Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019 Δίδυμος

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή όλο το 2019 από την αγαπημένη αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς σύμφωνα με τις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Δίδυμος 2019. 

Οι Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Δίδυμος 2019:

Το 2019 προμηνύεται ιδιαίτερα τυχερό σε αισθηματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις και συνεργασίες! Βέβαια καλό θα ήταν να έχετε υπό όψιν σας πως ανεξάρτητα από την τύχη σας θα πρέπει να κάνετε και τις σωστές επιλογές. Η καλή διάθεση που θα έχετε όλη τη χρονιά θα βοηθήσει πολύ στις κοινωνικές συναναστροφές και τις νέες γνωριμίες και θα φέρει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι θα σας δείξουν τον θαυμασμό τους και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται στον Τοξότη έως και τις 2 Δεκεμβρίου κρύβεται πίσω από όλα αυτά και προμηνύει ευνοϊκές αλλαγές σε αισθηματικές σχέσεις. Εσείς που έχετε ήδη βρει το/η σύντροφο σας δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι η εύνοια στα αισθηματικά σας ζητήματα θα είναι μεγάλη καθώς ο Δίας σας καλεί να ζήσετε ένα παραμύθι.

Όλα τα παραμύθια όμως έχουν και ένα «δράκο» και στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ποσειδώνας ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύς -φέτος θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας- θολώνοντας την κρίση σας με αποτέλεσμα να έχετε μία ροπή σε λάθος επιλογές. Ιδιαίτερη προσοχή στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς ενδέχεται να ξεκινήσει μία αισθηματική ιστορία με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με αυτόν. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρκετά μπερδέματα και να διαταράξει τις ισορροπίες στη δουλειάς σας, αν δεν είστε διακριτικοί.

Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε φέτος είναι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και η αλήθεια είναι πως θα συναντήσετε αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι θα φαίνεται πως λάμπουν. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε το «φαίνεσθαι» από το «είναι» καθώς δεν θα είναι πάντοτε ταυτόσημα, ώστε να μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις. Εσείς που είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί καθώς κατά διαστήματα θα βρίσκονται στο δρόμο σας πειρασμοί οι οποίοι θα λειτουργούν όπως οι Σειρήνες στο ταξίδι του Οδυσσέα.

Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να μη σας επηρεάζει άμεσα όμως θα σας θυμίζει πως εσείς θα είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις επιλογές σας και αυτές θα είναι που θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίζετε την προσωπική σας ζωή θα ισορροπήσει το «αιώνιο παιδί» που κρύβετε μέσα σας και θα σας βοηθήσει να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις σε κάθε αισθηματικό ζήτημα που θα σας απασχολεί.

Για σένα που είσαι Δίδυμος να ξέρεις ότι το 2019 θα αλλάξουν πολλά στα αισθηματικά σου. Μάθε λεπτομέρειες στο 14940 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529.

Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

 Είμαι Δίδυμος, θα είναι τυχερό το 2019 για εμένα; Η Φούλα Γρηγοροπούλου σου απαντά.

  Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Δίδυμος 2019.

 Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία για το νέο έτος. 

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: