους και αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος που σας έχουν δημιουργήσει ένα δύσκολο υπόβαθρο, προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε ένα νέο βήμα στο παρόν.

Ο Πλούτωνας συνεχίζοντας τη μακρά πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου θα εντείνει τον εγωισμό σας. Αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου να παραδεχτείτε τις λάθος ενέργειες που ενδεχομένως κάνατε σε κάποια θέματα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πάτε παρακάτω. Μην φορέσετε την ταμπέλα του/ης «Κυρίου/ας τέλειου/ας» καθώς θα κουραστείτε πολύ για να την υπηρετήσετε και δεν θα σας προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Αναγνωρίστε και παραδεχτείτε τα λάθη σας καθώς αυτά είναι πολύτιμα μαθήματα για το μέλλον.

Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 Μαρτίου θα δημιουργεί οικογενειακές υποχρεώσεις ανά διαστήματα, οι οποίες πολλές φορές θα σας βγάζουν εκτός προγράμματος και αυτός θα είναι ο λόγος που θα εκνευρίζεστε. Πιθανόν να προκύψει μία μετακόμιση ή να πάρετε μία ξαφνική απόφαση να αλλάξετε κάτι στο σπίτι, το οποίο μπορεί να μην βρει σύμφωνους τους δικούς σας ανθρώπους. Το «αντίδοτο» για τον εκνευρισμό σας θα είναι ο διάλογος καθώς θα αποδειχθεί πολύτιμος προκειμένου να υπάρξει μία ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους της οικογένειάς σας, χωρίς εντάσεις και διαξιφισμούς. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως ο εγωισμός δεν θα βοηθήσει στη λύση κανενός ζητήματος αντιθέτως θα δημιουργήσει περισσότερα, για αυτό μην τον αφήνετε ανεξέλεγκτο.

Ο Δίας στον Τοξότη έως τις 2 Δεκεμβρίου δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να διευρύνετε το φιλικό σας περιβάλλον μέσα από τη συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους και εθελοντικές δράσεις. Φέτος σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσωπικότητά σας, τις ιδέες σας και τα πιστεύω σας αποκτώντας νέους συμμάχους και νέους φίλους. Δεν αποκλείεται -μαζί με τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας- να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα είτε αυτή είναι ένα χόμπι είτε αυτή είναι μια εθελοντική εργασία. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δίας από αυτό το ζώδιο θα είναι βοηθητικός και θα φροντίζει να κάνει «τονωτικές ενέσεις» στην κοινωνική σας ζωή και στη διάθεσή σας, δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες που θα σας τραβούν το ενδιαφέρον.

Οι εκλείψεις που γίνονται φέτος σε άξονα Παρορμητικών ζωδίων (Αιγόκερου- Καρκίνου) σας καλούν να προσέχετε τα εργασιακά σας ζητήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Είναι πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες στο εργασιακό σας περιβάλλον και τελικά αυτό να σας ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία καθώς τα νεύρα δεν θα είναι καλός σύμβουλος ούτε για τις αντιδράσεις σας αλλά ούτε και για τις αποφάσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή γύρω από τις ημερομηνίες που γίνονται οι εκλείψεις ( 6 Ιανουαρίου 2 και 16 Ιουλίου 26 Δεκεμβρίου) καθώς τότε θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας. Φροντίστε να ενισχύετε τον οργανισμό σας κατά διαστήματα με τις απαραίτητες βιταμίνες καθώς θα πρέπει να θυμάστε πως αυτός είναι η κεντρική μηχανή η οποία σας τροφοδοτεί με ενέργεια και θα πρέπει να του φέρεστε ανάλογα.

Η μόνη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον δικό σας άξονα (Λέοντα- Υδροχόου) είναι αυτή που θα λάβει χώρα στις 21 Ιανουαρίου. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας καθώς βρίσκεστε ήδη σε ένα κομβικό σημείο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πιθανόν να επεξεργάζεστε ήδη τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε σε αυτές. Καλό θα είναι αυτές οι αλλαγές να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψεως και όχι παρορμητικών αποφάσεων. Αν νιώθετε πως κάποιες σχέσεις και συνεργασίες έχουν κάνει τον κύκλο τους, αυτή η έκλειψη θα δείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως ήρθε η ώρα να κλείσουν ώστε να σας αφήσουν χώρο για κάτι νέο. Προσέξετε μόνο να μην αφήσετε την ένταση να γενικευτεί και να επηρεάσει σταθερές σχέσεις. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Ιχθύς 2019

Για σένα που είσαι Υδροχοος το 2019 αναμένεται άκρως ενδιαφέρον. Μάθε γιατί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Υδροχόος στα αισθηματικά του το 2019.

  Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί στο ζώδιό σου για το 2019.

Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία για το νέο έτος. 

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: