Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Ιουλίου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (49 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Ιουλίου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Ιούλιος δονείται από τον αριθμό 9, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Ιούλιος είναι μήνας κορύφωσης, τερματισμού, θερισμού και αποκόμισης όλων των τελευταίων 8 μηνών. Ήρθε η στιγμή να θερίσουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας αλλά και να ανταμειφτούμε για την υπομονή και τους κόπους μας.

Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο 8μηνο και παιδευτήκαμε ιδιαίτερα, όμως τον Ιούλιο δείχνει οι προσπάθειες μας αποδίδουν καρπούς.

Θα κλείσουμε μεγάλα κεφάλαια της ζωής μας, ένας κύκλος ο οποίος μας παίδεψε ήρθε η ώρα και η στιγμή που σφραγίσει. Υποθέσεις που παρέμεναν ανοιχτές εδώ αι καιρό μέσα στον μήνα αυτό θα υπάρξει αποτέλεσμα είτε θετικό είτε αρνητικό για να κλείσουν.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα  που θα μας απασχολήσει τον Ιούλιο είναι πως στα πλαίσια αυτής της ολικής εκκαθάρισης θα χρειαστούν να τελειώσουν κάποιες σχέσεις, να κλείσουν γιατί «πρέπει», αυτό το πρέπει είναι γιατί θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά. Αν δηλαδή μια σχέση δεν τραβά, δεν μας βοηθά ή έχει τελειώσει εδώ και καιρό έχει ως αποτέλεσμα να μας καθηλώνει σε ένα ατέρμονο παρόν χωρίς καθόλου προοπτική για μέλλον. Για καλό μας χρειάζεται να δώσουμε ένα τέλος είτε αυτό είναι μια φιλία, μια ερωτική σχέση ή μια επαγγελματική σχέση.

Μπορεί επίσης να μας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό ή είναι μια καλή περίοδος για να κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.  Να δούμε νέες εικόνες και διαφορετικούς πολιτισμούς αλλά και να συναναστραφούμε με διαφορετικούς ανθρώπους.

Ο Ιούλιος είναι ένας ουσιαστικός μήνας που όμως έχει ανατροπές και πολλές εκπλήξεις προκειμένου να ανοίξει ένας νέος κύκλος όπου χρειάζεται από εμάς υπομονή και σοφία προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: