Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019 Αιγόκερως

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή όλο το 2019 από την αγαπημένη αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς σύμφωνα με τις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Αιγόκερως 2019. 

Οι Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Αιγόκερως 2019:

Το 2019 θα είναι η συνέχεια μιας μακράς περιόδου γεμάτη με συνειδητοποιήσεις σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο η οποία ξεκίνησε από το προηγούμενο έτος. Σε αυτό θα βοηθήσει ο Κρόνος ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, και θα σας κάνει να αντιληφθείτε πως χρειάζεται δουλειά για να χτίσετε αυτό που θέλετε. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε σαν πρώτο βήμα είναι να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας και αυτών του παρελθόντος αποφεύγοντας να τη μετατοπίσετε αλλού, αλλά και να συνειδητοποιήσετε πως αυτές είναι πολύτιμα μαθήματα για το παρόν αλλά και για το μέλλον.

Φέτος είναι πιθανόν να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο και αυτό να σας κάνει αυστηρούς και απότομους με το/η σύντροφο σας αλλά και με τους ανθρώπους που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν. Θα πρέπει να θυμάστε πως η προσωπική σας ζωή θα αποτελέσει μία ανάσα για εσάς και για το φορτωμένο σας πρόγραμμα για αυτό μην την υποτιμήσετε. Σε περίπτωση που έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας αυτή η χρονιά θα είναι δείκτης του «τι μέλλει γενέσθαι» στη σχέση σας καθώς θα μπείτε στη διαδικασία να αξιολογήσετε από την αρχή αυτό που έχετε χτίσει έως τώρα. Εσείς που ανήκετε στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σας θα είστε πολύ επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που θα αφήσετε να σας πλησιάσουν προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μη χάσετε την ισορροπία και βρίσκεται σε όλους ελαττώματα χωρίς να υπάρχουν.

Ο Ουρανός ο οποίος θα βρίσκεται στον Κριό έως τις 5 Μαρτίου θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις εντός οικίας, οι οποίες θα επηρεάσουν και την αισθηματική σας ζωή. Στις 6 Μαρτίου θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργώντας σας την ανάγκη να σπάσετε τις αλυσίδες που σας κρατούν δέσμιους κάποιων κοινωνικών επιταγών. Σε περίπτωση που δεν είστε καλά στη σχέση με το/η σύντροφο σας αλλά την κρατούσατε για τους τύπους δεν αποκλείεται να την αφήσετε πίσω σας, καθώς ο Ουρανός σας καλεί να απελευθερωθείτε.

Ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται έως και τις 2 Δεκεμβρίου στον Τοξότη θα φροντίζει το σώμα σας, το πνεύμα σας, την ενέργεια σας και θα αφήνει μία χαραμάδα αισιοδοξίας για οτιδήποτε και αν συμβαίνει, και θα σας βοηθά να αποφύγετε τις λάθος επιλογές ακόμα και την τελευταία στιγμή. Η είσοδος του στο ζώδιό σας τις 3 Δεκεμβρίου εγκαινιάζει μία υπέροχη περίοδο για εσάς γεμάτη ευκαιρίες για σχέσεις, έρωτες, φλερτ και δυνατές συγκινήσεις στην προσωπική σας ζωή.

Για σένα που είσαι Αιγόκερως μπορείς το 2019 να αναθεωρήσεις πολλά στα ερωτικά σου. Μάθε γιατί στο 14940 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529.

Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

 Είμαι Αιγόκερως, θα είναι τυχερό το 2019 για εμένα; Η Φούλα Γρηγοροπούλου σου απαντά!

  Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019 Αιγόκερως Ταρώ.

Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία για το νέο έτος. 

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: