Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Μαρτίου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (48 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Μαρτίου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Μάρτιος δονείται από τον αριθμό 5, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Μάρτιος είναι ένας που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα. Είτε αυτό σημαίνει πως θα συμβούν πολλά γεγονότα με ξαφνικό τρόπο ή θα σημειωθούν διάφορες αλλαγές με έναν πιο αναγκαστικό τρόπο, όχι απαραίτητα αρνητικό.

Υπάρχει μέσα στον νέο μήνα μια αίσθηση περιορισμού, είτε αυτό σημαίνει πως αναγκαζόμαστε να μην ξεφύγει μια κατάσταση από τον έλεγχο μας, είτε δημιουργούμε το αίσθημα της στέρησης κάνοντας θυσία σε κάποια πράγματα προκειμένου να αποκτήσουμε κάτι μεγάλο.

Υπάρχει ένας ακούσιος ή εκούσιος οικονομικός περιορισμός αλλά και μια επαγγελματική πειθαρχία. Είναι ένας μήνας που απαιτεί από εμάς προσοχή, όχι απαραίτητα γιατί φοβόμαστε κάτι αλλά γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να επενδύσουμε σε κάτι, όπως για παράδειγμα να κάνουμε μια μεγάλη αγορά. Επίσης ο περιορισμός αυτός στα αλόγιστα έξοδα μπορεί να είναι μια καλή αφορμή να τακτοποιήσετε έξοδα που εδώ και καιρό σας προκαλούσαν στεναχώρια και άγχος.  Σίγουρα οι «ραμμένες τσέπες» αυτό το μήνα είναι προς όφελος μας.

Πάμε τώρα στην προσωπική ζωή, τον Μάρτιο η αισθηματική μας ζωή θα μας απασχολήσει αλλά πιο συγκεκριμένα θα αισθανθούμε την ανάγκη να ζητήσουμε βοήθεια είτε από το ταίρι μας να είναι πιο κοντά σε εμάς ή θα ζητήσουμε από φιλικά άτομα να μας δώσουν συμβουλές για το τι να κάνουμε με κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.  Θα μας απασχολήσουν διάφορα γεγονότα μέσα στη σχέση μας, ενδεχομένως να σκεφτόμαστε τη συμβίωση ή να πάρουμε την απόφαση να προχωρήσουμε τη σχέση μας πιο σοβαρά. Το να σκεφτούμε λοιπόν αν κάνουμε καλά ή όχι, εδώ θα χρειαστούμε και τη βοήθεια.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: