Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (48 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Ιανουαρίου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Ιανουάριος δονείται από τον αριθμό 3, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

O Μάνος Μηκίδης αναλύει πρώτα από όλα και με λίγα λόγια πως θα είναι αυτή η νέα χρονιά αριθμολογικά. Παγκόσμιος αριθμός για το 2018 είναι το 11 και μιλά για μια χρονιά ιδιαίτερη,  περίεργη και κυρίως μεταβατική.

Οι λέξεις που κυριαρχούν στο νέο αυτό έτος είναι, έμπνευση, καθοδήγηση, πληροφορία, πνευματικότητα, μετασχηματισμός, προφητεία, αισιοδοξία, δυναμική και διαίσθηση. Όπως αντιλαμβανόμαστε είναι μια χρονιά με μεγάλη ποικιλία και με πολλές εναλλαγές.

Κρύβει κάτι αρνητικό αυτό το έτος αλλά γνωρίζοντας και αλλάζοντας στοιχεία του χαρακτήρα μας εγκαίρως δεν έχουμε να φοβόμαστε απολύτως τίποτε. Μπορεί να αποδειχθεί μια άτυχη χρονιά αν δεν αλλάξουμε ρότα στον εγωκεντρισμό μας και αν δεν πάψουμε να είμαστε υλιστές. Αν αυτά τα δυο στοιχεία τα αλλάξουμε εγκαίρως θα είναι μια από τις πιο αξιόλογες χρονιές της ζωής μας.

Κατά κάποιο τρόπο θα πρέπει να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και να διακρίνουμε τι είναι αληθινά και ουσιαστικά καλό για τον εαυτό μας! Τι είναι συμφέρον για το μέλλον μας και όχι μια πρόσκαιρη και ανούσια χαρά που δεν θα έχει διάρκεια.

Τον Ιανουάριο θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε ή να είμαστε σε επαγρύπνηση στο ποια άτομα έχουμε στο πλάι μας, είναι τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία στέκονται δίπλα μας με ανιδιοτέλεια. Τσεκάρουμε τα πάντα και φροντίζουμε να έχουμε μια σαφή εικόνα πρωτίστως για τα θέλω, τις επιθυμίες και τους στόχους μας που θα θέσουμε το μήνα αυτό.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: