Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 17/3/2023, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (33 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Από τις 17 Μαρτίου, με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο και την παραμονή της εκεί ως τις ως 11 Απριλίου 2023 ευνοούνται οικονομικά ζητήματα, λύνονται κόμποι που προκαλούσαν καθυστερήσεις. Αγοροπωλησίες θα σας απασχολήσουν, κάποιοι θα αγοράσουν, κάποιοι άλλοι θα πουλήσουν, χρηματική κινητικότητα θα υπάρξει. Κερδοφόρες θα αποδειχτούν κινήσεις ή εγχειρήματα που έγιναν κατά την προηγουμένη περίοδο, εσείς που περιμένετε αποτελέσματα θα είναι θετικά, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, νέα πάθη θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι τολμηροί χαρακτήρες θα ερωτευτούν, οι πιο διστακτικοί θα πάρουν την απόφαση να απελευθερωθούν. Επαγγελματικές έγνοιες και φόρτο εργασίας μπαίνουν στην άκρη, τώρα βασική επιθυμία θα είναι η πνευματική και σωματική ξεκούραση, θετική διάθεση θα υπάρξει για ταξίδια και γενικότερα για κινήσεις ή επιλογές που θα αποσκοπούν στην χαλάρωση και την ανανέωση.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Κινητικότητα θα υπάρξει στο πορτοφόλι σας, χρήματα θα πάρετε, θα αγοράσετε, θα ξοδέψετε. Ο χειρισμός σας ενδεχομένως να μην είναι ιδιαιτέρως επενδυτικός, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αγορές αντικειμένων ή αγαθών που να μπορούν να σας ανεβάσουν ψυχολογικά, να σας φτιάξουν τη διάθεση. Σημασία θα δώσετε στην εμφάνιση σας, στον καλλωπισμό σας, σε οτιδήποτε μπορεί να ανανεώσει την εικόνα σας. Σε θέματα επαγγελματικών ρίσκων θα φανείτε επιφυλακτικοί έως και καθέτως αρνητικοί, στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε και να απολαύσετε τα ήδη κεκτημένα, δεν θα θελήσετε να ανοίξετε καινούργιες πόρτες αβεβαιότητας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύροι, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις, την σταθερότητα που αναζητάτε θα την βρείτε. Η στάση σας θα είναι ερωτική και ισορροπημένη, μειωμένη θα είναι η αντιδραστικότητα σας, ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι αρμονική εξέλιξη και συναισθηματική ασφάλεια. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για ανάλογες προτάσεις. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσετε στην εξωτερική σας εμφάνιση, ελκυστική θα είναι η εικόνα που θα παρουσιάσετε, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την καρδιά προσώπου που θα σας γοητεύσει. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Αφροδίτης στο Ταύρο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από αγχωτικές σκέψεις σχετικά με την καριέρα σας ή την οικονομική σας κατάσταση. Θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, τώρα θα εστιάσετε στην εσωτερική σας ηρεμία, θα συνειδητοποιήσετε πως ο μόνος τρόπος για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας είναι να κάνετε ένα διάλλειμα από τις βαριές υποχρεώσεις και από ρίσκα που σας δημιουργούν άγχος ή αβεβαιότητα. Κοινωνική και δεκτική θα είναι η στάση σας, σε αυτή τη χρονική περίοδο θα διασκεδάσετε θα ψυχαγωγηθείτε, είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του ένας καινούργιος έρωτας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σας ωθήσει στο να εστιάσετε στον εαυτό σας, θα ασχοληθείτε με τις ψυχικές σας επιθυμίες, στόχος σας θα είναι η εσωτερική σας ισορροπία και η συναισθηματική σας αγαλλίαση. Αφήνετε στην άκρη οτιδήποτε μπορεί να σας αγχώσει, να σας προβληματίσει ή να σκοτεινιάσει τη σκέψη σας. Προσοχή στα αυξημένα έξοδα καλλωπισμού και τόνωσης, χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Στον ερωτικό σας τομέα εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας. Εσείς οι ερωτευμένοι θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, περνάτε σε πορεία σταθερού δεσμού. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Σταθερότητα και κατοχύρωση θα σας φέρει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο. Θα υπάρξουν αποτελέσματα δεσμευτικά, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους, εξασφαλίζετε και χαλαρώνετε. Στον ερωτικό σας τομέα, αν επιδιώξετε δεσμεύσεις θα φτάσετε στην προσδοκώμενη κατάληξη. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σας συναρπάσει, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί. Το γοητευτικό και ελκυστικό σας παρουσιαστικό θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεώσετε τα ερωτικά σας δεδομένα, οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, αφήνετε πίσω σας τις κουραστικές καθημερινές υποθέσεις, αυτό που θα σας ενδιαφέρει θα είναι η ψυχολογική ξεκούραση και ανανέωση. Θα διαθέσετε χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάτε, στις δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και με οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει πνευματική ηρεμία. