Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Λέων

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Λέων μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Λέοντα 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Λέοντα το 2021

Λέων μου το 2021 είναι ένα έτος συνειδητοποιήσεων και ξεκαθαρισμάτων όσον αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις και τα δεδομένα που υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή.

Το 2021 ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιο απέναντί σου, στον Υδροχόο από το Δεκέμβριο του 2020, και σου δημιουργούν την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις και να δεις αν πραγματικά είσαι καλυμμένος με μία σχέση που ήδη έχεις, τι είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη ή τι είναι αυτό που σου λείπει. Γεγονός είναι πως φέτος θα αναζητήσεις τη σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή, για αυτό και οι επιλογές που θα κάνεις θα είναι πολύ προσεκτικές. 

Ο Κρόνος και ο Δίας απέναντί σου θα σε οδηγούν να τα βλέπεις όλα μέσα από ένα μεγεθυντικό φακό, έτσι λοιπόν με αυτό τον τρόπο θα μεγεθύνονται και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και είσαι καλυμμένος με αυτή τότε αυτή τη χρονιά θα νιώσεις πληρότητα και συναισθηματική ηρεμία, αν όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση που υπάρχουν προβλήματα τότε η πίεση θα γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Χρειάζεται ρεαλιστική ματιά και ενίοτε αποστάσεις από τα ζητήματα που σε απασχολούν, προκειμένου να μπορείς να τα βλέπεις σφαιρικά και να τα διευθετείς με τρόπο που να είναι προς όφελός σου. 

Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου- δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για ρηξικέλευθες αποφάσεις ακόμα και στις προσωπικές σου υποθέσεις!

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο από τέλος Ιουνίου έως και 21/7 κάτι που θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη μιας νέας αισθηματικής ιστορίας, αλλά και στις νέες γνωριμίες. Η γοητεία σου θα είναι αυξημένη εκείνη την περίοδο, κάτι που θα φέρει κοντά σου νέους «θαυμαστές» και θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να υπάρξουν από φλερτ μέχρι και νέα αισθηματικά ειδύλλια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επανασύνδεση με μια σχέση από το παρελθόν. 

Το φθινόπωρο χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις εκτιμήσεις που θα κάνεις για μία αισθηματική υπόθεση, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δράσεις χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες! Ιδιαίτερη προσοχή το Νοέμβριο καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 19/11 μπορεί να δημιουργήσει πίεση σε άλλους τομείς όπως είναι η δουλειά και τελικά αυτή να εκτονωθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Να θυμάσαι πως αυτή η χρονιά μπορεί να έχει προκλήσεις για εσένα όμως είναι πολύ βοηθητική για να αλλάξεις καταστάσεις που δεν σου αρέσουν, να κάνεις συνετές επιλογές στην προσωπική σου ζωή και να προχωρήσεις συνειδητοποιημένος σε μία νέα σχέση.

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέων 2021.

ΛΕΩΝ - 2021
Youtube