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, αποβάλετε αναστολές και ανασφάλειες, θα ερωτευτείτε το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Ξεκινάτε νέα ερωτική πορεία απελευθερωμένοι από φοβίες και αρνητικές σκέψεις, αυτή τη φορά θα απολαύσετε χωρίς να αγχωθείτε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Ταύρο, βελτίωση θα δείτε στα οικονομικά σας, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα ξοδέψετε τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, σας συμβουλεύω να σκεφτείτε αποταμιευτικά. Αν ο χειρισμός σας είναι συνετός και προνοητικός θα καταφέρετε να κλείσετε χρηματικές οφειλές που σας δημιουργούν άγχος. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται αλλαγές που θα δώσουν νέα τροπή στη μελλοντική σας πορεία. Μια νέα γνωριμία θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, εσείς οι μοναχικοί ή ελεύθεροι θα ερωτευτείτε και θα σταθμεύσετε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο, αρμονία θα αναζητήσετε στις εργασιακές σας σχέσεις, φεύγουν διαθέσεις ανταγωνισμού, συνεργάσιμο θα είναι το πνεύμα σας. Σε ερωτικά ζητήματα η στάση σας θα είναι ερωτική και ιδιαιτέρως αισθησιακή, ελεύθερα θα ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά της προσωπικότητα σας, ελκυστικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλλο. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανόν θα μπείτε σε σκέψεις επισημοποίησης, στόχος σας θα είναι η εξασφάλιση και η μονιμότητα. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους καταφθάνει νέα γνωριμία που θα καταφέρει να αναστατώσει την καρδιά σας, νέος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημασία θα δώσετε στις κοινωνικές σας δραστηριότητες, θα θελήσετε να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας, στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Με διαφέρων ειδών άτομα θα συναναστραφείτε, η στάση σας θα είναι προσιτή, καινούργιους φίλους θα κάνετε. Στον ερωτικό σας τομέα καταφθάνουν νέα ανοίγματα, εσείς που είστε χωρισμένοι θα έχετε ευκαιρία επανασύνδεσης διαφοροποιούνται οι συνθήκες, το πρώην ταίρι σας θα σας πλησιάσει με συμφιλιωτικές διαθέσεις. Στη δική σας επιλογή θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή αν θα προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σας χαλαρώσει, θα ηρεμήσει τη σκέψη σας, περνάτε σε στάδιο έντονου ερωτισμού. Η στάση σας θα είναι ελκυστική, θα καταφέρετε να κάνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας ερωτευτεί. Εσείς που έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας η σχέση σας περνά σε περίοδο ανανέωσης, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις περί δεσμεύσεων. Αποφορτίζεστε από επαγγελματικές έγνοιες, θα σκεφτείτε την καλοπέραση σας, θα προσπαθήσετε να διασκεδάσετε και να απελευθερωθείτε από την πίεση των υποχρεώσεων. Με χαλαρότητα θα χειριστείτε τυχόν δύσκολες καταστάσεις, νωχελική θα είναι η στάση σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο οικονόμα ρίσκα της προηγούμενης περίοδο τώρα θα δώσουν το αποτέλεσμα τους. Κλείνετε κεφάλαια, περνάτε σε περίοδο καρποφορίας, τώρα θα απολαύσετε και θα χαλαρώσετε. Χρόνο θα διαθέσετε στα κοντινά σας πρόσωπα οικογενειακά ή ερωτικά. Εσείς οι ελεύθεροι άνευ σχέσης δε θα δώσετε παράταση στη μοναχικότητα σας, το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα το ερωτευτείτε, χωρίς ενδοιασμούς θα αφήσετε περιθώριο προσωπικών επαφών, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού. Άνοιγμα θα υπάρξει σε ένα οικονομικό σας ζήτημα, χρήματα που από καιρό περιμένατε έρχονται στα χέρια σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθύς, με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ταύρο καινούργια ερωτικά ενδεχόμενα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, να ξεκινήσετε νέα ερωτική σχέση, να αποκτήσετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Ελκυστικότητα θα εκπέμπει η παρουσία σας, στη δική σας επιλογή θα είναι πως θα χειριστείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας φλερτάρει. Εσείς οι ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι που η προηγούμενη περίοδος ήταν για εσάς κουραστική, τώρα θα καταφέρετε να χαλαρώσετε, κυρία επιδίωξη σας θα είναι οι ήρεμες στιγμές. Προτάσεις για διασκέδαση και ψυχικές αποδράσεις θα σας βρουν απολύτως θετικούς! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση: